Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έλληνες έκαναν απεργία πείνας και τους έσυραν στο κρατητήριο.

vatraxi

Recommended Posts

Έλληνες έκαναν απεργία πείνας, για να βρουν δουλειά και σε διαφορετική μεταχείρηση από ότι με τους 300 λαθρομετανάστες τους έσυραν στο κρατητήριο.

Συντάχθηκε απο τον/την patati.org Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 10:38

"Με μοναδικό αίτημα την ανεύρεση δουλειάς, ένα ζευγάρι ξεκίνησε από την Παρασκευή απεργία πείνας στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας. Ο 60χρονος Λάζαρος Παπαδόπουλος και η 40χρονη σύζυγός του, Φρειδερίκη Τόκα, την Παρασκευή το πρωί έστησαν μια σκηνή σε μια άκρη της πλατείας και σήκωσαν ένα πανό, με το οποίο κάνουν γνωστό ότι άρχισαν απεργία πείνας από τις 11 Μαρτίου, με αίτημα την ανεύρεση δουλειάς.

Η σκηνή απομακρύνθηκε το πανό κατασχέθηκε λίγη ώρα αργότερα μετά από εισαγγελική παρέμβαση, ενώ το ζευγάρι σύρθηκε καροτσάκι στην αστυνομία, όπου έγινε αναγνώριση στοιχείων δακτυλικών αποτυπωμάτων και πολλών φωτογραφιών ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία και διαμαρτυρίες των οικείων αφέθηκε ελεύθερο.

Ωστόσο, σε άλλο χώρο συνεχίζουν την απεργία πείνας για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, καταγγέλλοντας τη στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, καθώς, όπως λένε, οι αστυνομικοί τούς έσυραν στην υπηρεσία, τους φωτογράφισαν και τους πήραν δακτυλικά αποτυπώματα σαν να ήταν εγκληματίες.

Tο μεσήλικο ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω. Ζήτησε ανάλογη συμπαράσταση από το Εργατικό Κέντρο Καβάλας το ΠΑΜΕ, και «αντιρατσιστικών» οργανώσεων και τις πολιτείας να έχουν ανάλογη συμπαράσταση και μεταχείριση των 300 λαθρομεταναστών και ακόμη περιμένει το ζευγάρι των Ελλήνων την απάντηση από όλους τους, και με πίκρα αναρωτιούνται με τον κόσμο που συζητούν το γιατί τους αντιμετωπίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Το μεσήλικο ζευγάρι συνεχίζει μόνο του τον αγώνα του και από την Παρασκευή κοιμάται κάτω από τις κερκίδες του ανοιχτού θεάτρου στην πλατεία Ελευθερίας και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αν ο δήμος ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας δεν τους δώσει δουλειά.

Ο 60χρονος άντρας και η 40χρονη γυναίκα δηλώνουν πως βρίσκονται σε απόγνωση, αφού και οι δύο είναι περισσότερα από τέσσερα χρόνια άνεργοι, η ΔΕΗ έκοψε το ηλεκτρικό, ενώ πριν από λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διαμένουν τους γνωστοποίησε πως θα τους κάνει έξωση, αν δεν καταβάλουν τα επτά νοίκια που του χρωστούν.

Ο κ. Παπαδόπουλος εργάστηκε με ολιγόμηνες συμβάσεις έργου ως οδηγός στον Δήμο Καβάλας μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009, έκτοτε όμως παραμένει άνεργος παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τον δήμο. Η κα Τόκα είναι βοηθός μάγειρα και, όπως υποστηρίζει, είναι άνεργη τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η ίδια επισημαίνει πως, λόγω της ηλικίας τους, δύσκολα μπορούν να βρουν δουλειά οι εργοδότες προτιμούν τους νέους και φτηνούς λαθρομετανάστες και ότι όλο αυτό το διάστημα απευθύνθηκαν τόσο στον δήμαρχο όσο και τους βουλευτές, ώστε να βρουν δουλειά και να μπορέσουν τουλάχιστον να πληρώσουν τα νοίκια, για να μην τους γίνει έξωση, και στο διάστημα που δεν έχουν δουλειά να τους χορηγηθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου δήλωσε ότι αναγνωρίζει την άσχημη κατάσταση των δύο συμπολιτών του, αλλά ο δήμος δεν έχει τη δυνατότητα να απασχολήσει άλλο προσωπικό λόγο έλλειψης χρημάτων. Όσο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου αλλά της πολιτείας.

Σημειωτέον πως ο Δήμος έχει παραχωρήσει αρκετές από τις δραστηριότητες του, σε ιδιώτες εργολάβους οι οποίοι κατ' αποκλειστικότητα έχουν στην εκδούλευση τους νέους και φτηνούς αλλοδαπούς.

Αν αυτή είναι η συμπαράσταση του Δήμου προς τους δημότες του, τότε τύφλα νάχει ο καιάδας."

http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57180:----------------300-----&catid=92:2010-04-07-06-03-35&Itemid=253

Με προβλημάτισε πολύ το παραπάνω άρθρο. Είμαι της άποψης ότι δεν είναι η καλύτερη λύση η απεργία πείνας σαν μέσο για την επιλύση ακόμα και των ζωτικότερων προβλημάτων μας. Όμως για ποιό λόγο η ίδια κυβέρνηση έχει 2 μέτρα και 2 σταθμά για τους πολίτες της?? Και για ποιό λόγο πρέπει να διασυρθούν με την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα δυο άνθρωποι τη στιγμή που δεν έβλαψαν κανένα?? Είναι δημοκρατικές αυτές οι διαδικασίες ή μήπως θα πρέπει πλέον να ανησυχούμε για το πολίτευμα στη χώρα μας?? Που είναι όλες αυτές οι ΜΚΟ??

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Η ελλαδα ειναι γνωστο οτι τρωει τα παιδια της...Βεβαια τωρα υπαρχει φοβος αν του ςβγαλουν προς τα εξω και δοθει δημοσιοτητα καθε ανθρωπος που ειναι ανεργος να κανει το ιδιο και να ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους...

γιαυτο και τους μπουζουριασαν γρηγορα γρηγορα..

βεβαια μια καλη λυση ειναι να χτυπησουν την πορτα του παγκαλου και να συνεχισουν να τρωνε παρεα...(οχι γιαουρτια)

Διαφημίσεις

Δεν ειχαν την στηριξη καποιας οργανωσης και εδρασαν μονοι τους...αυτο ηταν το λαθος τους...και βεβαια η εθνικοτητα τους...ποιος να τους συμπαρασταθει?!

αφηστετο!! απο καβαλα ειμαι και ειναι ντροπη του δημου..!!!και ειδικα του δημαρχου!!! ποτ ουτε πατησε εκει να τουσ δει!!! σε εκπομπες και για να μπενει κα8ε μερα στο φεις μπουκ!!!εχει χρονο

σαν δεν ντρεποντε λεω εγω!! που οταν τουσ πηραν στο κρατιτιριο...πηραν οι μακακες την σκηνη τους!!! αισχος!

φταιει που ηταν ελληνες αν ηταν αλλοδαποι δεν θα ειχαν τετοια μεταχειρηση μην τυχων και δειξουμε κακο προσωπο στην ε.ε.!!!!αρε κοσμος που ζει εδω σε αυτοι τη χωρα αχχ θεε μου!!!σου λενε δημοκρατια και κρατος δικαιου!!ξεσηκωμο θελει αυτη η χωρα να πληρωσουν αυτοι που πρεπει!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

φταιει που ηταν ελληνες αν ηταν αλλοδαποι δεν θα ειχαν τετοια μεταχειρηση!!

Φυσικα και δεν θα θα ειχαν τετοια μεταχειρηση ειδικα αν ηταν ΛΑΘΡΟμεταναστες στην Ελλαδα.

Μα να ειναι ανεβασμενο αυτο το θεμα απο τις 11 το πρωι και να εχει μονο 8 συμμετοχες?

Περιμενα βασικα να δω την αγανακτηση και την οργη ως προς αυτο το γεγονος, εκεινου του ευαισθητοποιημενου προς τα ανθρωπινα δικαιωματα συνολου που εγραφαν σελιδες επι σελιδων για καποιους αλλους που προεβηκαν επισης στην απεργια πεινας, αλλα ...μπα... τιποτα.

Εκφραζω κι εγω την συμπαρασταση μου στους αμοιρους συντοπιτες μου που ειναι επι ξυλου κρεμαμενοι

Εκφραζω την αγανακτηση μου προς το κρατος και την Τοπικη Αυτοδιοικηση για την αδιαφορια τους

Εκφραζω με λυπη πως ντρεπομαι πλεον για αυτο που μια ζωη περηφανευομουν... που ειμαι Ελληνιδα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Αν οντως εγινε ετσι και δεν χρησιμοποιηθηκε ετσι απο τα ΜΜΕ τοτε κριμα για τους αρχοντες λοιπον. Κρατω μια επιφυλαξη γιατι συνηθως τετοιες περιπτωσεις τοσο κοντα σε αυτην που εγινε με τους αλλοδαπους ισως να εχουν και 'αλλες' παραμετρους που δεν γνωριζουμε.....αν το παρω ομως ως εχει γραμμενο τοτε απαραδεχτο.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

ο θεμα με μας τους ελληνες πολιτες ειναι οτι δεν μας νιαζει τι κανει ο συνανθρωπος μας...φοβομαστε μην μπλεξουμε και δεν μας νιαζει τιποτα να γινει η δουλεια μας και για τους υπολοιπους χεσ...με!!αν μπορουσαμε ομως να ενωθουμε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας ενωμενοι ολοι μαζι για τον ιδιο σκοπο!!!1χαρακτηριστηκο παραδειγμα πριν ενα χρονοπ εκανα καταγγελεια στους γυναικολογους στο ικα αλεξανδρας επειδη ειχα κλεισει 3 ραντεβου πηγα και στα 3 και ο γιατρος ελειπε και εγω ημουν στης μερες μου...ηταν μαζι μου πολυ κοσμος που φωναζε...μονο εγω και αλλος ενας καναμε καταγγελεια ολοι υπολοιποι εκαναν τι δουλεια τους με τον διευθυντη και φυγανε χωρις να τους νοιαζει αν αυτο συνεχηστει!!αλλο παραδειγμα θετικο βεβαια ειναι πως σε μια περιοχ η στην αλβανια οι κατοικοι αρνουνταν να πληρωσουν το ρευμα και τελικα κερδισαν...!!!

γιατι δεν γινομαστε μια δυναμη???ατομικα τιποτα δεν γινετε!!

Φυσικα και δεν θα θα ειχαν τετοια μεταχειρηση ειδικα αν ηταν ΛΑΘΡΟμεταναστες στην Ελλαδα.

Μα να ειναι ανεβασμενο αυτο το θεμα απο τις 11 το πρωι και να εχει μονο 8 συμμετοχες?

Περιμενα βασικα να δω την αγανακτηση και την οργη ως προς αυτο το γεγονος, εκεινου του ευαισθητοποιημενου προς τα ανθρωπινα δικαιωματα συνολου που εγραφαν σελιδες επι σελιδων για καποιους αλλους που προεβηκαν επισης στην απεργια πεινας, αλλα ...μπα... τιποτα.

Εκφραζω κι εγω την συμπαρασταση μου στους αμοιρους συντοπιτες μου που ειναι επι ξυλου κρεμαμενοι

Εκφραζω την αγανακτηση μου προς το κρατος και την Τοπικη Αυτοδιοικηση για την αδιαφορια τους

Εκφραζω με λυπη πως ντρεπομαι πλεον για αυτο που μια ζωη περηφανευομουν... που ειμαι Ελληνιδα.

Εχεις απολυτο δίκιο..κ επειδή βαριομουν να γράψω, τελικά είπα να εκφρ΄σω κ εγώ τη δυσαρκέσκειά μου ..ετσι για να γίνουμε πολλές!!:)

Μα τι λεμε τωρα,σιγα μωρε ΕΛΛΗΝΕΣ HTAN OI ΑΠΕΡΓΟΙ ΧΕΣΤ....Ε επρεπε να ηταν λαθρομεταναστες να σου ελεγα εγω για ποτε θα βρισκανε δουλεια....εκει μας εχουν φτασει.......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δεν ξερω βρε κοριτσια σκεφτομαι να φυγω απο ελλαδα,τουλαχιστον ας ειμαι οντως αλλοδαπη σε αλλη χωρα και οχι στην δικη μου!!

Περιμενα βασικα να δω την αγανακτηση και την οργη ως προς αυτο το γεγονος, εκεινου του ευαισθητοποιημενου προς τα ανθρωπινα δικαιωματα συνολου που εγραφαν σελιδες επι σελιδων για καποιους αλλους που προεβηκαν επισης στην απεργια πεινας, αλλα ...μπα... τιποτα.QUOTE]Θα περιμενεις πολυ ακομα:P,κουραζει ο αγωνας για τα ανθρωπινα δικαιωματα,ξερεις τι ειναι να πληκτρολογεις τοσες ωρες τη μερα?:P:p:p Οσο για τα υπολοιπα με καλυψατε οι προλαλησασες:P

Διαφημίσεις

...Βεβαια τωρα υπαρχει φοβος αν του ςβγαλουν προς τα εξω και δοθει δημοσιοτητα καθε ανθρωπος που ειναι ανεργος να κανει το ιδιο και να ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους...

γιαυτο και τους μπουζουριασαν γρηγορα γρηγορα..

βεβαια μια καλη λυση ειναι να χτυπησουν την πορτα του παγκαλου και να συνεχισουν να τρωνε παρεα...(οχι γιαουρτια)

συμφωνω α πο λυ τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

που ειναι τωρα μερικες που αμα πουμε τιποτα πεφτουν να μας φανε οτι ολοι ειναι ισοι κτλ?που ειναι τωρα?2 μετρα και 2 σταθμα εχει η ισοτητα?

Σε λιγο καιρο η Ελλαδα δεν θα ειναι πια Ελλαδα και οι Ελληνες δεν θα ειμαστε πια Ελληνες αλλα πολιτες σε μια καποια χωρα που ονομαζεται Ελλαδα . Δεν μου προκαλει περιεργια αυτο που εγινε , μου προκαλει ομως οργη και με κανει να θελω να φυγουνε τα 3ενα στοιχεια απο την πατριδα μου ακομα παρπαανω . Ναι ειμαι κατα των 300ων , ειμαι κατα της παγκοσμιοποιησης (ανοιγοντας τις πορτες σε καθε 3ενο στοιχειο χωρις να το ελεγ3ουμε ιατρικα για μεταδοικες ασθενειες ), δεν ειμαι κατα της μεταναστευσης ,ε3αλλου και η Ελλαδα στην μεταναστευση στηριχτηκε για να αναπτυχθει εκεινα τα πρωτα χρονια μετα τον πολεμο , ομως υπο ορους . Πηγαμε Γερμανια οι Ελληνες και μας περασανε απο γενναιες 14 , απο 1002 ελεγχους , απο ιατρικες ε3ετασεις , απο οτι μπορει να φανταστει κανεις και οχι δεν μας ονομασανε Γερμανους και ποτε τοτε δεν ημασταν ισοι με τους πολιτες της εκαστοτε χωρας . Οτι υπικοτητα κατακτησαμε σε ξενες χωρες εγινε μετα απο πολλα χρονια και σκληρης δουλειας . Ενω εδω τωρα , ξεχνοντας τι περασαμε καποτε ολοι τους , θα ονομασουνε ισους τους 300 σε 5 χρονια και θα εχουνε ισες ευκαιριες στην πατριδα μου τα παιδια τους με τα δικα μου παιδια . ΟΧΙ αυτο δεν μπορω να το ανεχτω , ειμαι Ελληνιδα και λατρευω τη χωρα μου και ναι θα εδεινα και το αιμα μου αμα χρειαζοτανε για να παει μπροστα επιτελους η χωρα μου .

QRyOp2.png

Εκπλήσσομαι που όλα τα σχόλια συγκλίνουν προς το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το ότι δηλαδή, αν είχαν κακή μεταχείριση οι μετανάστες απεργοί πείνας από την κυβέρνηση δεν θα μας πείραζε ιδιαίτερα επειδή επρόκειτο για αλλοδαπούς.

Και το μόνο ζήτημα είναι ότι το ζευγάρι είναι Έλληνες και ως τέτοιοι πρέπει να τυγχάνουν άλλης μεταχείρισης. Βεβαίως είναι αντισυνταγματικό αν όντως τους 'έσυραν' στο τμήμα κ.λ.π, προσωπικά δεν το πιστεύω αν δεν το διασταυρώσω, από εκεί και πέρα όμως γραφική μου φαίνεται η πράξη τους και ύποπτα ορμόμενη - γιατί τώρα μετά την απεργία των μεταναστών - τί θέλουν να μας πουν? Τέλος, κι εγώ θέλω - όπως πολύς κόσμος - δουλειά στο δημόσιο - μόνιμη αν είναι δυνατόν, και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έως ούτε βρεθεί η δουλειά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Να χτυπήσω μία απεργία πείνας έτσι που είναι της μόδας, και να 'χω απαίτηση να μου κάνουνε τεμενάδες επειδή είμαι Ελληνίδα????? Ή να διεκδικώ τα δικαιώματά μου μέσω συλλογικής προσπάθειας και μέσω της άσκησης των εκλογικών μου δικαιωμάτων?

Αν ο καθένας μας αρχίσει τέτοιου τύπου πράξεις διαμαρτυρίας απέναντι στην πολιτεία, στις κυβερνήσεις κ.λ.π, παίρνοντας παρέα το σύντροφό του, τη μαμά του, τον παππού του, τον ξάδερφο κ.ο.κ πιστεύετε πως θα προχωρήσουμε σε κάτι καλύτερο?

Και να θυμήσω ότι στην πραγματικότητα δεν έγιναν δεκτά τα αρχικά αιτήματα των μεταναστών (πράγμα που σύμφωνη με βρίσκει, αλλά εδώ σχολιάζω άλλο θέμα) και στην ουσία η κυβέρνηση επενέβη για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Γιατί λοιπόν τόσο μένος πια - έπρεπε να τους αφήσουν να πεθάνουν για να ικανοποιηθούμε?

Στο μεταναστευτικό πρόβλημα θύματα είμαστε κι εμείς όσο και οι μετανάστες. Κανείς πια δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Με το Δουβλίνο ΙΙ όμως κάποιοι μετατρέψανε τις χώρες υποδοχής σε 'ανθρώπινη αποθήκη' και λύσανε εκείνοι το πρόβλημά τους.

Ναι, μετά είχε άδικο ο Αναστασιάδης (όποιας κατηγορίας και αν είναι ο ίδιος) στο άρθρο που έγραψε...

συμφωνώ επί 10!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Εκπλήσσομαι που όλα τα σχόλια συγκλίνουν προς το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το ότι δηλαδή, αν είχαν κακή μεταχείριση οι μετανάστες απεργοί πείνας από την κυβέρνηση δεν θα μας πείραζε ιδιαίτερα επειδή επρόκειτο για αλλοδαπούς.

Και το μόνο ζήτημα είναι ότι το ζευγάρι είναι Έλληνες και ως τέτοιοι πρέπει να τυγχάνουν άλλης μεταχείρισης. Βεβαίως είναι αντισυνταγματικό αν όντως τους 'έσυραν' στο τμήμα κ.λ.π, προσωπικά δεν το πιστεύω αν δεν το διασταυρώσω, από εκεί και πέρα όμως γραφική μου φαίνεται η πράξη τους και ύποπτα ορμόμενη - γιατί τώρα μετά την απεργία των μεταναστών - τί θέλουν να μας πουν? Τέλος, κι εγώ θέλω - όπως πολύς κόσμος - δουλειά στο δημόσιο - μόνιμη αν είναι δυνατόν, και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έως ούτε βρεθεί η δουλειά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Να χτυπήσω μία απεργία πείνας έτσι που είναι της μόδας, και να 'χω απαίτηση να μου κάνουνε τεμενάδες επειδή είμαι Ελληνίδα????? Ή να διεκδικώ τα δικαιώματά μου μέσω συλλογικής προσπάθειας και μέσω της άσκησης των εκλογικών μου δικαιωμάτων?

Αν ο καθένας μας αρχίσει τέτοιου τύπου πράξεις διαμαρτυρίας απέναντι στην πολιτεία, στις κυβερνήσεις κ.λ.π, παίρνοντας παρέα το σύντροφό του, τη μαμά του, τον παππού του, τον ξάδερφο κ.ο.κ πιστεύετε πως θα προχωρήσουμε σε κάτι καλύτερο?

Και να θυμήσω ότι στην πραγματικότητα δεν έγιναν δεκτά τα αρχικά αιτήματα των μεταναστών (πράγμα που σύμφωνη με βρίσκει, αλλά εδώ σχολιάζω άλλο θέμα) και στην ουσία η κυβέρνηση επενέβη για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Γιατί λοιπόν τόσο μένος πια - έπρεπε να τους αφήσουν να πεθάνουν για να ικανοποιηθούμε?

Στο μεταναστευτικό πρόβλημα θύματα είμαστε κι εμείς όσο και οι μετανάστες. Κανείς πια δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Με το Δουβλίνο ΙΙ όμως κάποιοι μετατρέψανε τις χώρες υποδοχής σε 'ανθρώπινη αποθήκη' και λύσανε εκείνοι το πρόβλημά τους.

Με κάλυψες απόλυτα σε όλα , το μηνυμά βλέπω που ( ελπίζω να κάνω λάθος ) θέλησαν να περάσουν "κάποιοι" χρησιμοποιόντας το ζευγάρι από την Καβάλα μάλλον το πέρασαν .Ορίστε το κράτος νοιάζεται για τους αλλοδαπούς και όχι για τα παιδιά του ....κακοί αλλοδαποί τυγχάνετε ιδιαίτερης και καλύτερης μεταχείρισης από τους ΕΛΛΗΝΕΣ . Βρε κορίτσια τι θα έπρεπε δλδ να κάνουν ; να τους αφήσουν να πεθάνουν ;;; Αν είναι δυνατόν πια !!! Οσό για την απεργία τους ζευγαριού ναι δυστυχώς την βρίσκω λίγο ύποπτη και καθοδηγούμενη ως τον τρόπο που την πλάσαραν τα ΜΜΕ.

Εκπλήσσομαι που όλα τα σχόλια συγκλίνουν προς το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το ότι δηλαδή, αν είχαν κακή μεταχείριση οι μετανάστες απεργοί πείνας από την κυβέρνηση δεν θα μας πείραζε ιδιαίτερα επειδή επρόκειτο για αλλοδαπούς.Και το μόνο ζήτημα είναι ότι το ζευγάρι είναι Έλληνες και ως τέτοιοι πρέπει να τυγχάνουν άλλης μεταχείρισης

εδω το χανεις λιγο το θεμα.

Πουθενα δεν ειπωθηκε κατι τετοιο.

Το μονο που αναρωτηθηκαμε ΟΛΟΙ ειναι το: που ειναι η ιση μεταχειρηση (και δεν ξεχναμε ποιοι εσυραν τον χορο ΠΡΩΤΟΙ, ετσι?)

Και για να μιλαμε ορθα, μιλαμε για ΛΑΘΡΟμεταναστες και οχι για μεταναστες ναι?

Βεβαίως είναι αντισυνταγματικό αν όντως τους 'έσυραν' στο τμήμα κ.λ.π, προσωπικα δεν το πιστευω αν δεν το διασταυρώσω , από εκεί και πέρα όμως γραφική μου φαίνεται η πράξη τους και ύποπτα ορμόμενη - γιατί τώρα μετά την απεργία των μεταναστών - τί θέλουν να μας πουν?

προσωπικα δεν το πιστευεις αλλα πιστεψες (γιατι το διασταυρωσες?) πως οντως οι λαθρομεταναστες εκαναν απεργια πεινας? Ποιος βρεθηκε αφυδατωμενος και σε ελεεινη κατασταση μετα απο 44 μερες πεινας? Εγω οτι ιατρικο δελτιο τυπου διαβασα εκεινες τις ημερες απο ενημερωτικα σιτε μιλουσαν για εξαιρετικη κατασταση των ασθενων.

Σου φενεται γραφικη και ΥΠΟΠΤΗ η πραξη των συντοπιτων μου, την στιγμη που 300 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ εισεβαλαν και εκαναν καταληψη στην Νομικη (μια απο τις ανωτατες σχολες της χωρας μας) εισακουστηκαν, εγιναν δεκτα τα αιτηματα τους και εν τελει "ανοιξαν τον δρομο"?.

οΧΙ φιλη μου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

Με την πραξη τους αυτη <<ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΕΡΟ μια χαρακτηριστικη κουβεντα που ακουσα

εδω μεσα>> οι ΛΑΘΡΟμεταναστες, μας εδειξαν τι πρεπει να κανουμε .. για ποιο λογο λοιπον αντισυνταγματικα αυτους τους δυο τους σερνουν στα κρατητηρια και φυσικα δεν τους στηριζει καμια ΜΚΟ?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Τόσο πολύ πια φοβόμαστε την εξέγερση των μεταναστατών που δρούμε εις βάρος των Ελλήνων;

Ποιά είναι τα ίσα δικαιώματα;

Ποιά είναι η ίση μεταχείρηση;

Ποιά είναι η ισότητα απέναντι στο νόμο;

Ποιά είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια;

iyuNp3.png4hNCp3.png

εδω το χανεις λιγο το θεμα.

Πουθενα δεν ειπωθηκε κατι τετοιο.

Το μονο που αναρωτηθηκαμε ΟΛΟΙ ειναι το: που ειναι η ιση μεταχειρηση (και δεν ξεχναμε ποιοι εσυραν τον χορο ΠΡΩΤΟΙ, ετσι?)

Και για να μιλαμε ορθα, μιλαμε για ΛΑΘΡΟμεταναστες και οχι για μεταναστες ναι?

προσωπικα δεν το πιστευεις αλλα πιστεψες (γιατι το διασταυρωσες?) πως οντως οι λαθρομεταναστες εκαναν απεργια πεινας? Ποιος βρεθηκε αφυδατωμενος και σε ελεεινη κατασταση μετα απο 44 μερες πεινας? Εγω οτι ιατρικο δελτιο τυπου διαβασα εκεινες τις ημερες απο ενημερωτικα σιτε μιλουσαν για εξαιρετικη κατασταση των ασθενων.

Σου φενεται γραφικη και ΥΠΟΠΤΗ η πραξη των συντοπιτων μου, την στιγμη που 300 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ εισεβαλαν και εκαναν καταληψη στην Νομικη (μια απο τις ανωτατες σχολες της χωρας μας) εισακουστηκαν, εγιναν δεκτα τα αιτηματα τους και εν τελει "ανοιξαν τον δρομο"?.

οΧΙ φιλη μου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

Με την πραξη τους αυτη <<ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΕΡΟ μια χαρακτηριστικη κουβεντα που ακουσα

εδω μεσα>> οι ΛΑΘΡΟμεταναστες, μας εδειξαν τι πρεπει να κανουμε .. για ποιο λογο λοιπον αντισυνταγματικα αυτους τους δυο τους σερνουν στα κρατητηρια και φυσικα δεν τους στηριζει καμια ΜΚΟ?

ξερεις γιατι?γιατι αυτοι ειναι Ελληνες και εχουν δικαιωματα στην χωρα τους!

2 ατομα υποκινουνται ενω 300 κινηθηκαν αυτοβουλως χωρις καμια οργανωση!

Σε αυτη την περιπτωση των 2 υπαρχει κατι υποπτο!η απελπισια τους...

Ας πανηγυρισουμε λοιπον τα χαλια μας!