Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το παρτυ της μπαλαρινας-ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ{φωτος}

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

http://i899.photobucket.com/albums/ac200/elachl/DSC00962.jpg

http://i899.photobucket.com/albums/ac200/elachl/DSC00963.jpg

http://i899.photobucket.com/albums/ac200/elachl/DSC00964.jpg

αυταααααα!και του χρονου!στις 2 τελευταιες ειναι τα ανιψια μου..

η ξανθια ομορφη ειναι η κολητη μου..χωρις αυτη το χαος..την ευχαριστω που ειναι παντα διπλα μου και με βοηθαει..ευχαριστω τη nefelirine για τα τουλια που μου χαρισε . τη manoula3 για τα υπεροχα κουζινικα!τη φιλιω για τις ομορφες ιδεες της!ελπιζω να διαβασει αυτο το μηνυμα!την κοπελα απο τα jumbo που με ανεχτηκε!τον κουμπαρο του αδερφου μου που πηγε τα πραγματα στο πλοιο και τα ελαβα εγκαιρως..και ολο τον κοσμο που ηρθε!κοριτσια μιλαμε για απιστευτα πολυ κοσμο..το σπιτι εγινε βομβαρδισμενο στην κυριολεξια..ηθελα να βαλω να δειτε απο περιεργεια αλλα δεν ηθελα να χαλασω το ομορφο κλιμα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που υπαρχετε και παιρνω παντα ιδεες!

Να ζήσει η κορούλα σου!!Γερή και ευτυχισμένη να είναι και εσύ να της κάνεις άλλο ένα τέλειο πάρτυ του χρόνου!!

Μόνο που έκανα το λάθος και είδα τις φωτό τέτοια ώρα...και μέχρι να κατεβούν στο σωστό μέγεθος,η πρώτη πρώτη με τις κρέπες ήταν σαν γιγαντοαφίσα και γυάλισε το μάτι μου,βρε παιδί μου!!!:lol::lol:

Ελένη είναι όοοολα υπέροχα!!!!

Και η τούρτα φανταστική! Μου αρεσε πολύ και η γιρλάντα με τις φωτογραφίες.

Εσύ δεν εκανες πάρτυ, αυτό είναι υπερπαραγωγή! :)

Να σου ζήσει η μικρουλα, πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!

(καλά ρε κορίτσι, επιτηδες το εκανες, πρωτη φωτο κρέπες? ελεος δλδ !!!!!!!!! )

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να τα χιλιάσει η κορούλα σου!!! Είναι ολα υπέροχα!!Φαντάζομαι πόσο θα το χάρηκε!!!!

Τελικά εμείς οι μαμάδες μππορυμε να κάνουμε τα πάντα για τα μωρά μας!!!Να επιστρατεύσουμε πλοια,αεροπλανα, τρενα για να δούμε χαμογελαστά προσωπάκια!!!!

Μπραβο!!!

ευχαριστω κοριτσια..να πω επισης οτι ευχαριστω τις φιλες μου μινα και ευη επειδη με βοηθησανε με τα φαγητα...η ευη εκανε 3 πιατελες καναπεδακια τα οποια δεν φαινονται διοτι την ωρα αυτη ηδη ειχα τραβηξει τις φωτογραφιες και μετα ξεχασα να τις βγαλω και αυτες..εκανα γκαφα!

πωπω όλα πολύ όμορφα, μπράβο σου!!!!! Να σου ζήσει η κορούλα σου, πάντα υγιέστατη και τυχερή!!!! Θα θελα όμως να μου πεις, πού βρήκες αυτό το μαγευτικό σερβίτσιο και τα σουβεράκια με τις κορώνες; Ξετρελάθηκα!!!!! το θέμα στα γεννέθλιά μας θα ναι κορώνα..... γι αυτό θέλω βοήθεια και ιδέες!!!!

Να σου ζησει και να τη καμαρωσεις όπως επιθυμεις !!!

Όλα υπέροχα ... και ειδικα η πρωταγωνιστρια !!!

Αλλά και ο μπουφες ... τι να πω ... αυτες οι κρεπες βρε παιδί μου ... από την ωρα που τις ειδα ....

Συγχαρητηρια για τις δημιουργίες σου και μπραβο και στις φιλες σου που σε βοηθησαν ;)

Και πάλι σου ευχομαι να χαιρεσαι την οικογενειά σου !

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

να την χαίρεσαι την κουκλίτσα!!!πανέμορφα όλα!!μπράβο σου!θα κουράστηκες να τα ετοιμάσεις όλα αυτά!!να σου πω...μη μου πεις και ότι την τούρτα την έκανες μόνη σου??χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!!!!