Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το stokke xplory με μαξιλαράκι εως πόσο μηνών?βολεύει?

Recommended Posts

καλημέρα,χριστός ανέστη

έχω μια κόρη 7,5 μηνών.Έχω το stokke.;Tελειο.Χρησιμοποίησα το πορτ-μπεμπε εως 7 μηνώνκαι τώρα την έβαλα στο καρίτσι με μαξιλαράκι.Βολεύει?Δεν πολυκάθεται?Μηπως δε το συνήθισε?Μήπως μικρίς χώρος για τη μέση της?Βέβαια είναι κορυφαίο?Αν βγάλω το μαξιλάρι δε κάνει ε?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

• 5 months later...

εγω 7,5 μηνων του το ειχα βγαλει το μαξιλαρακι...ειναι μαλλον πως βολευεται το καθε παιδι...

δες και εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20162&page=9

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Εγω μέχρι 3 μηνών τον είχα στο πόρτ μπεμπε, μετα κανονικά με το μαξιλαρακι ως τον 4ο-5ο. Μετα το έβγαλα . Προφανώς έχει να κάνει και με την ανάπτυξη του κάθε παιδιού

kai εγω 7 μηνων το εβγαλα

παντως σα καρτσι αν και ψηλο δε με βολεψε.βαρυ,ο αντρας μου το κλεινει,μενουμε στο πρωτο οροφο και παντα κατω το εχουμε που να το ανεβοκατεβαζω και στο πορτπαγκαζ χωραει οριακα και δε παιρνει τιποτα αλλο-βεβαια εξαρταται απο το αυτοκινητο.απτην αλλη δε βολευει να κοιμαται με τα ποδια ορθη γωνια ενω σε ενα αλλο με 55 ευρω που πηραμε για θαλασσα -unikid- και τα ποδια τεντωμενα τα εχει και κοιμαται

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

kai εγω 7 μηνων το εβγαλα

παντως σα καρτσι αν και ψηλο δε με βολεψε.βαρυ,ο αντρας μου το κλεινει,μενουμε στο πρωτο οροφο και παντα κατω το εχουμε που να το ανεβοκατεβαζω και στο πορτπαγκαζ χωραει οριακα και δε παιρνει τιποτα αλλο-βεβαια εξαρταται απο το αυτοκινητο.απτην αλλη δε βολευει να κοιμαται με τα ποδια ορθη γωνια ενω σε ενα αλλο με 55 ευρω που πηραμε για θαλασσα -unikid- και τα ποδια τεντωμενα τα εχει και κοιμαται

Αλήθεια δεν σας βόλεψε;;; Εμένα έχει ρίξει ύπνους κ ύπνους εκει!!! Είναι φοβερό καρότσι κ αν του βγάλεις τις ρόδες χωράει πολύ καλύτερα στο πόρτ μπαγκαζ σε ένα ταξίδι με πράγματα απο αλλα καρότσια ( είχαμε το maclaren xlr πριν ).. Ακόμα κ στην άμμο που λες για θάλασσα όταν το βάζεις στις δυο ρόδες παει τέλεια σε σχέση με αλλα καρότσια που κολλάνε στην άμμο!!!

Τέλος πάντων εγώ την έβαλα 6 μηνών αλλα πιστεύω πως είναι ανάλογα με τον σωματοτυπο του παιδιού ( εμένα ήταν γενικά ψηλή κ αφρατη:-D )..

Κρίμα πάντως γιατί είναι κ ακριβό καρότσι...

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...