renata Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Για πείτε λοιπόν πότε κάνατε τις πιο όμορφες διακοπές,σε ποιο μέρος, με τι παρέα, που μένατε, κτλ Αντε να νοσταλγήσουμε κι εμείς που δεν θα πάμε φετος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilly Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Στη Μύκονο, με κοριτσοπαρέα, σχεδόν πριν από μιά δεκαετία... Και οι πρώτες διακοπές με τον -τότε- φίλο και -τώρα- σύζυγό μου στην Αστυπάλαια.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντιγόνη Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι έξω από το Ναύπλιο, με την ενός έτους κόρη μας. Αξέχαστες γλυκιές διακοπές... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ντέπυ Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 ΡΟΔΟ!!!!! ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Quote "Το καθήκον μας είναι να απελευθερωθούμε εξαπλώνοντας τον κύκλο της συμπόνιας για να αγκαλιάσουμε όλα τα ζωντανά πλάσματα και την ολική ομορφιά της φύσης". ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoula k Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Παρίσι. την άνοιξη, πριν τα παιδιά. Quote Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών Ο Γιάννης είναι 6 χρονών Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 ωραιο ερωτημα.... μμμμ... μαλλον Παρισι 15μερη με το σχολειο.. υπεροχες στιγμες, φοβερες πλακες! αυτες τις μερες θα τις θυμαμαι παντα με μεγαααααλη νοσταλγια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renata Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Οι δικές μου καλυτερες διακοπες ως τώρα ήταν πρίν απο δύο χρόνια χρόνια στην Χαλκιδική, στο δεύτερο πόδι, που πήγαμε όταν μας κάλεσαν καποιο φίλοι του άνδρα μου σε κάποιο κάμπινγκ.Βέβαια δεν μας διευκρίνισαν οτι κάνανε ελεύθερο κάμπινγκ γιατι ήξεραν μάλλον οτι έτσι δεν θα πηγαίναμε! Στην διαδρομή το αυτοκίνητό μας χάλασε και φτάσαμε με τα χίλια ζόρια στον προορισμό μας και είχε ήδη πάει 8 το απόγευμα, να γυρίσουμε πίσω αδύνατον αφου θέλαμε τουλάχιστον 2,5 ώρες.Ετσι κατασκηνώσαμε και εμείς μαζί τους. Ηταν το μικρότερο απο τα 3 κολπάκια της παραλίας είμασταν τελείως μόνοι, το βράδυ τα παιδιά ανάψανε κατα μήκος της παραλίας δάδες και σε όλη την υπόλοιπη αμμουδια αμέτρητα ρεσώ και φαναρακια.Ανάψαμε φωτια, κάναμε βραδινο μπάνιο, στον πεντακάθαρο ουρανο μπορούσες να αντικρύσεις τον κάθε αστερισμό και είδα τοσα πολλα αστέρια να πέφτουν που οι ευχές θα έφταναν για πολύ κόσμο. Αχχχ τι τα θυμήθηκα τώρα, κλάψ, φέτος θα κάνω διακοπές στο γέννεσις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaT Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Στην Ιο κοριτσοπαρεα πριν απο... πολλα χρονια Και στη Σαντορινη οταν τα ειχαμε πρωτοφτιαξει με τον αντρα μου μαζι με αλλα δυο ζευγαρια. Πολυ γελιο, παρεξηγησεις, περιπετειες! Τελεια ηταν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrto Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Στην Πράγα με δύο τρελλές φίλες πρίν καμιά δεκαριά χρόνια!!! Ατελείωτο γέλιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannaf Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Με την παρέα μου το καλοκαίρι τελείωσαμε το σχολείο στο camping της Κυλλήνης. Πάνε 13 χρόνια από τότε. Αξέχαστες διακοπές.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yls Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 To 1990 με κοριτσοπαρέα στο Σούνιο. Φοβερές πλάκες και υπέροχη αθωότητα των 19 χρόνων... Quote Grow up and get a life! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Οι καλύτερες διακοπές είναι για μένα πάντα αυτές που έρχονται!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOKASTH Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου ηταν με τον αντρα μου και την παρεα μας (20 ατομα) στα κουφονησσια πριν 3 χρονια .... αλλα οι ακομη καλυτερες της ζωης μου περυσι με το μωρο μου 20 ημερων στον λογγο αιγιου... Quote my baby was my reborn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouge Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Με τον άντρα μου στην Κρήτη, στα Χανιά!Όταν είχαμε πάει δεν ήμασταν παντρεμένοι. Πρώτος χρόνος σχέσης όπότε καταλαβαίνετε!Πέρασα απλά υπέροχα!!!!Περιμένα την στιγμή που θα ξαναπάμε, αυτή τη φορά όχι δυο μας , αλλά με τον μπεμπάκο μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miracle Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Οι καλύτερες διακοπές είναι για μένα πάντα αυτές που έρχονται!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursa Major Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Οι καλύτερες διακοπές είναι για μένα πάντα αυτές που έρχονται!!! Και για μένα ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιασεμη Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι έξω από το Ναύπλιο, με την ενός έτους κόρη μας. Αξέχαστες γλυκιές διακοπές... που;που;μ ενδιαφερει πολυ,αν θες στειλε και πμ ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nani Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Θέλω κι εγώ να μάθω σε ποιο παραθαλάσσιο χωριουδάκι...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Οι καλύτερες διακοπές είναι για μένα πάντα αυτές που έρχονται!!! Και για μένα ! Θα συμφωνήσω.. Quote Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athinabr Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Οι καλυτερες διακοπες ελευθερη ηταν στα Χανια με τη κολλητη-κουμπαρα μου τωρα-καλα δεν εχω κανει πιο τρελλες διακοπες!Ειχαμε περασει τελεια!!!Και μετα παντρεμενη στο γαμηλιο ταξιδι 2 εβδομαδες παρακαλω στο ονειρεμενο Μπαλι!!!Το Ν Η Σ Ι!!!Να πατε ειναι απο τα πιο ομορφα μερη στο κοσμο!!!Τωρα περιμενω τις επομενες που θα ειναι με τη ζουζους μου!!! Quote Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleni^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 εμενα με τον αντρα μου στη Βαρκελωνη ,παρολο τον εβδομο μηνα της εγκυμοσυνης μου ομολογω πως περασαμε καταπληκτικα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZOYTZA Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Eμενα οταν ειχαμε σχεση με τον αντρα μου στην κεφαλονια-ζακυνθο για 10 μερες ηταν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renata Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 Καλα βρε eleni πήγες Μαδρίτη 7 μηνων έγκυος? Είσαι απίστευτη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Το γαμηλιο ταξιδι μας στις Μαλδιβες - Ντουμπαι! ολα τ'αλλα μπροστα σ'αυτον τον παραδεισο δε λενε μια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania 5 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Πριν από 8 χρόνια οι πρώτες διακοπές με τον άντρα μου στην Κρήτη-Χανιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts