Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταχυπαλμία στην εγκυμοσύνη (3ο τρίμηνο)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε κοριτσι?ενταξει με τις ταχυκαρδιες?πως εισαι?

Κάπως καλύτερα κανίνα μου, όχι όμως ότι έχουν σταματήσει. Αύριο το πρωί θα πάω να κάνω αιματολογικές εξετάσεις και θα δώσω και ούρα και θα δω τι θα μου πει και η μικροβιολόγος μου, γιατί στο γιατρό μου θα πάω την άλλη εβδομάδα.Εσύ είσαι καλά; Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!:):P

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Κάπως καλύτερα κανίνα μου, όχι όμως ότι έχουν σταματήσει. Αύριο το πρωί θα πάω να κάνω αιματολογικές εξετάσεις και θα δώσω και ούρα και θα δω τι θα μου πει και η μικροβιολόγος μου, γιατί στο γιατρό μου θα πάω την άλλη εβδομάδα.Εσύ είσαι καλά; Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!:):P

εγω αισθανομαι μια χαρα!νιωθω και τον μπεμπη συνεχεια πλεον και εχει φαση!τη τριτη θα παω γιατρο μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα!λιγο με τη δουλεια εχω κουραστει,αλλα μεχρι πασχα θα κανω μαθηματα ιδιαιτερα,μετα θα κρατησω μονο το ωδειο γιατι δεν εχω ετοιμασει και τιποτα για το μωρο και δεν θελω να τρεχω μεχρι τελευταια ωρα!σε 10 μερες μπαινω στον 7ο και θελω να οργανωθω επιτελους...καλα αποτελεσματα σε σενα και προσπαθησε να ξεκουραζεσαι...δουλευεις?γιατι απο μονο του κι αυτο ειναι ενα ανχος.....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

εγω αισθανομαι μια χαρα!νιωθω και τον μπεμπη συνεχεια πλεον και εχει φαση!τη τριτη θα παω γιατρο μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα!λιγο με τη δουλεια εχω κουραστει,αλλα μεχρι πασχα θα κανω μαθηματα ιδιαιτερα,μετα θα κρατησω μονο το ωδειο γιατι δεν εχω ετοιμασει και τιποτα για το μωρο και δεν θελω να τρεχω μεχρι τελευταια ωρα!σε 10 μερες μπαινω στον 7ο και θελω να οργανωθω επιτελους...καλα αποτελεσματα σε σενα και προσπαθησε να ξεκουραζεσαι...δουλευεις?γιατι απο μονο του κι αυτο ειναι ενα ανχος.....

Κορίτσι σου στέλνω π.μ.

fc7b832273.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ απο μένα.

Είμαι στην 31 εβδομάδα και εχω το ίδιο ακριβός πρόβλημα.

Εχω χαμηλό αιματοκρίτη (29) και υπόταση..λιποθύμησα κ 2 φόρες στον δρόμο (ευτυχώς ηταν ο αντρας μού δίπλα και με κράτησε)...

Εδω και ενάμιση μήνα εχω ταχυπαλμίες και αρρυθμίες...το λιγότερο 100 και πάει μέχρι 135..Νιώθω οτι η καρδια μου θα πεταχτεί εξω...

Πίστευα οτι ειναι απο το tardyferon που παίρνω αλλα ο γιατρός μου το απέκλεισε κ είπε οτι το πιο πιθανό να ειναι απο τον αιματοκρίτη...να ξαπλώνω και να χαλαρώνω για να πέσουν οι παλμοί..δεν μπορώ να πω οτι βοηθάει αλλα δεν μπορω να κανω κ τπτ αλλο...απλα ευελπιστώ κάποια στιγμή να σταματήσει ολο αυτο :?:?:?

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους. Εξακολουθούν οι ταχυκαρδίες και τώρα που διανύω την 37 βδομάδα...Ευτυχώς δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ όσο πριν, γιατί ο καρδιολόγος που επισκέφθηκα μου είπε, πως δεν έχω κάτι ανησυχητικό στην καρδιά μου, απλώς καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια να στέλνει αίμα και στο έμβρυο και ίσως και γω αγχώνομαι και λίγο οπότε συμβαίνουν οι ταχυκαρδίες.

fc7b832273.png

• 5 χρόνια μετά...

Καλησπέρα. Είδα παρακάτω οτι υπάρχουν αντίστοιχα θέματα αλλά παλαιότερων ετών κι έγραψα ένα καινούργιο για να απαντήσουν όσες έχουν παρόμοια εμπειρία .Λοιπόν είμαι στον τέταρτο μήνα κύησης και εδώ και κάποιες μέρες έχω έντονες ταχυπαλμιες που δεν μου επιτρέπουν ούτε να κοιμηθώ ούτε να λειτουργήσω .Πολλές φορές είναι εντονότερες κατά τη χώνεψη .είμαι ένα άτομο ταχυκαρδο εκ φύσεως το έχω ψάξει και δεν έχω κάτι. Τώρα όμως στην εγκυμοσύνη έχει γίνει ανυπόφορο .Δηλαδή μπορεί να χτυπήσω και 146 παλμους οι οποίοι πέφτουν βέβαια αλλά πώς πέφτουν είναι το θέμα .ο Καρδιολόγος μου σύστησε ηρεμία και λίγο ιντεραλ .θέλω τη γνώμη σας πάνω σε αυτό και αν κάποια είχε αντίστοιχη εμπειρία 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...