Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι πρέπει να προσέχω για να μείνω έγκυος

Recommended Posts

kalispera parakoloutho edo k liges meres to site einai i proti fora pou grafo edo k pollous mines exo polla erotimata pou me basanizoun k psaxno na bro apantiseis elpizo na tis bro to problima mou einai me ta kila mou eimai 115 edo k ligo kairo kano tin diki mou prospathia na meioso baros k ta exo kataferei exo meiosei kata deka kila o tropos pou to kano einai arketo gymnastirio gia na auxiso tis kausis k ligoteri trofi gia ligoteres thermides ena allo problima mou einai i periodos ta teleutaia 4 xronia exo disleitoyrgeia ta prota 3 xronia eixa periodo 3-4 fores ton mina eno ton teleutaio xrono exo kathe mina alla pote sugkekrimena alles fores exo kathe 40 meres alles kathe 30 analoga thelo na rotiso to baros mou einai problima posa kila repei na pao;an i periodos mou einai problhma gia mia egkumosini;; exo oorixia;k an den exo na paro xapi; auta gia arxi elpizo na min sas kourasa tha perimeno sumboules sas euxaristo prokatabolika

Διαφημίσεις

Καταρχην καλώς όρισες στο φορουμ! Σου ευχομαι συντομα να πραγματοποιηθει το ονειρο σου.

Κατα δευτερον, γραφε καλύτερα με ελληνικους χαρακτηρες.

Στο προκείμενο, οσον αφορα το βαρος σου πρέπει να μιλησεις με τον γυναικολόγο σου κ αυτος θα σου πει. Δεν νομιζω να παιζει τοσο ρόλο στην σύλληψη, οσο στην μετεπειτα εγκυμοσυνη, εκτος βεβαια αν αντιμετωπίζεις ειδικά προβλήματα. Σχετικά με τον αστατο κύκλο σου, έχεις επισκεφτει γυναικολογο? Που οφείλεται? Το οτι ειναι άστατος δεν σημαίνει οτι δεν έχεις ωορηξια αλλα οτι δεν μπορεις να υπολογισεις ποτε έχεις. Να ξερεις οτι 14 μέρες μετά την ωορρηξια σου έρχεται περιοδος. Αυτο ισως μπορεις να το ελέγξεις με υπέρηχους κ τεστάκια ωορρηξιας. Καλά είναι να επισκεφτεις έναν γυναικολογο, θα σου λύσει τις αποριες σου. ;)

γλυκια μου μπαμπαλου συγχαρτητηρια για την προσπαθεια που κανεις να χασεις κιλα,σιγουρα θα πρεπει να χασεις κιλα για να μεινεις εγκυος,αυτο στο λεω φυσικα με βαση αυτα που ακουω,δεν ξερω αν θα δυσκολευτεις να πιασεις παιδι ενω εισαι παχυσαρκος,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι στην κινδυνευεις στην εγκυμοσυνη να ανεβασεις σακχαρο,προεκλαμψια και μπορει να κινδυνεψει και το παιδακι σου,το ποσα κιλα θα χασεις καλο ειναι να το συζητησεις με το γυκαικολογο σου καθως και το θεμα για να σταθεροποιησεις τον κυκλο σου,δες και εδω http://www.babyspace.gr/Article/obesity-and-pregnancy/84-743.html

πολλα φιλια και σου ευχομαι να επιτευχθει ο στοχος τις απωλειας των κιλων και με το καλο ενα παιδακι

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

καλημερα ναι εχω επισκευτη γυναικολογο αλλα οχι τωρα προσφατα το προβλημα μου ξεκινουσε απο τα κιλα μου επρεπε να χασω 20 κιλα για να λυθη άλλα τοτε μου ηταν αδυνατον μου εδωσε για 6 μηνες να παιρνω χαπια γιασμιελ για να ρυθμισει την περιοδο κ φανταζομε οτι συνεχισα να εχω προβλημα γιατι δεν αδυνατησα περα απο 67 την εκατο αναπυρια στα ποδια δεν εχω καποιο αλλο προβλημα υγειας θα ξανα επισκευτω γυναικολογο μολις χασω αλλα 10 κιλα περιπου σκοπος μου ειναι συνολικα να χασω 50 κιλα σε 8 μηνες κ σταδιακα τα καταφερνω

γλυκια μου μπαμπαλου συγχαρτητηρια για την προσπαθεια που κανεις να χασεις κιλα,σιγουρα θα πρεπει να χασεις κιλα για να μεινεις εγκυος,αυτο στο λεω φυσικα με βαση αυτα που ακουω,δεν ξερω αν θα δυσκολευτεις να πιασεις παιδι ενω εισαι παχυσαρκος,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι στην κινδυνευεις στην εγκυμοσυνη να ανεβασεις σακχαρο,προεκλαμψια και μπορει να κινδυνεψει και το παιδακι σου,το ποσα κιλα θα χασεις καλο ειναι να το συζητησεις με το γυκαικολογο σου καθως και το θεμα για να σταθεροποιησεις τον κυκλο σου,δες και εδω http://www.babyspace.gr/Article/obesity-and-pregnancy/84-743.html

πολλα φιλια και σου ευχομαι να επιτευχθει ο στοχος τις απωλειας των κιλων και με το καλο ενα παιδακι

σε ευχαριστω πολυ να σε καλα

Διαφημίσεις

γλυκιά μπαμπαλού καλώς όρισες!!

είμαστε πάνω κάτω στην ίδια φάση!

προσπαθώ κι εγώ λίγο καιρό για μωράκι και λόγω πολυκυστικών ωοθηκών έπαιρνα αντισυλληπτικά για να ρυθμίσω το θέμα με τον άστατο κύκλο μου.

έχω κ εγώ παραπανίσια κιλά και είμαι στην προσπάθεια να τα χάσω.

έχω διαβάσει κι εγώ έρευνες που λένε πως η παχυσαρκία μπορεί να μη βοηθάει στη σύλληψη, αλλά γνωρίζω κι εχώ διαβάσει για γυναίκες που μια χαρά τα κατάφεραν και ας είχαν τα κιλά τους.

όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω καλό είναι να μην έχεις πολλά κιλά κατά την εγκυμοσύνη για να μην έχεις προβλήματα που επίσης αναφέρθηκαν.

εγώ θα σου πρότεινα να επισκεφτείς έναν διαιτολόγο όπου αυτός θα σου βγάλει το σωστό για τον οργανισμό σου διαιτολόγιο και να συνεχίσεις την άσκηση.

επίσης πρέπει άμεσα να επισκεφτείς γυναικολόγο κι ας έχεις αυτά τα 10 που προσπαθείς να χάσεις.

θα τον ενημερώσεις ότι έχεις μπει σε πρόγραμμα διατροφής και αυτός θα σε ενημερώσει σχετικα με τα γυναικολογικά σου.

εύχομαι σύντομα μ΄ένα γερό μωρό!

569129i0tzap526i.gif 10/5/12

ευχαριστω πολυ να σε καλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενη με το προγραμμα μου για καλη μοθ τυχη η γυμναστρια μου εχει σπουδαση κ διετολογια οποτε συζηταμε που κ που σε λιγες μερες θα επισκεφτο γυναικολογο για να ξανα αρχισω την θεραπια μου κ αυτη τη φορα να το κανω σωστα να σε καλα κ για σενα ευχομε το καλυτερο ομως για μενα δε με νοιζει ποσο θα ταλεποριθω αρκει το παιδι μου να εχει υγεια γιαυτο κ ειχα πολλες αποριες κ το ψαχνω