Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

7ωρη διακοπη ρευματος-να πεταξω το γαλα;;;

Recommended Posts

Εχω μισο λιτρο γαλα στον καταψυκτη (στους -20)κ δυστυχως μας εκοψαν το ρευμα για πολυ ωρα :mad:......Ειδα τα κουτακια αποθηκευσης ...ειχαν ιδρωσει αλλα ηταν σκληρα ακομη....

Το νινι μου ειναι 9 μηνων τωρα...κ με μεγαλη προσπαθεια μαζεψα αυτην τη ποσοτητα γιατι θα χρειαστει να λειψω για 15 ωρες...

Να του τα δωσω;;;;....:?::?::?::confused:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Πιστεύω κι εγώ οτι αν δεν άνοιξες την πόρτα θα είναι εντάξει.

Είχα πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο, αλλά ευτυχώς εμάς μας είχαν προειδοποιήσει.Ειχαν πει βέβαια για 4ωρο και κράτησε 7 ωρες :mad:.

Από τότε έχω πάντα στον καταψύκτη μια μεγάλη σακούλα παγάκια με σκοπό αν γίνει κάτι απρόοπτο να τα βάλω κοντά στο γάλα μηπως κι ετσι κρατήσει λίγο παραπάνω...(κι εγώ με πολύ κόπο φυλάω 1 λίτρο γαλατάκι)

QqmLp3.png

ανοιξα τον καταψυκτη κατα το τελος για να δω τι κατασταση επικρατει !!!!!!

κ εμας μας ειχαν προειδοποιησει ....τα γαλατα ηταν αναμεσα σε αλλα τροφιμα-φανταζομαι κ αυτα εδρασαν σαν παγοκυστες...εεεε;;;;:)

madrid διαβασα κ την περιπτωση σου αλλα επειδη εγραφες για 4 ωρες ειπα να ρωτησω για το 7ωρο !!!!

Επισης, δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα τα εχω 4 μηνες ....λετε να πειραζει αυτο;;;ως 6 μηνες αν δεν κανω λαθος μπορουμε να τα εχουμε ε;;;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...