Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..

Recommended Posts

ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα και να γραψει η καθεμια αν θελει τις πιο τρυφερες και γλυκιες στιγμες που εκαναν οι αντρουληδες μας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..

εμενα ο καλος μου προχτες μου εκανε το ομορφοτερο δωρο μαυτο που μου ειπε και με εκανε λιωμα για αλλη μια φορα..με κατι τοσο μικρο και ομως νιωθεις τοση λατρεια και αγαπη για το συντροφο σου..

οταν πτοχτες το βραδυ ειχα σηκωθει για 5η φορα για τουαλετα μεσα στη μαυρη νυχτα..ηταν ξεσκεπαστος και εσκυψα να τον σκεπασω..εκεινη τη στιγμη γυρισε μεσα στον υπνο και μου λεει "μωρο μου ακουσα το μωρο μας" ...."οταν κοιμοσουν εβαλα απαλα το χερι μου στην κοιλιτσα σου και ενιωσα το μωρο μας να κουνιεται"..τρελαθηκα..δακρυσα..ηταν τοσο τρυφερο για μενα γιατι ακομα δεν το εχω νιωσει το μωρο μου..νιωθω κατι ελαχιστα τα οποια δεν μπορω να τα ερμηνευσω..και το ενιωσε πρωτος αυτος!!!!δεν ειναι τελειο!!!!

μπορει να σας φανει χαζο..εμενα ομως μου αλλαξε τα παντα..και για τους δυο μας...

ακομα μου ειπε οτι το εχει κανει πολλα βραδια ξανα χωρις εγω να το καταλαβαινω... :wink:

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

dinaki, ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ. :):):)

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ MAIL ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ " ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ"!

5om2p2.png

sCPfp2.png

Πράγματι πολύ τρυφερό αυτό που περιέγραψες dina27. Εμένα ο γλυκούλης ο αντρούλης μου ήταν ανέκαθεν τρυφερός όλη την ημέρα. Τώρα όμως με την εγκυμοσύνη έχει γίνει ακόμα πιο τρυφερός κάθε δευτερόλεπτο που περνάμε μαζί. Δεν έχει κάνει κάτι συγκεκριμένο ή τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει φανεί κάτι ιδιαίτερο επειδή με έχει συνηθίσει στις τρυφερότητες με το παραπάνω. Όσο για το όταν ακούει το μωρό μας, παθαίνει σοκ από τη χαρά του. :)

Τελικά οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι. Ο δικός μου μου χαιδευει την κοιλίτσα μου, ρωτάει αν ειναι ξυπνιος ο μπέμπης και οταν του λέω δεν κάνει τιποτα αρχίζει και του μιλάει και το μωρό μας μετά από λίγο αρχίζει να κλωτσάει. Πολλές είναι οι φορές που ενώ κοιμόμαστε το χερι του ειναι πάνω στην κοιλιά μου. Επίσης ειναι τοσο πορσεκτικός στις κινήσεις του, ακόμα και όταν αλλάζει πλευρό μην μας χτυπήσει. Δεν μπορώ να πω για τις δουλειες. Με βοηθάει όποτε μπορεί και όσο μπορεί, να βγάλει τα ρούχα απο το πλυντήριο να τα απλώσει (και ας τα απλώνει χάλια.... χιχι) να μαζεψει τα ρούχα του, να πλύνει πιάτα κλπ. Δεν εχω παράπονο. Θέλει όμως και τα χαδάκια του. Σαν παιδί ειναι και αυτός, αφού λέω ότι θα έχω 2 μικρά παιδάκια.

Κι εμενα ο αντρας μου ηταν παντα τρυφερος ομως τωρα με την εγκυμοσυνη γελαω ευτυχισμενη οταν πολλες φορες χαιδευει την κοιλια μου, την φιλαει ...... Αυτη η εκφραση που παιρνει το προσωπο του με τρελλαινει και πιστευω οτι ειναι σημαντικο για καθεμια απο μας να αισθανεται οτι ο συντροφος της αγαπαει απο τωρα το μωρο τους.......

Χριστινα

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου ηταν ανεκανθεν τρυφερος και ετσι εξακολουθησε να ειναι και οταν εμεινα εγκυος....Η προσφατη περιπετεια μας με την μπεμπα τον εκανε ακομη πιο γλυκο και προσατευτικο απεναντι μας.......

Αυτο ομως που με κανει να λιωνω ειναι οταν γυριζει απο τη δουλεια και με ρωταει "Τι καναν τα κοριτσια μου σημερα" (κι ας ξερει πως ολημερις ειμασταν ξαπλωμενες οπως μας εχει πει ο γιατρος) :wink: ....... :wink: Ή όταν βαζει το χερι του με λαχταρα στην κοιλιτσα μου και κλωτσαει η μαιμουδιτσα μας απο μεσα και το λεει με τοση χαρα οτι κλωτσησε.......ειναι τοσο γλυκο......

Fagm.jpg

Ο αντρούλης μου ήταν πάντοτε τρυφερούλης δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο :wink:

Τώρα στην εγκυμοσύνη κάθε πρωί λέει "καλημέρα μωρά μου" και κάθε βράδυ "καληνύχτα μωρά μου" για μένα και τον μπέμπη φυσικά. Χαιδεύει συνέχεια την κοιλιά μου και γενικά έχει γίνει ακόμη πιο τρυφερός!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εμένα ένα μεσημέρι πέσαμε για ύπνο και κοιμόμουν στο πλάι και με είχε αγκαλιά, ε όπως ξάπλωνα άρχισε η μπέμπα να μου ρίχνει κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές συνέχεια μιλάμε κι αυτός νόμιζε ότι κοιμόμουν και έπιανε σφιχτά την κοιλιά μου και τη χαϊδευε και σε κάποια φάση του λέω την είδες την κόρη σου πως κάνει;;; δεν το πίστευε ο χαζομπαμπάς και μου λέει σας λατρεύω είστε οι γυναίκες της ζωής μου!!! α και το τέλειο ήταν όταν ψάχνα με για καρότσι που δεν με αφήνει να το δοκιμάσω εγώ, αλλά αυτός να πηγαίνει την κόρη του βόλτα!!!!

EPLX.jpg.png

.png

Είμαι και εγώ από τις τυχερές που έχουν πολυ γλυκό και τρυφερό αντρούλη!

Πραγματικά είναι τόσες οι τρυφερές κινήσεις καθημερινά,από πολύ μικρά πράγματα,μέχρι τεράστιες εκπλήξεις 6 1/2 χρόνια τώρα μαζί(1 1/2 παντρεμένοι) που θέλω ώρες για να γράφω.

Πάντως κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να έχεις την αγάπη και την υποστήριξη του συντρόφου σου ειδικά αυτή την περίοδο και δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε πως και αυτοί έχουν εξίσου την ίδια ανάγκη με εμάς :wink:

DoUwp3.png

Κι εγώ έτσι τυχερούλα είμαι. Φυσικά ήθελε πάρα πολύ το μωράκι αυτό εξ αρχής, αλλά παρόλα αυτά, με συγκινεί καθημερινά η αγάπη και το ενδιαφέρον του. Το φοβερό όμως είναι ότι μαζί με το μωράκι μας, δείχνει και σ'εμένα απίστευτη αγάπη.

Τελικά αυτό που λένε ότι όταν μια σχέση είναι πολύ καλή, και στηρίζεται σε γερές βάσεις ένα μωρό την ολοκληρώνει και την κάνει άριστη είναι μεγάλη πραγματικότητα. :D:D:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ χαίρομαι πολύ όταν πιάνει την κοιλιά μου για να ακούσει την μπέμπα και όταν την νιώθει ξελιγώνεται στα γέλια...του αρέσει τόσο πολύ...φαίνεται πραγματικά τόσο χαρούμενος...

Επίσης έχει πλάκα όταν ακουμπάει την κοιλιά μου και αρχίζει και καλά διάλογο με την μπέμπα...ειναι τόσο αστείος μερικές φορές :lol:

• 2 weeks later...

Κορίτσια εγώ χθες συγκινήθηκα πάρα πολύ!

Ο γλυκός μου πήγε χθες το πρωί σούπερ μάρκετ να ψωνίσει και γυρίζοντας τί μου έφερε? 2 παιδικά σφουγγαράκια με ζωάκια: 1 ροζ και ένα μπλε για να έχει το μωράκι μας, αφού ακόμα δεν ξέρουμε τι φύλο είναι!!!

Έκλαιγα μισή ώρα... :cry: