Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξεπνευσε το 7χρονο αγορακι

demi

Recommended Posts

Ακριβώς έτσι έγραψα και εγώ παραπάνω. Αν δεν πάει φυλακή, δεν θα συμβεί τίποτα. Αυτός θα το ξεπεράσει μετά από κάποια χρόνια ή θα φύγει απ' το χωριό και θα συνεχίσει τη ζωή του. Και μπορεί να φτάσει η στιγμή που θα ξαναπιάσει στα χέρια του βεγγαλικά :evil:.

δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά απ'τη στιγμή που πήγε αυτεπάγγελτα δε θα δικαστεί;υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη φυλακιστεί;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό το γεγονός πως πάνω στην χαρά σου έρχεται "κάτι" να το μετατρέψει σε τραγωδία... και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη και μάλλον ούτε η τελαυταία φορά που συμβαίνει... κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η λίστα είναι μεγάλη... να φοβάσαι στην τελική να πας στην Ανάσταση με τα παιδιά σου ε όχι το βρίσκω φριχτό !

όσο για την τιμωρία ή μη δεν μπορώ να μιλήσω... το αγγελούδι δεν θα γυρίσει πίσω ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Τα συλλυπητήριά μου...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Βρε κορίτσια δεν έχει πουθενά να μαζεύονται υπογραφές για απαγόρευση των βεγγαλικών στην Ανάσταση; Και εμείς κάθε χρόνο αισθανόμαστε την απειλή. Μόνο που το σκέφτομαι το καημενούλι ...

Διαφημίσεις

τα βεγγαλικά νομίζω είναι απαγορευμένα, έτσι δεν είναι; δεν απαγορεύεται η πώλησή τους; (μπορεί να κάνω και λάθος)

Το θέμα είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια, και κάθε χρόνο κανένας δεν σκέφτεται "ας μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου" κι επιμένουν σε μια χαζή συνήθεια που δεν προσφέρει και τίποτε στην τελική... δεν είμαστε στο γήπεδο να κάνουμε βαβούρα γιατί έβαλε γκολ η ομάδα, στην εκκλησία υποτίθεται είμαστε. Ας αναλάβουμε λίγο τις ευθύνες μας κι ας βάλουμε λίγο μυαλό επιτέλους, δεν μπορεί να έχουμε πάντα τον προσωπικό μας αστυνομικό από πίσω να μας κυνηγάει για τις βλακείες που θέλουμε να κάνουμε...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

τα βεγγαλικά νομίζω είναι απαγορευμένα, έτσι δεν είναι; δεν απαγορεύεται η πώλησή τους; (μπορεί να κάνω και λάθος)

Το θέμα είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια, και κάθε χρόνο κανένας δεν σκέφτεται "ας μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου" κι επιμένουν σε μια χαζή συνήθεια που δεν προσφέρει και τίποτε στην τελική... δεν είμαστε στο γήπεδο να κάνουμε βαβούρα γιατί έβαλε γκολ η ομάδα, στην εκκλησία υποτίθεται είμαστε. Ας αναλάβουμε λίγο τις ευθύνες μας κι ας βάλουμε λίγο μυαλό επιτέλους, δεν μπορεί να έχουμε πάντα τον προσωπικό μας αστυνομικό από πίσω να μας κυνηγάει για τις βλακείες που θέλουμε να κάνουμε...

Εγώ από μικρή είχα τόση φοβία με τα βεγγαλικά που δεν ήθελα να πάω στην Ανάσταση. Υπήρχε ένας δρόμος ανάμεσα στην εκκλησία και το πεζοδρόμιο και τα πετούσαν εκεί. Ανάμεσα στον κόσμο. Τώρα με το μικρό, πήγαινα όσο πιο μέσα στον κόσμο μπορούσα γιατί φοβόμουν μη μας ρίξουν κανένα στα πόδια μας. Μετά από αυτό που έγινε με το 7χρονο παιδάκι, θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπάμε :cry:.

Ένας 25χρονος ενήλικας πέταξε ναυτική φωτοβολίδα (φορά προς τα πάνω, πορεία τόξου, χρόνος προσγείωσης μπορεί και 3 λεπτά, τόπος προσγείωσης... οπουδήποτε...) και σκοτώθηκε ένα 7χρονο ανυποψίαστο παιδάκι.

Χωράνε πολλές ερμηνείες??

Καλό κουράγιο στην οικογένεια...

Οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο πληγωνομαι για το αθωο καιμενο παιδακι , ειναι τοσο απαισιο , μια μικρη ψυχουλα να φυγει και με αυτον τον απαισιο τροπο . Δυστηχως ζουμε σε μια απο τις χειροτερες χωρες του κοσμου οπου παντα ολοι λενε .... "εεεε δεν βαριεσε , σε μενα θα συμβει ??? " καμια μεριμνα για τους κινδυνους , καμια επιγνωση της σοβαροτητας , ολα ενα παιχνιδακι . Δεν εχει σημασια που ειναι παρανομα , δυσκολα οι νομοι εφαρμοζονται σε αυτο το κρατος , γιατι σαν λαος δεν εχουμε παιδεια , δεν εχουμε μαθει να σεβομαστε και να σκεφτομαστε τον κινδυνο , ζουμε στην νοοτροπια οτι ποτε κατι κακο δεν θα συμβει σε μας , αλλα στον διπλα , εμεις παντα προσεχουμε , ειμαστε μαγκες , ειμαστε οι καλυτεροι .

Πασχα 2011 - 3 νεκροι απο τα γαμ.....ενα βεγγαλικα , να το χαλι μας , ντροπη τους .

QRyOp2.png

Οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο πληγωνομαι για το αθωο καιμενο παιδακι , ειναι τοσο απαισιο , μια μικρη ψυχουλα να φυγει και με αυτον τον απαισιο τροπο . Δυστηχως ζουμε σε μια απο τις χειροτερες χωρες του κοσμου οπου παντα ολοι λενε .... "εεεε δεν βαριεσε , σε μενα θα συμβει ??? " καμια μεριμνα για τους κινδυνους , καμια επιγνωση της σοβαροτητας , ολα ενα παιχνιδακι . Δεν εχει σημασια που ειναι παρανομα , δυσκολα οι νομοι εφαρμοζονται σε αυτο το κρατος , γιατι σαν λαος δεν εχουμε παιδεια , δεν εχουμε μαθει να σεβομαστε και να σκεφτομαστε τον κινδυνο , ζουμε στην νοοτροπια οτι ποτε κατι κακο δεν θα συμβει σε μας , αλλα στον διπλα , εμεις παντα προσεχουμε , ειμαστε μαγκες , ειμαστε οι καλυτεροι .

Πασχα 2011 - 3 νεκροι απο τα γαμ.....ενα βεγγαλικα , να το χαλι μας , ντροπη τους .

Και λίγα λες.

Κολλητός μου φίλος, ο οποίος τώρα δηλώνει συγκλονισμένος με το τραγικό περιστατικό, την Μεγάλη Παρασκευή στην περιφορά του επιταφίου έριξε μια ναυτική φωτοβολίδα και του ξέφυγε.

Το έλεγε στον άντρα μου, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν κατάλαβα ότι επρόκειτο για μια τέτοια φωτοβολίδα, νόμιζα πως αναφερόταν σε κάτι μικρό.

Σήμερα το έμαθα και τον πήρα τηλέφωνο και τον στόλισα και δεν μίλαγε καθόλου.

Εκεί που έπεσε θα μπορούσε να σκάσει στον οποιοδήποτε, τι ανόητος κόσμος κυκλοφορεί τελικά στην χώρα μας!!!

Έλεος!!!!

Ποιος επιτρέπει την διακίνηση;

Διαφημίσεις

καλή μου sternchen, η διακίνηση όπως είπαμε απαγορεύεται, αλλά και ελεύθερα να ήταν, κανένας ενήλικας σε αυτή τη χώρα δεν διαθέτει το στοιχειώδες μυαλό να σκεφτεί φωτοβολίδα + πλήθος = ατύχημα; δλδ γιατί πρέπει πάντα να φταίει το ανύπαρκτο κράτος και ποτέ το στραβό μας κεφάλι; και τι δουλειά έχουν οι ναυτικές φωτοβολίδες στη γιορτή της Ανάστασης;

καλή μου sternchen, η διακίνηση όπως είπαμε απαγορεύεται, αλλά και ελεύθερα να ήταν, κανένας ενήλικας σε αυτή τη χώρα δεν διαθέτει το στοιχειώδες μυαλό να σκεφτεί φωτοβολίδα + πλήθος = ατύχημα; δλδ γιατί πρέπει πάντα να φταίει το ανύπαρκτο κράτος και ποτέ το στραβό μας κεφάλι; και τι δουλειά έχουν οι ναυτικές φωτοβολίδες στη γιορτή της Ανάστασης;

Όπως τα λες είναι.

Θα πρέπει να βγει ένας νόμος και να το απαγορέυσει αυστηρά, να τους μαζεύουν μόλις αρχίσουν να πετάνε.

Να υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά την ώρα της Ανάστασης και να τους μαζεύουν όλους τους ανόητους.

Ναι απερισκεπτος ο 25χρονος ναι δεν το ηθελε αλλα δεν μπορει καθε χρονο τα ιδια!

Δεν μπορει η απερισκεψια του καθενος να κοστιζει τις ζωες ανθρωπων ποσο μαλλον μικρων παιδιων.Δεν καταλαβαινω τι ειδους ικανοποιηση παιρνουν αυτοι που πετανε βεγγαλικα και καλα για το καλο.Δεν εχουν καμια διαφορα απο το να εχουν οπλα πανω τους και να βαρανε στο δρομο.ΕΛΕΟΣ!!!Μας εχουν κανει να φοβομαστε να παμε στην ανασταση.Καθε χρονο τα ιδια!Κουραγιο σ'αυτους τους γονεις...τιποτ'αλλο!

Διαφημίσεις

Όπως τα λες είναι.

Θα πρέπει να βγει ένας νόμος και να το απαγορέυσει αυστηρά, να τους μαζεύουν μόλις αρχίσουν να πετάνε.

Να υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά την ώρα της Ανάστασης και να τους μαζεύουν όλους τους ανόητους.

ένας αστυνομικός για τις φωτοβολίδες, ένας για αυτόν που πουλάει μπόμπες, έναν για όσους τρέχουν με το αυτοκίνητο, ένας για όσους καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, ένας για όσους παρκάρουν στις ράμπες, ένας για όσους πετάνε σκουπίδια, στο τέλος θα γίνουμε όλοι αστυνομικοί για να προστατευτούμε από τους εαυτούς μας...

ένας αστυνομικός για τις φωτοβολίδες, ένας για αυτόν που πουλάει μπόμπες, έναν για όσους τρέχουν με το αυτοκίνητο, ένας για όσους καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, ένας για όσους παρκάρουν στις ράμπες, ένας για όσους πετάνε σκουπίδια, στο τέλος θα γίνουμε όλοι αστυνομικοί για να προστατευτούμε από τους εαυτούς μας...

Άστα να πάνε!!!

Εγώ έχω απελπιστεί, δεν πιστεύω πως στην Ελλάδα θα βελτιωθεί ποτέ κάτι, δεν υπάρχει παιδεία και όλο το σύστημα είναι σάπιο από την ρίζα του.

Δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι ισοπεδωμένα.

Απελπισία!!!

Εύχομαι μόνο να είναι τυχερά τα παιδιά μας, γιατί δυστυχώς οι ατυχίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο θα υπάρχουν οι ανόητοι!!!

:cry::cry: Κριμα στο μωρο που εφυγε και παει...κρατουσε τα εξαπτερυγα και καποιος του αφαιρεσαι ετσι το δικαιωμα στην ζωη...

Ειναι πολυ στεναχωρο....και δεν χωρανε δικαιολογιες....

Τι κιαν δικαστει ο ενοχος; Τι κιαν τον εκτελεσουν στα 5 μετρα; Το παιδι εφυγε και δεν ξαναγυρναει....

Κουραγιο σαυτους τους γονεις που μια ζωη θα το κλαινε μεχρι να πανε να το συναντησουν. Να τους δωσει ο Θεος δυναμη να αντεξουν...:cry:

Οσο για το θεμα που ανοιξατε παραλληλα...ασφαλως και απουσιαζει ο νομος! Τι δουλεια εχει καποιος να μπουκαρει στην εκκλησια με ναυτικη φωτοβολιδα στα χερια; Ηταν τοοοοοσο πιστος που χαρηκε τοοοοοοσο πολυ μολις ακουσε το Χριστος Ανεστη; Μαλλον οχι. Πανηλιθιος ειναι και κριμα γιατι οι ηλιθιοι δεν εχουν ουτε τυψεις...

Τι μεγαλειοτητα ψυχης αυτος ο πατερας, αυτος ο ιερεας. Ας τους βοηθησει ο Θεος στον Γολγοθα τους, και το αγγελουδακι τους ας τους προσεχει απο κει πανω:cry:

Νομίω ότι στη γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί στη χώρα μας ταιριάζει η ρήση του 'Αινσταιν:"δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος"

Το είπε σωστά μια κοπέλα πιο πάνω. Σ' αυτή τη χώρα δεν υπάρχει παιδεία και αυτό είναι το χειρότερο. Όλοι είναι ψευτόμαγκες και τους συναντάς παντού. Δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.

Σ' αυτή τη χώρα έχουμε δώσει λάθος έννοια στη λέξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Για τους περισσότερους πολίτες της χώρας, δυστυχώς, "δημοκρατία" σημαίνει να καταπατώ τα δικαιώματα των συνανθρώπων μου, και να μην υπολογίζω τίποτα και κανέναν :cry:.

Χριστέ μου τι απίστευτη φρίκη... Καλό παράδεισο στο κακόμοιρο το αγγελούδι κ δύναμη στους γονείς εύχομαι, αν κ τα λόγια είναι τόσο φτωχά σε τέτοια γεγονότα...

Όσο για τα βεγγαλικά, συμφωνώ με όσα γράψατε... Κ να φανταστείτε πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τα θεωρούν "παράδοση" κ τα συνεχίζουν με σκοπό να προσελκύσουν τουρίστες στον τόπο τους... Τι να πεις...

jmX2p3.png

4PrNp3.png

Κρίμα στο παιδάκι, τόσο μικρό και τόσο αθώο να χαθεί με αυτόν τον τρόπο. Όμως δεν ήταν βεγγαλικά ήταν ναυτική φωτοβολίδα. Και θα έπρεπε να εξετάσουν που την βρήκε αυτός ο 25χρονος, ποιος του την έδωσε. Δε νομίζω ότι είναι πια τόσο εύκολο να βρει κάποιος ναυτική φωτοβολίδα για να την ρίξει την ώρα της Ανάστασης.

Και πάλι κρίμα, δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη.

s-age.pngs-age.png

τωρα 3 χρονια τα βεγγαλικα και οι κροτιδες ειναι ο μονος λογος που δεν παω στην ανασταση καθε φορα σκεφτομαι να παω και τελικα το ακυρωνο μεσα μου εχω και οικογενεια και μικρο παιδι

οταν μεγαλωσει η κοπελα μου μπορει να πηγαινω μετα το χριστος ανεστη

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Σ' αυτή τη χώρα έχουμε δώσει λάθος έννοια στη λέξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Για τους περισσότερους πολίτες της χώρας, δυστυχώς, "δημοκρατία" σημαίνει να καταπατώ τα δικαιώματα των συνανθρώπων μου, και να μην υπολογίζω τίποτα και κανέναν :cry:.

Στην εκκλησία που πήγα ρίξαν τα βεγγαλικά με το δεύτε λάβετε. Δηλ. χουλιγκανισμός, ούτε κατάλαβαν που βρίσκονται. Ευτυχώς έχει μία σκεπαστή βεράντα γύρω γύρω από την εκκλησία και βρίσκουμε καταφύγιο εκεί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...