Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Recommended Posts

Τόσες μέρες αναρωτιέμαι, γιατί θέλουμε τόσες ψόφιες κατσίκιες..... και δη των... γειτόνων...

Σαφώς οι κατσίκιες μπορούν να μας δίνουν το γάλα τους. Αλλά αφού δεν πίνουμε εμείς... ας ψοφίσουν.

Και το κρέας τους μας δίνουν. Αλλά εμείς κάνουμε δίαιτα και ο γιατρός μας το απαγορεύει. Άρα... δεν πα' να ψοφίσει.

Ξέρεις ... μυρίζουν και λίγο... Άρα βολεύει πολύ αν ψοφίσουν.

Το γάλα βέβαια στο σούπερ μάρκετ είναι πανάκριβο... Τους άτιμους τους "λεφτάδες" που το έχουν βάλει τόσο ακριβό το γάλα! Τόσες κατσίκιες έχει ο κόσμος... Δε μπορώ να καταλάβω.... την ακρίβεια.

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ μου.... θέλει να μου ψοφίσει τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ κατσίκα!!!

Αλλά..... ΝΑΙ, τώρα κατάλαβα!!!!

Είναι Πάσχα..... και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες..... ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ !!!

Γι' αυτό! Ναι... γι' αυτό!!

Επίσης, μας είπαν πως είναι ωραίο να γιορτάζουμε κάθε μέρα και όχι μόνο στις μεγάλες γιορτές. Άρα καλά κάνουμε και σουβλίζουμε ΚΑΘΕ μέρα... μία-μία, ... όλες τις κατσίκιες των γειτόνων!

Θα ζήταγα συγγνώμη για το "οφφ-τοπικ".... αλλά νομίζω πιο "on" δε γίνεται..........

Χριστός Ανέστη!

(αυγουλάκια κόκκινα πήρατε;;) )

red_eggs_dish_499.jpg

Αυτό που συστηματικά τόσο καιρό έχουν καταφέρει είναι η μία ομάδα εργαζομένων να στρέφεται εναντίον της άλλης...Ξαφνικά από τους πιο χαμηλά αμοιβόμενους Ευρωπαίους, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι τα 1280 ευρώ το μήνα είναι ένας μισθός υψηλός και θα πρέπει να απολογούμαστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 281
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Off topic, το λέω και το δηλώνω.....

Εγώ πάντως ΔΕΝ παίρνω 1280 ευρώ, αλλά λιγότερα... κι ας έχω 4 παιδιά (άρα και τα αντίστοιχα επιδόματα γάμου, τέκνων κτλ). :lol:

Να ζήσουν οι κατσίκιες! ;)

Τροφαντή είναι η δική σου! :P

Τη δική μου τη θρέφω ακόμα! ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

fenaki και όλες εσείς που διαμαρτύρεστε και καταφέρεστε ενάντια στις παιδαγωγούς των παιδιών σας...

Μερικές σκέψεις...

1ον: βάζω στοίχημα ότι όταν αρρωσταίνει το παιδί σας είστε από αυτές που του δίνετε το βράδυ αντιβίωση, το πρωί depon, πέφτει ο πυρετός και τα στέλνετε σχολείο σα να μη συμβαίνει τπτ. Το λέω γιατί είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά στους παιδιούς σταθμούς και το παιδί ξαφνικά αρχίζει να τρέμει από το πυρετό και να κάνει εμετό και ψαχνόμαστε.. και μόλις το ρωτάμε μας λέει το ταλαίπωρο ότι η μαμά του δίνει φαρμακάκι!

Δε σας νοιάζει ούτε αν κολλήσουν τα άλλα παιδιά ούτε αν χειροτερέψει το δικό σας και ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω. Όμως τί κάνετε όλες εσεις που δεν έχετε που να αφήσετε το παιδί σας όταν είναι άρρωστο κι ο άτιμος ο πυρετός δεν πέφτει? Να φανταστώ ότι παίρνετε από την κανονική σας άδεια! Και τί γίνεται όταν ο πυρρετός επιμένει? Γιατί φαντάζομαι ότι δε μπορείτε να κάνετε συμφωνία με την ίωση με βάση το πόσες μέρες μπορεί να σας δώσει ο εργοδότης σας..

2ον: μου θυμήζετε τον πανικό που είχε γίνει με τα Τέμπη και τους Αγρότες... Οι κακοί αγρότες που είχαν κόψει την Ελλάδα στη μέση κι οι καημένοι οι έμποροι που δε μπορούσαν να προμηθευτούν και να πουλήσουν κλπ κλπ.. Όταν όμως τα Τέμπη έκλεισαν από την κατολίσθηση κι είχαμε και το θάνατο ενός ανθρώπου και μάλιστα ο χρόνος που χρειάστηκε να ξαναφτιαχτεί ο δρόμος ήταν δεκαπλάσιος από αυτόν που είχαν κλείσει οι αγρότες, ξαφνικά όλοι σιώπησαν. Ξαφνικά οι έμποροι δεν είχαν προβλήματα, ούτε οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονταν για τις μηδαμινές κρατήσεις δωματίων κι όλοι κάναμε υπομονή..

Το ίδιο βέβαια γίνεται και σε κάθε κοινωνική ομάδα που αποφασίζει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει!

3ον: εγώ είμαι παιδαγωγός σε δημοτικό παιδικό σταθμό και απεργώ όχι μόνο για το 30ωρο που γίνετε 40ωρο αλλά για τη γενικότερη υποβάθμιση της προσχολικής -κι όχι μόνο- αγωγής..

αλλά ο σύζυγος μου δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και ΝΑΙ!! ΑΠΕΡΓΕΙ!! Δεν είναι απαγορευτικό και η απεργία δεν απευθύνεται μόνο στους δημόσιους υπαλλήλους. Θεωρώ ότι όποιος έχει αξιοπρέπεια και σέβεται τον εαυτό του και τις απόψεις του δε μπορεί να κρύβεται αιωνίως πίσω από το φοβο της απόλυσης, ενώ του έχουν πάρει και τα σώβρακα! Σκεφτείτε μόνο ότι στο όνομα αυτού του φόβου τα έχετε παραδώσει όλα κι έχετε μάθει να δουλεύετε με σκυμμένο το κεφάλι κι αυτές τις κατακτήσεις που οι δικοί μας γονείς μας παρέδωσαν εμείς στα παιδιά μας δε θα έχει μείνει τπτ όρθιο για να τους παραδώσουμε.. Και το παιδί σου θα μάθει να περπατά με ακόμα πιο σκυμένο κεφάλι, ακόμα πιο ρομποτάκι!! Κι αυτό θα του το έχεις μάθει ΕΣΥ!!

4ον: Άκουσε το ξανά: ΌΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

Για ένα κομμάτι ψωμί, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Έχει γραφτεί και τραγουδηθεί 26 χρόνια τώρα αλλά είναι και θα είναι για πάντα επίκαιρο!

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/05 Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ!

Για όλους!...

Ειναι μια σειρα προβληματων που δεν θα μπορεσουμε ποτε να λυσουμε αν δεν εχουμε τους γονεις διπλα μας! Δεν θα με πειραζε καθολου να δουλευω 8 ωρο ομως θα ηθελα εναν αριθμο παιδιων τον οποιο θα μπορω να προσεχω κια να προσφερω σε αυτον! αυτα που ζηταμε ειναι κυριως για το καλο και την ασφαλεια των δικων σας/μας παιδιων!

Συμφωνώ απολυτως σε αυτό. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαφωνει κανείς σε κάτι τέτοιο...

Σαφώς οι συνθήκες είναι καλύτερες στους ιδιωτικούς σταθμούς και για τις δασκάλες και για τα παιδιά και ίσως…. ίσως θα πρέπει και εμείς σαν γονείς να είμαστε δίπλα τους γιατί (η γνώμη μου είναι) ότι αν είχανε στην διάθεση τους αυτά που έχουν οι δασκάλες του ιδιωτικού δεν θα ήταν θέμα το 8ωρο!!!!!

Α, .οχι. Σε αυτό δεν συμφωνώ. Δεν είναι πάντα καλύτερα στον ιδιωτικό σταθμό. Σε κάποιους ναι. Σε πολλούς, όχι. Πολλές κοπέλες δουλεύουν και παραπάνω από 8ωρο, και ανασφάλιστες και με κατώτερο του βασικού μισθού και, και, και...

Σε κάθε περίπτωση, ας ξαναπώ.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν ελεύθερη επαγγελματίας. Οταν γέννησα, πήρα 600 ευρώ για κάθε παιδί. Οταν εγιναν 2 μηνών, πήγα για δουλειά. Δεν ξέρω ούτε 1 γυναίκα ιδιωτικού τομέα που όσο και αν μάζεψε τις ώρες του μειωμένου, το 6μηνο κλπ κλπ να έκατσε πάνω από 9 μήνες στο σύνολο. Αντιθέτως δεν ξέρω ούτε μία από το δημόσιο που να μην έκατσε περίπου 1,5 χρόνο. Αυτό γιατί κάποια κοπέλα είπε ότι δικαιούνται και στον ιδιωτικό τομέα τόση άδεια. Το δε 6μηνο, μόνο εφόσων συμφωνήσει ο εργοδότης και πολλοί δεν......

Δεν θέλω να πηγαίνουν και οι κοπέλες που δουλέυουν στο δημόσιο για δουλειά στους 2,5 μήνες, το ανάποδο θέλω...

Και επιπλέον, ακόμα ψάχνω την κατσίκα του γείτονα. Ε, δεν θα την πετύχω? Μαλλιά κουβάρια μας έκανε η άτιμη.....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

travellingmum,το κατανοω...εαν εισαι ελευθερη επαγγελματιας...ειναι ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα καλη μου...διοτι εισαι εργοδοτης του εαυτου σου και τι μπορεις να κανεις γι αυτο??

αυτο που λες ειναι ανακριβεια και σε παρακαλω αν δεν εχεις γνωση συγκεκριμενη να μην το χρησιμοποιεις ως επιχειρημα.Το επιδομα απο τον ασφαλιστικο μας φορεα ειναι 1000 ευρω εφαπαξ και μονο...Κατι που απο οτι ειδα το δινει και το ΙΚΑ.

Και το ΤΣΜΕΔΕ δινει 2500 ευρω...τι να κανουμε???Να αρχισουμε να λεμε??

καλα...εμεις θα ορισουμε το ποσες μερες θα απεργησει ενας κλαδος???Βαλτε τα με τον νομοθετη οχι με τον καθε υπαλληλο που απλα ασκει το δικαιωμα του!

ο νομος ειναι ξεκαθαρος...και εσεις του ιδιωτικου εχετε το δικαιωμα να λειψετε μεχρι και 13.5 μηνες απο την δουλεια σας!Μην λετε ανακριβειες...για να δημιουργηθοπυν εντυπωσεις.Ειπα και παλι πιο πανω οτι στο Δημοσιο συμφερει τον εργοδοτη να παρουμε μαζεμενη την αδεια ενω στον ιδιωτικο τομεα συμφερει το μειωμενο!!

να μην συγκρινεις Στελλα..να ευχεσαι απλα και στον ιδιωτικο τομεα να ηταν νομιμα ολα.Ποιες ειναι οι λουξ γεννες κοπελα μου καλη σε σουιτες και τις πληρωνει το ταμειο???Εγω γιατι δεν τις εχω συναντησει πουθενα σε καμια συναδελφο??Ποια ειναι η αδεια Ω αδεια???Και δεν καταλαβα....γιατι να μην κανουν παιδι αν θελουν...ποιον θα ρωτησουν??Και μην αρχιζει παλι αυτη η καραμελα για τις γιορτες και το καλοκαιρι...καταντα κουραστικο εκατερωθεν!Ποιο ειναι το σιουπερ ταμειο???Αυτο που δεν μου δικαιολογει υπερηχο οταν παω για Τεστ Παπ και το πληρωνω απο την τσεπη μου???

τι να πω και παλι???Η κολλητη σου να σου δειξει καλυτερα τις μηνιαιες της αποδοχες γιατι ως νεοδιοριστη ουτε στα ονειρα της τετοια ποσα.Εδω εγω που ειμαι 7 χρονια διορισμενη και δεν ξεπερναω τα 1260 καθαρα με παιδι!!!

Φυσικα και να μην με οικτιρεις διοτι ειμαι καλα....αλλα οχι και να απολογηθω επειδη αμοιβομαι τα νομιμα!!

και να που οδηγουν οι ανακριβειες!!!!!Ποια 1540 ευρω Fenaki με το καλημερα σας....???1000 ευρω καθαρα παιρνει ενας νεοδιοριστος!Τα δικα μου ΜΕΙΚΤΑ και φτανουν στα 1600 ευρω...!!!Αν ειναι δυνατον???Χωρις κοπο???Θα συγκρινουμε δουλειες τωρα???Ξερεις εσυ τον κοπο και το διαβασμα αυτης της κοπελας και τον χαρακτηριζεις??Πανεπιστημιο εβγαλε..και στο κατω κατω καθεις εφ'ω εταχθη...

Παρακαλω πολυ λοιπον...πριν μιλησετε, μιας και εχετε σαφως καθε δικαιωμα, να μαθετε πρωτα τι συμβαινει και να μην λετε οποιοδηποτε ραδιο αρβυλα ακουτε!!!

Και επαναλαμβαμνω διοτι πολυ off topic ειμαι και τα παρα[πανω εχουν συζητηθει πολλακις αλλα ως φαινεται δεν τα κραταμε ολα οσα λεγονται....

το δικαιωμα στην απεργια δεν μπορει να το στερησει κανενας στον εργαζομενο!!!Και ναι,θα κανει οσες μερες κρινει εκεινος απαραιτητο και χωρις προειδοποιηση!!!

δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε αντιπάραθεση μαζι σου γιατι κλασσικά μια ζωή θα πρεπει να χαιδευουμε τα αυτιά των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικα τον κλάδο των παιδαγωγών....μας τα χετε πρηξει εδω και δεκαετιες ολοκληρες λες και εμεις δεν σπουδάσαμε....μονο εσεις σπουδάσατε....που θα συγκρινεις τωρα το πολυτεχνειο με το τει βρεφονηπιοκομων και το νηπιαγωγων... απο βαθμο δυσκολίας ή ακόμη καλυτερα πιο δυσκολες σχολες απο την δική μου.....θα έπρεπε να ντρεπεστε...και επειδη οπως προειπα εχω 2 νυφες παιδαγωγους ο αδερφος μου επισης δημόσιος υπάλληλος και αρκετές ξαδερφες μου επίσης παιδαγωγοί και επειδη εργάζομαι σε ιδιωτικη μεν κατασκευαστική εταιρεια δημοσιών έργων και συνάλασομαι καθημερινά.....με το δημόσιο....δεν υπάρχει χειρότερος εργασιακός κλάδος....νταβατζηδες και σάπιοι μέχρι τιο κοκκαλο...........ελάχιστες ειναι οι εξαιρεσεις....έτσι σας μαθαινουν.....αν αναφερεστε στην τροικα 1 φορά εσεις ειστε 1000 φορές χειρότερη τροικα....αλλά βέβαια πάντα εσεις έχετε δικιο ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.....

αυτός εινια ο σοσιαλισμός του Ανδρέα Παπανδρεου που για να έχει το λαο με το μέρος του τα έκανε όλα μπάχαλο.....έχετε μεινει ακομη στο 81 ξυπνήστε ειμαστε στο 2011 και συμπωρευτειτε με τα νεα δεδομένα....δεν μπορεις να ζητάς απο εμενα να σταθω δίπλα σου όταν ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....και ξέρεις γιατι στο λέω αυτό γιατι όταν πάω σχολειο να πάρω το παιδάκι μου ή να το αφήσω το πρωι....στην πόρτα....τους λέω κάτι πολυ απλό όι η μικρη κατουριεται και την έπειασε στην διαδρομη απο το σπίτι σχολειο....και απάντηση απο την κοπέλα που παραλαμβάνει ειναι ναι ας κάτσει στο καρεκλάκι και θα το πω στην δασκάλα....και η τουαλετα ειναι στα 3 μετρα...

ή τους αφηνεις σημειωση για την δασκάλα και σου λένε α....εγω δεν ξέρω....πάρε τηλ την δασκάλα να της το πεις......:shock: και της λέω για να μην ενοχλώ....το έγραψα....

κάποια κοπέλα ειπε για τις κοπέλες που δουλευουν στον ιδιωτικο τομέα....πρωτη μου ξαδερφη βρεφονηπιοκομος εργάζεται στην θεσσαλονικη εδω και 2 χρονια και το ωράριο της ξεκινά απο τις 7 :30 περνάει το σχολικο την παίρνει απο το σπιτι διοτι συνοδευουν τα παιδάκια....και τελειωνει στις 5:30 το απογευμα.....για χρήματα δεν ξέρω...

και την κόρη μου που την έστελνα ιδιωτικο πέρυσι οι κοπέλες συνοδοι οι ίδιες οι δασκάλες τους μέσα απο το σχολειο ερχοταν έπερναν τα παιδάκια και οι ίδιες τα γυρναγαν σπιτι....ειδικα η μια ξεκιναγε με το παιδάκι της απο τις 7:30 και γύρναγε σπιτι κατα τις 6 -6:30....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

fenaki και όλες εσείς που διαμαρτύρεστε και καταφέρεστε ενάντια στις παιδαγωγούς των παιδιών σας...

Μερικές σκέψεις...

1ον: βάζω στοίχημα ότι όταν αρρωσταίνει το παιδί σας είστε από αυτές που του δίνετε το βράδυ αντιβίωση, το πρωί depon, πέφτει ο πυρετός και τα στέλνετε σχολείο σα να μη συμβαίνει τπτ. Το λέω γιατί είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά στους παιδιούς σταθμούς και το παιδί ξαφνικά αρχίζει να τρέμει από το πυρετό και να κάνει εμετό και ψαχνόμαστε.. και μόλις το ρωτάμε μας λέει το ταλαίπωρο ότι η μαμά του δίνει φαρμακάκι!

Δε σας νοιάζει ούτε αν κολλήσουν τα άλλα παιδιά ούτε αν χειροτερέψει το δικό σας και ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω. Όμως τί κάνετε όλες εσεις που δεν έχετε που να αφήσετε το παιδί σας όταν είναι άρρωστο κι ο άτιμος ο πυρετός δεν πέφτει? Να φανταστώ ότι παίρνετε από την κανονική σας άδεια! Και τί γίνεται όταν ο πυρρετός επιμένει? Γιατί φαντάζομαι ότι δε μπορείτε να κάνετε συμφωνία με την ίωση με βάση το πόσες μέρες μπορεί να σας δώσει ο εργοδότης σας.. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΣΤΗΛΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΆΘΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΑΛΆΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ 375 ΧΙΛ ΜΑΚΡΙΑ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΘΑΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ....

2ον: μου θυμήζετε τον πανικό που είχε γίνει με τα Τέμπη και τους Αγρότες... Οι κακοί αγρότες που είχαν κόψει την Ελλάδα στη μέση κι οι καημένοι οι έμποροι που δε μπορούσαν να προμηθευτούν και να πουλήσουν κλπ κλπ.. Όταν όμως τα Τέμπη έκλεισαν από την κατολίσθηση κι είχαμε και το θάνατο ενός ανθρώπου και μάλιστα ο χρόνος που χρειάστηκε να ξαναφτιαχτεί ο δρόμος ήταν δεκαπλάσιος από αυτόν που είχαν κλείσει οι αγρότες, ξαφνικά όλοι σιώπησαν. Ξαφνικά οι έμποροι δεν είχαν προβλήματα, ούτε οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονταν για τις μηδαμινές κρατήσεις δωματίων κι όλοι κάναμε υπομονή..ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.......ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ..........ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗΣΑΝ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΆΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΓΩ ΒΆΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΒΑ.......ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)

Το ίδιο βέβαια γίνεται και σε κάθε κοινωνική ομάδα που αποφασίζει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει!

3ον: εγώ είμαι παιδαγωγός σε δημοτικό παιδικό σταθμό και απεργώ όχι μόνο για το 30ωρο που γίνετε 40ωρο αλλά για τη γενικότερη υποβάθμιση της προσχολικής -κι όχι μόνο- αγωγής..

αλλά ο σύζυγος μου δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και ΝΑΙ!! ΑΠΕΡΓΕΙ!! Δεν είναι απαγορευτικό και η απεργία δεν απευθύνεται μόνο στους δημόσιους υπαλλήλους. Θεωρώ ότι όποιος έχει αξιοπρέπεια και σέβεται τον εαυτό του και τις απόψεις του δε μπορεί να κρύβεται αιωνίως πίσω από το φοβο της απόλυσης, ενώ του έχουν πάρει και τα σώβρακα! Σκεφτείτε μόνο ότι στο όνομα αυτού του φόβου τα έχετε παραδώσει όλα κι έχετε μάθει να δουλεύετε με σκυμμένο το κεφάλι κι αυτές τις κατακτήσεις που οι δικοί μας γονείς μας παρέδωσαν εμείς στα παιδιά μας δε θα έχει μείνει τπτ όρθιο για να τους παραδώσουμε.. Και το παιδί σου θα μάθει να περπατά με ακόμα πιο σκυμένο κεφάλι, ακόμα πιο ρομποτάκι!! Κι αυτό θα του το έχεις μάθει ΕΣΥ!!

Για όλους!...

Δε σας νοιάζει ούτε αν κολλήσουν τα άλλα παιδιά ούτε αν χειροτερέψει το δικό σας και ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω. Όμως τί κάνετε όλες εσεις που δεν έχετε που να αφήσετε το παιδί σας όταν είναι άρρωστο κι ο άτιμος ο πυρετός δεν πέφτει? Να φανταστώ ότι παίρνετε από την κανονική σας άδεια! Και τί γίνεται όταν ο πυρρετός επιμένει? Γιατί φαντάζομαι ότι δε μπορείτε να κάνετε συμφωνία με την ίωση με βάση το πόσες μέρες μπορεί να σας δώσει ο εργοδότης σας.. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΣΤΗΛΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΆΘΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΑΛΆΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ 375 ΧΙΛ ΜΑΚΡΙΑ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΘΑΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ....

2ον: μου θυμήζετε τον πανικό που είχε γίνει με τα Τέμπη και τους Αγρότες... Οι κακοί αγρότες που είχαν κόψει την Ελλάδα στη μέση κι οι καημένοι οι έμποροι που δε μπορούσαν να προμηθευτούν και να πουλήσουν κλπ κλπ.. Όταν όμως τα Τέμπη έκλεισαν από την κατολίσθηση κι είχαμε και το θάνατο ενός ανθρώπου και μάλιστα ο χρόνος που χρειάστηκε να ξαναφτιαχτεί ο δρόμος ήταν δεκαπλάσιος από αυτόν που είχαν κλείσει οι αγρότες, ξαφνικά όλοι σιώπησαν. Ξαφνικά οι έμποροι δεν είχαν προβλήματα, ούτε οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονταν για τις μηδαμινές κρατήσεις δωματίων κι όλοι κάναμε υπομονή..ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.......ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ..........ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗΣΑΝ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΆΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΓΩ ΒΆΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΒΑ.......ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)

1129643tvsq1yiqpw.gif

Για αυτό δε θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα...ούτε να συζητάμε δε ξέρουμε...τι να πω...κρίμα....

Καλή απεργία να έχετε αύριο και μακάρι να τα καταφέρετε!!!!Είμαστε όλοι μαζί σας!!!

Διαβάζοντας αυτό το θέμα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνθηκα μια απέραντη θλίψη.

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ της να πάει μπροστά δυστυχώς!:(

Πολλή κακία βρε παιδιά, πολλή πολλή κακία!

Να προσθέσω επίσης ότι όσο βλέπουμε μόνο το δικό μας συμφέρον και όχι το συλλογικό, μην περιμένετε να γίνουμε κράτος.

Τόσα χρόνια ο καθένας κοίταγε μόνο την πάρτη του και τίποτε άλλο, θα πρέπει να αλλάξει αυτό, εαν θέλουμε να βρούνε μια αξιοπρεπή χώρα τα παιδιά μας.

Δηλαδή για να καταλάβω, γιατί έιμαι και ξανθιά.

Επειδή στον ιδιωτικό τομέα δουλέυουν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, χωρίς να πληρωνονται για τη δουλειά που κάνουν, χωρίς να μπορούν να κάνουν απεργία και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, χωρίς να μπορούν να μιλήσουν για ωράρια κλπ, πο δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να το βουλώνουν και να λένε και ευχαριστώ που τους κόβουν χρήματα, που τους αυξάνουν τις ώρες εργασίας κλπ....

Επίσςη, επειδή κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι καλοί στη δουλειά τους όλοι οι δημόσιοι είναι κακοί και σάπιοι εώ όλοι οι ιδιωτικοί καλοί.....

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη λογική ή εγώ καταλαβαίνω λάθος;

Διαφημίσεις

Δηλαδή για να καταλάβω, γιατί έιμαι και ξανθιά.

Επειδή στον ιδιωτικό τομέα δουλέυουν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, χωρίς να πληρωνονται για τη δουλειά που κάνουν, χωρίς να μπορούν να κάνουν απεργία και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, χωρίς να μπορούν να μιλήσουν για ωράρια κλπ, πο δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να το βουλώνουν και να λένε και ευχαριστώ που τους κόβουν χρήματα, που τους αυξάνουν τις ώρες εργασίας κλπ....

Επίσςη, επειδή κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι καλοί στη δουλειά τους όλοι οι δημόσιοι είναι κακοί και σάπιοι εώ όλοι οι ιδιωτικοί καλοί.....

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη λογική ή εγώ καταλαβαίνω λάθος;

Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και φυσικά δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική, αλλά οι περισσότεροι δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτονται.

Λυπάμαι που το γράφω, αλλά δεν υπάρχει καμία αλληλεγγύη και κοινωνική ευσυνειδησία και μην περιμένεις κανέναν να σε καταλάβει.

Δεν υπάρχει παιδεία στην χώρα μας, κυριαρχεί η λογική του παραλόγου και η φράση "ο θανατός σου, η ζωή μου".

Τελικά είμαστε πολύ σκληρός λαός.

Και να πω, πως με ενοχλεί πολύ, που βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι και δεν έχουμε μάθει να εκτιμάμε και να αναγνωρίζουμε, πάρα πολύ εύκολα αφορίζουμε τα πάντα.

Και να πω, πως με ενοχλεί πολύ, που βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι και δεν έχουμε μάθει να εκτιμάμε και να αναγνωρίζουμε, πάρα πολύ εύκολα αφορίζουμε τα πάντα.

Το τσουβάλιασμα είναι πολύ κακή πρακτική.

Σίγουρα παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.

Σίγουρα υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που είναι καλοί στη δουλειά τους και εξυπηρετούν τον κόσμο και σίγουρα υπάρχουν ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεν είναι καλοί στη δουλειά τους.

Σίγπυρα υπάρχου δάσκαλοι που βαριούνται που ζουν, αλλά σίγουρα υπάρχουν και δάσκαλοι που δίνουν την ψυχή τους σε αυτό που κάνουν και που βλέπουν τους μαθητές τους πραγματικά σαν παιδιά τους.

Υπάρχουν μηχανικοί που κάνουν πολύ καλά και υπέυθυνα τη δουλειά τους, υπάρχουν όμως και μηχανικοί που δεν τους νοιάζει (βλ. Ricomex).

Το ίδιο ισχύει για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Είναι κρίμα όλους αυτούς να τους θεωρούμε ίδιους και είναι και πολύ άδικο!

έρε που καταντησαμε να παρακάλαμε τον ξιστη δημόσιο υπάλληλο..
έλεος πια με τις δηθεν κουλτουριαρικες βλακειες περι δικαιωμάτων και τριχες κατσαρες
μας τα χετε πρηξει εδω και δεκαετιες ολοκληρες λες και εμεις δεν σπουδάσαμε....μονο εσεις σπουδάσατε....που θα συγκρινεις τωρα το πολυτεχνειο με το τει βρεφονηπιοκομων και το νηπιαγωγων... απο βαθμο δυσκολίας ή ακόμη καλυτερα πιο δυσκολες σχολες απο την δική μου.....θα έπρεπε να ντρεπεστε
το γεγονός οτι τελείωσες το Πολυτεχνείο σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς,και να υβρίζεις έναν ολόκληρο κλάδο με τόσο άσχημα λόγια;;;;;;;;

ειλικρινά ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς με αυτό τον τρόπο σε άλλους ανθρώπους;;;;;;;;

ενημερωτικά οι απεργίες θα συνεχιστούν ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν τα συλλογικά τους όργανα

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107345

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107576

Όταν υπάρχουν κατάφορες αδικίες, προκλητικά προνόμια και μιά κατάσταση που ανέχεσαι για χρόνια και τώρα σου λένε ότι για αυτή την κατάσταση πρέπει να πληρώσεις πάλι και εσύ το λογαριασμό, τότε αγανακτείς!!

Όλοι θέλουμε οι εκπαιδευτικοί να είναι ευχαριστημένοι για να φέρονται καλά στα παιδιά μας!

Συμφωνώ και είμαι μαζί τους να απεργήσουν για: μεγαλύτερα σχολεία, περισσότερα εργαλεία της δουλειάς τους, περισσότερο και πιο εξειδικευμένο προσωπικό, καλύτερες συνθήκες εργασίας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ για το ωράριο, όχι για χρήματα, όχι θέματα που είναι ήδη προνομιούχοι σε σχέση με όλους τους άλλους. Δεν είναι λογικό???

Διαφημίσεις

Όταν υπάρχουν κατάφορες αδικίες, προκλητικά προνόμια και μιά κατάσταση που ανέχεσαι για χρόνια και τώρα σου λένε ότι για αυτή την κατάσταση πρέπει να πληρώσεις πάλι και εσύ το λογαριασμό, τότε αγανακτείς!!

Όλοι θέλουμε οι εκπαιδευτικοί να είναι ευχαριστημένοι για να φέρονται καλά στα παιδιά μας!

Συμφωνώ και είμαι μαζί τους να απεργήσουν για: μεγαλύτερα σχολεία, περισσότερα εργαλεία της δουλειάς τους, περισσότερο και πιο εξειδικευμένο προσωπικό, καλύτερες συνθήκες εργασίας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ για το ωράριο, όχι για χρήματα, όχι θέματα που είναι ήδη προνομιούχοι σε σχέση με όλους τους άλλους. Δεν είναι λογικό???

Το θέμα δεν νομίζω ότι είναι αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με την απεργία, αλλά αν έχουν το δικαίωμα να απεργήσουν. Ή τουλάχιστον εκέι το ανάγω εγώ.

Ειπώθηκε, ουκ ολίγες φορές, ότι δεν πρέπει να κάνουν απεργία γιατί δεν μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά τους οι γονείς.

Ειπώθηκε, ουκ ολίγες φορές, ότι δεν πρέπει να κάνουν απεργία γιατί όσοι δουλέυουν στον ιιδωτικό τομέα είναι σε χειρότερη κατάσταση από όσους δουλέυουν στο δημόσιο.

Ειπώθηκε, ουκ ολίγες φορές και με πολύ άσχημο τρόπο, ότι δεν πρέπει να κάνουν απεργία γιατί είναι "ξύστες".

Άσχετα, λοιπόν, με τους λόγους που κάνουν απεργία, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ, το γεγονός είναι ότι έχουν δικαίωμα για απεργία και το εξασκούν.

Ακριβώς! Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Δεν μπορεί το θέμα εδώ κ τόσες σελίδες να στηρίζεται σε κάποιον που τα έχει πάρει με την δασκάλα του σταθμού του παιδιού του κ για το λόγο αυτό βλέπει τα πάντα με θυμό κ απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό σαν να μιλά στη συγκεκριμένη δασκάλα. Οπότε ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε. Η συζήτηση δεν έχει νόημα όταν γίνεται με αυτόν τον τρόπο, χάνει την ουσία της.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Στον δικό σου κλάδο δεν υπάρχουν θετικά που σε άλλους κλάδους δεν υπάρχουν κ στα οποία είσαι προνομιούχα;; Αν στα κόψουν θα είναι λογικό να μην σε στηρίξουμε οι υπόλοιποι επειδή εμείς δεν τα έχουμε; Σκέψου ότι μέσα στους ανθρώπους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους γιατί νομίζω ότι από εκεί πηγάζει η αντίδραση υπάρχουν κ άλλοι που είναι σωστοί. Να τους πάρει όλους η μπάλα; Είναι λογικό; Επίσης εφόσον οι συνθήκες είναι άθλιες σε πολλές περιπτώσεις κ εφόσον δεν θα γίνει πρόσληψη νέων ατόμων για την κάλυψη του ωραρίου τότε αυτό είναι εις βάρος των παιδιών πρωτίστως. Αυτό εμένα θα με απασχολούσε πολύ σοβαρά αν είχα το παιδί μου σε σταθμό. Να γίνουν αλλαγές που να εξυπηρετούν τους γονείς αλλά όχι εις βάρος των εργαζομένων κ των παιδιών που είναι το σημαντικότερο.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

δεν έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή..από τα λιγα που έχω ακούσει και διαβάσει θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με την απεργια που γίνεται για τις συνθήκες εργασίας, προσωπικο και υλικο και διαφωνώ κάθετα για την απεργία που γίνεται για την αυξηση του ωραρίου...

δυστυχώς εμεις οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ακριβώς λογω του ωραρίου εξαναγκοζαμστε να πάμε τα παιδιά μας σε ιδιωτικό σταθμό...

και αποθηλασε επιτελους!

να μην συγκρινεις Στελλα..να ευχεσαι απλα και στον ιδιωτικο τομεα να ηταν νομιμα ολα.Ποιες ειναι οι λουξ γεννες κοπελα μου καλη σε σουιτες και τις πληρωνει το ταμειο???Εγω γιατι δεν τις εχω συναντησει πουθενα σε καμια συναδελφο??Ποια ειναι η αδεια Ω αδεια???Και δεν καταλαβα....γιατι να μην κανουν παιδι αν θελουν...ποιον θα ρωτησουν??Και μην αρχιζει παλι αυτη η καραμελα για τις γιορτες και το καλοκαιρι...καταντα κουραστικο εκατερωθεν!Ποιο ειναι το σιουπερ ταμειο???Αυτο που δεν μου δικαιολογει υπερηχο οταν παω για Τεστ Παπ και το πληρωνω απο την τσεπη μου???

τι να πω και παλι???Η κολλητη σου να σου δειξει καλυτερα τις μηνιαιες της αποδοχες γιατι ως νεοδιοριστη ουτε στα ονειρα της τετοια ποσα.Εδω εγω που ειμαι 7 χρονια διορισμενη και δεν ξεπερναω τα 1260 καθαρα με παιδι!!!

Φυσικα και να μην με οικτιρεις διοτι ειμαι καλα....αλλα οχι και να απολογηθω επειδη αμοιβομαι τα νομιμα!!

εχω φιλη που γεννησε στο γενεσις σε μονοκλινη σουιτα (4.000+ η καισαρικη) και τα πληρωσε ολα το ταμειο της

εχω φιλη που ειναι εναμιση μηνα πριν τη γεννα στο γενεσις με επιπλοκες και τα πληρωνει το δημοσιο

και η κολλητη μου παιρνει 70 ευρω τη μερα- δεν της ζητησα χαρτια

δεν εχω λογο να πω ψεματα

ειμαι υπερ της απεργιας το λεω για πολλοστη φορα

αλλα δεν οικτιρω κανεναν που ειναι καλα οπως ευτυχως παραδεχεσαι

και βεβαια να διεκδικησεις οτι θες

πριν ενα τριμηνα ηρθε ο θειος του αντρα μου και λεει ΠΩΠΩ μας κοψανε απο το μισθο μας 5000

και λεμε ρε θειο τι λες??? ναι λεει, 2500 τα χριστουγεννα, και 2500 πασχα και αδεια

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

και παιρνει 2500 το μηνα!!!!!!!!!!!! αλλα θελει να διεκδικησει λεει γιατι να του τα κοψουνε!!!!!

παιδια, αντε και!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως οταν ακουμε θα κοπουν οι συνταξεις πανω απο 2000

ποιος παιρνει τοσα??????ποτε δε μας αφορουν οι ειδησεις

εμεις παιρνουμε 420!!!!!!!!!!!! αντε και παλι!!!!!!!!

τρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!!!!

και αυτο για τα παιδια το ειπα γιατι καποια ειπε πιο πανω αν δε μας αρεσει το συστημα των παιδικων σταθμων να μην κανουμε παιδια!!!!!!!!! ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!!!!

τεσπα, οπως λεει κι ο θειος για να μας πεισει

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

οποτε κι εσεις αγωνιστειτε, οτι κερδισετε, εγω μαζι σας

μονο που επαθε ο αντρας μοτ δισκοκηλη και ειμαστε δυο αναπηροι με 2 μωρα

αλλα δεν πειραζει τι να γινει ετυχε ασχημη στιγμη

εγω ουτε βριζω ουτε τα βαζω με κανεναν

μακαρι να σας βγει οπως το θελετε

μακαρι κατι να κερδισετε

Η αντιπαλοτητα των εργασιακων ομαδων ειναι ενα "επιτευγμα" του κρατους με την αμεριστη συμπαρασταση των ΜΜΕ. Καθε φορα που καποιος κλαδος απεργει, σπευδουν να προβαλλουν τις δυσκολιες που φερνει αυτη η απεργια στους πολιτες, ειτε μιλαμε για απεργια δημ. υπαλληλων, ειτε γιατρων, φαρμακοποιων, φορτηγατζηδων κλπ. Κ μαλιστα πρωτα τα ΜΜΕ την χριζουν "παρανομη κ καταχρηστικη". Ετσι λοιπον θα συνεχισει η κοινωνια μας.

Γι αυτο η Ελλαδιτσα παει κατα διαολου..γιατι

δυστυχως ο ελληνας βγαζει το δηλητηριο και τ'αποθημενα του στον συναθρωπο του και ο καθενας κοιταει μονο τη παρτη του!!!!

Οπως επισης οταν κατι του ΦΑΙΝΕΤΑΙ(γιατι μπορει να μην ειναι κι ετσι) καλυτερο απο αυτο που εχει αντι να χαιρεται για το συναθρωπο του και να προσπαθει να καλυτερεψει κι αυτος τη ζωη του,κοιταει πως θα το "θαψει" ετσι για να να καλυβει τη μιζερια του με τη ψευδαισθηση οτι ειναι απο πανω!!!!

Τόσες μέρες αναρωτιέμαι, γιατί θέλουμε τόσες ψόφιες κατσίκιες..... και δη των... γειτόνων...

Σαφώς οι κατσίκιες μπορούν να μας δίνουν το γάλα τους. Αλλά αφού δεν πίνουμε εμείς... ας ψοφίσουν.

Και το κρέας τους μας δίνουν. Αλλά εμείς κάνουμε δίαιτα και ο γιατρός μας το απαγορεύει. Άρα... δεν πα' να ψοφίσει.

Ξέρεις ... μυρίζουν και λίγο... Άρα βολεύει πολύ αν ψοφίσουν.

Διαβάζοντας αυτό το θέμα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνθηκα μια απέραντη θλίψη.

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ της να πάει μπροστά δυστυχώς!:(

Πολλή κακία βρε παιδιά, πολλή πολλή κακία!

Να προσθέσω επίσης ότι όσο βλέπουμε μόνο το δικό μας συμφέρον και όχι το συλλογικό, μην περιμένετε να γίνουμε κράτος.

Τόσα χρόνια ο καθένας κοίταγε μόνο την πάρτη του και τίποτε άλλο, θα πρέπει να αλλάξει αυτό, εαν θέλουμε να βρούνε μια αξιοπρεπή χώρα τα παιδιά μας.

Εγώ που δεν είμαι σπουδαγμένη, παρά μια ταπεινή απόφοιτη Λυκείου που εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα που στέλνει το παιδί της σε δημόσια σχολεία... είπα να κάνω μόνο quote.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Εργάζομαι είκοσι χρόνια σε παιδικό σταθμό. Είμαι η ίδια μητέρα τριών παιδιών μεγάλων τώρα. Για να είμαι συνεπής στην εργασία μου τα παιδιά μου πήγαν σε άλλο παιδικό σταθμό. Δουλεύω και κάθε χρόνο τα παιδιά στο σχολείο είναι τα παιδάκια μου. Μου φαίνεται άδικη η επίθεση που δεχόμαστε από κάποιες μητέρες. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι 8 ώρες, όταν είσαι συνεπής, όταν θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, όταν θέλεις τα παιδιά σου να είναι χαρούμενα, να βοηθάς τη συναισθηματική τους ανάπτυξη, να είσαι μια μεγάλη αγκαλιά είναι πολύ δύσκολο...Εγώ ύστερα από είκοσι χρόνια έχω αρχίσει να καίγομαι. Ευτυχώς παίρνω δύναμη από τις μαμάδες και από τα παιδιά, καθώς όπως φαίνεται για πολλούς οι παιδικοί σταθμοί είναι χώροι αποθήκευσης ψυχών των δικών μας και των παιδιών μας... δεν μπορώ να πω μαθητών μας (μηδενοβάθμια εκπαίδευση)

το γεγονός οτι τελείωσες το Πολυτεχνείο σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς,και να υβρίζεις έναν ολόκληρο κλάδο με τόσο άσχημα λόγια;;;;;;;;

ειλικρινά ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς με αυτό τον τρόπο σε άλλους ανθρώπους;;;;;;;;

ενημερωτικά οι απεργίες θα συνεχιστούν ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν τα συλλογικά τους όργανα

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107345

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107576

Το θέμα είναι ότι με την αύξηση του ωραρίου, ο " ξύστης " δημόσιος υπάλληλος θα συνεχίσει τη "δουλειά" του για άλλες δύο ώρες. Αυτός που θα έχει πρόβλημα είναι και πάλι αυτός που με υπευθυνότητα εργάζεται. Ας αξιολογήσουν επιτέλους το έργο του καθένα. Καταλαβαίνω την οργή για όσους δεν δουλεύουν. Έχουμε ευθύνη όλοι μας γιατί και εγώ η ίδια ως μητέρα δεν έχω κάνει τίποτα και ανέχομαι τόσα χρόνια δασκάλους αδιάφορους και τεμπέληδες. Το μόνο που κάνω είναι να ευχαριστώ στο τέλος κάθε χρονιάς, επιδεικτικά στο σύλογό τους, όσους από αυτούς τα παιδιά μου αγάπησαν επειδή έκαναν απλώς τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι τους δίνω έτσι ένα μικρό κίνητρο για να συνεχίσουν.

Εγώ που δεν είμαι σπουδαγμένη, παρά μια ταπεινή απόφοιτη Λυκείου που εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα που στέλνει το παιδί της σε δημόσια σχολεία... είπα να κάνω μόνο quote.

εσύ φιλενάδα είσαι τυχερή γιατί έχεις κάποιον να στο παιρνει και να στο κραατάει μετά...

ρώτα και εμάς!

και αποθηλασε επιτελους!

εχω φιλη που γεννησε στο γενεσις σε μονοκλινη σουιτα (4.000+ η καισαρικη) και τα πληρωσε ολα το ταμειο της

εχω φιλη που ειναι εναμιση μηνα πριν τη γεννα στο γενεσις με επιπλοκες και τα πληρωνει το δημοσιο

και η κολλητη μου παιρνει 70 ευρω τη μερα- δεν της ζητησα χαρτια

δεν εχω λογο να πω ψεματα

ειμαι υπερ της απεργιας το λεω για πολλοστη φορα

αλλα δεν οικτιρω κανεναν που ειναι καλα οπως ευτυχως παραδεχεσαι

και βεβαια να διεκδικησεις οτι θες

πριν ενα τριμηνα ηρθε ο θειος του αντρα μου και λεει ΠΩΠΩ μας κοψανε απο το μισθο μας 5000

και λεμε ρε θειο τι λες??? ναι λεει, 2500 τα χριστουγεννα, και 2500 πασχα και αδεια

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

και παιρνει 2500 το μηνα!!!!!!!!!!!! αλλα θελει να διεκδικησει λεει γιατι να του τα κοψουνε!!!!!

παιδια, αντε και!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως οταν ακουμε θα κοπουν οι συνταξεις πανω απο 2000

ποιος παιρνει τοσα??????ποτε δε μας αφορουν οι ειδησεις

εμεις παιρνουμε 420!!!!!!!!!!!! αντε και παλι!!!!!!!!

τρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κατάλαβα καλά, γιατί είνα λίγο μπερδεμένο το κείμενο σου.

Φίλη σου, σου είπε ότι γέννησε με καισαρική και δεν πλήρωσε τίποτα.... Να σου πω εγώ που έκανα πρόσφατα εγχείρηση θυροειδους και πλήρωσα 700 ευρώ την κλινική και 3000 το γιατρό. Ήμουν σε τρίκλινο δωμάτιο. Έμεινα 3 μέρες, αλλά ο ΟΠΑΔ αναγνώρισε (και πλήρωσε) τις 2...

Μισθος; 1260, μετά από 10 χρόνια με 2 μεταπτυχιακά....

Σύνταξη που παίρνει η μητέρα μου; 1100 μετά από 32,5 χρόνια καθηγήτρια σε λύκειο.

Δώρο Πάσχα; 185 εγώ! Η μητέρα μου τίποτα γιατί είναι κάτων των 60.

70 ευρώ τη μέρα εκπαιδευτικος; Πού είναι να πάω και γω!!!!!!

Δεν λέω ότι κάποια πράγματα δεν ήταν υπερβολικά. Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν υπερ-υψηλοί μισθοί. Δεν φταέι όμως ο υπάλληλος που έπαιρνε αυτό τιο μισθό. Ούτε και φταέι που διαμαρτύρεται που του τον έκοψαν, γιατί πράγματι είχε κανονίσει τη ζωή του έτσι. Όσα έχεις τόσα ξοδεύεις, και αν γνωρίζεις ότι θα έχεις Χ ποσό το μήνα, ανοίγεσαι (δάνεια κλπ) για Χ ποσό το μήνα.

Είναι άδικο να λέγεται ότι καώς διεκδικούν οι άλλοι επειδή δεν έχω εγώ! Διεκδικούν και καλά κάνουν! παλέυουν για το καλύτερο, ασχέτως αν εγώ συμφωνώ με τη διεκδίκηση τους! Ας παλαίψω και γω για το καλύτερο!

εσύ φιλενάδα είσαι τυχερή γιατί έχεις κάποιον να στο παιρνει και να στο κραατάει μετά...

ρώτα και εμάς!

Εννοείται ότι είμαι από τις τυχερές, αλλά βλέπω γύρω μου τι γίνεται με φίλες που δεν έχουν καμία βοήθεια, και δεν στάζουν χολή προς τους δημοσίους υπαλλήλους.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...