Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελω το ιστορικο μου αποτην κλινικη

Recommended Posts

εψαξα και μουβγαλε πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα στην αναζητηση.. εχω μια απορια. οπως δινουν στα νοσοκομεια το φακελο σου οταν φευγεις, μπορεις να το ζητησεις και απο κλινικη? θαθελα να απαντηθω σε κατι αποριες που δε θυμαμαι καλα σε οτιαφορα τις γεννες μου. μπορω να ζητησω το φακελο μου αποτην κλινικη? τοχει κανει καμια κοπελα?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εμείς όταν βγήκαμε μας έδωσαν τον φάκελο που έχει όλες τις πληροφορίες για το μωρό και την γέννα.. εκτός εάν έκανες ειδικές εξετάσεις εσύ και δεν αφορούν το μωρό...

Θεωρητικά το νοσοκομείο/κλινική πρέπει να δίνει το φάκελο του ασθενούς στην έξοδο εάν ο ασθενής τον ζητήσει.

Ξέρω ότι στα κρατικά νοσοκομεία, κάνει ο ενδιαφερόμενος μια αίτηση στο αρχείο του νοσοκομείου και μετά από λίγο καιρό παραλαμβάνει αντίγραφο του πλήρους φακέλου του. Άρα, πρέπει να ισχύει κάτι παρόμοιο και για ιδιωτικά (?).

Εγώ τον πήρα πάντως μετά τη γέννα και ήταν πληρέστατος-μέχρι και αντίγραφα των γραφημάτων της θερμοκρασίας μου είχε!

με βαλατε σε σκεψεις... θα δω γιατι κατι πηρα η αληθεια αποτηνκλινικη. αλλα δε θυμαμαι ναλεγε αυτα που θελω. εγω εννοω να λεει πχ. εισαγωγη ετσι. χορηγηση ταδε φαρμακος λογω ''χ'' ναρκωση ταδε κτλ.τοκετος ετσι ωρα ταδε και οτι αλλο τελος παντων με ολες τις λεπτομεριες οπως δινουν στα νοσοκομεια. (το παραδειγμα για τα νοσοκομεια εννοω σε αλλες περιπτωσεις εισαγωγης.δεν ξερω τι κανουν στις γεννες εκει.)

1-2-3MPOMPIRES!!!

εγώ γέννησα στο ιασώ στην Αθήνα, φεύγοντας εκτός από αποδείξεις δεν μου έδωσαν τίποτα άλλο.ούτε καν πόσο ήταν οι μετρήσεις για τον ικτερο που έκαναν στην μικρή (ευτυχώς φύγαμε χωρίς ίκτερο από το μιευτήριο).

λίγες μέρες μετά όταν επισκεύτηκα τον γυναικολόγο μου και τον ρώτησα γιατί δεν πείρα αντίγραφο έστω τον εξετάσεων που μου έκαναν μου είπε πως το αρχείο παραμένει στην κλινική και εγώ αν θέλω μπορώ κάνοντας μια αίτηση με τον αριθμό που είχε το βραχιολάκι μου πάνω να πάρω αντίγραφο των εξετάσεων και της εισαγωγής μου στην κλινική.

δεν το έκανα ήταν μια απορία της στιγμής.............

φαντάζομαι αυτό θα είναι πολιτική της κάθε ιδιωτικής κλινικής.

σίγουρα θα υπάρχει ο φάκελος σου και ένα τηλέφωνο στην κλινική θα σου έλυνε όλες τις απορίες.σίγουρα κρατάνε αρχείο:-D:grin:

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Διαφημίσεις

Eγώ γέννησα σε ιδιωτική κλινική σε επαρχιακή πόλη και όταν πήρα εξιτήριο μαζί με την απόδειξη μου έδωσαν και τον φάκελο μου οπου είχε τα πάντα μέσα!Τι μου χορήγησαν,με τι τρόπο γέννησα κ.τ.λ 4 σελίδες Α4 ήταν ο φάκελος!!Εσένα γιατί δεν σου έδωσαν??Να πας και να τον ζητήσεις!Ο φάκελος αυτός ανήκει σε εσένα!

o30Sp3.png

cZW4p3.png