Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

LA LATINA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εξοχικό με τα πεθερικά και αρχίζει το σόου....η πεθερά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα "άστα κορίτσι μου τώρα που έχεις περιθώριο ξεκουράσου θα τα κάνω εγώ!"...μετά από λίγο στον ανδρούλη της "Τίποτα δεν κάνει εγώ κάθομαι εδώ για το παιδί και αυτή τίποτα...". Πάμε για μπάνιο πότε όλοι μαζί ( + πεθερικά:mad::x) πότε μόνοι μας (εγώ-σύζυγος -κόρη :P:p) και έχουμε το μόνιμο άγχος "πολύ έτατσε στη θάλασσα καλύτερ να βγεί τώρα (για το παιδί και άντε να είναι κανά τέταρτο). Ότι και ώρα να πάμε παραλία πρέπει απαραιτήτως 1:00μμ να είμαστε σπίτι γιατί 1:30 ντάν τρώμε ο κόσμος να χαλάσει γιατί μετά πρέπει να κοιμηθούν....ξυπνάμε το απόγευμα και αρχίζει ο αγώνας το τι θα φάει η μικρή για απόγευμα μπλα μπλα ....Ευτυχώς έρχεται το βραδάκι και πάμε καμμιά βόλτα μόνοι μας γιατί τα πεθερικά δεν ξετρυπώνουν από το σπίτι "Εγώ προτιμώ να τρώω αυτά που φτιάχνω, ξέρω γω τι βάζουν μέσα??? Τι να βάζουν άραγε στις τηγανιτές πιπεριές.....ή το άλλο έχει τύχη το παιδί λόγω αλεργίας να βήχει τρία βράδια συνεχόμενα και να ξυπνάει το βράδυ (η πεθερά πάντα) να μου δώσει νερό αγιασμένο γιατί το παιδί είναι ματιασμένο γι 'αυτό βήχει.....ιστορίες καθημερινής τρέλας σας λέω:rolleyes::rolleyes: Κάπως έτσι κυλάει το καλοκαίρι με εξαίρεση την βδομάδα που πάμε κάπου οι τρεις μας....δεν λέω οι δυο μας γιατί σαν ζευγάρι έχουμε να πάμε διακοπές εδώ και 6 χρόνια!!

Όμως παρόλο αυτά δεν θα πω κουβέντα εκείνο που λέω είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας γιατί για εμένα αυτό μετράει. Όλα τ' άλλα έρχονται και παρέρχονται. Υπάρχουν στιγμές που θα με πιάσεις από τη μύτη και θα σκάσω και άλλες πάλι το ρίχνω στην τρελή. Μπενάκης βγαινάκης έλεγε η μανούλα μου και έχει δίκιο.......άντε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :cool:

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Θελει να σας ελεγχει και να μαθαινει τα παντα(παναγια μου βοηθα να μην γινω τετοια πεθερα) κανε το κοροιδο πηγαινε για λιγες μερες να ξεσκασεις και εσυ γραψτην και κοιτα την υγεια σου και την οικογενεια σου

κι εγω αυτο λεω

και στο κατω κατω βοηθανε και οι παπουδες

και στο κηνηγητο

και στο μαγειρεμα

να μην ηταν και τοσο κουραστικοι....

Να τους τα δώσεις μόνα τους, τι θα πάθουν τα παιδιά; Στη μαμά σου δεν τα αφήνεις; Αν ναι γιατί να μην τα αφήσεις στη ΜΑΜΑ του άντρα σου;

Διαφημίσεις

εδω μας ειπε

"δεν πιστευω να θελετε να πατε μονοι σας!!!"

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Αφού κάνεις παιδιά είναι δεδομένο ότι θα πάς μαζί τους διακοπές. Πολύ καλά σας είπε. Από τη μία δεν θέλεις να της αφήσεις τα παιδιά και από την άλλη σε πειράζει που το είπε αυτό!

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Αφού κάνεις παιδιά είναι δεδομένο ότι θα πάς μαζί τους διακοπές. Πολύ καλά σας είπε. Από τη μία δεν θέλεις να της αφήσεις τα παιδιά και από την άλλη σε πειράζει που το είπε αυτό!

οχι δεν καταλαβες

δεν εννοουσε μονοι μας το ζευγαρι

μονη η οικογενεια μας εννοουσε

με μενα δεν τιθεται θεμα μονοι μας το ζευγαρι δεν τα αφηνω τα παιδια μου

ουτε στη μαμα μου δεν τα αφηνω καλα ειναι και πιο ηλικιωμενη

αλλα και σ αυτους δεν τα αφηνω σε λιγο θα σας παραπεμψω να δειτε γιατι...

το αντιγραφω να μην σας βαζω να το ψαχνετε

Να με συγχωρησετε γιατι το ποστ θα ειναι μεγαλο, αλλα αν δε μιλησω καπου....θα σκασω! Και φυσικα καθε αποψη δεκτη αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος! Η σχεση μου με την πεθερα ξεκινησε πριν 5 χρονια...πρωτη κουβεντα της ηταν οτι ειμαι "κοντη και χοντρη!" (1.70 - 65 κιλα) δευτερη κουβεντα οτι ειμαι τουρκαλα (γιατι ειμαι ποντια) μετα απο λιγο αποφασισαμε να παντρευτουμε "γιατι βιαζεστε τοσο" να κανουμε παιδι "γιατι δε μας ρωτησατε" ερχεται ο αντρας μου να μεινει στο δικο μου διαμερισμα και η κυρια κλαιει περιπου εναμιση χρονο οτι της πηρα το γιο και καλυτερα να μην ειχα σπιτι...και στις δυο γεννες επειδη γεννησα γρηγορα η πρωτη κουβεντα ηταν "εσυ τι καταλαβες, αβγο εβγαλες" και εκ των υστερων μαθαινω οτι προσπαθουσε να πεισει τους κολλητους του αντρα μου 3 μερες πριν το γαμο οταν της πηγαν το νυφικο (κουμπαροι γαρ) να τον πεισουν οτι ειναι μικρος να παντρευτει (30)... εζησα 2 χρονια μες το κλαμα και τον οδυρμο, να μην ερχονται καθολου σπιτι μας ουτε για το μωρο, να τρεχω ολο εγω εκει, και να παρακαλαω και τον αντρα μου να τους παιρνει τηλ και να πηγαινουμε γιατι ειναι κριμα ενω εκεινος δεν ηθελε ουτε να τους βλεπει (λογω του ξυλου που ετρωγε απ τον πατερα του μικρος και μιας κλαψο----- μανας που ειχε ολη του τη ζωη....) την οποια βεβαια εγω μαμα κανονικα να τη λεω και τον αλλον μπαμπα αν και εχασα τον πατερα μου και η λεξη δε μου βγαινει, ολα απο δικη μου καλη πιστη και θεληση!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ---- ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ) αλλα αυτα που γινονται εμενα με τρελλαινουν και θελω τη γνωμη σας ειλικρινα γιατι θα σκασω..... θα τα παραθεσω σριθμητικα και χωρις δικα μου σχολια για να μην επηρεασω κανεναν.... ειναι ολα γεγονοτα που εχουν συμβει ολο αυτο τον καιρο

1) μια μερα ξεχασε την εξωπορτα της ανοιχτη και ο μεγαλος μου ανοιξε και αρχισε να ανεβαινει στα επανω πατωματα (2 ετων)

2) μια αλλη μερα τον αφησε μονο του μεσα και την κλειδωσε εξω και τον παρακαλουσε απο το μπαλκονι μιση ωρα να της ανοιξει (2 ετων)

3) οταν εγω ημουν στο νοσοκομειο λογω αυτοανοσου και τον κρατησε του πηρε φαρμακα μονη της απ το φαρμακειο ενω ειχα πει ρητα να μην του δωσουν τιποτα αν δε με ρωτησουν γιατι παιρνει συγκεκριμενη αγωγη

4) αφηνει τα γυαλικα στρωμενα και τα παιδια τα σπανε και παιζουν με τα θρυψαλα

5) τις προαλλες ξεχασε τις βελονες του ραψιματος τις τεραστιες και τα παιδια τα βρηκαμε να μαλωνουν μ αυτες στα χερια...

6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....

7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ

το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου

9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο

10) το καλοκαιρι εβαζε ταινια με ναζι που καινε εβραιους στον μεγαλο (ακομα λεει για τις φωτιες το παιδι) και ηταν και χαρουμενη που του αρεσουν οι φωτιες

11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι απ την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα

12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)

13) τον βρηκα καταφαγωμενο απ τα κοιυνουπια ενω σερνοταν και ο ιος των κουνουπιων γιατι ξεχασανε και αντικουνουπικο να βαλουν (που ειχα δωσει ολοκαινουριο)

14) στο εξοχικο οπου και να πατησεις εχει φιδακια για τα κουνουπια, ΤΕΖΑ και φαρμακα

15) φαρμακα εβγαλε το παιδι μια μερα απο την κρεβατοκαμαρα της γιατι δεν τα ειχε σηκωσει

16) μια αλλη μερα κοντεψε να πιει την κολωνια της γιατι δε τον προσεχε κανεις

17) διπλα στην πισινα που παιζαμε με τα παιδια βρηκαμε ενα φιδι, τα μαζεψαμε και φυγαμε και η κυρια θυμωσε, "ηταν λαφιατης, μικρουλικο, δεν τσιμπαει" και την αλλη βδομαδα ο πεθερος μου μου ειπε οτι βρηκε αλλα δυο μεγαλυτερα...

1 τα χερια της ειναι 2-3 φορες εγχειρισμενσ και δε μπορει να σηκωνει μωρα ουτε πρεπει

19) λεει παντα ψεμματα οτι τα παιδια φαγανε κι εκεινα γυρνανε σπιτι ψωμολυσαγμενα

20) εχουν χτυπησει πολλες φορες και βλεπω τα σημαδια και ποτε δεν παραδεχεται οτι εγιναν σπιτι της

21) φοβεριζουν τα παιδια με μια ενεση (κουνιαδος γιατρος) για να καθονται φρονιμα

22) κοροιδευουν το παιδι γιατι φοραει ακομα πανες με αηδιαστικο τροπο (το παιδι δεν μπορεσε να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι ολο το χειμωνα καθηλωμενη σε μια καρεκλα σχεδον αναπηρη και δε μπορουσα να το παω τουαλετα)

και γενικως.....το μονο που περιμενει ειναι να πεθανει η μανα μου(80) γιατι νομιζει οτι μετα θα παω να μεινω πανω κατω μαζι της- δεν παω στην Αυστραλια καλυτερα... χτες ηρθε μετα απο μια βδομαδα (που ειχα παει εγω σερνομενη) και μας εφερε φαγητο ειπε...ενα μπολακι που καλα καλα δεν εφτασε για τα παιδια....ευτυχως η μαμα μου φερνει την κατσαρολαρα την αφηνει και ουτε μας ενοχλει.... το μονο της μελημα ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!! και Ε Ρ Ω Τ Ω !!!!!!Ποια τρελλη θα τα εδινε??? αμα κατσω θα γραφω μεχρι αυριο το τι μας εχει κανει τοσα χρονια...ολα τα ξεχασα, τα εβαλα πισω, της μιλαω με το σεις και με το σας.....αλλα για τα παιδια, οχι ρε φιλε!!!!!!! Φ Ο Β Α Μ Α Ι!!!!!!! εμενα ας με κανει κουρελι, ας κανει κι αλλα τοσα, που κοντεψα να μεινω αναπηρη και το μονο που ειπε (εννοειται ποτε δεν ηρθε στο νοσοκομειο κι εχω νοσηλευτει 4 φορες απο μια βδομαδα) ηταν "πες το γιατρο σου ως ποτε, θα γερασεις για να γινεις καλα???" βαρεθηκα ρε παιδια σας ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο.....οσο για τον αντρα μου γιατι σιγουρα θα ρωτησετε.....στις αρχες τους σιχαινοταν, με το ζορι τον πηγαινα σπιτι τους....εγω η ΗΛΙΘΙΑ και τωρα το μονο που λεει ειναι "ακομα δεν την εμαθες, ακομα μαζι της ασχολεισαι, βριστην, χεστην, κλειστης το τηλεφωνο!" αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...απλα, δε θελω να εχει τα παιδια μου, οπως δεν τα εχει και η μαμα μου, οπως δεν τα δινω σε κανεναν......ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! πειτε μου αν ειμαι κακια νυφη, αν θα τα βρω απ τις νυφες μου, οτι θελετε, αλλα πειτε κατι......

προσθεστε και οτι πριν μια βδομαδα αφησε μονο του το διχρονο μες τη μεση του δρομου για να παει να παρει κατι απο το σπιτι και του ειπε περιμενε και περασε αυτοκινητο και ευτυχως η οδηγος το ειδε και φωναξε....και φρεναρε εγκαιρως.....

και τωρα πες εσυ θα τα εδινες????????????

Αμαν η γυναικα ειναι τελειως ανευθυνη τι να πω εχω παθει σοκ εννοειτε οτι δεν πρεπει να της εχεις καμια εμπιστοσυνη και καλα κανεις και δεν της τα αφηνεις.Καλε αφησε το μωρο στην μεση του δρομου? Ευτυχως που δεν επαθε κατι και αυτο το ειδες και συ η στο ειπε καποιος αλλος?

Αμαν η γυναικα ειναι τελειως ανευθυνη τι να πω εχω παθει σοκ εννοειτε οτι δεν πρεπει να της εχεις καμια εμπιστοσυνη και καλα κανεις και δεν της τα αφηνεις.Καλε αφησε το μωρο στην μεση του δρομου? Ευτυχως που δεν επαθε κατι και αυτο το ειδες και συ η στο ειπε καποιος αλλος?

βγηκα στο μπαλκονι οταν ακουσα την οδηγο να λεει "τον ειδα, εχω και εγω παιδια, μη σενοχωριεστε..."

Διαφημίσεις

και επαναλαμβανω γιατι πηγε να με αρπαξει πριν καποιος/α

ουτε στη μαμα μου ουτε σε κανεναν

δεν εκανα παιδια για να τα παρκαρω απο δω κι απο κει

εκανα για να ειμαι μαζι τους και να χαιρομαι την καθε στιγμη τους

και δεν τα δινω σε κανεναν για να ειμαι δικαιη και να μη δημιουργω και παρεξηγησεις

Δεν το καταλαβα αυτο...

Δηλαδη το ζευγαρι δεν μπορει 3, 5 μερες να παει μονο του καπου?

Δεδομενο δεν ειναι τιποτα. Για να ειναι καλα τα παιδια πρεπει να ειναι καλα και οι γονεις και καποιοι γονεις εχουν αναγκη καποιες μερες να ηρεμησουν και να ανασυγκροτηθουν.

Αυτο δεν τους κανει λιγοτερο καλυτερους γονεις απο τους υπολοιπους.

Εχω ακουσει μητερες που γινονται εξω φρενων με τις υπολοιπες που αφηνουν τα παιδια τους στις γιαγιαδες (και που περνανε σουπερ) για να πανε λιγες μερες διακοπες με τον αντρα τους (και που εννοειται θα πανε μετα και με τα παιδια) και που οι ιδιες ψαχνουν ευκαιρια να παρκαρουν τα παιδια σε παιδικους σταθμους καθημερινα (χωρις να εργαζονται) με χιλιες δυο ασχετες δικαιολογιες.

αυτο ειναι μεγαλο θεμα

ειναι οπως νομιζει ο καθενας

εγω προσωπικα εχω κολλημα με τα παιδια μου

το ξερω και το λεω

αν ηταν πιο μεγαλα ευχαριστως να πηγαιναν στους παπουδες

αλλα 2 και 4 χρονων με τιποτα

ο αντρας μου θελει πολυ ενα ΣΚ οι δυο μας

εγω δεν νιωθω καμια τετοια αναγκη(θα ειμαι στην τσιτα χωρις τα παιδια)

και αν το κανω καποτε θα ειναι για να νιωσει εκεινος καλυτερα

ειναι ομως και κατι βασικο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ

η μαμα μου ειναι 80 ουτε τα προλαβαινει

και οι αλλοι σας ειπα......πιο πανω!!!

παρ ολα αυτα δε δουλευω και ο μονος λογος που πηγε ο μεγαλος παιδικο στα 3,5 περυσι ηταν γιατι ημουν ολη τη χρονια αναπηρη---

εξαρταται λοιπον!

Ενταξει οκ καταλαβα οτι εσενα μπορει να μην σε ηθελε για νυφη της,αναρωτιεμαι ομως αν θα ηθελεκαι καποια αλλη βεβαια για τον γιο της,με ολες προβλημα θα ειχε.Να σου πω και κατι την στιγμη που εχεις νοσηλευτει και δεν ηρθε να σε δει αυτο δειχνει κακια αυτοανοσο ακουω και απο τα λιγα που ξερω παιζει ρολο η ψυχολογια,γι αυτο κουκλα μου χεστην οπως ειπε και ο αντρα σου και προσπαθησε να εισαι καλα γιατι εχεις παιδια που χρειαζονται την μανουλα τους.

να εισαι καλα το παλευω και ειμαι καλυτερα

και στον αλλο γιο τα ιδια κανει

εχουν φυγει ηδη 3 νυφες κι αυτος κοντευει τα 40....(ελευθερος)

τον υποχρεωνει να μεινει απο πανω της

και μετα αρχιζει.....ποτε φαγατε, ποτε μπηκατε, γιατι βγηκατε, στην προηγουμενη νυφη σκαλιζε και τα πραγματα της μου ειπε, και γενικως ολο παρατηρησεις και μπροστα μου ακομη εχω δει σκηνικα....η κοπελα αντεξε 2 σαββατοκυριακα, πεταξε τη βερα και μην την ειδατε....

τωρα εχουμε μια αλλη καλη φαινεται η κοπελα, ησυχη, που να ξερει κι αυτη.....

Διαφημίσεις

Δεν το καταλαβα αυτο...

Δηλαδη το ζευγαρι δεν μπορει 3, 5 μερες να παει μονο του καπου?

Δεδομενο δεν ειναι τιποτα. Για να ειναι καλα τα παιδια πρεπει να ειναι καλα και οι γονεις και καποιοι γονεις εχουν αναγκη καποιες μερες να ηρεμησουν και να ανασυγκροτηθουν.

Αυτο δεν τους κανει λιγοτερο καλυτερους γονεις απο τους υπολοιπους.

Εχω ακουσει μητερες που γινονται εξω φρενων με τις υπολοιπες που αφηνουν τα παιδια τους στις γιαγιαδες (και που περνανε σουπερ) για να πανε λιγες μερες διακοπες με τον αντρα τους (και που εννοειται θα πανε μετα και με τα παιδια) και που οι ιδιες ψαχνουν ευκαιρια να παρκαρουν τα παιδια σε παιδικους σταθμους καθημερινα (χωρις να εργαζονται) με χιλιες δυο ασχετες δικαιολογιες.

Συμφωνω απολυτα οταν ηταν μικρα τα παιδια μου τα αφηνα στη μαμα μου για 3-4 μερες και πηγαιναμε καπου οι δυο μας να γεμισουμε μπαταριες και μετα πηγαιναμε καπου ολοι μαζι.

αυτο ειναι μεγαλο θεμα

ειναι οπως νομιζει ο καθενας

εγω προσωπικα εχω κολλημα με τα παιδια μου

το ξερω και το λεω

αν ηταν πιο μεγαλα ευχαριστως να πηγαιναν στους παπουδες

αλλα 2 και 4 χρονων με τιποτα

ο αντρας μου θελει πολυ ενα ΣΚ οι δυο μας

εγω δεν νιωθω καμια τετοια αναγκη(θα ειμαι στην τσιτα χωρις τα παιδια)

και αν το κανω καποτε θα ειναι για να νιωσει εκεινος καλυτερα

ειναι ομως και κατι βασικο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ

η μαμα μου ειναι 80 ουτε τα προλαβαινει

και οι αλλοι σας ειπα......πιο πανω!!!

παρ ολα αυτα δε δουλευω και ο μονος λογος που πηγε ο μεγαλος παιδικο στα 3,5 περυσι ηταν γιατι ημουν ολη τη χρονια αναπηρη---

εξαρταται λοιπον!

Stella δεν το λεω για εσενα. Το λεγω για τις μητερες που απαξιουν τις αλλες οταν μαθαινουν οτι το ζευγαρι θα παει μονο του διακοπες ενω οι ιδιες κανουν οτιδηποτε για να μην τα εχουν τον χειμωνα μεσα στα ποδια τους!!!!

Τα δικα μου παιδια δοξα τω θεω, εχω που να τα αφησω γιατι τα αφηνω καθε χρονο απο τοτε που η κορη μου ηταν 2 ετων (τωρα ειναι 12).Περνουν σουπερ με την γιαγια τους και την θεια τους και πολλα βραδια θελουν να κοιμουνται μαζι τους. Ηδη εχουν κανονισει να πανε για μπανακια κτλ. Δεν ειναι καλυτερα για τα παιδια να παιρνανε τελεια, να χαλαρωσουν και οι γονεις απο ενα βαρυ χειμωνιατικο προγραμμα ? Δεν σημαινει οτι τα αγαπανε λιγοτερο απο τους αλλους.

Εχω δει και γονεις που λενε οτι δεν μπορουν μακρια απο τα παιδια τους αλλα η φωνη παει συννεφο γιατι τους εχουν σπασει τα νευρα.

Ο καθενας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για το παιδι του.

Τις ειρωνιες δεν μπορω και το οτι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους για να αισθανθουν καλυτεροι γονεις. Μιλαω και για την ζωη μας εξω απο φορου!!!

να εισαι καλα το παλευω και ειμαι καλυτερα

και στον αλλο γιο τα ιδια κανει

εχουν φυγει ηδη 3 νυφες κι αυτος κοντευει τα 40....(ελευθερος)

τον υποχρεωνει να μεινει απο πανω της

και μετα αρχιζει.....ποτε φαγατε, ποτε μπηκατε, γιατι βγηκατε, στην προηγουμενη νυφη σκαλιζε και τα πραγματα της μου ειπε, και γενικως ολο παρατηρησεις και μπροστα μου ακομη εχω δει σκηνικα....η κοπελα αντεξε 2 σαββατοκυριακα, πεταξε τη βερα και μην την ειδατε....

τωρα εχουμε μια αλλη καλη φαινεται η κοπελα, ησυχη, που να ξερει κι αυτη.....

Τουλαχιστον ο δικος σου ξεφυγε απο αυτην και εκανε την οικογενεια του,ο αλλος αδελφος κοματακι δυσκολο το βλεπωισως δεν μπορει να κοψει τον λωρο.Εχεις αναρτησει καπου το θεμα της υγειας σου? Συγγνωμη που ρωταω αν δεν εχεις γραψει καπου.

καλη μου κοπελα δεν ξερω τι να σου γραψω,αν ημουν στηνθεση σου θα κεναα το εξης,αν ειχα την δυνατοτητα θα εφευγα ενα σκ σε ενα ενοικιαζομενο δωματιο να κανω και τα μπανακι μου στη θαλασσα,(ειναι πολυ οικονομικα βρισκεις για 2μερουλες με λιγα χρηματα)και γενικα θα κοιτουσα κοντα στην θεσσαλονικη(Αν καταλαβα καλα)για καμια εβδομαδιαια αποδραση και τον αυγουστο δεν πειραζει..Θ ατο προτιμουσα ολο αυτο παρα να εχω ολους αυτους τους κινδυνους και την γκρινια πανω απο το κεφαλι μου...

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

ναι το σκεφτηκα

αλλα τα παιδια μου ειναι ταρζανια δεν ειναι για ξενοδοχειο

ειπα να βρω δωματιο με κουζινουλα

το πιο φθηνο ειχε 40 ευρω

να κατσεις 3-4 μερες.....

γιναν 160

μωρα εχεις....να φας πρωι, μεσημερι, βραδυ......

τις βολτες τους, το μπανακι τους.....βενζινες.....

θελει ενα 400αρι στο νερο......

εδω στης γιαγιας το σπιτι και μας φευγουν ενα σωρο

και δεν τα χουμε τα ρημαδια

Να σου πω και κατι την στιγμη που εχεις νοσηλευτει και δεν ηρθε να σε δει αυτο δειχνει κακια αυτοανοσο ακουω και απο τα λιγα που ξερω παιζει ρολο η ψυχολογια,γι αυτο κουκλα μου χεστην οπως ειπε και ο αντρα σου και προσπαθησε να εισαι καλα γιατι εχεις παιδια που χρειαζονται την μανουλα τους.

ουτε ηρθε ουτε το παιδι μου εφερε να το δω ουτε καν απο μακρια....λες και ειχα λεπρα....

ουτε ηρθε ουτε το παιδι μου εφερε να το δω ουτε καν απο μακρια....λες και ειχα λεπρα....
Δηλαδη δεν εφερε το παιδι να το δεις γιατι φοβοταν μην κολησει κατι η επητηδες για να μην δεις εσυ το παιδι σου?Θα μπω να διαβασω για το θεμα της υγειας σου και το βραδακι θα σου γραψω.

Δηλαδη δεν εφερε το παιδι να το δεις γιατι φοβοταν μην κολησει κατι η επητηδες για να μην δεις εσυ το παιδι σου?Θα μπω να διαβασω για το θεμα της υγειας σου και το βραδακι θα σου γραψω.

να μην το δω ηθελε

δεν ειχα τιποτα κολλητικο

ουτε ημουν σε παθολογικη να φοβαται μην κολλησει

ασε που το παπανικολαου εχει τελειες αυλες

και οταν πηγα να το παρω απ το σπιτι της αμεδως μολις βγηκα απο το νοσοκομειο ετρεξε στην αγκαλια μου το μωρο και ηρθε και το ξεκολλησε απο πανω μου "για να πιω νερο"

ΑΣΕ διαβασε και μου λες!

Πω πω βρε κουκλα μου, διαβαζω με ανοιχτο το στόμα.

Αν κατάλαβα το πρόβλημα είναι πως ο σύζυγος σου θα θελει να πάει στη μαμα του ο μεγαλος σου γιος γιατι είναι πολύ κουρασμένος ο ίδιος και ο μικρός πολύ ζωηρός.

Χμμ, Εγώ θα πήγαινα μια βδομάδα με τα παιδιά χωρίς τον σύζυγο.

Για να ξεκουράσεις και τη μαμά σου δηλαδη. Έπειτα 5-6 μερούλες θα περάσουν και τα μικρά θα κάνουν τα μπάνια τους.

Αλλα είπαμε, θα την είχα παρατήρηση στην παρατήρηση.

Α και κάτι άλλο, δοκίμασες να κάνεις τα ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετα απ οτι λέει αυτή? Τα παιδια δεν θα πάθουν τίποτα (οκ θα χασουν το προγραμμα τους για λιγες μερες) και θα της κανεις τα νευρα ζαρτιερες για να καταλάβει πως νιωθεις.

π.χ. πάτε σε ταβερνα πάρτε τα μαζι σας ως αργα

μην τα αφηνεις να κοιμηθουν το μεσημερι

κάτι εντελώς κουφο, να δεις πως θα αντιδρασει.

Προφανως δεν θα κανεις πειραματα με τα παιδακια σου αλλα κατι ακινδυνο θα βρεις που θα τη φρικαρει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...