Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσοχή... Γυναικολόγος στην Πάτρα

Recommended Posts

είχα επιλέξει γνωστό γυναικολόγο της Πάτρας με μεγάλη πελατεία, για να με παρακολουθήσει στην εγκυμοσύνη μου. εχει ιατρειο στο κεντρο της πόλης και συνεργάζεται με ιδιωτικό κέντρο. πολυ επικοινωνιακός και γλυκομίλητος. όλο στις χειραψίες και τις γλύκες με είχε....

με μια παλίνδρομη να εχει προηγηθεί, φτανω στην 12 εβδομάδα της κύησης και μου λεει οτι την αυχενική θα την κανει ο ίδιος στο ιατρειο του (δεν ξερω αν εχει την πιστοποίηση για κατι τετοιο)

η αυχενική κράτησε με το ρολόι 5 με 7 λεπτά, όπου δεν μου ειπε τιποτα περα απο κατι αοριστολογίες. σαν απλός υπέρηχος μου φάνηκε εκείνη την ωρα...μετα έψαξα στο ιντερνετ και κατάλαβα οτι μόνο αυχενική δεν λέγεται αυτό που μου έκανε.

παράλληλα, επέμενε απο την 8η εβδομάδα οτι θα χρειαστώ άμεσα περίδεση τραχήλου, οτι ο τραχηλός μου είναι οριακός και κάτι τετοια.

και μου κανονίζει ραντεβού για επέμβαση στο ιδιωτικό κέντρο

επειδή ομως εκνευρίστικα πάρα πολύ με την "αυχενική" ξεπέτα (συγγνώμη αλλά έτσι ακριβώς ένιωσα) που μου έκανε, μου μπήκαν υποψίες και αποφάσισα να τον τσεκάρω. πήγα σε έναν καθηγητή στο Ρίο και στη συνέχεια εκανα κανονική αυχενική (1 ωρα σχεδόν και ήταν τέλεια!!!) σε πιστοποιημένο χειριστή απο το Fetal Medicine Foundation στην Αθήνα.

και οι δυο γιατροί που με εξέτασαν μου είπαν οτι οχι μονο δεν χρειάζομαι περίδεση, αλλα οτι ο τραχηλός μου είναι τόσο μακρύς και στενός που θα δυσκολευτώ να γεννήσω!!!!!!

εξυπακούεται οτι άλλαξα άμεσα γιατρό, αλλά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ απο τον τρόπο που με αντιμετώπισε. ενιωσα εξαπατημένη και κορόιδο. και μετά θύμωσα. σκεφτόμουν να τον βρίσω αλλά θα πάει χαμένο το σάλιο:rolleyes:

στυγνός έμπορος ο τύπος.θα με ειχε στο ραβε ξήλωνε και στην ταλαιπωρία για να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί...

τελικά όσα και να κερδίζουν μερικοί, θέλουν και άλλα, γίνονται αχόρταγοι και δεν υπολογίζουν ούτε την ψυχολογία της εγκύου, όυτε τον όρκο του Ιπποκράτη. δεν υπολογίζουν όμως οτι στην εποχή του ίντερνετ έχουν και οι έγκυες τη δύναμη να προστατεύουν η μία την άλλη.

όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας στείλει μηνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Σε παρακαλώ στείλε μου μηνυματάκι για τον γιατρό γιατί η ανηψιά μου είναι εκεί φοιτήτρια και βλέπει έναν που χειρουργεί στο ιδιωτικό που λες (μάλλον)!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

αν μπορείς στείλε μου π.μ. γιατί προσπαθώ να μείνω έγκυος και πρόσφατα πήγα σε γιατρό που συνεργάζεται με ιδιωτικό κέντρο κ εχει ιατρείο στο κέντρο.

Ελπίζω να μην είναι αυτός που πάω εγώ γιατί ξεκινάω τα χάπια που μου έδωσε άμεσα....

7vfJp2.png

Οι περισσότεροι γιατροί έχουν ιατρείο στο κέντρο και συνεργάζονται με ιδιωτικές κλινικες.

Από την περιγραφή σου όμως, μάλλον κατάλαβα ποιόν λες, γνωστός είναι. Γέννησε φίλη μου εκει και της έκανε περίδεση, και την β επιπέδου, και μετά της είπε να πάει να την ξανακάνει έξω με κάποια δικαιολογία.

Α, να μην ξεχάσω. Επίσης να ξέρετε ότι τα έμβρυα πεθαίνουν και μετά μπορεί και να ....αναστηθούν...:rolleyes:

Ετσι είπε στη φίλη μου.

Μία μέρα της είπε ότι δεν άκουγε το μωρό και παλινδρόμησε, την άλλη μέρα πήγε για καθαρισμό, τη νάρκωσε και μετά ανακάλυψε ότι το μωρό ζούσε.

Και αντί να ζητήσει συγνώμη για όλο αυτό, της δικαιολογήθηκε ότι αυτό μεν είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να ...συμβει!

Δηλαδή να ξαναξεκινήσει η καρδιά του μωρου...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Οι περισσότεροι γιατροί έχουν ιατρείο στο κέντρο και συνεργάζονται με ιδιωτικές κλινικες.

Από την περιγραφή σου όμως, μάλλον κατάλαβα ποιόν λες, γνωστός είναι. Γέννησε φίλη μου εκει και της έκανε περίδεση, και την β επιπέδου, και μετά της είπε να πάει να την ξανακάνει έξω με κάποια δικαιολογία.

Α, να μην ξεχάσω. Επίσης να ξέρετε ότι τα έμβρυα πεθαίνουν και μετά μπορεί και να ....αναστηθούν...:rolleyes:

Ετσι είπε στη φίλη μου.

Μία μέρα της είπε ότι δεν άκουγε το μωρό και παλινδρόμησε, την άλλη μέρα πήγε για καθαρισμό, τη νάρκωσε και μετά ανακάλυψε ότι το μωρό ζούσε.

Και αντί να ζητήσει συγνώμη για όλο αυτό, της δικαιολογήθηκε ότι αυτό μεν είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να ...συμβει!

Δηλαδή να ξαναξεκινήσει η καρδιά του μωρου...

Καλά απίστευτο μου φαίνεται..... τί να πω... τελικά μάλλον ο συγκεκριμένος γιατρός μόνο γιατρός δεν είναι.

αν μπορείς στείλε μου με π.μ το όνομά του γιατί η noctua δεν μου απάντησε. Και όπως έγραψα ξεκινάω αύριο με χάπια ύστερα από παρότρυνση του γιατρού. αν είναι ο ίδιος ίσως το ξανασκεφτώ κ αλλάξω γιατρό.

Ευχαριστώ.

7vfJp2.png

Διαφημίσεις

εστειλα p/m. σορρυ που αργησα λίγο αλλα ήμουν στη μαιευτική του ΠΓΝΠ, οπου και εφερα στον κόσμο την κορούλα μου!!!

εντυπώσεις απο το προσωπικό, τις μαίες, τους γιατρούς, τους παιδιάτρους άψογες!!!!!

προσφατα γεννησε μια γνωστη μου σε αυτον. ολο τον καιρό τον επαινούσε, τωρα βρίζει....

της ειπε ξαφνικά οτι βλεπει προβλημα στον πλακούντα και την εβαλε για καισαρική εντός σ/κ. την ιδια μερα εκανε καισαρική σε αλλες 5 κοπέλες. τυχαίο??? δεν νομίζω..... καθημερινες ραντεβου στο ιατρειο, σ/κ καισαρικές....???? βολικό. pas mal......

Πάντως, δεν ξέρουμε αν μιλάμε όλες για τον ίδιο γιατρό....

Μπορεί η καθεμία να μιλά για άλλον...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

rkt καλημέρα! εμεις εχουμε μιλησει με pm ( αν θυμασαι σου ειχα στείλει κάποια στιγμή μηνυμα) και πρόκειται για τον ίδιο.

στις άλλες κοπέλες έστειλα επίσης μήνυμα.

να συμπληρώσω γενικότερα πως το γεγονος οτι εγω ειχα πολύ ασχημη εμπειρια απο τον εν λόγω γιατρο, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα συμβεί και σε άλλες το ίδιο. καλό ειναι πάντως να ειμαστε υποψιασμένες....

Συνεργάζεται μόνο με μία ιδιωτική κλινική ή με δύο για να καταλάβω αν είναι ο δικός μου γιατί ήδη σκέφτομαι να την κάνω για άλλον γιατρό στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Βέβαια σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης ήταν άψογο απλά δεν έχω πειστεί ακόμα αν όντως έπρεπε να πάω για καισαρική ή απλά δεν τον βόλευε η ΠΗΤ μου λόγω του ότι συνέπεφτε με μεγάλη γιορτή. Αν μπορεί κάποια ας μου στείλει pm...Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να είναι ο δικός μου γιτί δεν θεωρείται "εμπορικός":confused:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

ειμαι σιγουρη για ποιον λετε. περιδεση κ καισαρικη πανε πακετο σε αυτον. τον ειχε η διπλανη μου στο μαιευτηριο, ολως τυχαιως γεννησε με καισαρικη. κ αλλη μια γνωστη κι αυτη περιδεση κ καισαρικη. κ απο το γλυκομιλητος το καταλαβα, μια γλειωδια ο τυπος. τον εχει η θεια μου που τον εχει θεο κ ειχα παει μια φορα αλλα κ μονο ολη αυτη η γλυκα με αποκρουει. εγω θελω ο γιατρος να ναι γιατρος για τις γλυκες εχω τον αντρα μου. εγω τον αλιβιζατο εχω κ δεν εχω λογια ο ανθρωπος ειναι ο απολυτος επαγγελματιας. τωρα πηγασ για ελεγχο μετα τη γεννα κ επαθα πλακα απο το ποσο με προσεξε. ποση ωρα εξεταζε αφηστε που σεβαστηκε οτι μετα απο ραμματα κ κολπικο τοκετο μπορει να φοβαμαι κ ηταν τοσο προσεκτικος που δεν καταλάβα για ποτε εβαλε τον κολποδιαστολεα κ τον υπερηχο. Ασχετα αλλα με συνεπηρε ο ενθουσιασμος μου. Παρολα αυτα στειλε μου πμ να σιγουρευτω αν κ δεν εχω αμφιβολιες για ποιον λες. Παντως ξερω πολλες που τον εχουν, ουτε μια δε γενησε φυσιολογικα.