Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΘΕ 15-20 ΜΕΡΕΣ???

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!! Ηθελα την βοήθεια σας !! Η μικρή μου που είναι 3 ετών τον τελευταίο καιρό - περίπου 3 μήνες- κάνε πυρετό μέχρι 38 βαθμούς για ένα 24ωρο! Ο παιδιάτρος που τον ρώτησα επανειλλημένως μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχυτικό και ότι είναι μικροιωσούλες που ο οργανισμός τις περνάει πιο ελαφριά και δεν εκδηλώνονται!! Εγώ πάλι δεν έχω πειστει!! Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?? Θα εκτιμούσα την γνώμη σας.

Ευχαριστώ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Συνέβη και στην ανηψιά μου, αλλά και στους γιους μου στο παρελθόν. Περί αυτού πρόκειται, που σου είπε και ο παιδίατρος σου. Μην ανησυχείς, ίσα ίσα να χαίρεσαι που η μικρή σου έχει δυνατό ανοσοποιητικό και καταπολεμά την ίωση γρήγορα και εύκολα. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

κι εμεις στο club! μια μερα πυρετος μεχρι 38 και μετα τιποτα...

εχει συμβει 3-4 φορες φετος.

η παιδιατρος λεει οτι ειναι δυνατος οργανισμος και καταπολεμα την ιωση-κρυωμα πολυ γρηγορα. αλλα δεν πειθομαι. αν μαθετε κατι ενημερωστε;)

MD1op3.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!! Απο ότι βλέπω δεν έχει συμβεί μόνο στην δική μου μικρή!! Ουφ!!!!!

mom ,mmaria, και εγώ αυτό θέλω να πιστέψω που λεεί ο παιδίατρος αλλά επειδή ο σύζυγος είναι υπερβολικός και δεν έχει πειστεί με έχει τρελάνει οπότε έχω τρελάνει και εγω τον παιδίατρο με το αν πρέπει η δεν πρέπει να της κάνω εξετάσεις αίματος!Το μόνο που μου είπε είναι αν θέλω να της κάνω μια εξέταση ούρων για να δούμε αν είναι ουρολοίμωξη που για αυτόν και αυτό αποκλείετε!! Απο την άλλη αν ήταν ουρολοίμωξη δεν θα είχε τα κλασσικά συμπτώματα που έχουν και οι μεγάλοι πόνο, τσούξιμο κλπ?

eva03 οπως είπα και παραπάνω ο μπαμπάς μας είναι υπερβολικός και μας έκλεισε και ραντεβού με έναν τοπ παιδιατρό που του σύστησαν ελπίζω να μην μας βάλει σε τίποτα περιπέτειες αν έχω κάτι νεότερο θα σου πω!!

Διαφημίσεις

κι εμεις του κλαμπ. η μεγαλη μου εχει κανει 3-4 φορες τετοιους πυρετους της 1 μερας αλλα εχει φτασει και ως 40...

δεν ειχε παραπονεθει πως κατι την ποναει και ηταν και πολυ δραστηρια και τυχαια τελειως ειδα πως ειναι ζεστη κ πηρα το πυρετο της. Παντως τσεκαρετε τα αυτακια κ λαιμο μυτη για σιγουρα, εμεις καναμε επεμβαση αμυγδαλες-κρεατακια- και ειχε μαζεψει κ υγρο στα αυτακια....χωρις να εχουμε εμφανεστατα συμπωματα τελικα τα βρηκαν ολα αυτα υπερτροφικα...ο πυρετοσ ισως να οφειλοταν και εκει (λοιμωξεις/ιωσεις που χτυπουσανε αυτια μυτη κλπ που ειχε ολο το χειμωνα μεχρι να περασει ο ενα ερχοταν το αλλο)

επισης στα μικρα μπορει η ουρολοιμωξη να μην εχει τα ιδια συμπτωματα, ρωτησα εγω για τη μικρη μου κορη και ο γιατρος μας ειπε πως δεν ειναι απαραιτητο να τα χει τα συμπτωματα. εμας πχ δεν επαιρνε βαρος κ γιαυτο μας εστειλε για εξεταση ουρων. ειναι κατι που δε θα φανταζομουν ποτε!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v & a σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Η αλήθεια είναι πως όταν έχει τον πύρετο έχει και λίγο βήχα . Για να δούμε τι θα πει και ο νέος παιδίατρος και θα σας ενημερώσω!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις με ξεαγχώσατε λίγο!!

Καλησπέρα. Κι εμένα ο γιος μου πριν 3 ακριβώς μέρες έκανε μόνο για ένα βράδυ 38.8.

Του έδωσα depon του έπεσε και από τότε δεν ξαναέκανε. Είχε και συνάχι παράλληλα.

Εσένα έχει κάποια άλλη ένδειξη εκτός από τον πυρετό ?

Διαφημίσεις

Για δες εδω.....εχει καμμια σχεση ?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22352

ωπππ να!!!!!! αυτα τα συμπτωματα ταιριαζαν στη δικη μας περιπτωση κ τελικα καναμε επεμβαση, βεβαια εμας δεν ειχαν πυον και τετοια αλλα ηταν υπερτροφικες σαν 6 χρονων παιδι!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 1 month later...

Κι εμείς τα έχουμε αυτά, τελευταία φορά πριν 3 μέρες και μετά από αυτό παραδόξως σταμάτησε ο βήχας που μας ταλαιπωρούσε 1,5 μήνα! Η παιδίατρος μας είπε πως ο πυρετός δείχνει πως ο οργανισμός "την παλεύει" και πως αυτός της μιας ημέρας συγκεκριμένα σημαίνει ότι 'την πάλεψε"ι αποτελεσματικά :-)

Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει και με σας!

GJMap2.png

evi155 ευχαριστώ για το μύνημα σου!! Και εσένα eva 03 για το ενδιαφέρον!!

Τελικά καταλήξαμε μετά και απο την επίσκεψη στον νέο παιδίατρο ότι είναι μικροιωσούλες που επειδή είναι καλό το ανοσοποιητικό της , τις περνάνε γρήγορα και δεν εξελίσσονται!! Βεβαία αφού της κάναμε και εξετάσεις ούρων αίματος -ήταν μια δραματική εμπειρία την κρατάγαμε 4 άτομα και πάλι δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλά-

Τέλοςπάντων τέλος καλό όλα καλά!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...