Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδοτοποι, παιδ. σταθμοι στα Χανια

Recommended Posts

Γεια σας, υπαρχει καποια μανουλα η οποια να γνωριζει παιδοτοπους και παιδ. σταθμους στα Χανια???? Ηρθαμε Χανια οικογενειακως πριν λιγους μηνες, ο Αγγελος μου ειναι 15 μηνων και σε 4 μηνες περιμενω το 2ο αγγελο μου. Τωρα που θα αρχισει να φτιαχνει ο καιρος αναρωτιεμαι που υπαρχουν καλοι και ασφαλεις παιδοτοποι και απο Σεπτεμβρη που σκεφτομαι να τον παω σε παιδικο σταθμο, πού να τον παω??????

Σας ευχαριστω πολυ πολυ

Διαφημίσεις

Πιστεύω οτι ο καλύτερος παιδότοπος είναι το << ΟΝΕΙΡΟ>> στη Νέα Χώρα αν και είναι ακριβός.Αλλά έχει ξεχωριστό χώρο για τα μικρά μέχρι 4 ετών,είναι καθαρά, έχει πάρα πολλά παιχνίδια και οι κοπέλες προσέχουν τα παιδιά.

Για παιδικό σταθμό δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, πάντως υπάρχουν αρκετοί!

Επίσης υπάρχει ένας παιδότοπος πηγαίνοντας προς τα Κουνουπιδιανά (αν δεν κάνω λάθος) κοντά στους τάφους των Βενιζέλων και ένα στο μποουλιγκ (πιο πολύ το καλοκαίρι).

ISGLp2.pngilpPp3.png

• 1 year later...

Καλησπερα, υπαρχει και ενα καινουριο που εχει δημιουργηθει δεν ειναι παιδοτοπος.. Ο Κοσμος του Μικρου παιδιου κοντα κ στο κεντρο στα δικαστηρια.. Δημιουργικη απασχοληση και ιδιαιτερος χωρος και καινουριος για τα παιδια.. κανουν κουκλοθεατρα,μουσικοκινητικα, παραμυθια και αλλα πολλα και τα προσεχουν πολυ τα παιδια ... και μπορεις να τα πηγαινεις οσες ωρες θελεις και επισης το κανουν και με τον μηνα οπως σε ενα παιδικο σταθμο.. :lol: και λειτουργει ολο το χρονο..

• 4 weeks later...

Γεια σας, απο τους καλύτερους παιδότοπους στα Χανιά είναι το Ονειρο και απο παιδικούς σταθμούς είναι η "Γελαστή πολιτεία". Είναι απο τους πιο οικονομικούς μαζί με φαγητό σε σχέση με άλλους σταθμούς που έχω ρωτήσει και παίρνει πάντα περιορισμένο αριθμό παιδιών. Εγώ πάω εκεί τον γιο μου 4 χρόνια και είμαστε υπερευχαριστμένοι.

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλημέρα και από μένα!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια μαμά έχει άποψη για τον παιδικό σταθμό "Τζιτζικας & Μερμυγκας" στα Χανιά. Με βολέυει πολύ η τοποθεσία του αλλά δεν έχω κανένα γνωστό με εμπειρία από το σταθμό αυτο.

Σχετικά με τη Γελαστή Πολιτεία ( που επίσης με βολέυει γεωγραφικά) όλοι μου λένε τα καλύτερα αλλά εγώ δεν ένιωσα καμμία εμπιστοσύνη προς την υπέυθυνη. Αναρωτιέμαι, να ακούσω το ένστικτο μου?

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...