Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρήματα σε baby sitter;

Recommended Posts

Έχω κλείσει (πρώτη φορά) ραντεβού με μια κοπέλα που μου έχουν συστήσει για να κρατάει τα πιτσιρίκια μου όταν υπάρχει ανάγκη να φύγω απο το σπίτι.Η κοπέλα μου είπε ότι έχει ξανακρατήσει παιδάκια και παίρνει το πτυχίο της στην ψυχολογία.

Ξέρετε να μου πείτε τι χρηματα πρέπει να της προτείνω για part time και τι χρήματα αν πρόκειται για 5νθημερη εργασία σε 8ωρη βάση;

Διαφημίσεις

Τα παιδιά πόσο είναι ?

Όταν λες παρτ τάιμ, πόσο συχνά και για πόσες ώρες κατά μέσο όρο την χρειάζεσαι ?

Στο φουλ τάιμ πενθήμερο 8 ωρών την ημέρα, παίζουν και τα 600 και τα 700 και τα 800 ευρώ. Ανάλογα.

Άλλες μαμάδες στην περιοχή σου τι δίνουν ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Τα παιδιά είναι 3 1/5 χρ. και 14 μηνών.Η συχνότητα είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα εκτος απροόπτου για δυο-τρεις ώρες.Αν είναι βράδυ πως διαμορφώνεται η τιμή;

Δυστυχώς δεν ξέρω τι δίνουν άλλες μαμάδες στην περιοχή.

Τα παιδιά είναι 3 1/5 χρ. και 14 μηνών.Η συχνότητα είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα εκτος απροόπτου για δυο-τρεις ώρες.Αν είναι βράδυ πως διαμορφώνεται η τιμή;

Δυστυχώς δεν ξέρω τι δίνουν άλλες μαμάδες στην περιοχή.

Για το παρτ τάιμ που λες, θα έλεγα ότι 150 ευρώ τον μήνα είναι καλά. Δεν ξέρω τι θα πουν οι άλλες. Λέω τι θα σκεφτόμουν εγώ.

Αφού θες και βράδυ, γιατί δεν λές 200 ευρώ για τις 2 φορές των 2-3 ωρών την εβδομάδα συν ένα βράδυ την εβδομάδα ?

Πως το ακούς ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοίτα όπως είπα δεν γνωρίζω αν τα χρήματα που ¨παίζουν¨είναι 5-6 ή 7 ευρώ την ώρα.Φυσικά αυτό που θα με βόλευε είναι η πιο οικονομική εκδοχή αλλά γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή δεν μου πει πόσα χρήματα θέλει τι να της προτείνω; Αλλωστε είναι λίγες ώρες.

Διαφημίσεις

κοίτα όπως είπα δεν γνωρίζω αν τα χρήματα που ¨παίζουν¨είναι 5-6 ή 7 ευρώ την ώρα.Φυσικά αυτό που θα με βόλευε είναι η πιο οικονομική εκδοχή αλλά γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή δεν μου πει πόσα χρήματα θέλει τι να της προτείνω; Αλλωστε είναι λίγες ώρες.

Λοιπόν, έστω 6 ευρώ η ώρα. 2 φορές * 3 ώρες = 6 ώρες *4 εβδομάδες = 24 ώρες * 6 ΕΥΡΩ = 144 ευρώ ο μήνας χωρίς τα βραδυνά. Άρα, λέω, αν συμφωνήσεις αυτές τις ημέρες επί αυτές τις ώρες την εβδομάδα και της βάλεις και ένα βραδυνό, φτάνεις το ποσό που σου είπα πριν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png