Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμός και επαναλαμβανόμενα επαγγελματικά ταξίδια

Recommended Posts

Ζητώ και πάλι τα φώτα σας!

Όπως έχω ξαναπεί:

Από Οκτώβρη (η μπέμπα θα είναι 10 μηνών) και μέχρι Μάρτιο θα ταξιδεύω με αεροπλάνο εκτός Αθηνών μία φορά την εβδομάδα για 2 μέρες (μία διανυκτέρευση).

Επειδή δουλεύω στο σπίτι, δεν έχω αποχωριστεί το μωρό για περισσότερες από 2-3 ώρες. Πιστεύετε πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν λείψω για τόσο πολύ; Είναι καλύτερα να την παίρνω μαζί μου, με κάποιον συνοδό; Στις μέχρι τώρα μετακινήσεις μας τα έχει πάει μια χαρά (πχ με ταξίδι 6 ωρών με αυτοκίνητο). Μήπως δυσανασχετήσει όμως με τόσο συχνά ταξίδια με το αεροπλάνο, 2 φορές σε 2 μέρες;

Ξέρω ότι για μία φορά δεν υπάρχει πρόβλημα. Η συχνότητα είναι που με απασχολεί.

Αν έχετε παρόμοια εμπειρία θα ήθελα τα φώτα σας... :)

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) παρόμοια εμπειρία με συχνά ταξίδια δεν έχω. Είναι σίγουρο, [email protected], ότι δεν το κάνεις για την πλάκα σου... Προφανώς έχεις υποχρέωση. Προσωπικά αν είχα την επιλογή να πάρω μαζί μου τη μικρή έστω και με συνοδό θα το έκανα χωρίς δεύτερη κουβέντα! Δεν είναι μόνο ότι θα φοβόμουν ότι θα μειωθεί η ζήτηση του γάλακτος και άρα η παραγωγή, αλλά δεν θα άντεχα συναισθηματικά να την αποχωριστώ! Πόσο μάλλον που η δική σου ανέχεται καλά τα ταξίδια. Όταν η μαμά είναι κοντά, όλα λύνονται, ακόμα και η... αλλεργία στα συχνά ταξίδια! Αν δεν μπορείς να την πάρεις, προφανώς θα αντλείς γάλα, έτσι;

.png

Ψιψίνα :)

Εγώ ζω αυτό το πράγμα από τότε που γύρισα στην δουλειά όταν ήταν 4 μηνών με τις 24ωρες εφημερίες! Φεύγω το πρωί στι 7.00 και επιστρέφω την άλλη μέρα στις 9-10...

Τώρα που η μπουμπού είναι 10 μηνών είναι πολύ απλά τα πράγματα. Εχω το θήλαστρο στη δουλειά και αντλώ μόνο στις εφημερίες (3 φορές συνολικά)...Εγώ έχω το τσαντάκι-ψυγειάκι και το μεταφέρω ακόμα αλλά εσύ μπορεί να χρειστεί να το πετάς. Επειδή θα είναι για 2 μέρες την εβδομάδα δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...

Μπορείς τότε να δοκιμάσεις και τις δύο εκδοχές. Την μία φορά να την πάρεις μαζί σου και την άλλη να μην την πάρεις και να δεις τί βολεύει εσένα και το μωράκι σου! Τα ταξίδια δεν είναι δύσκολα γα το μωρό, για την μαμά είναι...

WLn5p2.png

To crash test θα γίνει τον άλλο μήνα, που θα κάνουμε το 1ο ταξίδι για μία φορά. Η ταλαιπωρία η δική μου δε με νοιάζει, εξάλλου θα είμαι πιο ήσυχη αν την έχω μαζί μου ακόμη και αν κουραστώ περισσότερο.

Αυτό που με απασχολεί είναι η ψυχολογία της αν μένει μόνη της. Φυσικά θα είναι με το μπαμπά της, αλλά φοβάμαι μήπως δεν συνεργάζεται μετά με τον θηλασμό. Και δεν θέλω να νομίζει πως με έχασε για πάντα.

Μια φίλη μου μού θύμισε πως πήγε διακοπές όταν το μωρό της ήταν 7 μηνών και όταν γύρισε, το μωρό δεν ήθελε να αποχωριστεί τη γιαγιά του και το πήρε με κλάμματα στο σπίτι. Κάτι τέτοια φοβάμαι.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.