Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι ξερετε για τον Κουκλοτοπο & Μικροι εξερευνητες στο Ν.Ηρακλειο;;;;

Recommended Posts

κοριτσια θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τον παιδικο σταθμο

κουκλοτοπο και μικροί εξερευνητες! αν καμια μαμα στελνει ή εχει ακουσει κατι για τους σταθμους, ας με ενημερωσει! ευχαριστω!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ?ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ..

Μάθατε απο κανα πμ για τους σταθμούς?

Εγω μένω Ν.Προάστια αλλά δουλεύω Ν.Ιωνία και σκεφτομαι μηπως βρω κανα σταθμό εκεί κοντά γιατί φέτος με τις πολλές απεργίες είχα πρόβλημα στο να προλαβαίνω εδώ το σχολικό άσε που δεν μπορούσα΄ούτε 5 λεπτά να καθυστ στην δουλεια μου..

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπερα.Εγω παω τη μικρη μου εδω κι εναν χρονο στους μικρους εξερευνητες!!!Παραπονο δεν εχω!!!Η μικρη μου ειναι παντα χαρουμενη και κεφατη και οταν παει και οταν την παιρνω.Επισης εχει αλλαξει πααααρρρααα πολυ η συμπεριφορα της(προς το καλυτερο).Εχω παντα επικοινωνια μαζι τους για οτι με προβληματιζει(κοινως δεν με γραφουν)και γενικα τους εχω εμπιστοσυνη.Οταν ξεκινησε η μικρη μου ηταν 18 μηνων οποτε καταλαβαινατε πως δεν μου ελεγε πως περναει αλλα απο την συμπεριφορα της καταλαβαινα οτι το διασκεδαζε.

rys17ypa0pfa6qnn.png

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)

Τα τμηματα ειναι αναλογος την ηλικια.Εκει που ειναι η δικια μου ειναι γυρω στα 15 παιδια με 3 και καμια φορα 4 δασκαλες!Ειναι στο τμημα 0 εως 2!!!Πληρωνω 450 ευρω τον μηνα αλλα 10 μηνες!Ειναι δηλαδη 380 περιπου τον μηνα αλλα τον διαιρουν δια 10 μηνες και δεν πληρωνω Ιουλιο και Αυγουστο!!!!Αν θες κατι αλλο στειλε μου μηνυμα!!!!

rys17ypa0pfa6qnn.png

Α κι εγω την παω 8 με 6 το απογευμα!!!

ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΛΕΣ!ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Η ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΤΡΩΝΕ Κ ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?ΑΝ Π.Χ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΛΕΣ!ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Η ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΤΡΩΝΕ Κ ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?ΑΝ Π.Χ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω αλλα σημερα γυρισαμε απο διακοπες!!!Τρωνε μεσημεριανο γυρω στις 12 με 12 30.Κοιμουντε κατα τις 1 με 1 30!!Πολλοι πανε και περνουν τα παιδια τους τετοια ωρα που θες!!!!Πηγαινε καλυτερα απο εκει και μιλα με την διευθυντρια.Θα σε κατατοπισει καλυτερα!!!!

rys17ypa0pfa6qnn.png

Συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω αλλα σημερα γυρισαμε απο διακοπες!!!Τρωνε μεσημεριανο γυρω στις 12 με 12 30.Κοιμουντε κατα τις 1 με 1 30!!Πολλοι πανε και περνουν τα παιδια τους τετοια ωρα που θες!!!!Πηγαινε καλυτερα απο εκει και μιλα με την διευθυντρια.Θα σε κατατοπισει καλυτερα!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!καλό χειμώνα!

Καλημέρα!

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση παιδικού σταθμού, θα ήθελα να ρωτήσω για τους μικρούς εξερευνητές, το ποσό των 450Χ10=4500 το χρόνο περιλαμβάνει και σχολικό ή όχι? Επίσης υπάρχει και κάποιο ποσό για εγγραφή ή όχι?

Καλημέρα!

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση παιδικού σταθμού, θα ήθελα να ρωτήσω για τους μικρούς εξερευνητές, το ποσό των 450Χ10=4500 το χρόνο περιλαμβάνει και σχολικό ή όχι? Επίσης υπάρχει και κάποιο ποσό για εγγραφή ή όχι?

Καλησπερα.Ερχετε σχολικο το πρωι και την παιρνει και το απογευμα παω εγω και την παιρνω!!!Η εγγραφη νομιζω ειναι 180 με 200 ευρω!!!

rys17ypa0pfa6qnn.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...