Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραπονα για παιδότοπους


Recommended Posts

Καλησπερα σας, πηγα χθες στον παιδοτο xappyland που βρισκεται στην Δαβακη-1(περιβολακι-Νικαια) μπαινω λοιπον μεσα βλεπω σε ολα τα τραπεζακια πακετα με τσιγαρα,λεω δεν νομιζω να τα αναψουν οι μαμαδες αλλωστε τα παιδια τους εχουν εκει(να σημειωθει οτι το κτιριο ειναι χαμηλοταβανο)παμε λοιπον να βαλουμε μεσα το κοριτσακι μας (το οποιο ειναι 2 χρονων) παρεπιπτοντως γινοτανε χαμος απο παιδια μεσα, γυρω στα 25,καθως λοιπον ανοιγουμε την πορτα πεταγεται μια απο τις κοπελες και λεει ειναι μικρη δεν κανει.

Τοτε λεω και εγω στον αντρα μου να ακυρωσουμε την παραγγελεια και να φυγουμε και ξεφνικα ως δια μαγειας το παιδι μου μεγαλωσε και επιτρεποταν(εν το μεταξυ εχουμε αρχισει και φορτωνουμε)μπαινει μεσα την χτυπαει ενα παιδακι και παω και λεω στις κοπελες οπου η μια ηταν καλη αλλα με τοσα παιδια δεν μπορει να ειναι και θεος.

-Κοπελια σε πληρωνουν για ν στεκεσαι να παιζεις το αχτενηστο μαλλακι σου και να μασας τσιχλα?

Η απαντηση? -Ε! και τι να κανω...?εχω κουραστει!

ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Περιττο να πω οτι η αιθουσα ειχε γινει τεκες σε διαρκεια ουτε μιας ωρας...

Και παιδια δεν περνανε 5 λεπτακια,ακουω φωνες στα μπαλακια....ποδοπατουσαν ενα κοριτσακι γυρω στα 5 οταν βγηκε το κακομοιρο ηταν κατακοκκινο με λιγοτερη τουφα μαλλιων και δεν μπορουσε να παρει ανασα απο το κλαμα.ΕΛΕΟΣ!!!!

Αμεσως φυγαμε και πριν φυγουμε μας λεει μια κοπελα: καρτουλα θελετε στις 9 επισκεψεις η μια δωρο.

Και απανταμε δεν ξανα παμε σε Μ.......Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μμμμ τον ξέρω....επεσες στην περίπτωση. Δεν έχει υποδομές για παιδότοπο και απορώ πως τον άφησαν και λειτούργησε. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι σε όροφο που σημαίνει πως ότι και να γίνει απο σεισμό, πυρκαγιά και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, όλοι θα ποδοπατηθούν και θα σκοτωθουν στα σκαλια. Εκτός αυτού η τσιγαρίλα ναι είναι όντως κάτι απαράδεκτο και αυτό γιατί είναι χαμηλοτάβανο.

Link to comment
Share on other sites

όχι το happyland δεν είναι σε όροφο ..

αν δεν κάνω λάθος επειδή περνάω απο κει , μένω πολύ κοντά αλλά δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε γενικότερα σε παιδότοπους , τοhappyland είναι ισόγειο....πάνω στην πλατεία Δαβάκη σωστά?

Link to comment
Share on other sites

όχι το happyland δεν είναι σε όροφο ..

αν δεν κάνω λάθος επειδή περνάω απο κει , μένω πολύ κοντά αλλά δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε γενικότερα σε παιδότοπους , τοhappyland είναι ισόγειο....πάνω στην πλατεία Δαβάκη σωστά?

 

 

Ωραία συνεννοηθήκαμε :lol::lol: Sorry αλλά το διάβασα πολύ γρήγορα και το μάτι μου έπεσε στο "περιβολάκι, Νίκαια". Εκεί έχει έναν παιδότοπο έτσι ακριβώς όπως στο περιέγραψα. Είναι συγκεκριμένα πάνω απο κει που στεγαζότα παλιά το ΙΚΑ, δίπλα ακριβώς απο την Sato.

Link to comment
Share on other sites

ναι Ντέπυ μου αυτός είναι ο Έλα να παίξουμε , είχαμε πάει για ενα πάρτυ που μας είχαν καλέσει , δεν έιχε τσιγαρίλα είχα πολύ δυνατά τον εξαερισμό όμως ( φαντάσου ανέμιζαν τα μαλλιά μου) και όπως ήταν επόμενο το βράδυ γυρίσαμε κρυωμένοι σπίτι μας!!!!!

 

είμαι κατά των παιδότοπων , προτιμώ τις πλατείες πιο πολύ...και βέβαια την φύση ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς σε αντίθεση με σένα την μέρα που πήγαμε "απολαύσαμε" μία απίστευτη τσιγαρίλα και η μικρή της ξαδέρφης μου χτύπησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περιέγραψες με το κοριτσάκι.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια δεν εχω παει σε πολλους παιδοτοπους αλλα στους 2-3 που πηγα εμεινα πολυ ευχαριστημενα ο ενας ηταν ο lollipop,πανω στην 28η Οκτωβριου οπου εκλεισε γιατι δεν εβγαινε ο ανθρωπος και ο αλλος

στα ΖΑΒΟΛΑΚΙΑ οπου παει και σχολειο εκει και πραγματικα αυτο το χαλι δεν το εχω δει σε κανεναν απο τους 2.

εχω ακουσει επισης οτι και ο ελα να παιξουμε ειναι μαπα.

τωρα οσο για τις πλατειες δεν διαφωνω εφοσον βρεις μια πλατεια χωρις πολλες κουτσουλιες και σκυλια ναι να παιξει το παιδι σου! το χειμωνα ομως στην πλατεια την βγαζεις?

Link to comment
Share on other sites

οκ το χειμώνα αν δεν βρέχει και αν δεν κάνει ψωφόκρυο τα βγάζω , αν όμως ο καιρός είναι τόσο χάλια προτιμώ να πάμε σε κάποιο φιλικό σπίτι με παιδάκια ή να καλέσουμε κόσμο στο σπίτι και να παίξουν παρά να πάμε σε έναν παιδότοπο ...με χίλια δυο παιδάκια και άλλους τόσους γονείς να καπνίζουν και βέβαια με τα σκονισμένα φουσκωτά...τώρα όσο για κουτσουλιές και σκυλιά εντάξει δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου οπότε συμβιβάζομαι ...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ουτε εγω το εχω ακουσει :roll:

εχω δει ομως σε καποιους να αναφερουν τις τιμες χωρις φ.π.α. και κατω-κατω με μικρα γραμματα να αναφερεται οτι δεν συμπεριλαμβανεται.

Εδω πρεπει να σας πω,πως δεν ειναι μικρη η διαφορα καθοτι ο φ.π.α,δεν ειναι μονο 9%μα Και 19% σε καποια ειδη και στην εισοδο....

ετσι με την πρωτη ματια νομιζεις πως η προσφορα ειναι οικονομικη μα ουσιαστικα δεν ειναι!

Εχω ακουσει ακομα να ζητανε εξτρα ποσο για το σερβις.Η τιμη στον καταλογο του παρτυ ειναι π.χ 350 ε και τελικα φτανει τα 450 με φ.π.α. και σερβις.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον!

Link to comment
Share on other sites

μπορω να ρωτησω κατι?νιννετα σαν ειδικος νομιζω μπορεις να μου απαντησεις απο ποια ηλικια παμε σε παιδοτοπο?εμεις τωρα περπαταμε και εχουμε αρχισει να πηγαινουμε σε εναν παιδοτομο στην μεταξα της γλυφαδας μεσα σε ενα εμπορικο ,καπνιζουν εκει αλλα ειναι ανοιχτα κι ευτχως δεν εχει πολυ τσιγαριλα.ο παιδοτοπος ειναι δωρεαν και πρεπει απλα να πιεις κατι,δεν εχει κοπελα που να προσεχει τα παιδακια και μπαινουν και οι γονεις.δεν εχω εμπειρια μιας και τωρα ξεκινησαμε ομως με διευκολυνει το οτι ειναι τοσο κοντα μου.

my baby was my reborn...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τον ξερω τον παιδοτοπο που λες,εχουμε παει και εμεις.

καθε παιδακι ,που του αρεσει και βρισκει ενδιαφερον σε ενα παιδοτοπο μπορει να παει.Δεν μπορει να παει ομως ,αν ειναι πανω απο 10 χρονων....

Υπαρχει οριο ηλικιας προς τα πανω λοιπον :lol:

Την ευθυνη σε ολους τους παιδοτοπους που εχουν αδεια(ελοτ) την εχει ο γονιος,αυτο το ξερω γιατι το αναφερει και η ταμπελα που τοποθετει ο ΕΛΟΤ οταν παρει ο παιδοτοπος την αδεια, το αναφερει στους κανονες.

Αν ομως υπαρχει καποια κοπελα σιγουρα ειναι πιο ανετα για τους γονεις.

Θελω να δω αν ειναι μεσα στις υποχρεωσεις του παιδοτοπου να υπαρχει καποιος για τα παιδια.Νομιζω πως ειναι....

Ξερω αρκετους που δεν εχουν αρα....θα δω το απογευμα και θα σου πω :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Dora είχες κάνει γενέθλια σε παιδότοπο για τον Χαρούλη όταν ήταν 1 έτους? Πως ήταν; Γιατί εγώ δεν μπορω να αποφασίσω ακόμα τι θα κάνω για τα πρώτα της γενέθλια

Link to comment
Share on other sites

βασικα καλα περασαμε

Εγω δεν μπηκα στο διλημμα γιατι τοτε ελειπα για εκπαιδευση και δενμπορουσα να ετοιμασω και πολλα πραγματα.

Γενικα περασαμε πολυ καλα αλλα και ο μιρκος ηταν συνηθισμενος να πηγαινει σε παιδοτοπους..

Απλα το βασικο σε αυτες τις ηλικιες ειναι να κλεισεις αποκλιστικα τον παιδοτοπο και να απαιτησεις να μην μπει κανενα αλλο παιδακι περαν αυτων που εχει καλεσει εσυ (κυριως για λογους ασφαλειας)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Εμένα η μικρή δεν έχει παίξει ποτέ σε παιδότοπο γιατί τώρα που μεγάλωσε :D συνέπεσε το καλοκαίρι και προτιμήσαμε παραλίες και παιδικές χαρές. Όμως τώρα με 10 παιδιά και καμιά 20αρια μεγάλους μου φαίνεται λιγο βουνό να τα κάνω σπίτι. Πόσο πάει περίπου να κλείσεις αποκλειστικά έναν παιδότοπο;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Είσαι ηρωίδα Dora... Εγω δεν μπορω να αποφασίσω ακόμα. Το τέλειο θα ήταν να κάνει καλό καιρό και να βγάλω τα παιδιά έξω που έχουμε κι ενα κηπάκι να ξελυσσάξουν. Γιατί για μέσα στο σπίτι το βρίσκω δύσκολο...Πρέπει να πάω να δω κανά 2 παιδοτοπους στην περιοχή μήπως και αποφασίσω τελικά τι θα κάνω

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν ειμαι ηρωιδα..

Ξερω απλα οτι φετος τα οικονομικα μου δεν ειναι για να διαθεσω το ποσο των 500 ευρω μονο για τον παιδοτοπο (χωρις φαγητο, τουρτα κλπ κλπ)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Μπορει αν μην ειναι και τοσα.. εξαρταται απο το τι καταναλωση θα κανουν τα ατομα που θα καλεσεις.. το 500 το εγραψα ενδεικτικα .. εγω φετος οπως τα υπολογισα αν το κανω σε παιδοτοπο θελω να για ειμαι απιο ακριβης γυρω στα 350.. (μονο ομως για την εισοδο και οτι πιουν οι μεγαλοι)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...