Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτη ενεση κι ο θεος βοηθος!!

Recommended Posts

Καλη επιτυχια και σε σενα latiatoula!

Κι εμενα, μια ανταποκρινονται καλα, μια οχι...γενικα με ταλαιπωρει η ολη κατασταση αλλα προσπαθω να διατηρησω ψυχραιμια και καλο ηθικο...

Που θα παει? Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τρεις και τον τσακωσαμε..........ΕΛΠΙΖΩ!!!!

Να ελπιζεις και να πιστευεις στην Παναγιτσα Leni μου γιατι αυτη ειναι μανα ολων μας και μας καταλαβαινει καλυτερα απο ολους...:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γνωριζει καμια σας ποσο παει η τιμη της υστεροσκοπησης στο Μητερα η οπουδηποτε αλλου?

Πρεπει να ειναι γυρω στα 1500 ευρω για υστεροσκοπηση. Εγω στο Ιασω εδωσα για λαπαροσκοπηση 2.200.

Ολα αυτα βεβαια συν την αμοιβη του γιατρου.

1500 μαλλον αν ειναι επεμβατικη γιατι η διαγνωστικη μου ειπανε 450 περιπου...........τι εξοδα Θεε μου........:-(:-(:-( αναρωτιεμαι αν θα με φτασουν να κανω την εξωσωματικη,εχω βεβαια εμπιστοσυνη στο γιατρο μου αλλα αυτο το Μητερα ειναι φαρμακειο..:confused: σευχαριστω Lenaki

Ναι, για την επεμβατικη εννοουσα κι εγω!

Υστεροσκοπηση γιατι θα κανεις? Για να δειτε αν ειναι καλο το "χωραφι"? :-)

Αστα, απο εξοδα....μην το συζητας! Εχω ξεπαραδιαστει γενικοτερα!!

Ας μεινω εγκυος και θα τα ξεχασω ομως ολα τα εξοδα!

Διαφημίσεις

Ναι, για την επεμβατικη εννοουσα κι εγω!

Υστεροσκοπηση γιατι θα κανεις? Για να δειτε αν ειναι καλο το "χωραφι"? :-)

Αστα, απο εξοδα....μην το συζητας! Εχω ξεπαραδιαστει γενικοτερα!!

Ας μεινω εγκυος και θα τα ξεχασω ομως ολα τα εξοδα!

Το χωραφι ειναι γονιμοτατο απ οτι γνωριζω απ το παρελθον μου, μας προεκυψε ομως στο σπερμα του συζηγου χλαμυδια και εχουμε μπει σε διαδικασια θεραπ αγωγης για 3 βδομαδες και μετα απο αλλες 2 θα επαναλαβουμε την εξετ σπερματος κι εγω τραχηλικου υγρου.

Σε μενα απ τον υπερηχο φαινονται ολα τελεια συν οτι εχω κανει και μια λαπαροσκοπηση πριν 3 χρονια κι ολα ηταν φυσιολογικα απλα μου πε οτι ισως χρειαστει να κανω για να δει αν εχει μολυνθει το εσωτ της μητρας απο τα χλαμυδια.

Αν ειχα κατι δε θα φαινονταν στον υπερηχο? και στα προηγουμενα τεστ παπ?

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας κορίτσια! Εχω μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής και τη παρασκευή θα κάνω ωοληψία! Απόψε μου είπαν να κάνω ενεση pregnyl, μου εξήγησαν πως να τη κάνω μόνη μου στη κοιλιά...βγάζω τη μεγάλη βελόνα και βάζω μια μικρή απο σύριγγα ινσουλίνης....Πήρα τις σύριγγες άλλα η βελόνα της ινσοουλίνης δεν αφαιρείται!!! Τι θα κάνω...?! Μήπως υπάρχουν άλλες που να βγαίνει η βελόνα?

VtHbp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Σημερα πρωτα ο Θεος ξεκιναω την πρωτη μου ενεσουλα,να σας ρωτησω κατι που ξεχασα να ρωτησω το γιατρο πανω στην αγωνια μου,η daronda ειναι για 14 δοσεις λεει πανω το κουτι,οταν το ανοιξω το φυλαω για την επομενη μερα στο ψυγειο? εχει καποιο καπακι που κλεινει αφου ανοιχτει γιατι δε το χω προσεξει καθολου?

Διαφημίσεις

δεν ξανακλείνει το καπάκι, αλλά προστατεύεται από την λαστιχένια μεμβράνη. Θα το βάλεις στο ψυγείο και μετά από 14 μέρες θα το πετάξεις, ακόμα και αν δεν σου έχει τελειώσει (μου το είπαν από την εταιρεία που το βγάζει, γιατί εγώ έπαιρνα μόνο 10 μονάδες τη μέρα και μου περίσσεψε αρκετό)

δεν ξανακλείνει το καπάκι, αλλά προστατεύεται από την λαστιχένια μεμβράνη. Θα το βάλεις στο ψυγείο και μετά από 14 μέρες θα το πετάξεις, ακόμα και αν δεν σου έχει τελειώσει (μου το είπαν από την εταιρεία που το βγάζει, γιατί εγώ έπαιρνα μόνο 10 μονάδες τη μέρα και μου περίσσεψε αρκετό)

σευχαριστω πολυ Μαρια μου εμενα μου χει πει να παιρνω 20 μοναδες κι εχω παρει 2 κουτια μου φαινεται πολυ λιγη η ποσοτητα με το ματι και αναρωτιεμαι αν θα με φτασουν 2 κουτια βεβαια ο γιατρος με καθυσηχαζει γιατι μου λεει οτι μεχρι 11 δοσεις χρειαζονται τουλαχιστον αλλα εγω με το αγχος που εχω ολα μαυρα τα βλεπω...:-(

Εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα κάνεις και πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν τα ωοθηλάκια. Εγώ έκανα βραχύ πρωτόκολλο και πήρα τα daronda μόνο 10 μέρες. Τα δυο κουτιά θα σε βγάλουν 28 μέρες για 20 μονάδες τη φορά, οπότε μια χαρά είναι!

Μην αχγώνεσαι, η διαδικασία είναι απλή. Το ψυχολογικό μέρος είναι το δυσκολότερο...

Eδω ειμαι παλι.....μεσ το αγχος μου,:(:(:(:(:(:(:( κοντευει η ημερομηνια ωοληψιας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μετα τους υπερηχους που εχω κανει δειχνουν τα αποτελεσματα 6 ωοθυλακια στη μια ωοθυκη και 5 στην αλλη 14 και 15 χιλ μερικα απ αυτα και τα υπολοιπα πιο μικρουλικα ειμαι στην 8 μερα θεραπειας με βραχυ πρωτοκολλο το προβλημα ειναι στην οιστραδιολη μου μιλανε για καποιες τιμες εξωφρενικες που δε μπορουν να εξηγησουν ουτε οι ιδιοι.

στο πρωτο υπερηχο μου βγαλε 1700 οιστραδ και στο 2 υπερηχο 4400 μου μειωσε βεβαια τις δοσεις του menopur ανησυχητικο δε τον βρισκω παρ ολα αυτα το αγχος μου μεγαλωνει μηπως τελικα μεσα στα ωοθυλακια ειναι ανθρακας ο θησαυρος λογω υψηλης οιστραδιολης.....γνωριζετε κατι εσεις για το θεμα αυτο?

Καλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία σε όλες! Ξεκινησα κ εγω εξωσωματικη σήμερα με daronda 3,75. Είναι μόνο μία ένεση όμως (όχι καθημερινές). Δεν εχω βρει ομως καποια κοπέλα στο φορουμ να κάνει μόνο μια ενεση καταστολής στο μακρυ πρωτόκολλο. Γνωρίζετε κάτι γι αυτο?:confused:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...