Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο κουμπαρος ξανα κουμπαρος.

tzeni78

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Πραγματικα δυσκολευτικα με τον τιτλο του 8εματος γιατι ειναι ενα μπερδεμα.

Ο αντρας μου βαφτισε του αδελφου του το παιδι και τωρα ο αδελφος του θελει να βαφτισει την μπεμπουλα μας.Ρωτησαμε παπα και ειπε οτι δεν κανει ουτε νομικα ουτε εκκλησιαστικα γιατι ειναι αδελφια γιναν σοι με το κουμπαριο ξανα δεν γινετε,ο αντρας μου και οι οικογενεια του δεν τα πιστευουν αυτα και συνεχιζουν να 8ελουν τον κουνιαδο μου για νονο,δεν εχω προβλημα να την βαφτισει αλλα μη φυγουμε απο το σοι ρε παιδι μου?μη κανουμε αλλες σχεσεις με κανεναν?

ΟΙ κουμπαροι που μας παντρεψαν δεν ειπαν κουβεντα για να την βαφτισουν και ουτε και ο αντρας μου θελει να τους πουμε γιατι δεν εχουμε και πολλες επαφες η αληθεια ειναι οτι ουτε κι εγω θελω.Εχετε ακουσει κατι για αυτο που λεει ο παπας?Εχει κανει καποια νονο τον αδελφο του αντρα της που ηταν ηδη κουμπαροι αχχ μπερδευτικα.Η μαμα μου παλι λεει οτι θα σταυρωση το κουμπαριο αν την βαφτισει:shock::shock:

Πειτε μου αν γνωριζετε κατι παρομοιο.

Ευχαριστω πολυ!!!!

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Διαφημίσεις

Κοίτα εμάς ο κουμπάρος που μας πάντρεψε ήταν βαφτισιμιός του άντρα μου δηλ.τον είχε βαφτίσει ο μπαμπάς του άντρα μου και υποτιθεται οτι δεν μπορούσε να μας παντρέψει γιατι ήταν σαν να γυρρίζει το λάδι πίσω.

Εμείς αυτά δεν τα πιστευαμε ε δεν εξηγήσαμε και αναλυτικά την σχέση μας με τον παπά και δεν προέκυψε κάποιο θέμα.ΤΗν μικρή μου την έχει βαφτισει ο αδερφός μου γιατι ειναι και κολλητος του άντρα μου οπότε δεν τον βλέπαμε απλά σαν σόι αν λοιπόν η σχέση σας ειναι και πιο ιδιαίτερη δεν βλέπω για ποιο λογο να ανοιξεις τον κύκλο που λες αφού αυτο που πραγματικά αναζητας είναι κάποιον που θα αγαπάει το παιδί σου και δεν θα είναι τυπικά νονός.:wink:

Kαλημερα Nefelirene.Θορυβηθηκα λιγο με αυτα που ειπε ο παπας,μια τα πισυευω μια οχι δεν ξερω.Σιγουρα θα το αγαπαει το παιδι ο κουνιαδος μου και 8α τον βλεπει συχνα το παιδι μου αλλα ελεγα να μην μπλεξουμε με αυτα της εκκλησιας πραγματικα δεν ξερω!!!!Ευχαριστω για την απαντηση σου.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

καλημερα εγω το βρισκω λιγο υπερβολικο αφου του εχετε βαφτισει παιδι να σας βαφτησει και αυτος το δικο σας.

η σχεση ηδη υπαρχει και σα θειος αλλα και με τη κουμπαρια που ηδη εχετε.

δε το λεω για το θεμα με την εκκλησια ουτε και εγω τα ξερω αυτα αλλα ουτε φυσικα θα ενημερωνα το παππα για ολο το σκηνικο.

δηλ δεν εχετε κανενα αλλο φιλο που να τον αγαπατε και να σας αγαπαει πολυ για να γινει νονος του παιδιου.

Και εγώ έτσι πίστευα, ότι δηλαδή δεν μπορεί αυτός που του έχεις βαφτίσει το παιδί να σου βαφτίσει το δικό σου γιατί είναι σαν να σου γυρίζει το λάδι πίσω. Πέρυσι όμως το αντιμετωπίσαμε με κάτι γνωστούς με την ίδια ιστορία. Πήγαν λοιπόν και ρώτησαν στην εκκλησία και τους είπαν ότι αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Εάν λοιπόν το αγαπάει το μωρό σας και ταιριάζεται και εσείς (όπως και συμβαίνει ήδη) να το βαφτίσει το μωράκι σας. Ετσι θα είναι πάντα κοντά του θα το αγαπάει και θα το προσέχει. Και όσο για το θέμα του να ανοίξει ο κύκλος σας, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνει κάνοντας κάποιον κουμπάρο.

Με το καλό το μωρό σας!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Αλλον παπα ρωτησαμε οχι αυτον που 8α βαφτισει το μωρο.Την κολλητη μου της βαφτισα εγω τον γιο της,και δυο αλλα ζευγαρια που εχουμε σχεσης εχουν προβλημα με το οικονομικο,και κατι αλλους φιλους του αντρα μου ειναι στην κρητη γιατι απο κει ειναι ο αντρας μου αλλα μενουμε αλλου οποτε δεν 8ελουμε νονο απο μακρια.Οχι οτι ειχαμε προτασεις παντως....

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ που ασχολη8ηκατε με το 8εμα μου.stavroulitsa εχεις δικιο σε αυτα που λες.Οντως την αγαπαει πολυ και ο αντρας μου ειναι πολυ δεμενος με τον αδελφο του οποτε καλυτερα θα ειναι να την βαφτισει.Ευχαριστω και παλι.

C6rZp8.png

gP5ap8.png