Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κατουριεται απο ταν νευρα της...

Recommended Posts

Η μεγαλη μου κορη ειναι 2,9χρονων και ο μπεμπης 2,5μηνων, η γεννηση του μπεμπη συνεπεσε με τον καιρο που βγαλαμε την πανα, την οποια και εβγαλε πολυ ευκολα με ελαχιστα ατυχηματα. Τον τελευταιο μηνα ομως, οταν νευριαζει, της απαγορευω ή της αρνιεμαι κατι, φωναζει και πανω στα νευρα της κατουριεται πανω της, προσπαθησα να μην δωσω πολυ σημασια και της ελεγα " δεν πιραζει την επομενη φορα θα κρατηθεις" η προσπαθουσα να της το χτυπισω το φιλοτιμο λεγοντας της"κριμα μωρε που λερωσες τα βρακακι σου με την Ντορα" αυτο ειχε γινει 2-3 φορες μεχρι τωρα.

Αλλα εδω και 2 μερες το εχει κανει 5 φορες!!2 εχτες και 3 σημερα, και για πολυ ακυρους λογους, πχ. επειδη ο μπαμπας της κατεβηκε στο υπογειο για να κανει ενα τσιγαρο, δεν αντεξα σημερα και τη μαλωσα πολυ την τελευταια φορα...Ξεσπασα πανω της και ειμαι πολυ στεναχωρημενη γι αυτο, δεν ξερω πως να χειριστω ατη την κατασταση, την ρωτησα καποια στιγμη πως νιωθει οταν το κανει αυτο και μου ειπε "σαν σκιουρακι", αντε να βγαλεις νοημα δηλ.

Εχει καμια μαμα παρομοια εμπειρια? Μπορει καποιος να μου πει πως να το χειριστω?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

ζηλεια λεγετε...τιποτα αλλο..θελει υπομονη και τα καλυτερα ερχονται..

εμας αφου εκανε δαιφορα τρελα τωρα ειμασστε στην φαση του ξυλου...

δερνει το μωρο κλαιει το φουκαριαρικο και αυτο ςκαθεται και απολαμβανει ...

πολυ ζηλεια λεμε..

σίγουρα ζήλεια είναι. Κι ο δικός μου το έκανε όταν τον μάλωνα. Συνέβη τρεις φορές όταν προωτοέκοψε την πάνα. τώρα έχει καιρό να το κάνει . Προσπάθησε να μην την μαλώνεις έντονα-αν και είναι δύσκολο. Καμιά φορά σε φέρνουν στα όρια σου.αν μπορείς εφάρμοσε τιμωρία του τύπου: κάτσε λίγο στη γωνία ή για δύο ώρες δε θα παιξεις με αυτό το παιχνίδι.Όσο για τη ζήλεια. Εμας η καλύτερη του μεγάλου μας είναι όταν πάμε το μωρό για εμβόλιο. Περιμένει με ανυπομονησία την ένεση:!:

σίγουρα ζήλεια είναι. Κι ο δικός μου το έκανε όταν τον μάλωνα. Συνέβη τρεις φορές όταν προωτοέκοψε την πάνα. τώρα έχει καιρό να το κάνει . Προσπάθησε να μην την μαλώνεις έντονα-αν και είναι δύσκολο. Καμιά φορά σε φέρνουν στα όρια σου.αν μπορείς εφάρμοσε τιμωρία του τύπου: κάτσε λίγο στη γωνία ή για δύο ώρες δε θα παιξεις με αυτό το παιχνίδι.Όσο για τη ζήλεια. Εμας η καλύτερη του μεγάλου μας είναι όταν πάμε το μωρό για εμβόλιο. Περιμένει με ανυπομονησία την ένεση:!:

axaxaxxa το ξεχασα αυτο..και ο δικος μου χαιρεται οταν παμε για εμβολιο τον αδερφο του...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια για της απαντησεις σας, το ξερω οτι ειναι απο τη ζηλεια, και στην αρχη οταν το εκανε 2-3 φορες δεν εδωσα πολυ βαση, αλλα 5 φορες σε δυο μερες!!Φρικαρα! Χαχα, η δικια μου παλι εστρωσε με τον μπεμπη στο γιατρο, της λεγαμε για να δουμε θα ειστε γενναια παιδακια? Εκανε πρωτα ο μικρος και δεν εκλαψε, ποτε οταν ηρθε και η σειρα της μικρης δεν εβγαλε αχνα για να ειναι και αυτη γενναια,

Παντως απο τοτε που ηρθε το μωρο η κορη μου εχει μεταμορφωθει σε τερατακι...Ειναι πολυ ανυπακουη ενω πριν ηταν συνεργασιμο παιδι, εχει ξεσπασματα θυμου κλπ κλπ ...Αχ τα εχω παιξει, μου φενοντε ολα βουνο θα γινει ποτε οπως πριν?

[/url]

s-age.png

Παντως απο τοτε που ηρθε το μωρο η κορη μου εχει μεταμορφωθει σε τερατακι...Ειναι πολυ ανυπακουη ενω πριν ηταν συνεργασιμο παιδι, εχει ξεσπασματα θυμου κλπ κλπ ...Αχ τα εχω παιξει, μου φενοντε ολα βουνο θα γινει ποτε οπως πριν?

Εγω ακομη περιμενω να γινει οπως πριν...

...Εμας η καλύτερη του μεγάλου μας είναι όταν πάμε το μωρό για εμβόλιο. Περιμένει με ανυπομονησία την ένεση:!:

Χαχα... και μας μια απ'τα ίδια!!! Αφού έρχεται μαζί μας στον παιδίατρο μόνο και μόνο για να απολαύσει τη στιγμή που κάνει ο γιατρός την ένεση στον μικρό.... :D:D

sL7ap2.png

Παντως σε σχεση με το αρχοκο ερωτημα νομιζω οτι 3-4 μηνες ειναι μικρο διαστημα για να επαναπαυθεις οτι καθαρσιε οριστικα.. Εμενα την εχει βγαλει την πανα 1 χρονο τωρα και ακομη εχουμε ατυχηματακια..

Διαφημίσεις

Παντως σε σχεση με το αρχοκο ερωτημα νομιζω οτι 3-4 μηνες ειναι μικρο διαστημα για να επαναπαυθεις οτι καθαρσιε οριστικα.. Εμενα την εχει βγαλει την πανα 1 χρονο τωρα και ακομη εχουμε ατυχηματακια..

Το ξερω οτι ακομα δεν καθαρισε οριστικα, δεν εχω προβλημα με τα ατυχηματακια κι εμεις ειχαμε μερικα, αλλα αυτο που κανει οταν εχει νευρα το κανει εν γνωση της, δεν ειναι ατυχημα γινεται εσκεμενα, μερικες φορες μου το λεει κιολας πριν το κανει.

[/url]

s-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...