Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καροτσακι διδυμων της BABY STAR!!

Recommended Posts

Πηρα και εγω το εν λόγω καροτσακι (http://www.bebestars.gr/productsdetails.asp?LangId=156&sid=4265&productid=29631&cid=8) για δυδιμα φυσικα οπως και δυο καθισματακια αυτοκινητου ενα παλκοκρεβατο στρωματακι ομπρελιτσες τσαντουλες κτλτκλ ξερετε τωρα γιατι ήθελα να στηριξω την ελληνικη αγορα και γιατι φυσικα συμφερε και εμενα λογω κόστους και επειδη σκεπτηκα οτι οντως σχετικα κοντα σε μενα η αντιπροσωπεια θα ειχα οτι υποστηριξη χρειαζομουν αμεσα !!!

Το Αποτελεσμα μεχρι τωρα!!

Στην δευτερη χρηση του καροτσιου ξηλωθηκε ΟΛΗ η ραφη απο την μια πλευρα που ενωνει το πλαινο τριγωνο με την πλατη του καροτσιου!!

Επειδη μενω σχετικα κοντα με τα Μουδανια(Τριλοφος δλδ καμια 30 χλμ) όταν τους το πηγα στο μαγαζι και τους το εδειξα και τους εξηγησα οτι χρησιμοποιηθηκε ΔΥΟ φορες μου ειπε την απλη ελληνικη απαντηση!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΕ ΡΑΦΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΕ ΡΑΦΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ!!!

Φυσικα δεν το κρατησε!!!!!

Καροτσι αγορασμενο 18 Νοεμβριου 2010 και χρησιμοποιημενο 2 φορες!!!!

Εγω τι να περιμενω τωρα για το πιο σημαντικο ,τα παιδικα καθισματακια αυτοκινητου???

Θα εχουν την ιδια συμπεριφορα υλικών????

Γιατι για την συμπεριφορα του πρατηριου την καταλαβα απο την καλη !!!!!

ΦΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ BABY STAR!!!!!!

Αλλα στις φωτογραφιες του φυλλαδιου ξερουμε να στηνομαστε σα μοντελακια !!!!!!Εκει μια χαρα ειναι!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις