Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΡΕΣΩ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ;

HaraG

Recommended Posts

Αγαπητές κ Αγαπητοί,

Έχω δει την παρακάτω ωραία ιδέα ρεσώ για μπομπονιέρα αλλά στα δύο καταστήματα που την εντόπισα, η τιμή είναι απλησιάστη. Από μια πρώτη έρευνα στο internet δε μπορώ να βρω κάποιο προμηθευτή/ εισαγωγέα ακόμα και για αγορά χονδρικής. Μπορεί κάποια-ος από εσάς να βοηθήσει;

http://www.happyevents.gr/index.php/2010-03-04-08-39-39/2010-03-02-00-58-11/2010-03-02-00-59-42/vaptisi-koritsi-boboniera

Σας ευχαριστώ πολύ,

Διαφημίσεις

Αγαπητές κ Αγαπητοί,

Έχω δει την παρακάτω ωραία ιδέα ρεσώ για μπομπονιέρα αλλά στα δύο καταστήματα που την εντόπισα, η τιμή είναι απλησιάστη. Από μια πρώτη έρευνα στο internet δε μπορώ να βρω κάποιο προμηθευτή/ εισαγωγέα ακόμα και για αγορά χονδρικής. Μπορεί κάποια-ος από εσάς να βοηθήσει;

http://www.happyevents.gr/index.php/2010-03-04-08-39-39/2010-03-02-00-58-11/2010-03-02-00-59-42/vaptisi-koritsi-boboniera

Σας ευχαριστώ πολύ,

εγώ φτιάχνω μπομπονιέρες και μπορώ να κοιτάξω αν θέλεις. Πόσο την έχεις βρει ολοκληρωμένη;

παρε ενα τηλ στο ιδιοκερο η μπες στο σιτε ..εχει πολυ ωραια πραγματα απλα δεν ανανεωσε την σελιδα του...http://www.idiokero.gr

λοιπον αυτος εχει τα παντα απο βαπτιστικα ανα θεμα..δηλ δεινοσαυροι..λαμπαδα μπομπο λαμπαδα βιβλιο ευχων κλπ ολα απιστευτη τιμη και πολυ ομορφα..

αξιζει τον κοπο.

Κι εγώ είχα μπομπονιέρες ρεσώ στη βάπτιση, όχι όμως το ίδιο ρεσώ, ένα γυάλινο χρωματιστό. Τις έφτιαξα μόνη μου και ήταν εύκολο. Τα ρεσώ και τα κεράκια τα πήρα από jumbo (50 λεπτά το ρεσώ και 5 λεπτά το κεράκι),είχε μια σχετική ποικιλία. Θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά, αν και ίδιο με αυτό που έχεις βάλει στη φωτό δεν θυμάμαι να είδα. Γυάλινα ποτηράκια ρεσώ είδα αρκετά, δεν θυμάμαι όμως να είχαν και καπάκι.

Διαφημίσεις

μπομπονιερα κερι κερι ομως που βαζεις απλα ρεσο για να μην καψεις το καλο ειναι χειροποιητα εγω ειδα στη θεσσαλονικη σε ενα εργαστηριο εχει σελιδα στο fb και λεγεται patrona creations,ριξε μια ματια κανε και μια ερωτηση τηλεφωνικη αν και εγω ακομα περιμενω τηλεφωνο για μια νεραιδα αλλα τελος παντων εχει ωραια πραγματα!!!

μπομπονιερα κερι κερι ομως που βαζεις απλα ρεσο για να μην καψεις το καλο ειναι χειροποιητα εγω ειδα στη θεσσαλονικη σε ενα εργαστηριο εχει σελιδα στο fb και λεγεται patrona creations,ριξε μια ματια κανε και μια ερωτηση τηλεφωνικη αν και εγω ακομα περιμενω τηλεφωνο για μια νεραιδα αλλα τελος παντων εχει ωραια πραγματα!!!

Σας ευχαριστώ όλους. Πραγματικά έχετε δίκιο. Μου ζητάνε 3,50 και 3,70 για ολοκληρωμένη μπομπονιέρα!!! Αν υπολογίσετε ότι μου χρειάζονται 200 τμχ., καταλαβαίνετε!!!!!! Ενημερωτικά σας λέω ότι ακολούθησα και μια εναλλακτική προσέγγιση, δηλ. να πάρω το ποτηράκι από το Jumbo π.χ. και να αναζητήσω ξεχωριστά καπάκια, πράγμα το οποίο δεν κατάφερα... Τα μόνα καπάκια που βρήκα ήταν σε κινεζικά site και αφορούσαν εισαγωγές από 3000 τμχ. και πάνω. Πάντως θα επικοινωνήσω και με τα contacts που μου προτείνετε.

Διαφημίσεις