Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

8χρονος στο νοσοκομείο με μπουκάλι στον πρωκτό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ξεχάσανε να γράψουνε σε ποιο δρόμο μένει το παιδί, σε ποιο σχολείο πηγαίνει, πόσα αδέρφια έχει, τι δουλειά κάνουν οι γονείς του. Μεγάλη δόση διαστροφής ή βλακείας έχουν όσοι έγραψαν το άρθρο :evil::evil:

Ξεχάσανε να γράψουνε σε ποιο δρόμο μένει το παιδί, σε ποιο σχολείο πηγαίνει, πόσα αδέρφια έχει, τι δουλειά κάνουν οι γονείς του. Μεγάλη δόση διαστροφής ή βλακείας έχουν όσοι έγραψαν το άρθρο :evil::evil:

γιατι το λες αυτο? εγω δε διαβασα κατι παραξενο.. παντα λενε το νοσοκομειο και απο που ειναι ο τραυματιας..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΤΡΑΓΙΚΟ,ΘΛΙΒΕΡΟ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.....ΤΙ ΠΟΝΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ......ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΟΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ....ΖΩΑ

http://www.star.gr/ellada_kosmos/91560/

δεν έχει σημασία ποιές ήταν οι συνθήκες της ζωής του...δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις ΑthinaP;σοβαρά τώρα....

Μαλλον την παρεξηγησες τη κοπελα,αποτι καταλαβα εγω εννοουσε πως δεν επρεπε να πουν που μενει ο μικρος και γενικα τα στοιχεια....αν καταλαβα σωστα....ξες για διαφορους λογους

Ποιος δικαιολογεί τι;;;

Δεν δικαιολογώ τους κουτσομπόληδες γιατρούς της Πάτρας, που έσπευσαν να ενημερώσουν τους άλλους γονείς παιδιών στο νοσοκομείο και εκείνοι τους "δημοσιογράφους" της Πάτρας... Αν ήξεραν και περισσότερες πληροφορίες για το παιδί, θα τις έλεγαν και αυτές, για να εημερωθούμε, έτσι; Και αυτό για ποιον είναι καλό; Ποιον θα ωφελήσει ακριβώς;

Οι πρώτοι που δημοσίευσαν την "είδηση"

http://nakedtv.gr/index.php/Πατρα/Κοινωνια/8xronos-mpoukali-130511.html

Αν συμβεί αυτό στο παιδί σας, θα θέλατε να γνωρίζει το πανελλήνιο ότι έφυγε από το τάδε μέρος που διέμενε, είχε την τάδε ηλικία και πήγε στο τάδε νοσοκομείο; Είστε σίγουροι ότι θα το θέλατε;

Μαλλον την παρεξηγησες τη κοπελα,αποτι καταλαβα εγω εννοουσε πως δεν επρεπε να πουν που μενει ο μικρος και γενικα τα στοιχεια....αν καταλαβα σωστα....ξες για διαφορους λογους

το μόνο που λέει είναι οτι μεταφέρθηκε στην Πάτρα...κι οτι είναι απο την Αρτα

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Χάνετε την ουσία... δε γράψανε τίποτα περίεργο ή κπ στοιχείο ταυτοποίησης!

Δε μπορώ να φανταστώ ποιός ανώμαλος έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί!!! Μου είναι αδιανόητο και ασύλληπτο... Να το έκανε μόνο του αποκλείεται!!!

Εύχομαι να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει!!!!!!!!!!!!

Όχι έτσι στα καλά καθούμενα εξαφανίζεται ένα μικρό παιδί από επαρχιακή πόλη, μαζί με τους γονείς του... και συμπτωματικά μαθαίνεται ότι ένα παιδί της ίδια ηλικίας... Τέλος πάντων, αν θεωρείται ότι καλώς γράφονται αυτά και ότι ωφελούν σε κάτι... ας είναι...

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι καλώς ή κακώς γράφετε κάτι... Αθηνά μείνε στην ουσία/το ρεζουμέ της υπόθεσης!!!

Αυτό που συνέβη είναι τρομερό!!!

Η ουσία είναι ότι αυτό που συνέβη είναι τρομερό αλλά η κάθε Αθηνά και η κάθε Νίτσα αφού πει απαπαπααπααααα θα συνεχίσει τη ζωή της κανονικά, αλλά πιθανόν να μη γίνει το ίδιο για ένα παιδί που έχει ταυτοποιηθεί...

Διαφημίσεις

Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Προφανώς είσαι κάτοικος της περιοχής κι έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Αλλά δυστυχώς, Αθηνά, και χωρίς να το λέγανε τα media δεν θα έμενε κρυφό κάτι τόσο σοβαρό και ειδικά σε μία επαρχιακή πολη.

Η ψυχική υγεία του παιδιού αυτού θα εξαρτηθεί από τη γονεϊκή συμπεριφορά και σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια παιδοψυχολόγου! Η βλάβη θα υπάρξει όχι από το γεγονός της ταυτοποίησης αλλά από το γεγονός το ίδιο. Είναι ακραίο ένα μικρό αγόρι να βιώνει κάτι τέτοιο ειδικά σε ηλικία που ήδη έχει κπ σεξουαλικά ερεθίσματα από το περιβάλλον.

κοριτσια κανονικα καλο θα ηταν να μην γραφτει ο τοπος καταγωγης του παιδιου γιατι μην ξεχνατε αυτο το παιδακι παει σχολειο,εχει φιλους και τα παιδια μεταξυ τους μπορει να γινουν πολυ σκληρα,χλευασμος και μετεπειτα ψυχολογικα.....αρα δεν διατιμπανιζουμε τιποτα.....

οκ AthinP συγνώμη που συμβαίνουν αυτά σε κάποιες πολεις και οι δημοσιογράφοι τις αναφέρουν...ευθύς στο Ε.Σ.Ρ.!!!

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ; εγω ανέφερα την είδηση γιατί είναι τραγική τώρα τί σημασία έχει απο πού είναι;είναι τραγικό κι είναι κάτι που θα το στιγματίσει για μια ζωη όπου κι αν είναι κι όπου κι αν πάει.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ουτε εγω καταλαβαινω το λογο δημοσιοποιησης της ειδησης, ουτε το λογο αναπαραγωγης της.....

τι προσφερει? να πουμε οτι ειναι φρικτο?

θα ηταν ειδηση, αν ειχαν συλλαβει τους υπευθυνους... και παλι, αυτο πιθανο να ικανοποιησει ηθικα τους οικειους του παιδιου...

δε καταλαβαινω πραγματικα τι συζηταμε..

δεν τα χω με την κοπελα που ανοιξε το τοπικ, απλα απορω... τι ακριβως, συζηταμε? και, τι προσφερει η δημοσιοποιηση

δεν διαβασα κατι περιεργο στο αρθρο.

παντος τραγικο αυτο που εγινε:shock:

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

δεν μπορω καν να διαβασω το αθρο.....αυτοι που κανουν τετοια πραγματα σε παιδακια θελουν σκοτωμα...πραγματικα εξοργιζομαι απιστευτα κ το πιο ασχημο το παιδι σαν αυτην την σκ@τοκοινωνια που ζουμε θα ειναι παντα δαχτυλοδχτουμενο...μακαρι να μπορεσει να ζησει μια φυσιολογικη ζωη απο εδω κ περα...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ουτε εγω καταλαβαινω το λογο δημοσιοποιησης της ειδησης, ουτε το λογο αναπαραγωγης της.....

θα ηταν ειδηση, αν ειχαν συλλαβει τους υπευθυνους... και παλι, αυτο πιθανο να ικανοποιησει ηθικα τους οικειους του παιδιου...

δεν τα χω με την κοπελα που ανοιξε το τοπικ, απλα απορω... τι ακριβως, συζηταμε? και, τι προσφερει η δημοσιοποιηση

fistikaki το άνοιξα γιατί μου φάνηκε εξαιρετικά τραγικό και αηδηαστικό.....αλλά με προβλημάτισες όπως ο έθεσες.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Πραγματικα κ εγω αυτη την απορια εχω. Τι σκοπο εχουν τετοιες δημοσιευσεις? Οι δημοσιογραφοι αν ηθελαν θα εβρισκαν πολυ πιο εποικοδομητικα πραγματα για να ασχοληθουν κ να δημοσιευσουν απο εναν ανωμαλο που εκανε κακο σ'αυτο το παιδακι κ τωρα μαθαμε ολοι γιαυτο. Λες κ ειναι η πρωτη φορα βεβαια...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Εγω παλι νομιζω πως σκοπος της δημοσιοποιησης ειναι να κανουν εμας τις μανουλες να μην εφησυχαζομαστε και να ειμαστε παντα υποψιασμένες για οποιον βαζουμε διπλα στα παιδια μας,μην ξεχναμε οτι στο μεγαλητερο ποσοστο των σεξουαλικων κακοποιησεων ενοχος ειναι καποιο συγγενικο προσωπο υπερανο καθε υποψιας.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009