Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα..

Recommended Posts

δεν ξερω..

πες το στη μητέρα σου τότε...συζητησέ το..πες μαμά νιώθω οτι φταίω που τσακωθήκατε και φοβάμαι μη χωρίσετε...τρομάζω μ'αυτην την πιθανότητα μπορεί να μας συμβεί;να δεις τί θα σου απαντήσει!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

πες το στη μητέρα σου τότε...συζητησέ το..πες μαμά νιώθω οτι φταίω που τσακωθήκατε και φοβάμαι μη χωρίσετε...τρομάζω μ'αυτην την πιθανότητα μπορεί να μας συμβεί;να δεις τί θα σου απαντήσει!

και μια φιλη μου βλεπει οτι δεν ειμαι καλα και θελει να της πω τι εχω για να με βοηθησει ομως δεν θελω να το πω στοις φιλες μου γιατι νιωθω αβολα για αυτο και για αυτο μιλαω εδω..και λεω οτι ειμαι ετσι για ενα αγορι και τιποτα σημαντικο..:?

και μια φιλη μου βλεπει οτι δεν ειμαι καλα και θελει να της πω τι εχω για να με βοηθησει ομως δεν θελω να το πω στοις φιλες μου γιατι νιωθω αβολα για αυτο και για αυτο μιλαω εδω..και λεω οτι ειμαι ετσι για ενα αγορι και τιποτα σημαντικο..:?

άρα οι γονείς σου έχουν άλλα προβλήματα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

άρα οι γονείς σου έχουν άλλα προβλήματα.

οι γονεις μου γενικα ειναι ενα αγαπημενο ζευγαρι..οταν τσακωνονται τσακωνονται για χαζομαρες..αλλα αυτο με στεναχωρει τωρα τελευταια οι τσακωμοι εχουν αυξηθει γιατι ο πατερας μου ειχε προβληματα με κατι περιουσιακα και τσακωνονταν για χαζους λογους..αυτο ομως με στεναχωρει πολυ και δεν το εχω πει σε καμια φιλη μου το εχω πει στη μανα μου αλλα μου λεει οτι ειναι φυσιολογικο τα ζευγαρια να τσακωνονται..εγω φοβαμαι τον χωρισμο..:?:?

άμα είναι για κληρονομικά θα τσακώνονται μια ζωή πίστεψέ με....!!!!αλλά ναι τα ζευγάρια τσακώνονται συνήθως για πολύ χαζούς λόγους όταν είναι αγαπημένα και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα δεν χωρίζουν γι'αυτούς!!!!άντε βρε κουτό μη στεναχωριέσαι!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

άμα είναι για κληρονομικά θα τσακώνονται μια ζωή πίστεψέ με....!!!!αλλά ναι τα ζευγάρια τσακώνονται συνήθως για πολύ χαζούς λόγους όταν είναι αγαπημένα και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα δεν χωρίζουν γι'αυτούς!!!!άντε βρε κουτό μη στεναχωριέσαι!

:?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...