Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ

Recommended Posts

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΓΥΙΟ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ?ΠΟΣΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ?Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ?ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Η ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? :)

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

Σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά ο τρόπος. Δίνε στο παιδί σου αυτό που αισθάνεσαι και να είσαι σίγουρη πως όλα θα επιδράσουν θετικά στο παιδί σου. Η κτητικότητα είναι κάτι που το βιώνουν οι περισσότερες μανούλες πιστεύω. Δεν είναι κακό όταν το παιδάκι αντιδράει κατ' αυτόν τον τρόπο. Σιγά σιγά να καταλάβει πως την μανούλα δεν την χάνουμε ποτέ και για κανέναν. Χρειάζεται όμως χρόνο για όλα.

Πιστεύω πως η αγάπη που του προσφέρεις απλώχερα και οι ατέλειωτες ώρες χαράς θα χτίσουν έναν δυνατό χαρακτήρα :lol::D

Κανενα παιδακι δεν επαθε τιποτα απο την πολλη αγαπη. Δωσε πολλες πολλες αγκαλιτσες και φιλακια στο μωρακι σου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα αρχισουν τα "Μαμαααα. Με βλεπουν οι φιλοι μου " :lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Από όλα αυτά που μας λές, τί ακριβώς σε ανησυχεί? κάθε γονιός μεγαλώνει τα παιδιά του όπως κρίνει καλύτερα. Έχω ακούσει μάνες να λένε ότι τα φιλάνε μόνο κοιμισμένα, και άλλες που 18 χρονών, μπαίνουν στο μπάνιο για να τους 'τρίψουν την πλάτη'. Κάνε ό,τι αισθάνεσαι και μόνο αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, αναθεώρησε τη συμπεριφορά σου. κατά τη γνώμη μου, τα αγόρια δεν πρέπει να μεγαλώνουν διαφορετικά από τα κορίτσια. Η τρυφερότητα είναι κάτι που το έχουν ανάγκη. Και πρέπει να τους το δίνεις, όσο το έχουν ανάγκη. Η τρυφερότητα εκφράζεται ανάλογα με την ηλικία. Δεν μπορείς να φέρεσαι σε ένα τρίχρονο όπως σε ένα δεκάχρονο, παρόλο που μπορείς να είσαι τρυφερή και με στις δύο περιπτώσεις. Η κτητικότητα είναι άλλο πράγμα. Μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογική, μετά όμως δείχνει ανασφάλεια. Αν σε ανησυχεί, φρόντισε να του δείξεις ότι και χωρίς εσένα μπορεί να περνάει καλά και ότι, ακόμα και όταν λείπεις, πάντα ξαναγυρνάς και πάντα το σκέφτεσαι και το αγαπάς.

λοιπον προχτες που πηγαμε για ιππασια τον 2 χρονο γιο μου εγινε το εξης....ο ανθρωπος που εχει τον ομιλο εχει ενα αγορακι 1,5 χρονων (καλα κανει ιππασια ΤΕΛΕΙΑ παθαμε σοκ)και μας ειδε που φιλουσαμε και χαιδευαμε τον γιο μας..μας ρωταει μα καλα δεν ξερετε οτι τα αγορια δεν κανει να τα φιλανε και να τα χαιδευουνε?εγω κοιτουσα απορημενη και ο συζυγος μου αρπαξε την αγαπημενη ατακα της afrodite d και του απανταει..καλυτερα να του περρισευει αγαπη παρα να του λειπει..αυτος επεμενε ...ειμαι σιγουρη οτι αγαπουσε παρα πολυ το παιδι του αλλα δεν ηθελε να το δειξει..

εμεις συνεχιζουμε να τον φιλαμε να τον γαργαλαμε και να κανουμε τουμπες ολη η οικογενεια στο κρεβατι ...

αλλα πραγματικα πρωτη φορα το ακουγα αυτο...να σημειωσω παντως οτι το δικο του παιδι ηταν πολυ πιο σκληραγωγημενο και ανεξαρτητο απο το δικο μας....τυχαιο δεν ξερω αλλα αυτο ηταν γεγονος.

Διαφημίσεις

Koristia doulevo se mia idiotiki eteria ke afto to diastima mas exoun kapia seminaria me psixologo gia to pos prepi na megalonoun ta pedia.

Sto proigoumeno mathima o psixologos elege pos den prepi na filoume ta pedia mas sinexia Ke to poli dio fores tin mera ine iperarketa Giati allios ginonte paraxaidemena Ke pos i ipervoliki triferotita kani periti sto pedi tin skepsi, to sinesthima tin antidrasi ktlp

Ego vevea den simfono Pistevo pos to pedi exi anagi tin atelioti agapi agalia mas Alla opos lei ke ekinos "ego sas leo ti pistevo ego an tha me akousete i oxi allo thema" :)

Ke kati pou me trelane telios itan otan akousa pos to neogenito apo tin proti mera pou tharthi spiti ta vradia prepi na kimate me klisto fos ke klisti porta mono tou sto domatio. Pooooooo afto ine vasanistirio tipota allo Etsi lei matheni aftopepithisi gaiti kataferni na kimithi akoma ke sto skotadi....Poli skliro akougete....

Rikiki & Καραμελίτσα

αυτα ειναι λογια απο ψυχολογο??????????????

ενταξει αυτος εχει πτυχια και ξερει καλυτερα αλλα δεν θα συμφωνησω και εγω..

και αυτο με τα 2 φιλακια την ημερα με κουφανε τελειως..(αν ειναι 5 φιλακια πειραζει?)

τι να πω?

παντως δεν συμφωνουνε μεταξυ τους αυτοι οι ψυχολογοι...αν τους ακουσεις ολοι εχουν απο μια θεωρια να σου πεταξουν .

Koristia doulevo se mia idiotiki eteria ke afto to diastima mas exoun kapia seminaria me psixologo gia to pos prepi na megalonoun ta pedia.

Sto proigoumeno mathima o psixologos elege pos den prepi na filoume ta pedia mas sinexia Ke to poli dio fores tin mera ine iperarketa Giati allios ginonte paraxaidemena Ke pos i ipervoliki triferotita kani periti sto pedi tin skepsi, to sinesthima tin antidrasi ktlp

Ego vevea den simfono Pistevo pos to pedi exi anagi tin atelioti agapi agalia mas Alla opos lei ke ekinos "ego sas leo ti pistevo ego an tha me akousete i oxi allo thema" :)

Ke kati pou me trelane telios itan otan akousa pos to neogenito apo tin proti mera pou tharthi spiti ta vradia prepi na kimate me klisto fos ke klisti porta mono tou sto domatio. Pooooooo afto ine vasanistirio tipota allo Etsi lei matheni aftopepithisi gaiti kataferni na kimithi akoma ke sto skotadi....Poli skliro akougete....

Από μια άλλη ψυχολόγο να του πείς ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ και στο παιδάκι του επίσης όταν κάνει!!!!!!!!!!!! Καίγομαι να μάθω που τα έμαθε όλα αυτά!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ego pistevo pos to kalitero ine na akousis tin foni tis psixis sou tis kardias sou ke tis logikis sou ke etsi na megalosis to pedaki sou

Siga min akousoume o kathe enas ti mas lei ke posa kg i litra :) :) agapi ke filia tha dosoume sta pedia mas

Rikiki & Καραμελίτσα

Διαφημίσεις

Ego pistevo pos to kalitero ine na akousis tin foni tis psixis sou tis kardias sou ke tis logikis sou ke etsi na megalosis to pedaki sou

Siga min akousoume o kathe enas ti mas lei ke posa kg i litra :) :) agapi ke filia tha dosoume sta pedia mas

Min pareksigitho den to egrapsa gia tin Tonia (pou tis zitithike i gnomi tis)

Apla ekana ena geniko sxolio Ine kalo na akous diafores gnomis ke otan vlepis kati pou teriazi me tin filosofia sou tin "tsimpas" ke teliose :)

Rikiki & Καραμελίτσα

ΤΟΝΙΑ ....Ψυχολογος εισαι?

Ναι απλά στο φόρουμ μπαίνω ως μανούλα!! αλλά δεν άντεξα με αυτό!

για βοηθα βρε κοριτσι μου τι ειναι αυτα που λενε?

αληθευουν ολα αυτά

Φυσικά και όχι...τα μωρά είναι μωρά και για μένα (και με όσα ξέρω) ισχύει το ότι όσο πιο πολύ αγάπη, τρυφερότητα, φροντίδα και ζεστασιά εισπράττουν στην βρεφική και παιδική ηλικία τόσο πιο αυτάρκη ανεξάρτητα και αυτόνομα παιδάκια και ενήλικες γίνονται. 'Αγαπόμετρο και φιλόμετρο' δενέχω ξανακούσει!!!!!!!!!!! :?:?:?

rikiki 1 μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμε καθόλου!!!!!! :D

Κουφαθηκα μ' αυτα που διαβαζω (στον ψυχολογο αναφερομαι)

Ειναι απιστευτο πραγματικά... Η αισθηση της ασφαλειας που πρεπει να νιωθει το μωρο του λεει κατι;; Κι αυτο με τα δυο φιλακια...ΕΛΕΟΣ!! Εμεις με την κορη μου και τον αντρα μου παιζουμε παιχνιδια μ' αυτο. Φιλαω εγω τον αντρα μου, ο αντρας μου τη μικρη και μετα αναποδα... Το παιδι ξετρελαινεται. Κι αν σε ασχετη φαση φιλησει εμενα, τρεχει μετα να φιλησει τον αντρα μου (μην μεινει παραπονεμενος) και μετα καθεται και περιμενει τα δικα της φιλακια...Απ' τις πιο τρυφερες στιγμες μας... Αλλα μαλλον ο ψυχολογος θα μας εστελνε για ομαδικη ψυχοθεραπεια αν το ακουγε... :lol::lol:

λοιπον τσιμπαω την αποψη της Τονιας γιατι με βολευει πολυ πολυ πολυ.... :lol::lol::lol:

παντως ειναι γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που το πιστευουν και το εφαρμοζουν ...(εισαι αγορι...οχι φιλακια..)

Διαφημίσεις

Κουφαθηκα μ' αυτα που διαβαζω (στον ψυχολογο αναφερομαι)

Ειναι απιστευτο πραγματικά... Η αισθηση της ασφαλειας που πρεπει να νιωθει το μωρο του λεει κατι;; Κι αυτο με τα δυο φιλακια...ΕΛΕΟΣ!! Εμεις με την κορη μου και τον αντρα μου παιζουμε παιχνιδια μ' αυτο. Φιλαω εγω τον αντρα μου, ο αντρας μου τη μικρη και μετα αναποδα... Το παιδι ξετρελαινεται. Κι αν σε ασχετη φαση φιλησει εμενα, τρεχει μετα να φιλησει τον αντρα μου (μην μεινει παραπονεμενος) και μετα καθεται και περιμενει τα δικα της φιλακια...Απ' τις πιο τρυφερες στιγμες μας... Αλλα μαλλον ο ψυχολογος θα μας εστελνε για ομαδικη ψυχοθεραπεια αν το ακουγε... :lol::lol:

Κι εμάς για ομαδική ψυχοθεραπεία θα μας έστελνε και μάλιστα ως επείγον περιστατικό αφού φιλιόμαστε ασταμάτητα κάθε μέρα και οι πέντε...

Αγαπόμετρο και φιλόμετρο δεν διαθέτει το κατάστημα ευτυχώς... :wink:

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

.μας ρωταει μα καλα δεν ξερετε οτι τα αγορια δεν κανει να τα φιλανε και να τα χαιδευουνε?

(ΕΛΕΟΣ mercy help hilfe !!)

φυσικά και ισχύει αυτο που εγραψε η Τόνια =

ισχύει το ότι όσο πιο πολύ αγάπη, τρυφερότητα, φροντίδα και ζεστασιά εισπράττουν στην βρεφική και παιδική ηλικία τόσο πιο αυτάρκη ανεξάρτητα και αυτόνομα παιδάκια και ενήλικες γίνονται.

υπάρχουν δυστυχώς και ψυχολογοι που δεν ειναι επαγγελματιες. αυτό όμως δεν νομίζω οτι ειναι και μυστικό και οτι το ακουτε πρώτη φορά. ( ε ?)

Επίσης υπάρχουν και ψυχολόγοι που δεν εχουν και άδεια να λειτουργούν ως ψυχολόγοι. (απο ότι θυμάμαι είναι αρκετά δυσκολο να αποκτήσεις την ειδική άδεια)

Μπορεί αυτός να διαβασε καπου κατι, μεμονωμένο και να το μετέφρασε έτσι ποιός ξέρει. Και μάλλον έχει εντελώς άσχετη ειδίκευση - ? δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω. :shock: είναι τόσο βαρύ που δεν δικαιολογείται κιόλας.

Να το έλεγε σε κατιδίαν συνομιλια οκ, αλλα να το πει σε σεμινάριο?????

Φυσικά και ειναι πέρα για πέρα λάθος,...

και αυτό που είπε αυτός στην Demi.... (ε δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιαστεί... :evil: ) ...... (μου σηκώθηκε η τρίχα..!)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

και εμείς τα φιλάμε και τα αγκαλιάζουμε ..1500 φορές την ημέρα και πολλοί -ιδίως για τον γιο μου- μας έχουν πει ότι θα τον κάνουμε ευαίσθητο (η αλήθεια είναι ότι όντως είναι πολύ πολύ ευαίσθητο και ψυχοπονιάρικο παιδί...)

πειράζει?? μήπως τον κάνουμε "μαμάκια"?? και υπαρχει "όριο" στα φιλιά και στις αγκαλιές?? δηλαδή να πατάω το κουμπι ..pause και να συνεχίζω τις καθημερινές μας δραστηριότητες ατάραχη και ..ψυχρή?? :roll::roll::roll:

Tην επόμενη φορά που θα έρθει ο Αντρέας-Μάριος και θα μου πει αγκαλίτσα φιλάκι θα γυρίσω να του πω λυπάμαι μωρό μου δεν αφήνει ο <<ψυχολόγος>> :roll::roll:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

αυτα ειναι λογια απο ψυχολογο??????????????

ενταξει αυτος εχει πτυχια και ξερει καλυτερα αλλα δεν θα συμφωνησω και εγω..

και αυτο με τα 2 φιλακια την ημερα με κουφανε τελειως..(αν ειναι 5 φιλακια πειραζει?)

τι να πω?

παντως δεν συμφωνουνε μεταξυ τους αυτοι οι ψυχολογοι...αν τους ακουσεις ολοι εχουν απο μια θεωρια να σου πεταξουν .

1. Δεν είμαστε σίγουροι αν έχει πτυχίο ή αν έχει κάνει κάποια ψυχολογία σε ΚΕΚ...

2. Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει σχολή ψυχολογίας που υποστηρίζει τέτοιες ανοησίες...

3. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι υπάρχουν αρκετοί που χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους ή τη θέση τους για να "επιβάλλουν" προσωπικές αυθαίρετες απόψεις...

Εμάς πάντως, επειδή το όριο στα φιλάκια το φτάνουμε γύρω στις 7.15 το πρωί, πρέπει να μας 'δέσει' κάποιος μετά... γιατί χαθήκαμε! πραγματικά τέτοια ακραία θέση είχα να ακούσω από τη γιαγιά μου (και αυτή μόνο για τα παιδιά της, για τα εγγόνια δεν ίσχυε).

Συμφωνώ!Πολύ περίεργη η γνωμη του ψυχολόγου. :? Αυτό που πιστεύω στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι όλοι οι ψυχολόγοι επηρεάζονται και από τις δικές τους εμπειρίες (και συνήθως αυτές που προέρχονται από την παιδική ηλικία) καθώς και από τα δικά τους πιστεύω, άσχετα κάποιες φορές από αυτά που έχουν διαβάσει, και έχουν διδαχθεί. Το έχω συμπεράνει και από τα διάφορα βιβλία ψυχολογίας που διαβάζω κατά καιρούς. Ενας άνθρωπος που από τα παιδικά του ΄χρόνια έχει βιώσει την υπαρξη της αγάπης στη ζωής του, και την τρυφερότητα, είναι σχεδόν αδύνατο να διδάσκει ότι οι γονείς πρέπει να τη δίνουν στα παιδιά τους με μέτρο.

Είναι άσχετο το αν πειθαρχείς ή κάποια φορά βάζεις στα παιδιά σου κάποια τιμωρία, με το αν τις υπόλοιπες ώρες δείχνεις την αγάπη σου, με οποιονδήποτε τρόπο.

Το παιδί διδάσκεται μέσα από τον τρόπο αντιμετώπισης σου, στις οποιεσδήποτε ανάρμοστες συμπεριφορες και τις δέχεται καλύτερα όταν γνωρίζει ότι το ίδιο είναι αποδεκτό από τους γονείς και όταν είναι σίγουρο για την αγάπη τους. Διαφορετικά, τις ερμηνεύει αρνητικά.

Ξέρω γονείς που είναι αυστηροί με το παιδί τους και δεν του δείχνουν την αγάπη που δείχνουν στον μικρότερο γιό τους, με αποτέλεσμα αυτό να αντιδρά διαρκώς. Πιστεύω, από όσο έχω δει, ότι δεν νοιώθει αποδεκτό σε σχέση με το αδερφάκι του, και το αποτέλεσμα είναι ότι κάποια στιγμή που ήταν ταξίδι με την γιαγιά και γύρισε, παρ'όλο που πέρασε φανταστικά (ταξίδι στην eurodisney), τους είπε "δεν σας πεθύμησα καθόλου, τον αδερφό μου πεθύμησα"!!!!!!!!! :shock:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Φυσικά και όχι...τα μωρά είναι μωρά και για μένα (και με όσα ξέρω) ισχύει το ότι όσο πιο πολύ αγάπη, τρυφερότητα, φροντίδα και ζεστασιά εισπράττουν στην βρεφική και παιδική ηλικία τόσο πιο αυτάρκη ανεξάρτητα και αυτόνομα παιδάκια και ενήλικες γίνονται. 'Αγαπόμετρο και φιλόμετρο' δενέχω ξανακούσει!!!!!!!!!!! :?:?:?

ε μα φυσικά!

μην τρελαθούμε κιόλας!!!!

2 φιλιά την ημέρα/μισή αγκαλιά/ενάμιση χαμόγελο/κολοκύθια!!! :lol:

δίνω όση αγάπη,ζεστασιά,προστασία και φροντίδα μπορώ στα παιδιά μου. μόνο "κέρδος" μπορούν να έχουν έτσι,να είναι "γεμάτοι" ψυχολογικά μεγαλώνοντας. Έτσι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πιστεύω καλύτερα τη ζωή. Να έχουν αυτοπεποίθηση :)

. Δεν είμαστε σίγουροι αν έχει πτυχίο ή αν έχει κάνει κάποια ψυχολογία σε ΚΕΚ...

Αγλαία μου η ψυχολογία είναι ανεξάρτητη Επιστήμη πολλά χρόνια τώρα. Για να γίνει κάποιος ψυχολόγος πρέπει να σπουδάσει σε ανώτατο ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού για τουλάχιστον 5 χρόνια. Στα ΚΕΚ μπορεί να διδάσκονται κάποια μαθήματα Ψυχολογίας στα πλαίσια Προγραμμάτων Κατάρτισης όμως κανένας Ψυχολόγος που εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έχει τελειώσει ΚΕΚ.

2. Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει σχολή ψυχολογίας που υποστηρίζει τέτοιες ανοησίες...

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα :)

3. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι υπάρχουν αρκετοί που χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους ή τη θέση τους για να "επιβάλλουν" προσωπικές αυθαίρετες απόψεις...

Θέλω να πιστεύω ότι κανένας επαγγελματίας ψυχολόγος που εξασκεί το επάγγελμα δεν θα τολμούσε να κάνει τέτοιο πράγμα. Αυτό που συμβαίνει είναι η κατάχρηση του τίτλου και της ειδικότητας του ψυχολόγου από άτομα που είτε έχουν "σπουδάσει" κάτι παρεμφερές χωρίς να το έχουν ολοκληρώσει ή που μέσα από προσωπικές διαδικασίες (κάποιου τύπου εκπαίδευση σε κάποιας μορφής θεραπεία) παίρνουν το δικαίωμα να αποκαλούν τους εαυτούς τους "θεραπευτές" (και όχι ψυχολόγους) με ότι αρνητικό αυτό μπορεί να συνεπάγεται! (πιο απλά, μια ματιά στα μεσημεριανά της τηλεόρασης...αρκεί για να καταλάβεις το ...χάος)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος δεν έχει καταφέρει να ορίσει ένα ξεκάθαρο Θεσμικό πλαίσιο που να προστατεύει τους πολίτες. Όμως ο νόμιμος Ψυχολόγος εργάζεται με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και απέχει πολύ από τέτοιες πρακτικές για τον απλό λόγο ότι ...δεν μπορεί αλλιώς να σταθεί στο χώρο..(κοινώς θα πεινάσει!)

Όπως σε κάθε χώρο βέβαια υπάρχουν και οι αντιεπαγγελματίες... στη συγκεκριμένη περίπτωση τα λόγια του "συναδέλφου :?" έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική πρώτα από όλα!!! και μετά με όλες τις θεωρίες της ψυχολογίας...