Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αδεια ανατροφης τεκνου στον πατερα

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες ...Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Ειμαι εγκυος στον 3 μηνα και δεν εχουμε παντρευτει ακομη με το συντροφο μου θα γινει ομως πριν γεννησω.

Το κακο ειναι πως εγω ειμαι φοιτητρια και ασφαλισμενη στο ογα και ο συντροφος ειναι στη αεροπορια.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει να παρει αυτος την αδεια αν προσκομησω εγς σχετικες βεβαιωσεις απο τη σχολη μου πως δεν εργαζομαι και δεν θα παρω την αδεια.

Ή μηπως ξερετε αν μπορω να παρω εγω την αδεια αν με βαλλει σαν προστατευομενο μελος στη δικη του ασφαλιση???

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα και εγω εχω καταμπερδευτει αν ξερετε κατι παρακαλω απαντηστε μου

Θα περιμενω.

QVXsp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Χριστινα,

αν δεν εργαζεσαι δε μπορει να παρει ο πατερας την αδεια. Το πνευμα του νομου σχετικα με τις αδειες ειναι να μενει ο ενας γονιος με το παιδι. Δεν εχει να κανει με την ασφαλιση.

Γεια σου Χριστινα,

αν δεν εργαζεσαι δε μπορει να παρει ο πατερας την αδεια. Το πνευμα του νομου σχετικα με τις αδειες ειναι να μενει ο ενας γονιος με το παιδι. Δεν εχει να κανει με την ασφαλιση.

Επειδη εγω δεν θα κανω διακοπη απο το τει δηλαδη θα πηγαινω κανονικα ελεγα μηπωσ με βεβαιωσεις μπορουσε να το παρει!Ξερω πωσ δεν το δικαοθτε αν δεν εργοζομαι αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις φοιτητριες! Για παραδειγμα εχουν το ιδιο δικαιωμα επιδοματος με τις μητερες του δημοσιου.Το εψαξα και θα παρω 1000Ε.Μακαρι να υπαρχει κατι και για την αδεια για αθτο και το ψαχνω

QVXsp3.png