-
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 75 απαντήσεις
- 20.435 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.194 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.391 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.536 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.219 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 1.109 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 919 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 97 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 24.564 εμφανίσεις
-
Η εμπειρία μου απο τα χαπια αποβολής cytotec μετα απο παλινδρομη κύηση
Από Sonia82, in Δύσκολες στιγμές...!
- 41 απαντήσεις
- 57.554 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 357 απαντήσεις
- 56.549 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από myfavouritelullaby,Κορίτσια λίγο άσχετο αλλά ένα θέμα που με ενδιαφέρει και δεν έτυχε να δω αντίστοιχο στο φόρουμ!!
Υπάρχει καμιά κοπέλα η οποία να έκανε προσθετική στήθους (ένθεμα σιλικόνης) και μετά να έμεινε έγκυος?Αν ναι,θήλασε κανονικά?Και το..καινούριο στήθος υπέστη καμιά αλλαγή με την εγκυμοσύνη??
Είναι κάτι που σκέφτομαι πολλά χρόνια και θα ήθελα να το κάνω,αλλά αν περιμένω μέχρι να τελειώσω με τις εγκυμοσύνες ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!'Αστε που τότε δεν θα μπορώ κι όλας,θα κυνηγώ παιδιά!!
Καμιά εμπειρία?? -
Από demi,Ελπιζω να μην το περασει καμια γυναικα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι πραγματικα δεν εχω νιωσει ξανα τετοιο πονο.το χειροτερο απο ολα ηταν οτι νομιζαν πως ειναι συσπασεις και μου διναν τα αναλογα φαρμακα και το καταλαβαν οτι ηταν κολικος νεφρου επειτα απο 4 ημερες.φαρμακα δεν ηθελαν να δωσουν αλλα πηρα μονη μου ενα buskopan γιατι νομιζα οτι θα εβγαινε η ψυχη μου.μετα απο αυτο που περασα εχοντας ο αθλιος γυναικολογος μεγαλη ευθυνη για ολο αυτο το θεμα θελω να πω προσοχη και μια 2 γνωμη οταν σας συμβαινει κατι σε ολες τις μελλουσες μανουλες.ειναι συχνη επιπλοκη απο οτι μου ειπαν μετα....
-
Από thokos,Μανούλες και wannabe μανούλες..
άνοιξα αυτό το κεφάλαιο (τεράστιο indeed) για να μου πείτε την εμπειρία σας και να πάρω κουράγιο!
Έκανα στις 16/08 απόξεση λόγω παλίνδρομης..το ήθελα πολύ αυτό το νινάκι (το πρώτο γαρ) και είχα ενθουσιαστεί..
Τώρα, έχοντας ξεπεράσει κάπως το σοκ της εξέλιξης, και αφού μου ήρθε περίοδος - είμαι πιο αισιόδοξη και ελπίζω σε μια νέα τελειόμηνη εγκυμοσύνη..για την οποία θα ξεκινήσουμε σε κανά δυο μηνάκια ..αλλά να..ώρες ώρες φοβάμαι μήπως εξελιχθεί και η δεύτερη έτσι κι αν θα καταφέρω να συλλάβω τόσο εύκολα όσο στο πρώτο μου...
Τα φώτα σας πλιζζζζζζζζζζζζ...ήταν εύκολο για σας; και πήγαν όλα καλά; -
Από Hionidoy,Καλησπέρα σας
Παιρνω εδώ και 2 βδομαδες αντισυλληπτικά και έχω ακόμα περίοδο δεν έχει σταματήσει καθόλου δε ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό.
Επισεις έκανα ελεύθερο έρωτα με το αγόρι μου τη δεύτερη βδομάδα και μια μέρα πηρα το χάπι 10 λεπτά πιο αργά. Υπάρχει κυνδινος εγκυμοσύνες; -
Από pseydonimo,Δεν ξερω γιατι αλλα παντα μου αρεσε να γινω πολυ μικρη μαμα ηδη απο οταν ημουνα 14.Φυσικα δεν το εχω επιχειρησει λογω συνθηκων.Με το αγορι μου ειμαστε μαζι 3 χρονια ειναι 24 και εχει πολυ καλη δουλεια.Θεωρητικα αμα εκανα ενα μωρο θα μπορουσα να το στηριξω καθως το οικονομικο δεν ειναι θεμα και εχω μια πεθερα που τρελενεται να γινει γιαγια.Οι δικοι μου γονεις θα επεμεναν να κανω εκτρωση γιατι ακομη σπουδαζω και ειμαι μικρουλα.Καταλαβαινω οτι δεν ειναι και η πιο καταλληλη στιγμη αλλα εχω παθει εμμονη να μεινω εγκυος.Συνεχεια σκεφτομαι οτι θελω να φουσκωσει η κοιλιτσα και μετα να εχω εναν μπεμπη που να μοιαζει στο αγορι μου.Δεν το εχω πει σε κανεναν ειδικα στο αγορι μου γιατι θα τρομαξει.Το σκεφτομαι συνεχεια ακομα και οταν κοιμαμαι ονειρευομαι οτι θα γινω μαμα.Νιωθω οτι θα αποκτησει νοημα η καθημερινοτητα μου με το να γινω μαμα.Δεν θελω να φτασω 30 χρονων για να κανω παιδι θελω τουλαχιστον μεχρι τα 22 μου να κανω το πρωτο μου για να το ζησω οπως θελω εγω.Δεν θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το οτι θα χαραμισω τα νιατα μ κλπ θελω να μου πειτε πως να αντιμετωπισω αυτη την αναγκη που νιωθω να βιωσω την μητροτητα σε μικρη ηλικία.Επισης αν υπαρχουν μανουλες που κανανε τα παιδακια τους στην ηλικια των 20-25 να μου πουνε πως καταφεραν να ισσοροπησουν σπουδες και καριερα με την ανατροφη του μωρου τους.
-
Από Lucky?,Κοριτσακια μου όμορφα γεια σας.
Θα ήθελα όποια μπορεί να μοιραστεί μαζί μου τι εξετάσεις έχετε κάνει για καθ έξιν αποβολές.
Εγώ όπως κάποιες θα ξέρατε είχα μια βιοχημική και μια παλίνδρομη. Πήγα σε δυο γιατρούς και οι γνώμες για εξετάσεις είναι διχασμένες. Δώστε μου τα φώτα σας.
Ο ένας μου έγραψε θρομβοφιλία, Ανοσότυπο (natural killers), HLA typing (ιστοσυμβατότητα εγώ και ο άντρα μου), χλαμύδια, ουρεοπλασμα και μυκόπλασμα. Κάναμε και καρυότυπο ζεύγους, τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα.
Η άλλη που με έβλεπε μέχρι τώρα με μετά απο πολλή πίεση από μέρους μου (δεν είναι τίποτα μου έλεγε...) μου έγραψε άλλα πράγματ. Μόνο η θρομβοφιλία συμφωνεί. Τα άλλα είναι αντιπηκτικό του λύκου, Φωσφολυπιδικά, αντιπυρινηκά. Εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά. Δεν είναι όλοι γυναικολόγοι; Τι στο καλό σπουδάζουν; Διαφορετικά ο καθένας;;;
Ευχαριστώ -
Από ERIANTON,ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ?
Πληροφορίες για την κυστική ίνωση από τον Δρ. Σταύρο Ντουντουνάκη
-