Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Recommended Posts

Εχει γίνει καμμία απεργία για να υπάρξει αξιόλογηση των υπαλλήλων και να καταγγέλεται η υπάλληλος όποιος δεν εξυπηρετεί σωστά τα παιδάκια ???

Εχει γίνει καμμία απεργία για νέα κτήρια παιδικών σταθμών αφού είναι λίγοι και δεν εξυπηρετούν όλους τους πολίτες αλλά αφήνουν απ'έξω τους περισσότερους?

Εχει γίνει καμμία απεργία για τον αριθμό των παιδιών σε κάθε τάξη ?

Εχει γίνει καμμία απεργία για τις ώρες λειτουργίας των παιδικών σταθμών?

Εχει γίνει καμμία απεργία για πρόσληψη ειδικού προσωπικού (γιατρός ή νοσοκόμα ή ψυχολόγος ή ....) ?

Για αυτά τα αιτήματα νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να κάνουν απεργία και δεν θα ήταν κανείς αντίθετος αλλά απεργούν μόνο για κατάργηση προνομίων και αυτό σχολιάζω...

Και για όσα αναφέρεις γίνονται απεργίες απλά στα μέσα προβάλλονται αυτά που θα πυροδοτήσουν στάσεις όπως αυτές που εκφράζεις έτσι ώστε να μην υπάρχει αλληλεγγύη. Σου πετάνε κ ένα "κοπρίτες" κ έγινε η δουλειά. Όλα είναι μελετημένα κ όχι τυχαία.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 281
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

epang εσύ προωσπικά τι έχεις κάνει γι'αυτά που αναφέρεις?

Κάποια καταγγελία, έστω κάποια αίτηση σε αρμόδιο φορέα?

Γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτε.

Όταν έχω απαιτήσεις κοιτάω πρώτα τι έχω κάνει εγώ η ίδια για τις "αξίζω"΄αυτές τις απαιτησεις.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Όταν έχω απαιτήσεις κοιτάω πρώτα τι έχω κάνει εγώ η ίδια για τις "αξίζω"΄αυτές τις απαιτησεις.

Γνωρίζει η epang και η κάθε μια από εμάς πότε μια αιθουσα πληρει τις προδιαγραφές, πόσο προσωπικό ορίζεται πως πρέπει να αντιστοιχεί ανά παιδάκι και όλες τις άλλες λεπτομέρειες? δεν νομίζω πως μπορούμε να τα γνωρίζουμε όλα αυτα...

συμφωνώ με epang

αν τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στην απεργία τους τότε είναι λάθος η εικονα που δίνουν προς τα εξω...

συμφωνώ με epang & culte

Γνωρίζει η epang και η κάθε μια από εμάς πότε μια αιθουσα πληρει τις προδιαγραφές, πόσο προσωπικό ορίζεται πως πρέπει να αντιστοιχεί ανά παιδάκι και όλες τις άλλες λεπτομέρειες? δεν νομίζω πως μπορούμε να τα γνωρίζουμε όλα αυτα...

Έλα ρε Μάλι που δεν γνωρίζουμε.

Όλες οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργείας δημόσιων και ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων είναι μέσα σε ΦΕΚ κλπ.

Κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να ασχοληθεί να μάθει?

Που στέλνεις λοιπόν το παιδί σου?

Και άντε δεν ξέρω εγώ πως ακριβώς πρέπει να ειναι η αίθουσα.

Δεν ξέρω ούτε πόσα παιδιά αναλογούν σε μια δασκάλα, και και ότι ο σταθμός δεν πρέπει να στεγάζεται σε ετοιμόροπο κτίριο?

Δεν ξέρουμε ότι δεν πρέπει να δίνουμε λεφτά όταν μας τα ζητάνε.... έστω αυτά τα 60€ το χρόνο?

Ποιές απο δω που φωνάζουμε έχουμε πάει στο αρμόδιο υπουργείο να κινήσουμε ανάλογες διαδικασίες?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Και για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις λανθασμένες, ο μισθός ενός εκπαιδευτικού νεοδιόριστου, είτε αναπληρωτή, είναι 966 ευ΄ρω το μήνα ακαθάριστα. Επίδομα γάμου περίπου 34 ευρώ ακαθάριστα, παιδιού 34 ευρώ ακαθάριστα, μεταπτυχιακού 43 ευρώ ακαθάριστα, εξωδιδακτικής απασχόλησης περίπου 320 ευρώ ακαθάριστα.

Έχουμε, λοιπόν, ένα σύνολο αποδοχών για παντρεμένο εκπαιδευτικό με 1 παιδί 1354 ευρώ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ..... Στο χέρι είναι γύρω στα 1000....

Τα ίδια ποσα παίρνουν και οι αναπληρωτές είτε πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό είτε από ευρωπαϊκά κονδύλια (βλ. ΕΣΠΑ).

Τώρα, υπάρχουν και οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου, που εργάζονται μέχρι 12 ώρες την εβδομάδα και παίρνουν αναλογία του μισθού των μόνιμων εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τις ώρες που εργάζονται.

Τέλος, υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, που εργάζονται μέχρι 4 ώρες την εβδομάδα, με το ποσό των 12 ευρώ την ώρα και μόνο για τις ώρες που κάνανε μάθημα. Αν χαθεί μάθημα απλά δεν πλη΄ρωνονται!

Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους λίγο!

Εχω γίνει μπίλιες με τον προηγούμενο δήμαρχο Ν ΙΩΝΙΑΣ, όχι μόνο καταγγελία στο υπουργείο και τη νομαρχία έκανα, όχι κανάλια φώναξα, 3 μέρες κρυβότανε ο μλκς για να μην τον πετύχω, και οι υπάλληλοι του δήμου τον κρύβανε!

Δεν πήραν το παιδί στον παιδικό σταθμό και μου ζήταγε να κάνω μεταδημότευση για να το πάρει τον έπόμενο χρόνο!!

Εχουν ένα νηπιαγωγείο που λειτουργεί σε υπόγειο πολυκατοικίας, ούτε αερίζεται, ούτε φωτίζεται, χωρίς αυλή και η νηπιαγωγός μου έλεγε δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!

Αναγκάστηκα να πληρώνω σε ιδιωτικό 3 χρόνια γιατί μέχρι στιγμής οι δημόσιοι δεν με εξυπηρετούν ! Πως να μην θυμώνω ?

Μπράβο αν διεκδικούν τα δικαιώματα του συνόλου και όχι μόνο τα προνόμια του κλάδου τους, εκεί είμαι μαζί τους!!! Η απεργία είναι εργαλείο!

Η δουλειά τους είναι σοβαρή και υπεύθυνη αλλά δεν πρέπει να αφήνουν να τους καπελώνουν οι εργατοπατέρες!!

Για να μην χαθούν μικροπρονόμια, χάνουμε χρόνια τώρα την ουσία !

Sorry αν γίνομαι κακιά, δεν έχω τέτοια πρόθεση.....

Μπράβο αν διεκδικούν τα δικαιώματα του συνόλου και όχι μόνο τα προνόμια του κλάδου τους, εκεί είμαι μαζί τους!!! Η απεργία είναι εργαλείο!

Η δουλειά τους είναι σοβαρή και υπεύθυνη αλλά δεν πρέπει να αφήνουν να τους καπελώνουν οι εργατοπατέρες!!

Για να μην χαθούν μικροπρονόμια, χάνουμε χρόνια τώρα την ουσία !

Sorry αν γίνομαι κακιά, δεν έχω τέτοια πρόθεση.....

Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου.

Βάλτα λοιπόν με τους εργατοπατέρες και το κράτος και οχι με τη κοπέλα που σου κρατάει το παιδί σου έστω αυτές τις 4 ώρες υπό άθλιες συνθήκες.

Μόνο συλλογικές κινησεις θα δώσουν αποτέλεσμα, κι αυτές δεν βλέπω να γίνονται.

Έλα ρε Μάλι που δεν γνωρίζουμε.

Όλες οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργείας δημόσιων και ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων είναι μέσα σε ΦΕΚ κλπ.

Κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να ασχοληθεί να μάθει?

Που στέλνεις λοιπόν το παιδί σου?

Και άντε δεν ξέρω εγώ πως ακριβώς πρέπει να ειναι η αίθουσα.

Δεν ξέρω ούτε πόσα παιδιά αναλογούν σε μια δασκάλα, και και ότι ο σταθμός δεν πρέπει να στεγάζεται σε ετοιμόροπο κτίριο?

Δεν ξέρουμε ότι δεν πρέπει να δίνουμε λεφτά όταν μας τα ζητάνε.... έστω αυτά τα 60? το χρόνο?

Ποιές απο δω που φωνάζουμε έχουμε πάει στο αρμόδιο υπουργείο να κινήσουμε ανάλογες διαδικασίες?

Ωραια αν είναι τόσο ευκολο να βρεις τα ΦΕΚ και την υπόλοιπη νομοθεσία, καθώς και να κάνεις έναν πλήρη έλεγχο στο κτίριο και στις παροχές του πάω πάσο. Δεν νομίζω τα ΦΕΚ να λένε μόνο "απαγορεύεται να στεγάζονται παιδικοι σταθμοί σε ετοιμόρροπα κτίρια", κάτι δηλαδή που ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ελέγξει ;)

Ωραια αν είναι τόσο ευκολο να βρεις τα ΦΕΚ και την υπόλοιπη νομοθεσία, καθώς και να κάνεις έναν πλήρη έλεγχο στο κτίριο και στις παροχές του πάω πάσο. Δεν νομίζω τα ΦΕΚ να λένε μόνο "απαγορεύεται να στεγάζονται παιδικοι σταθμοί σε ετοιμόρροπα κτίρια", κάτι δηλαδή που ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ελέγξει ;)

Δεν είπα να κάνεις πλήρη έλεγχο, αλλά ποιοί από μας κάνουν έστω και τον απλό έλεγχο?

Διάβασες δίπλα εχτές που έπαθα κρίση πανικού και έτρεχα για κορτιζόνες (λόγω αλλεργίας) μόλις γύρισα από ένα δημοτικό σχολείο?

Θέλει νινιό για να καταλάβεις και τι βλεπεις γύρω σου?

Η είσοδος ενός σχολείου δεν πρέπει να ελέγχτεται? Πρέπει να βρω το ΦΕΚ για να το εμπεδώσω?

Μετά πάμε κι αλλού.

Άντε και το διευρύνουν το ωράριο. Πόσο?

Εγώ σχολάω 4, εσύ 5 ή άλλη 6.

Τι να το κάνω να κλείνει ο σταθμός στις 5 οταν εγώ σχολάω 6?

Άλλες κοπέλες δουλεύουν βάρδιες ή σε μαγαζιά μεχρι τις 9 το βράδυ.

γι'αυτο λεω ότι χάνουμε το στόχο μας.

Διαφημίσεις

πάντως αν υπάρχουν και άλλα αιτηματα πλεον του ωραρίου κάντε κατι να το διαδώσετε γιατί άλλα κυκλοφορουν εξω...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107576

μιλάει καθαρά για αύξηση του ωραριου εργασίας στο δημοσιο..τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

και αποθηλασε επιτελους!

fenaki... αναφέρεις πράγματα για τον παιδικό σταθμό που είναι απαράδεκτα. Έχεις διαμαρτυρηθεί για αυτά; Έκανες κάποια καταγγελία στη διευθύντρια ή στην υπεύθυνη παιδικών σταθμών;

Κι εγώ πηγαίνω τα παιδιά μου σε δημόσιο παιδικό σταθμό. Ναι έχουν προβληματα (στεγαστικά, αριθμητικά, προσωπικού κτλ), αλλά από δουλειά είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ και ΑΨΟΓΕΣ (όσο τους επιτρέπουν οι συνθήκες και η αναλογία παιδιών-παιδαγωγών).

Η πικρία που έχεις -και ορθά την έχεις- έχει λάθος στόχο!

Όσα αναφέρεις χρείζουν δραστηριοποίησης ή και καταγγελίας. Μη μπερδεύεσαι με την απεργία.

αγαπητη alcyon δεν βρηκα ποτε την διευθυντρια και όσες φορές μίλησα με τις δασκαλες οι οποιες οντως κανουν καλη προσπάθεια προσπάθησαν να συγκαληψουν την συναδελφο λεγοντας πως το ξέχασε....οκ δεν αντιλεγω να γινει.....μια δυο φορές......

επίσης φοβάμαι πως αν παραπονεθω θα έχει κακο αντικτυπο στο παιδι μου....

ειμαι άκρως συζητησιμη αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση απο πουθενά.....

λοιπον επειδη μου σουρατε τα εξαμάξης και δεν ενοοω εσενα προσωπικά....

ειμαι αγανακτησμένη διότι έχω σοβαρο θέμα με το παιδι μου....λογω της εργασίας μου στον ιδιωτικο τομεα.....φέτος υπήρχε σημαντικος λόγος που στειλαμε το παιδι σε δημοσιο παιδικο.....και ξαναλέω οπως εκεινοι παλευουν για τα κεκτημένα τους......οπως λετε έχω και εγω δικαιωμα να διαμαρτυρωμαι διοτι όπως προανεφερα σε άλλη απαντηση φέτος έγινε επισιμη προταση στην εταιρεια μου να ΠΑΡΩ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ....εσυ στη θέση μου τι θα έκανες θα έλεγες α...οκ καλά κάνουν...

όσο για το σχολειο εχω την διάθεση ακομη και αν υπάρχει αναγκη για γραφικη υλη ή παιχνιδια ή βιβλία να βοηθησω...επίσης σε ερωτηματολογιο του σχολειου συπληρωσα στα σχολια πως δεν έχω κανενα προβλημα να αυξηθουν τα διδακτρα του σχολειου προκειμένου να πάρουν άτομα.....

δεν ειμαι παράλογη.....και στο κάτω κάτω μια ώρα ζητάμε όχι μόνο εγω αλλά οι περισσότεροι γονείς....εγω ουτως ή αλλιώς δουλευω έξτρα ωρες στο σπιτι...ουτε ζητησα να γινουν μειώσεις προσωπικου....ουτε μισθου...

αλλά όχι να βγαινει και απο πάνω οτι ειναι κακοπληρωμένη κιολας η κάθε παιδαγωγός και να λέει πως το 6 ωρο ειναι κουραστικο....εμεις και λέω εμεις γιατι απο την παρασκευη συνάντησα ανθρωπους που κλαιγανε στο σχολειο....και το σαββατο στις κουνιες η μια μαμα ρωταγε την άλλη αν μπορει να κρατησει και το δικο της παιδι....υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πιο σοβαρο προβλημα απο εμενα που ζητάω μια ωρα επιπλέον....υπάρχουν άνθρωποι που τα αφεντικά τους ειναι ανένδοτα.....

αν μας θέλουν στο πλευρό τους να ειναι και αυτοι περισσότερο διαλακτικοι μαζι τους....δεν νομιζω να υπάρχει γονιός που θα του πει το σχολειο....έχουμε ανάγκη απο λεφτά...και δεν θα δωσει.....ή δεν ΄΄εχουμε υλικο.....αντιθετα εγω βλεπω πως δεν υπάρχει καμια ενημέρωση....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ε καλά και οι υπάλληλοι της βουλής ρε!

όχι εγώ προσωπικά δεν τα βάζω με κανέναν..απλά θέλω να έχω το δικαιωμα μου και εγώ ως ιδιωτικος υπάλληλος να πηγαίνω το παιδι μου σε σταθμό και να μην πληρώνω...

να αυξηθει δλδ το ωράριο λειτουργίας των σταθμων..αν δλδ οι εργαζόμενοι το βλέπουν βαρέως και ανθυγιεινό το 40ωρο να απεργήσουν για την προσληψη προσωπικου..όχι για το ωράριο λειτουργίας...

αγαπητη cult πληρωνεις μηνιαία τροφεια στον δημόσιο παιδικο....σε κάποιους ειναι 60 ευρω στον δικο μας ειναι 160 και στο Μαρουσι 180-200 αν θυμαμαι καλα αλλά δεν ειμαι σιγουρη....

1129643tvsq1yiqpw.gif

όλοι οι γονείς που στέλνουμε τα παιδιά μας σε Δημόσιο παιδικό α) έχουμε λόγους που το κάνουμε β)ψάχνουμε λύση για το 4ημερο.

Αλλά αυτό δεν σε νομιμοποιεί να βρίζεις ανθρώπους, πτυχία, σχολές, με βαριές εκφράσεις δημόσια.

Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της απεργίας σε όλους τους τομείς....να προκαλέσει αναστάτωση....

Διαφημίσεις

όλοι οι γονείς που στέλνουμε τα παιδιά μας σε Δημόσιο παιδικό α) έχουμε λόγους που το κάνουμε β)ψάχνουμε λύση για το 4ημερο.

Αλλά αυτό δεν σε νομιμοποιεί να βρίζεις ανθρώπους, πτυχία, σχολές, με βαριές εκφράσεις δημόσια.

Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της απεργίας σε όλους τους τομείς....να προκαλέσει αναστάτωση....

Συμφωνώ!!!Ας προσέχουμε τις εκφράσεις μας γενικότερα!!!

αν με προκαλεις και λες χωρις να ξερεις καν αν στελνω ή οχι το παιδι μου με ντεπονακι όπως ειπε η συγκεκριμενη....και να βάζει και στοιχημα....ενα θεμα αυτο....δευτερον οπως και να χει το παιδαγωγικο δεν εχει τέτοιο βαθμο δυσκολιας σε μαθηματα όσο κάποιες άλλες σχολες ειτε σου αρέσει ουτε οχι....και δεν με αφορά....όπως εμενα με εξαναγκαζει ο συγκεκριμμένος κλαδος να δεχθω χωρίς να έχω προσωπικη άποψη ότι όλα ειναι έτσι όπως τα λένε και αυτοι μονο έχουν δικαιώματα....τα δικα του δηλαδη δικαιώματα.....πρεπει να λειτουργουν εις βάρος μου για να ειναι εκεινοι χαρούμενοι......

τριτον εχω το δικαιωμα να πω ότι θέλω όπως και εκεινοι....και τεταρτον απο την στιγμη που δεν τους ενοχλω και ας με σεβαστουν και αυτοι...

και πεμπτον δεν ειπα πως ειμαι η μοναδικη....αν αυτη την στιγμη μαζεψεις 100 γονεις οι περισσότεροι θα έχουν να σου ανφερουν και ενα προβλημα....

και τέλος για εσενα προσωπικά και για όσες ειναι υπερ της απεργίας δεν ειπα πως δεν έχεις συγκεκριμμένο λόγο.....ουτε κλάφτηκα.... γιατι εγω συμεριζομαι την δική σου αγωνια που εισαι στον ιδιωτικο τομεα....και τις αναγκες του κάθε ένα....

εαν εσυ θέλεις να χαιδευεις τα αυτιά του εκπαιδευτικου παιδαγωγου ή γενικά του κλάδου.....κάντο δεν με αφορά.....και ουτε θα το συζητησω διοτι ειναι επιλογη σου....

όπως εκεινοι εχουν δικαίωμα να διαμαρτυρωναται έτσι έχω και εγω.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εχει γίνει καμμία απεργία για να υπάρξει αξιόλογηση των υπαλλήλων και να καταγγέλεται η υπάλληλος όποιος δεν εξυπηρετεί σωστά τα παιδάκια ???

Εχει γίνει καμμία απεργία για νέα κτήρια παιδικών σταθμών αφού είναι λίγοι και δεν εξυπηρετούν όλους τους πολίτες αλλά αφήνουν απ'έξω τους περισσότερους?

Εχει γίνει καμμία απεργία για τον αριθμό των παιδιών σε κάθε τάξη ?

Εχει γίνει καμμία απεργία για τις ώρες λειτουργίας των παιδικών σταθμών?

Εχει γίνει καμμία απεργία για πρόσληψη ειδικού προσωπικού (γιατρός ή νοσοκόμα ή ψυχολόγος ή ....) ?

Για αυτά τα αιτήματα νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να κάνουν απεργία και δεν θα ήταν κανείς αντίθετος αλλά απεργούν μόνο για κατάργηση προνομίων και αυτό σχολιάζω...

Κι όμως, αυτό προσπαθούμε να πούμε! Ότι απεργούμε γι' αυτά και για άλλα τόσα που οδηγούν στην υποβάθμιση των υπηρεσιών απέναντι στα παιδιά!!

ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ

Τελικά δεν παίζει ρόλο πόσα πανεπιστήμια ή πόσα πολυτεχνία έχει τελειώσει κανείς!!

Μπορεί να έχεις πολλά πτυχία αλλά να μην έχεις μάθει ποτέ να συζητάς και να αντιπαρατίθεσε με κόσμιο τρόπο.. Και η μόρφωση να γίνεται ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ!!

Για αυτό δε θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα...ούτε να συζητάμε δε ξέρουμε...τι να πω...κρίμα....

Μαρίτα.. Από το στόμα μου το πήρες!!

ΑΝΤΕ, καλή απεργία αύριο!! :-)

εαν εσυ θέλεις να χαιδευεις τα αυτιά του εκπαιδευτικου παιδαγωγου ή γενικά του κλάδου.....κάντο δεν με αφορά.....και ουτε θα το συζητησω διοτι ειναι επιλογη σου....

:confused::confused::confused::confused:

χαϊδεύω τα αυτιά του εκπαιδευτικού επειδή δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό 'ξύστης του δημοσίου' ;;; και σέβομαι τις σπουδές και τη δουλειά τους;;; και το δικαίωμα τους στην απεργία;;

οκ δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση

αύριο είναι η Γενική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ λογικά θα έχει μεγάλη συμμετοχή...θα τους βρίσουμε όλους;;;;;

Να κάνω κι εγώ μια πιο σοβαρή ερώτηση;;

ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ <<ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ>> ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?? ¨Οτι πρέπει να μαχόμαστε για να διεκδικουμε αυτό που θέλουμε;; Κι όταν κάποιες ομάδες μάχονται θα βλέπει εσένα να τους βρίζεις απο πάνω ως κάτω για το πως ΤΟΛΜΑΝΕ να σηκώσουν κεφάλι και να εναντιωθουν στα θέλω τους και να σου χαλάνε εσένα τη βόλεψή σου;;

Δηλαδή τα παιδιά εκείνα πριν όχι και πολλά χρόνια όταν θυσιάστηκαν και πάλεψαν για την δημοκρατία...τσάμπα έφυγαν...και σε πληροφορώ ότι σίγουρα ξεβόλεψαν μερικους εκείνες τις βραδιες που γέμιζαν τους δρόμους και τα ραδιοφωνα με τα αιτήματά τους...και που ήταν Έλληνες σαν και σένα όταν μπήκαν τα τανκς και τους πλάκωσαν;; Που ήταν να συμπαρασταθουν;; Ξέρερε πόσοι κρύβονταν μέσα στα σπίτια τους και τα έβριζαν που <<καίνε>> την πόλη; ΜΟΝΟ όταν έπεσε εκείνη η ρημάδα πόρτα και πλάκωσε τα παιδιά σοκαρίστηκαν όλοι...ή τέλος πάντων μερικοι...αλλιώς θα είχε περάσει στην ιστορία σαν μια ακόμη απο τις δικές μας φασαρίες που γίνονται στο κέντρο της πόλης απο τους φοιτητές. Και τον χαμό στην πόλη δεν τον κάνουν οι επαναστάτες..τον κάνει Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ <<Ε ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ!!!!>>

χαϊδεύω τα αυτιά του εκπαιδευτικού επειδή δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό 'ξύστης του δημοσίου' ;;; και σέβομαι τις σπουδές και τη δουλειά τους;;; και το δικαίωμα τους στην απεργία;;

αύριο είναι η Γενική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ λογικά θα έχει μεγάλη συμμετοχή...θα τους βρίσουμε όλους;;;;;

Πες τα, κοπέλα μου!

Και ΝΑΙ να ξεβολευτείς και να πάρεις άδεια να δεις λίγο παραπάνω το παιδάκι σου!! Ευκαιρία θα είναι!!!

Αμάν με μερικους σαν εσάς...και στο κάτω κάτω αν δε θες να σταθείς δίπλα στον άπεργο @@@@@@.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΆ!! Και δε θα έρθουν κάποιοι σαν εσένα να μας τα καταπατήσουν!!! Ελεος πια...!!

Όλοι έχουμε κάνει σπουδες (λιγότερες οι περισσότερες) και η κάθε σχολή έχει τη δυσκολία της.

Όλοι κάνουμε μια δουλειά και μπορεί να την κάνουμε καλά ή όχι.

Αν η παιδαγωγός στον παιδικό σταθμό του παιδιού μπου δεν κάνει καλά τη δουλειά απλά ντροπή της. Αν η μαμά γνωρίζει ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της κακώς που δεν έχει τραβήξει το θέμα πιο πολύ.

Με την ίδια λογική, όποιος δεν κάνει καλά τη δουλεια του, κακώς που τον ανεχόμαστε!

Αλλά σε καμιά περίτπωση δεν είναι όλοι "ξύστες", γιατί αν είναι πώς στην ευχή τους έχουμε και προσέχουν τα παιδιά μας;

Και σε καμία περίπτωση, δεν έχουν κάνει κατώτερες σπουδές ούτε από μένα, ούτε από κανέναν άλλο. Έχουν κάνει άλλες σπουδές. ΤΕΛΕΙΑ.

Ο σεβασμός (θα πρέπει να) είναι δεδομένος σε όλους όσους προσπαθούν αν δώσουν κάτι μέσα από τη δουλειά τους, είτε πρόκειται για τον καλύτερο καθηγητή πανεπιστημίου είτε για υπάλληλο που μαζεύει σκουπίδια!

δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε αντιπάραθεση μαζι σου γιατι κλασσικά μια ζωή θα πρεπει να χαιδευουμε τα αυτιά των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικα τον κλάδο των παιδαγωγών

ουτε εμενα με ενδιαφερει να ασχοληθω με εσενα αποκλειστικα αλλα δεν θα αφησω ασχολιαστες τις ανακριβειες που βλεπω να αναπαραγονται σε ποστ δικα σου η αλλων

....μας τα χετε πρηξει εδω και δεκαετιες ολοκληρες λες και εμεις δεν σπουδάσαμε....μονο εσεις σπουδάσατε....που θα συγκρινεις τωρα το πολυτεχνειο με το τει βρεφονηπιοκομων και το νηπιαγωγων... απο βαθμο δυσκολίας ή ακόμη καλυτερα πιο δυσκολες σχολες απο την δική μου.....θα έπρεπε να ντρεπεστε..

μαλλον καπως λαθος τα εχεις στο μυαλο σου..η μηπως οι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου εχετε κατι το ιδιαιτερο???Δεν ειστε δα και γιατροι.Και ξαναλεω...ο καθενας με τις επιλογες του

και επειδη οπως προειπα εχω 2 νυφες παιδαγωγους ο αδερφος μου επισης δημόσιος υπάλληλος και αρκετές ξαδερφες μου επίσης παιδαγωγοί και επειδη εργάζομαι σε ιδιωτικη μεν κατασκευαστική εταιρεια δημοσιών έργων και συνάλασομαι καθημερινά.....με το δημόσιο....δεν υπάρχει χειρότερος εργασιακός κλάδος....νταβατζηδες και σάπιοι μέχρι τιο κοκκαλο...........ελάχιστες ειναι οι εξαιρεσεις....έτσι σας μαθαινουν

καταλαβαινεις φυσικα πως χαρακτηριζεις σχεδον ολη την οικογενεια σου με τα παραπανω??

.....αν αναφερεστε στην τροικα 1 φορά εσεις ειστε 1000 φορές χειρότερη τροικα....αλλά βέβαια πάντα εσεις έχετε δικιο ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.....

αυτός εινια ο σοσιαλισμός του Ανδρέα Παπανδρεου που για να έχει το λαο με το μέρος του τα έκανε όλα μπάχαλο.....έχετε μεινει ακομη στο 81 ξυπνήστε ειμαστε στο 2011 και συμπωρευτειτε με τα νεα δεδομένα....δεν μπορεις να ζητάς απο εμενα να σταθω δίπλα σου όταν ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...

Ειπες δεν θα αντιπαρατεθεις μαζι μου αλλα μιας και μιλας σε β'ενικο θα μπω κι εγω στην διαδικασια να το παω επι προσωπικου

Δεν θα την χασω,να εισαι σιγουρη...γιατι περα απο σπουδες εχω και αρχες και επιπεδο και τα δινω ολα για την δουλεια μου.Αλλα,αν πετυχω κατι ατομα σαν κι εσενα που δεν δινουν ουτε του αγγελου τους νερο και στραβοκοιτανε και δεν ξερουν που να διοχετευσουν την οργη τους μπορει και να κινδυνευσω...αλλα να εισαι σιγουρη οτι κι εκει θα βρω την ακρη μου γιατι δεν θα εχουν τιποτε να μου προσαψουν!

και ξέρεις γιατι στο λέω αυτό γιατι όταν πάω σχολειο να πάρω το παιδάκι μου ή να το αφήσω το πρωι....στην πόρτα....τους λέω κάτι πολυ απλό όι η μικρη κατουριεται και την έπειασε στην διαδρομη απο το σπίτι σχολειο....και απάντηση απο την κοπέλα που παραλαμβάνει ειναι ναι ας κάτσει στο καρεκλάκι και θα το πω στην δασκάλα....και η τουαλετα ειναι στα 3 μετρα...

ή τους αφηνεις σημειωση για την δασκάλα και σου λένε α....εγω δεν ξέρω....πάρε τηλ την δασκάλα να της το πεις......:shock: και της λέω για να μην ενοχλώ....το έγραψα....

κάποια κοπέλα ειπε για τις κοπέλες που δουλευουν στον ιδιωτικο τομέα....πρωτη μου ξαδερφη βρεφονηπιοκομος εργάζεται στην θεσσαλονικη εδω και 2 χρονια και το ωράριο της ξεκινά απο τις 7 :30 περνάει το σχολικο την παίρνει απο το σπιτι διοτι συνοδευουν τα παιδάκια....και τελειωνει στις 5:30 το απογευμα.....για χρήματα δεν ξέρω...

και την κόρη μου που την έστελνα ιδιωτικο πέρυσι οι κοπέλες συνοδοι οι ίδιες οι δασκάλες τους μέσα απο το σχολειο ερχοταν έπερναν τα παιδάκια και οι ίδιες τα γυρναγαν σπιτι....ειδικα η μια ξεκιναγε με το παιδάκι της απο τις 7:30 και γύρναγε σπιτι κατα τις 6 -6:30....

Κι επειδη εσυ Fenaki,εχεις τα νευρα σου με συγκεκριμενα ατομα θα μας παρεις αμπαριζα ολους...????Δηλαδη,πρεπει κι εμεις οι υπολοιποι με την σειρα μας να αρχισουμε να σε βριζουμε,να σε υποβιβαζουμε και να λεμε τα χιλια μυρια επειδη μπορει στην ζωη μας συναδελφοι σου να μας δημιουργησαν προβληματα!!!

Χαλαρωσε λιγακι,γιατι εχεις παρει φορα και δεν οριζεις τι λες!

τι ασχημη τροπη πηρε η κουβεντα

και ολα αυτα γιατι ειμαστε απολυτοι

αληθεια Στελλα...ποιοι ειμαστε οι απολυτοι???Και ποιος εδωσε αυτην την ασχημη τροπη??

εχω φιλη που γεννησε στο γενεσις σε μονοκλινη σουιτα (4.000+ η καισαρικη) και τα πληρωσε ολα το ταμειο της

το ΔΗΜΟΣΙΟ ταμειο??Ο ΟΠΑΔ??

εχω φιλη που ειναι εναμιση μηνα πριν τη γεννα στο γενεσις με επιπλοκες και τα πληρωνει το δημοσιο

και η κολλητη μου παιρνει 70 ευρω τη μερα- δεν της ζητησα χαρτια

φυσικα και δεν της ζητησες...αλλα για ζητα τα να δουμε ποσα θα βγαλεις εσυ οτι παιρνει ΚΑΘΑΡΑ οταν τα δεις!!

δεν εχω λογο να πω ψεματα

δεν ειπα εγω οτι λες ψεμματα Στελλα!

Αλλα αμφισβητω την αληθεια των φιλεναδων σου!Και σε προκαλω(μην παρεξηγησεις την λεξη,δεν το χρησιμοποιω επιθετικα)..παρε τηλεφωνο μονη σου στον ΟΠΑΔ και ρωτα...τι καλυπτεται στην γεννα μιας δημοσιου υπαλληλου!Αν σου πουν κατι παραπανω απο 1000 ευρω...τοτε εγω θα βγω στο φορουμ και θα πω οτι ειμαι ψευτρα!

γιατι εγω τοτε ημουνα μεγαλο κοροιδο που δεν γεννησα σε σουιτα με μεγαλογιατρο και να μου τα πληρωσει το ταμειο μου...αλλα πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο και μου εστειλαν μια επιταγη με 1000 ευρω!!

Να ξερω να κανω καταγγελια να λαβω κι εγω αυτα που δικαιουμαι.

ειμαι υπερ της απεργιας το λεω για πολλοστη φορα

αλλα δεν οικτιρω κανεναν που ειναι καλα οπως ευτυχως παραδεχεσαι

και βεβαια να διεκδικησεις οτι θες

πριν ενα τριμηνα ηρθε ο θειος του αντρα μου και λεει ΠΩΠΩ μας κοψανε απο το μισθο μας 5000

και λεμε ρε θειο τι λες??? ναι λεει, 2500 τα χριστουγεννα, και 2500 πασχα και αδεια

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

και παιρνει 2500 το μηνα!!!!!!!!!!!! αλλα θελει να διεκδικησει λεει γιατι να του τα κοψουνε!!!!!

παιδια, αντε και!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως οταν ακουμε θα κοπουν οι συνταξεις πανω απο 2000

ποιος παιρνει τοσα??????ποτε δε μας αφορουν οι ειδησεις

εμεις παιρνουμε 420!!!!!!!!!!!! αντε και παλι!!!!!!!!

τρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!!!!

και αυτο για τα παιδια το ειπα γιατι καποια ειπε πιο πανω αν δε μας αρεσει το συστημα των παιδικων σταθμων να μην κανουμε παιδια!!!!!!!!! ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!!!!

τεσπα, οπως λεει κι ο θειος για να μας πεισει

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

οποτε κι εσεις αγωνιστειτε, οτι κερδισετε, εγω μαζι σας

μονο που επαθε ο αντρας μοτ δισκοκηλη και ειμαστε δυο αναπηροι με 2 μωρα

αλλα δεν πειραζει τι να γινει ετυχε ασχημη στιγμη

εγω ουτε βριζω ουτε τα βαζω με κανεναν

μακαρι να σας βγει οπως το θελετε

μακαρι κατι να κερδισετε

Στελλα μου,ποιος ειπε οτι βριζεις??Φαινεται απο τα γραπτα του ποιος βριζει και ποιος ξεσηκωνεται!Αλλα σε παρακαλω,μην ακους τα ραδιοαρβυλα του καθενος...Δεν παει να λεει ο καθε θειος????Κι εδω μιλαμε για εκπαιδευτικους κατεξοχην,ο θειος σου μπορει να δουλευε και σε Υπουργειο ή σε αλλον φορεα...

Σε καθε αλλη περιπτωση,ολα να πανε καλα κοπελα μου για εσενα και τον αντρα σου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...