Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ CLUB. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 3. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ "ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ" ΣΤΗΝ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Ή ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Διαφημίσεις

Στην μεριμνα πηγαινει ο μεγαλος μου γιος εδω και ενα χρονο περιπου. Φετος θα στειλω και τον μικρο. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη και απο τις δασκαλες - παιδαγωγους και απο ολο το συστημα τους. Αν σε ενδιαφερουν περισσοτερες πληροφοριες ενημερωσε με. :)

Τελικά η ΜΕΡΙΜΝΑ διαπιστώνω είναι ο πιο σοβαρός παιδικός σταθμός του κέντρου. Πήγα και στον ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ και στεγάζεται σε ένα άθλιο κτίριο στην Αχειροποιήτου καθώς και στον δημοτικό στην Αγ. Σοφίας με Εγνατία. Εκεί στην Μεριμνα έχουν πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Μου είπαν ότι δεν μπορώ τις πρώτες εβδομάδες προσαρμογής να κάθομαι λίγο στην αρχή τα πρωινά μαζί με το μικρό μέχρι να συνηθίσει το περιβάλλον και τους ανθρώπους εκεί. Είχε πρόβλημα ο γιος σου Daffy τον πρώτο καιρό που τον άφηνες στον παιδικό σταθμό κι έφευγες?

Και το Άσυλο του παιδιού είναι πολύ καλό. Πηγαίνω τον Κωνσταντίνο εδώ και 8 μήνες, από 1 έτους και είμαι πολύ ευχαριστημένη και ο Κωνσταντίνος μου το ίδιο. Η προσαρμογή του στην αρχή δεν κράτησε πάνω από δύο εβδομάδες. Απλά στην αρχή τον πήγαινα για κανά δύο ώρες, μετά 4 κτλ.

Διαφημίσεις

Η ανιψια μου πηγαινει στο Ασυλο (ειναι 3,5 χρονων) και συγκριτικα με την μεριμνα, ειναι ενα παρκινγκ για παιδια, δεν κανουν τιποτα.

Για την Μεριμνα εχω να πω τα εξης:

ειναι πολυ σοβαρος σταθμος, εχουν προγραμμα, καθε βδομαδα στον πινακα των ανακοινωσεων καρφιτσωνουν το προγραμμα της εβδομαδας, δλδ τι θα μαθουν και με τι θα ασχοληθουν τα παιδια καθε μερα της εβδομαδας, με τους στοχους και τις επιδιωξεις τους. Απο 3 χρονων και πανω κανουν γυμναστικη και μουσικη και απο προνηπια και αγγλικα. Ενημερωση γονεων κανουν καθε μηνα. Τα παιδια τα αφηνεις στην υποδοχη οπου περιμενουν οι δασκαλες του και τα συνοδευουν στις αιθουσες και τα περνεις παλι απο την υποδοχη. Η γραμματεας ειναι φανταστικη και εξυπηρετικη. Τις πρωτες μερες στην προσαρμογη παλι τα αφηνεις κατω και το πηγαινει η δασκαλα πανω (εκει ειναι λιγο το δραμα, αλλα πιο πολυ για εμας τους γονεις που βλεπουμε το παιδι να κλεει). Την πρωτη μερα σε μια ωρα πας και το περνεις, και σταδιακα αυξανεται η ωρα και καθε μερα σου λεει η δασκαλα τι ωρα να ερθεις να το παρεις αναλογα με την προσαρμογη του παιδιου. Εμενα ο δικος μου ευτυχως ευκολα προσαρμοστηκε. Δυο μερες εκλεγε και την τριτη με ξεχασε :( .

Τωρα μπαινει μεσα στο σχολειο και ουτε γεια μου λεει.

Φαγητο μαγειρευεις απο το σπιτι και το βαζεις σε ειδικο ταπερακι που θα σου πουνε. Αν θελεις υπογραφεις δηλωση για να κοιματε το μεσημερι.

Μπορω να μιλαω μια ωρα...

Αν δεν σε εχω καλυψει και θελεις και παραπανω πληροφοριες ειμαι στην διαθεση σου. :):)

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ

Τωρα το προσεξα, τι εννοεις κλεισμενοι?

Παντως η μεριμνα δεχεται αιτησεις μεχρι 14 Ιουνιου.

Daffy, ήθελα να σε ρωτήσω στην Μέριμνα από τι ηλικία παίρνουν παιδάκια? Πρέπει να έχουν καθαρίσει από τα κακά τους? Αυτή η Μέριμνα είναι της Πρόνοιας? Γιατί έχει και στους Νέους Επιβάτες και θα ήθελα να ξέρω αν είναι το ίδιο.

rania_t

στη μεριμνα πανε παιδακια απο 18 μηνων, αλλα αιτηση πρεπει να κανεις απο τωρα ασχετα αν θα γινει 18 μηνων μετα απο τον σεπτεμβριο.

Οχι και με πανες και μαλιστα στον δικο μου τωρα εχουν ενα μηνα που αρχισανε να του τα κοβουνε.

Ναι ειναι η ιδια και στους Ν.Επιβατες. Και εχουν και το ιδιο διευθυντη.

Διαφημίσεις

Α λες στους Ν.Επιβατες να μην ειναι βρεφονηπιακος???

Θα ρωτησω σημερα το μεσημερι που θα παω να τον παρω και θα σας πω το απογευμα. :):)

• 3 months later...