Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ" ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΑ..ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα & καλό μήνα,

Ο γιος μιας συναδέλφου μου είναι 3 ετών και πηγαίνει σε παιδικό σταθμό. Εχθές το απόγευμα γυρνώντας στο σπίτι είπε στη μητέρα του ότι η δασκάλα τον χτύπησε γιατί έχυσε νερό σε ένα παιδάκι και τον είπε "απαράδεκτο". Πήγε η συνάδελφος μου στον παιδικό και μίλησε με τον Δ/ντή, ο οποίος της είπε ότι "μάλλον υπερβάλει". Όμως όταν κάλεσε στο γραφείο τη συγκεκριμένη δασκάλα, εκείνη το παραδέχθηκε λέγοντας "ξέρεις τι είναι να είσαι όλη μέρα με 20 παιδιά;;;;!!! Εντάξει πια, 2 χαστούκια ήταν!!!"

Ρωτώ.. τι μπορεί να κάνει η συνάδελφός μου; Υπάρχει κάποιος Σύλλογος να απευθυνθεί;

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ισως πρεπει να ζητησεις να μεταφερθει το θεμα σου στις καταγγελιες.

Απο κει και περα μπορει να κινηθει νομικα.Η σωματικη βια διωκετε...και στο συλλογο ελπιδα μπορει να απευθυνθει.Επισης γνωριζω καποιο ατομο που ισως μπορει να σε συμβουλεψει,στειλε μου π.μ. να μου πεις,ωστε να σου πω λεπτομεριες,να ρωτησω....

Ειμαι του επαγγελματος και θα σου απαντησω ως πααιδαγωγος και ως μανα...αν ημουν η μανα του παιδου θα την εσπαγα στο ξυλο...(ξερω δεν ειμαι κοσμια...αλλα εχω θεμα με τη βια στα παιδια)

Θα με ενδιεφερε να γνωριζω κ τη σταση της διευθυνσης...αν και κατι μου λεει οτι περασε στα μαλακα....:rolleyes:

Μπορεις επισης να απευθυνθεις στο δημο,η οπου ανηκει το σχολειο

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Καλημέρα & καλό μήνα,

Ο γιος μιας συναδέλφου μου είναι 3 ετών και πηγαίνει σε παιδικό σταθμό. Εχθές το απόγευμα γυρνώντας στο σπίτι είπε στη μητέρα του ότι η δασκάλα τον χτύπησε γιατί έχυσε νερό σε ένα παιδάκι και τον είπε "απαράδεκτο". Πήγε η συνάδελφος μου στον παιδικό και μίλησε με τον Δ/ντή, ο οποίος της είπε ότι "μάλλον υπερβάλει". Όμως όταν κάλεσε στο γραφείο τη συγκεκριμένη δασκάλα, εκείνη το παραδέχθηκε λέγοντας "ξέρεις τι είναι να είσαι όλη μέρα με 20 παιδιά;;;;!!! Εντάξει πια, 2 χαστούκια ήταν!!!"

Ρωτώ.. τι μπορεί να κάνει η συνάδελφός μου; Υπάρχει κάποιος Σύλλογος να απευθυνθεί;

Ευχαριστώ πολύ.

Αν δεν μπορει να δουλευει με 20 πιτσιρικια,να τραγουδαει και να λεει παραμυθια ολη μερα ας αλλαξει δουλεια και ας ερθει να δουλεψει μαζι μου με 100 ενηλικες ,με αιματα ,ουρα και κοπρανα!!!Ολοι εχουμε νευρα απο τη δουλεια αλλα δεν αρχιζουμε να βαραμε!Παντως εγω απορω αν θα μπορουσα να αντισταθω και εχω βασιμες υποψιες οτι μαλλον θα τα επεστρεφα τα χαστουκια με οση δυναμη διαθετω!!!

ysjfp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!!! Η "παιδαγωγός" απολύθηκε τελικά. Ο Δ/ντής βγαίνει από Σεπτ. σε σύνταξη... λυπάμαι τα παιδάκια στον επόμενο σταθμό που μπορεί να βρεθεί αυτή...

αν το εχει συστημα ισως θα πρεπει να γινει θεμα με την ανακληση για την αδεια ασκησεως επαγγελματος

αν θελει φυσικα η συναδελφος σου να το φτασει τοσο μακρια

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

αν το εχει συστημα ισως θα πρεπει να γινει θεμα με την ανακληση για την αδεια ασκησεως επαγγελματος

αν θελει φυσικα η συναδελφος σου να το φτασει τοσο μακρια

Κατι που της συνιστω να κανει. Ακομα μετανοιωνω το οτι απλα πηρα το παιδι μου και εφυγα...

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...