Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι ωραιότερες, ως τώρα, διακοπές της ζωής σας

renata

Recommended Posts

Για πείτε λοιπόν πότε κάνατε τις πιο όμορφες διακοπές,σε ποιο μέρος, με τι παρέα, που μένατε, κτλ

Αντε να νοσταλγήσουμε κι εμείς που δεν θα πάμε φετος...

Διαφημίσεις

Στη Μύκονο, με κοριτσοπαρέα, σχεδόν πριν από μιά δεκαετία...

Και οι πρώτες διακοπές με τον -τότε- φίλο και -τώρα- σύζυγό μου στην Αστυπάλαια....

Διαφημίσεις

ωραιο ερωτημα....

μμμμ... μαλλον Παρισι 15μερη με το σχολειο.. υπεροχες στιγμες, φοβερες πλακες! αυτες τις μερες θα τις θυμαμαι παντα με μεγαααααλη νοσταλγια

Οι δικές μου καλυτερες διακοπες ως τώρα ήταν πρίν απο δύο χρόνια χρόνια στην Χαλκιδική, στο δεύτερο πόδι, που πήγαμε όταν μας κάλεσαν καποιο φίλοι του άνδρα μου σε κάποιο κάμπινγκ.Βέβαια δεν μας διευκρίνισαν οτι κάνανε ελεύθερο κάμπινγκ γιατι ήξεραν μάλλον οτι έτσι δεν θα πηγαίναμε!

Στην διαδρομή το αυτοκίνητό μας χάλασε και φτάσαμε με τα χίλια ζόρια στον προορισμό μας και είχε ήδη πάει 8 το απόγευμα, να γυρίσουμε πίσω αδύνατον αφου θέλαμε τουλάχιστον 2,5 ώρες.Ετσι κατασκηνώσαμε και εμείς μαζί τους.

Ηταν το μικρότερο απο τα 3 κολπάκια της παραλίας είμασταν τελείως μόνοι, το βράδυ τα παιδιά ανάψανε κατα μήκος της παραλίας δάδες και σε όλη την υπόλοιπη αμμουδια αμέτρητα ρεσώ και φαναρακια.Ανάψαμε φωτια, κάναμε βραδινο μπάνιο, στον πεντακάθαρο ουρανο μπορούσες να αντικρύσεις τον κάθε αστερισμό και είδα τοσα πολλα αστέρια να πέφτουν που οι ευχές θα έφταναν για πολύ κόσμο.

Αχχχ τι τα θυμήθηκα τώρα, κλάψ, φέτος θα κάνω διακοπές στο γέννεσις :!:

Στην Ιο κοριτσοπαρεα πριν απο... πολλα χρονια :)

Και στη Σαντορινη οταν τα ειχαμε πρωτοφτιαξει με τον αντρα μου μαζι με αλλα δυο ζευγαρια. Πολυ γελιο, παρεξηγησεις, περιπετειες! Τελεια ηταν :wink:

Διαφημίσεις

οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου ηταν με τον αντρα μου και την παρεα μας (20 ατομα) στα κουφονησσια πριν 3 χρονια ....

αλλα οι ακομη καλυτερες της ζωης μου περυσι με το μωρο μου 20 ημερων στον λογγο αιγιου...

my baby was my reborn...

Με τον άντρα μου στην Κρήτη, στα Χανιά!Όταν είχαμε πάει δεν ήμασταν παντρεμένοι. Πρώτος χρόνος σχέσης όπότε καταλαβαίνετε!Πέρασα απλά υπέροχα!!!!Περιμένα την στιγμή που θα ξαναπάμε, αυτή τη φορά όχι δυο μας , αλλά με τον μπεμπάκο μας! :P:P

Διαφημίσεις

Σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι έξω από το Ναύπλιο, με την ενός έτους κόρη μας. Αξέχαστες γλυκιές διακοπές...

που;που;μ ενδιαφερει πολυ,αν θες στειλε και πμ

ευχαριστω

Οι καλύτερες διακοπές είναι για μένα πάντα αυτές που έρχονται!!!

Και για μένα ! :wink:

Θα συμφωνήσω.. :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Οι καλυτερες διακοπες ελευθερη ηταν στα Χανια με τη κολλητη-κουμπαρα μου τωρα-καλα δεν εχω κανει πιο τρελλες διακοπες!Ειχαμε περασει τελεια!!!Και μετα παντρεμενη στο γαμηλιο ταξιδι 2 εβδομαδες παρακαλω στο ονειρεμενο Μπαλι!!!Το Ν Η Σ Ι!!!Να πατε ειναι απο τα πιο ομορφα μερη στο κοσμο!!!Τωρα περιμενω τις επομενες που θα ειναι με τη ζουζους μου!!! :D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

• 1 month later...