Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΛΟΜΙΦΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ

Recommended Posts

Κορίτσια καλήσπέρα, κάνω για πρώτη φορά θεραπεία με κλομιφέν και σήμερα βρίσκομαι στη 5η και τελευταία ημέρα που παίρνω τα χάπια.

Από το πρωί νιώθω κάτι τσιμπιματάκια στη μια μου ωοθήκη που όσο περνάει η ώρα γίνονται πιο έντονα. Η ενόχληση είναι σε ανεκτό βαθμό, είναι φυσιολογικό ή να ανησυχήσω για πιθανή υπερδιέγερση?

Παίρνω δύο χάπια την ημέρα, απόψε το βράδυ πρέπει να πάρω το τελευταίο και δεν ξέρω τι να κάνω. Να το πάρω ή όχι?

Εσείς όταν παίρνατε τα κλομιφέν είχατε τέτοιους πόνους χωρίς να έχει προκύψει πρόβλημα υπερδιέγερσης?

Διαφημίσεις

frida ειναι απολυτως φυσιολογικα τα πονακια που εχεις, γιατι δημιουργουνται πανω απο ενα αυγουλακια, πιστεψε με τους πονους της υπερδιεγερσης θα τους καταλαβους αν σου ρθουν(ευχομαι να μην σου ερθουν ποτε), εγω δυστυχως επαθα μια μικρη υπερδιεγερση αλλα οι πονοι ηταν αφορητοι με αποτελεσμα να παω στο νοσοκομειο βραδιατικα για να δω τι εχω...

ολα θα πανε καλα και θα γινεις συντομα μανουλα:)

Δεν σε παρακολουθεί ο γιατρός σου;Εμένα με έβλεπε πριν τελειώσουν τα χάπια για να αποφύγουμε υπερδιέγερση.Μήπως να κάνεις έναν υπέρηχο για να σου φύγει το άγχος;

Κορίτσια σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε!

Ο γιατρός θα με δει αύριο 8η μέρα του κύκλου, τον πήρα όμως εχθές το βράδυ τηλέφωνο και μου είπε ότι οι ενοχλήσεις είναι φυσιολογικές αλλά δε πειράζει αν δε πάρω το τελευταίο χάπι, και έτσι έπραξα. Αλλά ρε κορίτσια ούτε δέκα δευτερόλεπτα δε μου μίλησε, αισθάνθηκα λίγο σαν να ήθελε να με ξεπετάξει.

Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα περισσότερο, αφού είναι φυσιολογικό να έχουμε ενοχλήσεις γιατί μου είπε να μη πάρω το χάπι? Και μήπως επειδή δεν το πήρα δεν μεγαλώσουν σωστά τα ωάρια?

Από σήμερα το πρωί πάντως δεν έχω καμία ενόχληση. Αυτό τώρα είναι καλό σημάδι ή κακό?

Αύριο που θα με δει θα μου λυθούν μάλλον οι απορίες,

Το ξέρω ότι αγχώνομαι πάρα πολύ αλλά προσπαθούμε ήδη δύο χρόνια και δε ξέρω πόσο ακόμα θα χρειαστεί!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...