Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΝΙΑ-ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ PRENATAL

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

Στον κατάλογο του Prenatal (σελ 36) βρήκα μια κούνια - κρεβάτι με το όνομα move. Η τιμή του είναι 659 ευρώ και η συρταριέρα του κοστίζει 259 ευρώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι το συγκεκριμένο σχέδιο δεν υπάρχει σε κάνενα κατάστημα της Prenatal για να το δω απο κοντά.

Μήπως κανένα απο τα δικά σας παδάκια έχει το δωματιάκι αυτό για να μου πείτε άν είναι όμορφο και καλό. Με ενδιαφέρει να ξέρω εάν τα συρτάρια είναι αρκετά σταθερά, εάν η μετατροπή του απο κούνια σε κρεβατάκι είναι απλή, και εάν τα ξύλα του είναι γερά. Γενικά ότι πληροφορίες μπορείτε να μου πείτε είναι ευπρόσδεκτες.

Διαφημίσεις

γειά σου melo,

θα παω σε λίγο σο prenatal να αγορασω καποια πραγματακια που θελω και θα ρωτήσω αν το εχουν να το δω.

δεν σου εδειξαν καποιο παρεμφερες να καταλάβεις περίπου πως είναι???

εγώ πήρα το δικό μου απο το Mother care ακι αλήθεια να σου πώ ότι στον καταλογο όταν το είδα δεν ξετρελαθηκα. μόλις όμως το είδα ζωντανα και το αγγιξα ( αυτό πουθέλεις και εσύ να κανεις ) αλλαξα γνωμη αμεσως,

θα σου εχω νεα, αν το εχουν εδώ αυριο..

φιλακια

Aphrodite_k

Εχω τηλεφωνήσει σε όλα τα καταστήματα Prenatal και δεν υπάρχει πουθενά. Μα καλά, πώς ζητάνε να αγοράσεις έπιπλα μόνο απο μια φωτογραφία, δεν το καταλαβαίνω??!!!! Σε ευχαριστώ πολύ που θα ρωτήσεις και εσύ.

καλήμερα,

οπως είπες και εσύ δεν υπάρχει, για το λόγο του ότι σαν κατασκευή είναι αρκετα μεγαλη και δεν φέρνουν τετοιου είδους κατασκευες εδώ.. ( για πανω δν ξερω...) μου είπαν ακριβώς τα ίδια που είπαν και σ εσένα...

σορι αλλά δεν μου αρεσε αυτό... τώρα τι να σου πώ η επιλογή είναι καθαρά δική σου, παντως αν συμβεί το οτιδήποτε πρέπει να σου το αλλάξουν σε περίπτωση που είναι ελαττωματικό... τώτα όσον αφρά το ψώνισμα απο φωτογραφία.... είναι κατι που το βλεπω με πολύ επιφύλαξη πάντως.

φαντάσου ότι εγω πήτα απο το mothercare την κουνια κρεβατακι του μέμπη και για άλλη πήγαινα, αλλη πήρα τελικά γιατί την είδα ζωντανα και την επιασα...

σε ότι και αν αποφασίσεις πάντως καλή επιτυχία και ευχομαι να βρείς αυτό που πραγματικά θελεις για το νινι σου....

Aphrodite_k

Afroditi μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση που έκανες και για την άποψη σου. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική, για μια αγορά απο φωτογραφία! Στην ουσία απορρίπτεται, άν και ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ήθελα για τον μπεμπούλη μου. Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον! :D:D

Διαφημίσεις

Εχω δεί ενα παραμφερες της εταιρίας PALI αλλά dεν ξερω που μπορείς να το βρείς... ( Ηρακλείο είμαι βλέπεις....) αλλά σε μεγαλα καταστήματα που εχουν αρκετες μαρκες και όχι μόνο τις δικές τους ίσως το πετυχεις... τωρα απο τιμή, πανω κατω στα ιδια χρηματα με του preNatal ήταν..

καλή τυχη.... :wink::wink::wink:

Aphrodite_k