Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΜΕΝΝ

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!

μολις γυρισα απο τα μωρα και τα εβαλαν στην απλη παρακολουθηση!

τη μια την εβαλαν σε κουνακι και μου την εδωσαν στην αγκαλια μου και την ταισα με μπιμπερο και ηπιε 40 γρ.!!!!

αυριο θα βαλουν και την αλλη σε κουνακι!!!

ειμαστε 1780 κα1760γρ.

Μπράβο:D!!!

Άλλο λίγο έμεινε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!

μολις γυρισα απο τα μωρα και τα εβαλαν στην απλη παρακολουθηση!

τη μια την εβαλαν σε κουνακι και μου την εδωσαν στην αγκαλια μου και την ταισα με μπιμπερο και ηπιε 40 γρ.!!!!

αυριο θα βαλουν και την αλλη σε κουνακι!!!

ειμαστε 1780 κα1760γρ.

τι ωραια,λιγο εμεινε κ θα γυρισετε ολοι μαζι στο σπιτακι σας!!!!!με το καλο ολα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

μια χαρα τα βλεπω ολα,συντομα θα τις παρεις,οταν αρχιζουν κ τρωνε απο το μπιμπερο,ειναι θεμα ημερων κ βαρους,να πανε 2κιλα κ...σπιτι,δεν εχεις να φοβασαι τιποτα τωρα

καλησπερα!!μολις γυρισα απο τις μικρες!!!

η μια εχει παει 1850 και την ταισα 50 γρ.με το μπιμπερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η αλλη με στενοχωρησε γιατι επεσε στα 1730 και ειναι ακομα θερμοκοιτιδα...

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις,τη μια βλεπω να τη παιρνεις συντομα,πολυ καλα τα 60που πινει,η αλλα ειναι στη 2αιθουσα?δεν σου εχουν πει τιποτα,ετσι δεν ειναι,ουτε οξυγονο,ουτε μικροβιο-λοιμωξη,πινει γαλα με το σωληνακι?

καλησπερα κοριτσια!!!!

σημερα εχω καλα νεα!!η μικρουλα πηρε βαρος και ειναι 1770!!!!

η μεγαλη 1860!!!και την ταισα 40 απο το μπιμπερο!

δεν εχουν παρει οξυγονο ουτε ορο ουτε τιποτα!

μονο που εχουν ακομα το ρινογαστρικο σωληνακι γιατι κουραζονται απο το μπιμπερο και οτι υπολοιπο γαλα δεν πινουν τους το δινουν απο αυτο!

Διαφημίσεις

να σου ζησουν οι ζουζουνες σου, απ οτι διαβαζω μια χαρα τα πανε και οι 2 και συντομα θα τις εχεις και τις 2 σπιτι!!!!

αφου δεν εχουν καποιο προβλημα υγειας, και θελουν μονο βαρος μην ανυσηχεις καθολου..ειναι θεμα ωρων να παρουν χαμπαρι τι σημαινει ''μπιπερο'' !!!! :wink:

Σε καταλαβαινω απολυτα, και ξερω πολυ καλα πως νιωθεις, που εχεις 2 μωρακια και δεν τα εχεις ακομα σπιτι, (εμενα ο δικος μου εμεινε 12 μερες στην ΜΕΝ και οχι για θεμα κιλων 53 ποντους 3.620) αλλα μην στεναχωριεσαι....ολα θα τελειωσουν πολυ γρηγορα και σε λιγες μερες απο τωρα θα ειναι στο σπιτακι σας και στην αγκαλιτσα σου!!!

καλησπερα!!!!

η μικρουλα μου σημερα πηρε αλλα 20 γρ.ειμαστε 1790 τωρα!!ελπιζω αυριο να βγει και αυτη απο τη θερμοκοιτιδα και να μπορεσω να την παρω κι αυτη αγκαλιτσα!!!

η μεγαλη ειναι σταθερη στα 1860 και την ταισα 30 απο το μπιμπερο!τεμπελιασε σημερα και τα υπολοιπα της τα δωσανε απο το σωληνακι...

καλησπερα!!!!

η μικρουλα μου σημερα πηρε αλλα 20 γρ.ειμαστε 1790 τωρα!!ελπιζω αυριο να βγει και αυτη απο τη θερμοκοιτιδα και να μπορεσω να την παρω κι αυτη αγκαλιτσα!!!

η μεγαλη ειναι σταθερη στα 1860 και την ταισα 30 απο το μπιμπερο!τεμπελιασε σημερα και τα υπολοιπα της τα δωσανε απο το σωληνακι...

Μπραβο τα κοριτσια σου!!! Να σου ζησουν.Διαβαζοντας σε θυμηθηκα τα δικα μσς πριν 16 μηνες! Αααααχχχχχχ!!!!!!!!

Γρηγορα να τις παρεις σπιτι σας!

i55Ip3?r=1285530151

Διαφημίσεις

Να ζήσουν τα κοριτσάκιααααα.....να πατε γρηγορα σπιτακι σας....για τρελες αγκαλιτσες και φιλακια.....Ας ειναι αυτη η τελευταια περιπετεια για ολη σας την ζωή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U80ep3?r=1271337460

καλησπερα κοριτσια!!!

μεγαλωσαμε!!!!!!!!!

ειμαστε 1880 και 1830!

και φαγαμε ολο μας το γαλατακι 50 γρ με το μπιμπερο!!!!!!!!!!

φιλακια

πολυ χαιρομαι για σενα κοριτσακι και τα παιδακια σου.....να δεις σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσουν και θα θελουν να κανουν διαιτα θα τις λες....μαλλον να το βγαλεις φωτοτυπια και να λες γουλιτσα γουλιτσα σας παχαινα και σεις μου θελετε διαιτα????

καλησπερα κοριτσια!!!!

σημερα η μεγαλη πηγε 1900 και της βγαλανε το σωληνακι!!

τωρα τρωει μονο απο το μπιμπερο και την ταισα 50γρ το εφαγε ολο και θηλασε κι ολας!!!!

ειχε συνεχεια ανοιχτα τα ματακια της και με κοιταγε!!!

η μικρη πηγε 1850 και βγηκε κι αυτη απο τη θερμοκοιτιδα και ειναι σε κουνακι!!

σημερα ηταν η πρωτη μας αγκαλια!!!κουραζεται ομως και εφαγε μονο 25γρ απο το μπιμπερο και τα υπολοιπα απο το σωληνακι...!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...