Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικρά κουταλάκια για το γλυκό...από που???????

Angiek

Recommended Posts

Καλά με τα βαζάκια των 106ml από το Χαλκιαδάκη, τη βρήκαμε τη λύση. Κουταλάκια όμως μικρά τύπου espresso από που παίρνουμε για να μην τα πληρώσουμε μια περιουσία? Με ενδιαφέρει Θεσσαλονίκη ή από Αθήνα κάποιος που να μπορεί να μου στείλει.

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Διαφημίσεις

Καλά με τα βαζάκια των 106ml από το Χαλκιαδάκη, τη βρήκαμε τη λύση. Κουταλάκια όμως μικρά τύπου espresso από που παίρνουμε για να μην τα πληρώσουμε μια περιουσία? Με ενδιαφέρει Θεσσαλονίκη ή από Αθήνα κάποιος που να μπορεί να μου στείλει.

Αν πάς κάπου εκεί στα στενα γύρω από την φράγκων θα βρείς πολλά μαγαζάκια που πουλάνε και βαζάκια αλλα και κουταλάκια οικονομικά. Μπορώ να σου βρώ από τους καταλόγους ειδών βάφτισης γύρω στα 18-20 λεπτά.

.png

Στο http://www.elxisdoro.gr τα έχει 0,17 λεπτά και στην ίδια τιμή απ' ότι ξέρω τα παράγγειλε και η bon-bon από τον Παπανδρέου στην Ρόμβης.

Τώρα βέβαια μπορείς να κοιτάξεις και σε ΙΚΕΑ, Pallet Stores και τέτοιου τύπο μαγαζιά!

7adb2868d6.png

Γεια σου Άρτεμις.Είμαι καινούργια και ψαχνω και εγώ για κουταλάκια. Μήπως έχεις καμιά φωτογραφία απο του Elxis γιατί προσπαθώ και δεν μου δείχνει τίποτα σε αυτό το είδος.Πρέπει να έχεις επαγγελματικό Ά.Φ.Μ.?

Γεια σου Άρτεμις.Είμαι καινούργια και ψαχνω και εγώ για κουταλάκια. Μήπως έχεις καμιά φωτογραφία απο του Elxis γιατί προσπαθώ και δεν μου δείχνει τίποτα σε αυτό το είδος.Πρέπει να έχεις επαγγελματικό Ά.Φ.Μ.?

Καλως όρισες λοιπόν! εδώ είναι τα κουταλάκια http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=3212

Είναι στην κατηγορία Υλικά για Μπομπονιέρες - Βαζάκια για γλυκό - Κουταλάκι ανοξείδωτο!

Δεν χρειάζεσαι επαγγελματικό ΑΦΜ και αν πάρεις τηλέφωνο για την παραγγελία θα δεις ότι είναι πολύ εξυπηρετικοί!

Δες και πες μου αν θέλεις κάποια άλλη διευκρίνιση. :lol:

Καλό Ψάξιμο :lol::lol:

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Eίναι πολυ ωραία και οικονομικά.Βασικά εγώ είμαι απο Ζάκυνθο και έχω βρει περίπου σαν και αυτά 0,20 λεπτά το ένα.Με συμφέρει να τα αγοράσω από Αθήνα?θα πληρώσω και μεταφορική.Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά τιμής. :lol:

Eίναι πολυ ωραία και οικονομικά.Βασικά εγώ είμαι απο Ζάκυνθο και έχω βρει περίπου σαν και αυτά 0,20 λεπτά το ένα.Με συμφέρει να τα αγοράσω από Αθήνα?θα πληρώσω και μεταφορική.Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά τιμής. :lol:

Πάρε αύριο τηλέφωνο να τους ρωτήσεις γιατί μπορεί και να μην χρεώσουν μεταφορικά! Αλλιώς για 0,01 λεπτό διαφορά, δεν νομίζω ότι χρειάζετε να ταλαιπωρηθείς!

7adb2868d6.png

Αν πάς κάπου εκεί στα στενα γύρω από την φράγκων θα βρείς πολλά μαγαζάκια που πουλάνε και βαζάκια αλλα και κουταλάκια οικονομικά. Μπορώ να σου βρώ από τους καταλόγους ειδών βάφτισης γύρω στα 18-20 λεπτά.

Αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένα, γιατί με δυο παιδιά και καμια βοήθεια δεν είναι και πολύ εύκολο να ψάχνω στα στενά της Φράγκων. Μου είχες πει και για βαζάκια. Βρήκες κάτι?

Κοίτα στο site που έδωσε η Άρτεμις.Είναι πολυ ωραία τα κουταλάκια και φτηνά. Εγω θα τηλεφωνήσω άυριο να δω αν μπορούν να στείλουν στην Ζάκυνθο,Θέλεις να ρωτήσω και για σένα :?:

Κοίτα στο site που έδωσε η Άρτεμις.Είναι πολυ ωραία τα κουταλάκια και φτηνά. Εγω θα τηλεφωνήσω άυριο να δω αν μπορούν να στείλουν στην Ζάκυνθο,Θέλεις να ρωτήσω και για σένα :?:

Κάνε μια ερώτηση αν δε σου κάνει κόπο. Αν όμως μπορώ να τα βρω και εδώ στην ίδια τιμή, το προτιμώ για να τα δω και από κοντά. Βαζάκια από που πήρες?

Διαφημίσεις

Αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένα, γιατί με δυο παιδιά και καμια βοήθεια δεν είναι και πολύ εύκολο να ψάχνω στα στενά της Φράγκων. Μου είχες πει και για βαζάκια. Βρήκες κάτι?

Ακριβώς δεν ξέρω απλά μια μέρα που εκανα βόλτα είδα πολλά μαγαζάκια δεν είναι καταχωνιασμένα. εχουν και πάγκους έξω απο το μαγαζι με όλα τους τα βαζάκια. Για τα βαζάκια έριξα μια ματια αλλα αυτα που έχω στους καταλόγους είναι λίγο τσιμπιμένα. 0,45. Μπορούμε να δούμε από τον Χαλκιαδάκη και να τα πάρεις από κει που είναι οικονομικότερα. Από οτι διάβασα από άλλες κοπέλες παίρνεις όσα κομμάτια θέλεις. Αλλα εκεί που σου λεω στην Φράγκων έχει και απόλα τα βαζάκια και μπορεί να βρεις οικονομικά.

.png

Γεια σου Angiiek.Αν και έδωσε οδηγίες η sintagigiagias εγω τηλεφώνησα σήμερα στο elxis μπορούν να τα στείλουν όπου και αν έισαι 0,17 λεπτά το ένα. Βαζάκια εγώ παράγγειλα σπο του Χαλκιαδιάκη μόνο 0,22 το ένα.

Γεια σου Angiiek.Αν και έδωσε οδηγίες η sintagigiagias εγω τηλεφώνησα σήμερα στο elxis μπορούν να τα στείλουν όπου και αν έισαι 0,17 λεπτά το ένα. Βαζάκια εγώ παράγγειλα σπο του Χαλκιαδιάκη μόνο 0,22 το ένα.

Αρτεμις αν θέλεις βαζάκια απο του Χαλκιαδάκη είναι πολυ ωραία.Εγω απο εκεί παράγγειλα και κουταλάκια απο το Εlxiς.Τηλ χαλκιαδάκη 210 6627091.Τηλ Εxis 210 7486951

Αρτεμις αν θέλεις βαζάκια απο του Χαλκιαδάκη είναι πολυ ωραία.Εγω απο εκεί παράγγειλα και κουταλάκια απο το Εlxiς.Τηλ χαλκιαδάκη 210 6627091.Τηλ Εxis 210 7486951

Και εγώ από τον Χαλκιαδάκη αγόρασα, απλά ρώτησα την sintagigiagias αν γνωρίζει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για κουταλάκια, επειδή φτάνουμε να αγοράζουμε το κουταλάκι όσο το βαζάκι!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Ο ευθυμίου είναι μόνο χονδρική και τα βαζάκια είναι ακριβότερα απότι λενε τα κορίτσια οτι βρήκαν στον χαλκιαδάκη. και όχι μόνο είναι χονδρική πουλάει και μόνο σε αυτούς που είναι σχετικά με το είδος του. Εγω συνεργάζομαι μαζί του.

.png

• 2 years later...

Καλησπερα κοριτσια να ρωτησω κατι θα κανουμε γλυκο του κουταλιου στη βαφτιση κ μετα απο ερευνα θελω να μου πειτε αν αυτα που βρηκα ειναι σε καλη τιμη ή υπαρχουν καλυτερες τιμες λοιπον

βαζακι 0,38

κουταλακι 0,15

Γεια σας κοριτσια. Και εγω περισυ τετοιο καιρο εψαχνα για κουταλακια για την βαφτιση του εγγονου μου. Κατεληξα στο http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-glyka/koytalakia.html. Αγορασα αυτα που κανουν 0,19€, Ανοξειδωτα, πολυ καλης ποιοτητας, να φανταστειτε οτι ενα χρονο μετα δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα, αφηστε δε οτι τα χρησιμοποιω πολυ συχνα για espresso. Aντιθετα τα κουταλακια που πηρε μια γνωστη μου 0,15€ ηταν τοσο λεπτα που λυγισαν αμεσως και μαυρισαν. Απο το πιο πανω καταστημα εχω αγορασει πολλες φορες (εχει πολυ καλες τιμες στα κουφετα) και εχει πολυ καλη εξυπηρετηση. Ελπιζω να βοηθησα αρκετα.

Γεια σας κοριτσια

πριν εναμιση χρονο πηρα αυτα απο το elxis και ητν τελειεα

Οπου κι αν βρειτε ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εμενα αυτα ηταν τα μοναδικα τοσο μικρα/κομψα για τα βαζακια που ειχα διαλεξει

aaK3p3.png FCDMp3.png

Γεια σας κοριτσια

πριν εναμιση χρονο πηρα αυτα απο το elxis και ητν τελειεα

Οπου κι αν βρειτε ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εμενα αυτα ηταν τα μοναδικα τοσο μικρα/κομψα για τα βαζακια που ειχα διαλεξει

Ποσο τα πηρες τα κουταλακια κ τα βαζακια?

ριξτε μια ματια στο makro. απ'οτι μου ειπαν συφερουν, κι εγω εκει θα κοιταξω. τα βαζακια κι εμεις απο το χαλκιαδακη.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Ποσο τα πηρες τα κουταλακια κ τα βαζακια?

Δε θυμαμαι ποσο τα ειχα παρει αλλα τα εχει εδω

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=620

Οσο για τα βαζακια τα ειχα παρει απο μελισοκομμικη-------30% πιο φτηνα κι απο του Χαλκιαδακη που εχουν βρει εδω τα περισσοτερα κοριτσια σαν πιο φτηνα

Αλλα γενικα δε δινει σε ιδιωτες---ετυχε η περιπτωση

Θυμαμαι απο την τοτε ερευνα μου οτι στον Χαλκιαδακη ειχα καταληξει κι εγω, αλλα μετα βρηκα αυτη την ακρη με τη μελισσοκομικη

aaK3p3.png FCDMp3.png