Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες

Βλέπω οτι εχετε έμπνευση και θα ήθελα και εγω τη βοήθεια σας γιατι εγώ στέρεψα!!!! Το μωρακι μου είναι 2 μηνών και θα το βαφτισω 24 Ιουλίου "Μανώλης"! Εχω βρει κάποια στιχακια που αναφερουν το ονομα ή τη λέξη παππους, όπως:

Απ όταν εγεννήθηκα Μανώλη με φωνάζουν

Μου λένε ότι είμαι όμορφος κ όλοι με θαυμάζουν

Το όνομα του παππούλη μου θέλαν να μου χαρίσουν

Γιατί είναι καλός άνθρωπος λένε σαν τον γνωρίσουν

Γεννήθηκα ντελικανής και είμαι πρώτο μπόι

Να με χαρούνε οι γονείς και όλο μου το σόι

Δεν τα θέλω για προκλητηριο! Σκέφτηκα κάτι πρωτότυπο αλλά θα χρειαστω 5-6 ακόμα...

Το θέμα της βάπτισης είναι πρίγκιπας, αν αυτο βοηθάει...

ευχαριστω...

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες

Βλέπω οτι εχετε έμπνευση και θα ήθελα και εγω τη βοήθεια σας γιατι εγώ στέρεψα!!!! Το μωρακι μου είναι 2 μηνών και θα το βαφτισω 24 Ιουλίου "Μανώλης"! Εχω βρει κάποια στιχακια που αναφερουν το ονομα ή τη λέξη παππους, όπως:

Απ όταν εγεννήθηκα Μανώλη με φωνάζουν

Μου λένε ότι είμαι όμορφος κ όλοι με θαυμάζουν

Το όνομα του παππούλη μου θέλαν να μου χαρίσουν

Γιατί είναι καλός άνθρωπος λένε σαν τον γνωρίσουν

Γεννήθηκα ντελικανής και είμαι πρώτο μπόι

Να με χαρούνε οι γονείς και όλο μου το σόι

Δεν τα θέλω για προκλητηριο! Σκέφτηκα κάτι πρωτότυπο αλλά θα χρειαστω 5-6 ακόμα...

Το θέμα της βάπτισης είναι πρίγκιπας, αν αυτο βοηθάει...

ευχαριστω...

Καλή μου konka με μπέρδεψες τι ακριβώς θες? Τι εννοείς έχεις σκεφτεί κάτι πρωτότυπο και θες 5 -6 ακόμα , εννοείς ότι θα βάλεις αυτά και θες να ταιριάξεις και μερικά ακόμα , εννοείς ότι θες κάτι καινούριο που να αποτελείτε από ποιο πολλά στιχάκια, θες να υπάρχει οπωσδήποτε η λέξει παππούς μέσα και το όνομα επίσης . Πες μου τι θες ακριβώς να έχει και τι είναι αυτό που έχεις σκεφτεί για να μπορέσω να σε βοηθήσω και να ταιριάξω στιχάκια… τα λέμε φιλιά !!!!

Και όσες μανούλες δε θέλουν ποίημα, αλλά κάποιο ξεχωριστό, ιδιαίτερο κειμενάκι, ιδού τι έψαξα και βρήκα, μετα κόπων και βασάνων :lol: :lol: :lol:

Bαφτίζομαι κι εγώ!!! Σας περιμένω λοιπόν την Kυριακή .......... 2010 στις 12 το μεσημέρι στον Iερό Nαό .....................

.Oι γονείς μου:

H νονά μου:

Θα χαρώ πολύ και υπόσχομαι να μην κλάψω!

Mετά από 6 μήνες σκληρή και εντατική προπόνηση στην μπανιέρα μου, νομίζω πως είμαι πια έτοιμος να βουτήξω σε πιο βαθιά νερά. Bαπτίζομαι λοιπόν την Kυριακή....... 2010 και ώρα 11:00 π.μ. στον I.N.............

Oι γονείς μου:

O νονός μου:

και φυσικά εγώ σας περιμένουμε

Την Κυριακή ..................2010 ελάτε όλοι στην Αγία αναστασία στον Περισσό.

Θα μου βάλουν αντιηλιακό και θα με βουτήξουν στα νερά

Kαι last but not least,

το κειμενάκι που επιλέξαμε για το δικό μας προσκλητήριο (φωτό οσονούπω σε άλλο τόπικ! :lol:)

Σας προσκαλώ στη βάφτισή μου που θα γίνει στην Κυριακή 30 Μαίου 2010 στη 1 η ώρα

Στον Ιερό Ναό.................

Θα σας υποδεχθώ με τους γονείς μου Αντώνη και Μαρία, τον αδερφό μου Γιώργο και τη φοβερή νονά μου Μαρία.

Θα χαρώ πολύ αν έρθετε στην πρώτη μου επίσημη βουτιά.

Και μετά..........πάρτυ στο ξενοδοχείο........................

Αυτά λοιπόν!

Ελπίζω να βοηθήσω καμιά μανούλα, που όπως και εμένα δεν της αρέσουν τα ποιηματάκια

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα κ εγω με την σειρα μου μια μικρη βοηθεια τον Σεπτεμβρη θα γινω νονα θελω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα για το τελος του τραπεζιου που θα παρουν οι καλεσμενοι μαζι τους θελω λοιπον ενα προτοτυπο ευχαριστιριο κειμενακι για να βαλω σε καρτουλες μεσα στα πουγκακια σχετικο με πριγκηπησες.ευχαριστω

Μανούλα Giotako, δώσε μου λίγα στοιχεία ακόμα π.χ. αν έχετε κάποιο χαϊδευτικό που τον φωνάζετε, αν του αρέσει κάτι πολύ ….. τέτοια πράγματα για να μπορέσω να σκεφτώ κάτι . Έχω μεγάλη ζάλη από τα τρία αστεράκια μου και αν δεν έχω ένα στοιχείο, μια λέξη κλειδί, δεν θα μπορέσω να φτιάξω ποιηματάκι …. Τα ξαναλέμε….. Φιλιά!!!
εγω τον φωναζω "φουντουκακι μου,περισσοτερο,αλλα κ αστερι μου,"του αρεσουν πολυ τα παιχνιδακια με μουσικη,οι καθρεφτες παρα πολυ,τρελαινεται στα γελια καθε φορα που βλεπει τον εαυτο του,κ φυσικα οι αγκαλιτσες!την ημερα εκεινη ειναι η γιορτη της μητερας,δεν ξερω αν βοηθαει αυτο,ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,α κ το ονομα του ειναι θανασης

Διαφημίσεις

Καλή μου konka με μπέρδεψες τι ακριβώς θες? Τι εννοείς έχεις σκεφτεί κάτι πρωτότυπο και θες 5 -6 ακόμα , εννοείς ότι θα βάλεις αυτά και θες να ταιριάξεις και μερικά ακόμα , εννοείς ότι θες κάτι καινούριο που να αποτελείτε από ποιο πολλά στιχάκια, θες να υπάρχει οπωσδήποτε η λέξει παππούς μέσα και το όνομα επίσης . Πες μου τι θες ακριβώς να έχει και τι είναι αυτό που έχεις σκεφτεί για να μπορέσω να σε βοηθήσω και να ταιριάξω στιχάκια… τα λέμε φιλιά !!!!

Μanoula me tria asterakia θυμαμαι απο τα παιδικά μου χρόνια κάτι ζαχαρωτά μικρά, στο μεγεθος του κουφέτου τα οποία είχαν μια μικρή τρυπα στη μέση και ήταν περασμένο μεσα ένα χαρτάκι τυλιγμένο που μέσα έγραφε ένα στιχάκι (μαντινάδα). Τα πουλουσαν σε χωνακι απο εφημερίδα συνήθως στα πανηγύρια! Δεν ξέρω πως τα λένε, τα έχεις υπ΄οψην σου? Εχω να τα συναντήσω απο τότε...Δημοτικό θα πήγαινα τότε που τα είδα τελευταία φορά! Τα κάνει όμως ένα ζαχαροπλαστείο εδώ στο Ηράκλειο και σκέφτηκα να φτιαξω χωνάκια και να βαλω 3-4απο αυτα μαζι με διαφορες αλλες λιχουδιες που θα βαλω στο πιατο και σε μια καρτελιτσα να γραψω "σας ευχαριστουμε πολυ που ηρθατε βαπτιση μου ". Δεν Θελω να ειναι όλες ίδιες, καλύτερα να υπάρχει ποικιλία! Πως σου φαίνεται η ιδέα μου?

Θα είναι πιστεύω και για τον παππού Μανώλη και για τους καλεσμένους μου ωραία έκπληξη!

κορίτσια γεια σας. Να συγχαρώ κι εγώ τις κοπέλλες για τις υπέροχες πραγματικά εμπνεύσεις τους!!!! Μπράβο σας θαυμάζω! Είστε πραγματικά ταλέντα!!! Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εμένα. Βαφτίζω τον μικρούλη μου στις 13/6 κ δεν έχω ιδέα τι θα γράψω στην πρόσκληση. Το θέμα μας θα είναι "Άγγελος" αφού Άγγελος θα είναι και το όνομα του! Εγώ δυνηθίζω να τον φωνάζω "αστεράκι ή αστέρι" και έχει δύο υπέροχα γαλάζια μάτια. Είναι το μικρό μας θαύμα!!!! Όπως καλά καταλάβατε είμαι χαζομαμά...

γεια σας είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα βοήθεια αν σε καμοια απο εσας περισευη εμπνευση 1 κειμενάκι για την βάπτιση που θα κάνει η κουνιαδα μου στισ 25 του ιουλιου για τα διδυμα κοριτσακια της. Διαβασα κατι ομορφα στοιχακια που εχετε αλλα δεν βρικα παρα μονο 2 για 2 κοριτσακια. η κουνιαδα μου δυστυχωσ ταλαιπωρειται απο 1 ασθενεια και δεν έχει προσβαση σε pc περιμενω λοιπον σχολια και ιδεες εστω και με pm η στο e-mail μου

[email protected] ευχαρισω εκ των προτερων

Έχουμε κι εμείς βαπτίσια τον Ιούνιο και θα ήθελα την βοήθειά σας με το κείμενο.

Η βάπτιση δεν θα έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά το προσκλητήριο θα είναι σαν ημερολόγιο...Οπότε θα πρέπει και το κείμενο να είναι σαν να γράφει στο ημερολόγιο η ζουζούνα μας.

Έχει πολύ χώρο, οπότε πρέπει να είναι κάπως μεγαλούτσικο...σαν ιστοριούλα!

Ευχαριστώ....

vxB0.jpgAL6kp2.png

εγω τον φωναζω "φουντουκακι μου,περισσοτερο,αλλα κ αστερι μου,"του αρεσουν πολυ τα παιχνιδακια με μουσικη,οι καθρεφτες παρα πολυ,τρελαινεται στα γελια καθε φορα που βλεπει τον εαυτο του,κ φυσικα οι αγκαλιτσες!την ημερα εκεινη ειναι η γιορτη της μητερας,δεν ξερω αν βοηθαει αυτο,ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,α κ το ονομα του ειναι θανασης

Μανούλα Giotako ελπίζω να σου αρέσει … με το καλό !!!!

Έχουμε ένα αγοράκι

το γλυκό μας φουντουκάκι .

Σαν αστεράκι λαμπυρίζει

και όλο τον κόσμο μας φωτίζει.

Έχει αδυναμία στην μουσική

όλη μέρα παίζει με αυτή.

Θέλει όλο αγκαλιά

και εμείς τον γεμίζουμε με φιλιά.

Σκάει στα γέλια από την χαρά του

όταν καθρέφτης βρεθεί μπροστά του.

Κοιτάει τον εαυτό του με λατρεία

σαν σταρ που παίζει σε κωμωδία.

Ένα τέτοιο γλυκό παιδί

πρέπει πια να βαφτιστή.

Να έχει όνομα κι αυτό

το θανασάκι μας το γλυκό.

Την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 και ώρα ……………….

Στην Εκκλησία ……………………..

Οι γονείς ……………….. Η/Ο Νονά/ος …………….

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια σας. Να συγχαρώ κι εγώ τις κοπέλλες για τις υπέροχες πραγματικά εμπνεύσεις τους!!!! Μπράβο σας θαυμάζω! Είστε πραγματικά ταλέντα!!! Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εμένα. Βαφτίζω τον μικρούλη μου στις 13/6 κ δεν έχω ιδέα τι θα γράψω στην πρόσκληση. Το θέμα μας θα είναι "Άγγελος" αφού Άγγελος θα είναι και το όνομα του! Εγώ δυνηθίζω να τον φωνάζω "αστεράκι ή αστέρι" και έχει δύο υπέροχα γαλάζια μάτια. Είναι το μικρό μας θαύμα!!!! Όπως καλά καταλάβατε είμαι χαζομαμά...

Γλυκιά μανούλα ANGELSMOM, δεν είναι κακό να είσαι χαζομαμά, εδώ εγώ με τρία και πάλι χαζoμαμά είμαι …. Ελπίζω να σου αρέσει ….φιλιά!!!!

Είμαι ένα αγγελουδάκι

ένα όμορφο αγοράκι.

Έχω γαλανά ματάκια

και υπέροχα χειλάκια.

Η μανούλα μου η καλή

που με αγαπά πολύ.

Αστεράκι με φωνάζει

και στα μάτια με κοιτάζει.

Όλα αυτά είναι καλά

όμως φτάνει βρε παιδιά.

Θέλω πια ν α βαφτιστώ

να έχω όνομα και εγώ .

Το Άγγελος είναι το όνομα μου

μου το ʽπε χθες και η μαμά μου.

Δεν είναι πια χαϊδευτικό

είναι το όνομα μου το γλυκό.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 και ώρα…………….

Στην Εκκλησία …………………..

Οι γονείς ………………… Η/Ο Νονά/ος ……………..

Ειναι παρα πολυ ωραιο.Σ'ευχαριστω παρα,παρα πολυ.:-)

Τα εκλεισα τα προσκλητηρια με αυτο το ποιηματακι.Θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις και ενα ποιηματακι που θα ευχαριστει η μικρη τον κοσμο.Θελω να τους δωσω ευχαριστηριες καρτες.Ευχαριστω.:-)

αν σας βοηθαει καθολου τα ονοματα απο τα κοριτσακια ειναι Κατερινα και Ζωη και τισ λεμε ζουζζουνες φραουλιτσες μπεκατσουλες τοματουλες

η Ζωη ειναι πιο ανεπτυγμενη σε αντιθεση με τιν Κατερινα που ειναι μοντελακι

Τα εκλεισα τα προσκλητηρια με αυτο το ποιηματακι.Θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις και ενα ποιηματακι που θα ευχαριστει η μικρη τον κοσμο.Θελω να τους δωσω ευχαριστηριες καρτες.Ευχαριστω.:-)

Πετρουλάκι γεια σου ,ελπίζω να σου αρέσει ......φιλιά !!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου

θέλω τώρα να σας πω

που ήρθατε κοντά μου.

Με αγάπη ................

Διαφημίσεις

Μανούλα με τρία αστεράκια σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα θα σου πω βούρκωσα όταν το διάβαζα... είναι απλά τέλειο... δεν έχω λόγια!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Μήπως μπορείς να σκεφτείς κάτι εναλλακτικό για το 'η μανούλα μου η καλή" γιατί έχουμε το μπαμπά που διαμαρτύρεται 'οτι δε φαίνεται πουθενά (χαχαχα) εμένα πάντως με κάλυψες!!! ενθουσιάστηκα!!!

ANGELSMOM καντο ετσι...

Οι γονεις μου οι καλοί

που με αγαπούν πολύ.

Αστεράκι με φωνάζουν

και στα μάτια με κοιτάζουν.

Μανούλα ANGELSMOM συμφωνώ με την Anastasie κάντο έτσι βάλε οι γονείς μου οι καλοί, έτσι ο μπαμπάς σας δεν θα διαμαρτύρεται, πάντως σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σας άρεσε….. με το καλό…. και να χαίρεσαι τον γαλανομάτη σου. Κρίμα είμαστε μακριά να τον έκανα γαμπρό (έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γαλανά ματάκια) έχει ο μπαμπάς μας αλλά καμία από τις μικρές σνίφ …

Έχουμε κι εμείς βαπτίσια τον Ιούνιο και θα ήθελα την βοήθειά σας με το κείμενο.

Η βάπτιση δεν θα έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά το προσκλητήριο θα είναι σαν ημερολόγιο...Οπότε θα πρέπει και το κείμενο να είναι σαν να γράφει στο ημερολόγιο η ζουζούνα μας.

Έχει πολύ χώρο, οπότε πρέπει να είναι κάπως μεγαλούτσικο...σαν ιστοριούλα!

Ευχαριστώ....

Μανούλα fesdu γεια σου, δεν ξέρω αν εννοούσες κάτι τέτοιο, ελπίζω να σου αρέσει…. με το καλό η βάφτιση…. φιλιά !!!

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, έχω καιρό να σου γράψω……

Σκέφτηκα λοιπών να σου πω περιληπτικά, τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Είμαι ένα πολύ ευτυχισμένο κοριτσάκι ,όλοι με αγαπούν πολύ και ποιο πολύ από όλους η μαμά μου και ο μπαμπάς μου.

Οι γονείς μου με φωνάζουν συνέχεια ζουζούνα, μου αρέσει δεν μπορώ να πω, όμως αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Γιατί όλους τους φωνάζουν με ονόματα και εμένα όχι?

Αποφάσισα να ρωτήσω την μαμά μου. Εκείνη μου εξήγησε πως εγώ δεν έχω βαφτιστή και για αυτό δεν έχω όνομα. Με διαβεβαίωσε όμως πως σε λίγο καιρό θα μου κάνουν και εμένα βάφτιση…. Εγώ όμως ήθελα να μάθω πότε ακριβώς, τότε η μαμά, μου είπε πώς στις …….Ιουνίου 2010 ημέρα …….. και ώρα ………… στην εκκλησία …………….. θα μου χαρίσουν και εμένα το ωραιότερο όνομα, που θα είναι ………….και εκεί μαζί μου θα βρίσκονται όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μου. Αγαπημένο μου ημερολόγιο δεν μπορώ να σου περιγράψω το πόσο πολύ ενθουσιάστηκα. Μετά την βάφτιση σου υπόσχομαι πως θα σου περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια, τις εντυπώσεις μου από αυτό το τόσο μεγάλο γεγονός της ζωής μου…..

γεια σας και απο μένα ,κορίτσια 20/06 βαπτίζω τα δίδυμα κοριτσάκια μου μήπως έχετε κανένα κείμενο για το προσκλητήριο να μου προτείνεται!!!!!!

Μανούλα ma.ria γεια σου ελπίζω να σου αρέσει ………με το καλό η βάφτιση …..φιλιά!!!

Είμαστε δυο διδυμούλες

όμορφες και τσαχπινούλες.

Είμαστε αγαπημένες

και στον κόσμο διαλεγμένες.

Ξέρουμε πως μας αγαπάνε

και στα μάτια μας κοιτάνε.

Ξέρουμε πως μας θαυμάζουν

και όλοι μας εγκωμιάζουν.

Οι γονείς μας οι καλοί

είναι τόσο τρυφεροί.

Ότι και να τους ζητούμε

τρέχουν και πραγματοποιούνε.

Γι’ αυτό και εμείς ζητήσαμε

ονόματα να μας χαρίσουνε.

Μες στης κολυμπήθρας το νερό να μπούμε

και με τα βαφτιστικά μας να ντυθούμε.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 και ώρα …………….

Στην εκκλησία …………………….

Οι γονείς μου ……………….. Η/Ο Νονά/ος ……………

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα κ εγω με την σειρα μου μια μικρη βοηθεια τον Σεπτεμβρη θα γινω νονα θελω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα για το τελος του τραπεζιου που θα παρουν οι καλεσμενοι μαζι τους θελω λοιπον ενα προτοτυπο ευχαριστιριο κειμενακι για να βαλω σε καρτουλες μεσα στα πουγκακια σχετικο με πριγκηπησες.ευχαριστω

Bikaki_77 ελπίζω πως κατάλαβα καλά και πως ήθελες κάτι τέτοιο …… φιλιά!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω τώρα να σας πω

που ήρθατε κοντά μου.

Είδατε την πριγκίπισσα

με τα καλά ντυμένη.

Και ακούσατε όλο χαρά

το όνομα που παίρνει.

Με αγάπη ................

ή

Σας ευχαριστώ ……………..

Μanoula me tria asterakia θυμαμαι απο τα παιδικά μου χρόνια κάτι ζαχαρωτά μικρά, στο μεγεθος του κουφέτου τα οποία είχαν μια μικρή τρυπα στη μέση και ήταν περασμένο μεσα ένα χαρτάκι τυλιγμένο που μέσα έγραφε ένα στιχάκι (μαντινάδα). Τα πουλουσαν σε χωνακι απο εφημερίδα συνήθως στα πανηγύρια! Δεν ξέρω πως τα λένε, τα έχεις υπ΄οψην σου? Εχω να τα συναντήσω απο τότε...Δημοτικό θα πήγαινα τότε που τα είδα τελευταία φορά! Τα κάνει όμως ένα ζαχαροπλαστείο εδώ στο Ηράκλειο και σκέφτηκα να φτιαξω χωνάκια και να βαλω 3-4απο αυτα μαζι με διαφορες αλλες λιχουδιες που θα βαλω στο πιατο και σε μια καρτελιτσα να γραψω "σας ευχαριστουμε πολυ που ηρθατε βαπτιση μου ". Δεν Θελω να ειναι όλες ίδιες, καλύτερα να υπάρχει ποικιλία! Πως σου φαίνεται η ιδέα μου?

Θα είναι πιστεύω και για τον παππού Μανώλη και για τους καλεσμένους μου ωραία έκπληξη!

Καλή μου konka δυστυχώς δεν τα έχω υπόψη μου ,όμως η ιδέα σου είναι πολύ καλή προσπάθησα να σου γράψω μερικά και ελπίζω να σου αρέσουν……… με το καλό η βάφτιση… και φιλιά στην όμορφη Κρήτη, είναι ο άντρας μου από εκεί και μια φορά τον χρόνο την επισκεπτόμαστε οπωσδήποτε….. Φιλιά!!!!

1ο

Τι μαντινάδα να του πω

να τον καλοκαρδίσω.

Για το γλυκό του όνομα

να τον ευχαριστήσω.

2ο

Μανώλης είναι το όνομα

που έχει ο παππούς μου.

Μανώλης θα ʽναι και το όνομα

που θα χω στην ζωή μου.

3ο

Ένα μόνο θα σας πω

Καλά να το θυμάστε.

Λεβέντης και καλόκαρδος

σας τον παππού μου θα με.

4ο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω τώρα να σας πω

που ήρθατε κοντά μου.

5ο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

στους γονείς θέλω να πω.

Που εξαιτίας τους εγώ

βρίσκομαι τώρα εδώ.

Και για την βάφτιση…

Είμαι ένα πριγκιπόπουλο

και όλοι με αγαπούνε.

Γιατί είμαι δίκαιος πολύ

όταν την γνώμη μου ζητούνε.

Μεγάλωσα στα πούπουλα

και ήμουνα στην πένα.

Μα με έμαθαν πως η τιμή

είναι πάνω απʼ όλα.

Για μια τιμή και ένα όνομα

ζούμε σʼ αυτή την πλάση.

Και δεν θα μπορέσει τίποτα

αυτό να το αλλάξει.

Προς το παρών λέω εγώ

το όνομα να αποκτήσω.

Του αγαπημένου του παππού

και να το συνεχίσω.

Είναι λεβέντης κρητικός

που σε όλοι την ζωή του.

Μανώλη τον φωνάζουνε

οι φίλοι κι οι γνωστοί του.

Θα σας περιμένω το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 και ώρα……

στην εκκλησία ….

Οι γονείς μου………… Η/Ο Νονά/ος …………………

γεια σας είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα βοήθεια αν σε καμοια απο εσας περισευη εμπνευση 1 κειμενάκι για την βάπτιση που θα κάνει η κουνιαδα μου στισ 25 του ιουλιου για τα διδυμα κοριτσακια της. Διαβασα κατι ομορφα στοιχακια που εχετε αλλα δεν βρικα παρα μονο 2 για 2 κοριτσακια. η κουνιαδα μου δυστυχωσ ταλαιπωρειται απο 1 ασθενεια και δεν έχει προσβαση σε pc περιμενω λοιπον σχολια και ιδεες εστω και με pm η στο e-mail μου

[email protected] ευχαρισω εκ των προτερων

Destroy μου γεια σου, ελπίζω να αρέσει σε εσένα, αλλά πάνω από όλα στην κουνιάδα σου…. εύχομαι περαστικά και με το καλό η βάφτιση… Φιλιά !!!!

Είμαστε δυο διδυμάκια

δυο μικρά μικρά κουκλάκια.

Όλη μέρα τραγουδάμε

και όλο νάζι περπατάμε.

Ζουζουνίτσες , Φραουλίτσες

Μπεκατσούλες , Ντοματούλες.

Με αυτά εμάς φωνάζουν

και πολύ μας νευριάζουν.

Θέλουμε να βαφτιστούμε

όνομα και μείς να δούμε.

Να μπορούν να μας φωνάζουν

όσοι θα μας συναντούνε.

Εγώ θέλω να ‘μαι το Κατερινάκι

το μικρό το μοντελάκι.

Και εγώ να ‘μαι η Ζωούλα

η μεγάλη τσαχπινούλα.

Θέλουμε και σεις να ρθείτε

για να δείτε την χαρά μας.

Όταν ο παπάς θα πει

τα ωραία ονόματα μας.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010 και ώρα……

Στην εκκλησία …………….

Οι γονείς…………. Η/Ο νονά/ος …………….

Μαρία-nmeb γεία σου δεν ξέρω αν θα σου άρεσε κάτι τέτοιο ....

Ο θησαυρός μες στην ζωή, είναι τα παιδία μας

ελπίδα και παρηγοριά μες στα γεράματά μας.

Έρχονται και μας φέρνουνε μες στην ζωή τον ηλιο

κάνουν τον κόσμο λαμπερό ,όμορφο και χρωματιστώ.

Ήρθε όμως ο καιρός βάφτιση να κάνουμε

και τον μικρό μας θησαυρό μες στο νερό να βάλουμε.

Θα σας περιμένουμε το …………… και ώρα……………….. Στην εκκλησία……………………

Για να σας δώσουμε λίγη από την λάμψη μας…….

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

……………………… …………………………

manoula me tria asterakia

έχεις φοβερό ταλέντο!!

Σ' ευχαριστώ πολύ, αν και το είδα αργά!!

Είχαμε ήδη εκτυπώσει το κείμενο!

Τελικά το κείμενο μας είναι το εξής:

(αν κάποια ψάχνει κάτι παρόμοιο)

Οι μήνες πια περάσανε

κι ο μπέμπης μας γκρινιάζει,

όνομα να του δώσουμε

αλλιώς δεν ησυχάζει.

Το πήραμε απόφαση

να γίνουν τα βαφτίσια,

να 'χει και ένα όνομα

να δίνει στα κορίτσια.

Με το καλό οι βαφτίσεις και τα παιδάκια μας να είναι πάντα γερά!!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ.....PLEASE HELP!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...