Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3 μηνών έγκυος και άλλη μια ανύπαντρη...

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στη παρέας σας. Διαβάζω πολύ χρήσιμα πράγματα που πραγματικά βοηθάνε.

Εδώ και 7 χρόνια έχω μια σχέση η οποία είχε και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις μετά. Ο ... ποτέ δεν θέλησε να με παντρευτεί πάντα τα οικονομικά και οι γονείς του ήταν ένα πρόβλημα. Το ότι δεν έβγαζε πολλά λεφτά (αλλά δεν έκανε και κάτι γιαυτό)και τα προβλήματα που του δημιουργούσαν οι γονείς του (μέσα σε αυτά και οικονομικά) ήταν ο λόγος που δεν προχωρούσε παρακάτω...Επιπλέον οι γιατροί μας έιχαν πει ότι δεν είναι εύκολο να κάνουμε παιδιά εξαιτίας αδυναμίας σπέρματος. Δεν πήρα ποτέ την απόφαση να χωρίσω οριστικά. Τον αγαπούσα και με είχε στηρίξει πολύ σε δύσκολες στιγμές που πέρασα. Πριν από 3 μήνες χωρίς φυσικά να το περιμένω διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος. Είμαι 36 χρονών και η χάρα μου όταν το έμαθα δεν περιγράφεται. Και εκείνος χάρηκε πολύ...Του ήταν τόσο αναπάντεχο. Αυτό που ήθελε ήταν να κρατήσουμε το παιδί, να μείνουμε μαζί και ας μην παντρευτούμε. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν του ζήτησα πρακτικά να βάλουμε τα οικονομικά κάτω να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα. Οι γονείς του τον έχουν βάλει να πάρει ένα μεγάλο δάνειο για 25 χρόνια για δικά τους θέματα. Εκείνος όπως πάντα δεν έχει αρνηθεί και εγώ αναρωτήθηκα πως με ένα τόσο μικρό μισθό μπορεί να χωρέσει και το δάνειο. Οι απαντήσεις που πήρα ήταν αστείες... ότι μόλις βγει η σύνταξη της μητέρας του θα πληρώνουν τη δόση από εκεί...και μέχρι να βγει η σύνταξη ή όταν δεν θα ζουν οι δικοί του ποιος θα τα πληρώνει? Τρελάθηκα με την ανωριμότητα του ενώ περιμένει παιδί να εξακολουθεί να βάζει πάνω από όλα τους γονείς και ύστερα από όλα αυτά που του έχουν κάνει. Το ξέρω παιδιά ίσως γίνομαι υπεραναλυτική αλλά πως αλλιώς να περιγράψω την οργή που νιώθω για αυτούς τους ανθρώπους αλλά και την αγανάκτηση για εκείνον που δέχεται τα πάντα. Όταν πιέστηκε από μένα ξέσπασε πάνω μου και με έκανε να αισθανθώ τόσο μόνη...Δυστυχώς έχουν πεθάνει και οι 2 μου γονείς και όλο αυτό πρόκειται να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Ύστερα από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι θα ήταν καλυτερα και για τους 3 μας να μείνουμε χωριστά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρώ και τον ίδιο και το σπίτι και το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να με βοηθάει με αυτά τα δεδομένα. Του έχω πει εδώ και χρόνια να βρει 2η δουλειά να ανασάνει και ο ίδιος οικονομικά πόσο μάλλον τώρα...ακόμα στα λόγια είναι...

Είμαι πολύ απογοητευμένη από αυτόν και δεν θέλω να ζήσω μια ζωή βλέποντας τον άβουλο και έρμαιο της άλλης οικογένειας. Ούτε το παιδί μου θέλω να μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον. Του ζήτησα να αναγνωρίσει το παιδί και να μείνουμε χωριστά αφού δεν μπορεί να μου δώσει απαντήσεις και να συμμετέχει μόνο στο παιδί. Εκείνος θα μένει με τους δικούς του.Δέχτηκε...μπορεί να βολεύτηκε κιόλας...δεν ξέρω. Ελπίζω να έχω πάρει τη σωστή απόφαση για να ευτυχήσει και το μικρό ζουζουνάκι. Θα ήθελα τη γνώμη σας....ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!!!

Διαφημίσεις

εγω το μονο που εχω να ευχηθω ειναι με το καλο να ερθει το μωρακι σου γερο. ισως οταν γεννηθει να καταλαβει τι θα πει να εισαι πατερας και να βαλει πρωτο το παιδι του. τι να πω, δεν ξερω πως σκεφτονται ορισμενοι ανθρωποι αλλα να σου πω την αμαρτια μου δεν νομιζω οτι θα αλλαξει (μιλαω και λιγο εκ πειρας παλαιοτερης...)

γερο μωρακι και ειμαι σιγουρη οτι εσυ θα γινεις τοοοοοοσοοοοοο ευτυχισμενη που ολα τα αλλα θα τα καταφερεις ακομη και μονη!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μόλις γεννηθεί το μικρό σας θα αλλάξουν οι προτεραιότητές του...

(Η γυναίκα γίνεται μάνα με την σύλληψη ή και νωρίτερα, το "έχει"

Ο άνδρας γίνεται πατέρας όταν αντικρίσει το παιδί του ή "ποτέ")

καλό είναι να μείνετε μαζί και οι γονείς του να σας βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Μόλις γεννηθεί το μικρό σας θα αλλάξουν οι προτεραιότητές του...

(Η γυναίκα γίνεται μάνα με την σύλληψη ή και νωρίτερα, το "έχει"

Ο άνδρας γίνεται πατέρας όταν αντικρίσει το παιδί του ή "ποτέ")

καλό είναι να μείνετε μαζί και οι γονείς του να σας βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν

καλημέρα believe76. Μακάρι να άλλαζαν οι προτεραιότητες του....αλλά όπως λέει και η apricot οι άνθρωποι δεν αλλάζουν....Τι να κάνω να ρισκάρω να μείνουμε μαζί μήπως και αλλάξει? Και αν όχι να δυστυχίσουμε και οι 3 μαζί? Και αυτοί οι γονείς όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά θα επιβαρύνουν μια ζωή...μέχρι και κάτι ελάχιστα χρήματα που είχε στην άκρη του πήραν...τον έχουν γδύσει κανονικά και σωματικά και ψυχικά. Και ακόμα συνεχίζουν. Όσο αυτός το δέχεται και μάλιστα ΄τωρα που περιμένει να γίνει πατέρας γίνομαι έξαλη.

αχ τι να πω ... ο Θεος να τον φωτισει και να δει καθαρα.ειναι δυσκολη περιπτωση ανθρωπου ...για να μεινετε μαζι θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για μεγαλες ταλαιπωριες μαζι του γι αυτο θα πρεπει να ζυγισεις εσυ αν η ζωη που θα σας προσφερει θα κανει καλο στο παιδι σε σχεση με το να μεγαλωσει μονο με τη μητερα του.μονο εσυ το ξερεις αυτο.κ απ την αλλη νεα κοπελα εισαι δεν ξερεις τι θα σου φερει η ζωη μπροστα σου!δεν λενε μετα απο την βροχη βγαινει παντα το ουρανιο τοξο?καλη δυναμη κ καλη αποφαση σου ευχομαι.

Διαφημίσεις

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν , σίγουρα όατν δει το παιδί η ζυγαριά θα γέρνει προς τα εκεί αλλά μην περιμένεις και κανένα θαύμα ... η 2η δουλειά θα έδινε σίγουρα μερική λύση γιατί θα βοηθούσε κάπως αλλά πάλι ΄θα περνούσες πολλές ώρες μόνη σου ...μακάρι να βρείτε μια λύση για να μεγαλώσει μέσα σε μια κανονική οικογένεια το μωρό σου ...οι γονεις του δεν έχουν άλλα παιδια να τους βοηθησουν ?

jHgFp3.png

αχ τι να πω ... ο Θεος να τον φωτισει και να δει καθαρα.ειναι δυσκολη περιπτωση ανθρωπου ...για να μεινετε μαζι θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για μεγαλες ταλαιπωριες μαζι του γι αυτο θα πρεπει να ζυγισεις εσυ αν η ζωη που θα σας προσφερει θα κανει καλο στο παιδι σε σχεση με το να μεγαλωσει μονο με τη μητερα του.μονο εσυ το ξερεις αυτο.κ απ την αλλη νεα κοπελα εισαι δεν ξερεις τι θα σου φερει η ζωη μπροστα σου!δεν λενε μετα απο την βροχη βγαινει παντα το ουρανιο τοξο?καλη δυναμη κ καλη αποφαση σου ευχομαι.

Σε ευχαριστώ Στελλίτσα μου. Όντως είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και εγώ νιώθω τόσο μόνη...συνέχεια κλαίω και δεν μπορώ να απολάυσω την εγκυμοσύνη.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος...

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν , σίγουρα όατν δει το παιδί η ζυγαριά θα γέρνει προς τα εκεί αλλά μην περιμένεις και κανένα θαύμα ... η 2η δουλειά θα έδινε σίγουρα μερική λύση γιατί θα βοηθούσε κάπως αλλά πάλι ΄θα περνούσες πολλές ώρες μόνη σου ...μακάρι να βρείτε μια λύση για να μεγαλώσει μέσα σε μια κανονική οικογένεια το μωρό σου ...οι γονεις του δεν έχουν άλλα παιδια να τους βοηθησουν ?

Έχουν pepi μια αδελφή που έχει 2 παιδιά και ζει στην επαρχία μακριά τους...ποτέ δεν έχει βοηθήσει...και να σου πω κάτι, καλά κάνει κορόιδο είναι?

Είναι συναισθηματικά εξαρτημένος από τους γονείς του και οπωσδήποτε το καταλαβαίνει ότι τον εκμεταλλεύονται, αλλά σίγουρα του κάνουν ψυχολογικούς εκβιασμούς, οπότε... πώς να ξεφύγει! Αν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου με το μωρό, νομίζω ότι έχεις βρει την καλύτερη λύση. Αν όχι, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι η προτεραιότητα είναι η δική του ζωή και το μωράκι που έρχεται! Σου εύχομαι να έρθουν όλα κατ'ευχήν!

Είναι συναισθηματικά εξαρτημένος από τους γονείς του και οπωσδήποτε το καταλαβαίνει ότι τον εκμεταλλεύονται, αλλά σίγουρα του κάνουν ψυχολογικούς εκβιασμούς, οπότε... πώς να ξεφύγει! Αν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου με το μωρό, νομίζω ότι έχεις βρει την καλύτερη λύση. Αν όχι, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι η προτεραιότητα είναι η δική του ζωή και το μωράκι που έρχεται! Σου εύχομαι να έρθουν όλα κατ'ευχήν!

Σε ευχαριστώ annaplani, θα δυσκολευτώ λίγο οικονομικά αλλά θα καταφέρω...Το γεγονός ότι δεν μου δίνει απαντήσεις και τα αφήνει όλα στον αέρα με κάνει να κλείνω προς το να μείνουμε εγώ και το παιδί μόνοι μας. Φαντάζεσαι να μεγαλώνει το παιδί μέσα στους καυγάδες γιατί ο πατέρας του δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο σπίτι? Τουλάχιστον αν μένει με τους δικούς του θα έχει λιγότερα έξοδα και ίσως να δίνει και για το παιδί.

Δεν έχω τη δυνατότητα να συντηρώ και αυτόν..είμαι μόνη μου όπως θα διάβασες.. οι γονείς μου -εξαιρετικοί άνθρωποι-έφυγαν από τη ζωή πολύ νέοι.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι η εγκυμοσύνη είναι μια δύσκολη περίοδος με πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις.... δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Όταν γεννηθεί το μωράκι σου θα βρείς τόση δύναμη που δεν θα χρειάζεσαι κανέναν, μάλλον κάποιον για να μοιραστείς την χαρά σου και λίγο για να σε βοηθήσει.

Στη φάση που είσαι πρέπει να επικεντρωθείς στο μωράκι που μεγαλώνει μέσα σου (δύσκολο το ξέρω... εώς ακατόρθωτο) αγόρασε κάποιο παιδικό κουκλάκι με μουσική για μωράκια, σίγουρα θα σε χαλαρώνει και όταν γεννηθεί το μωράκι σου θα είναι η πρώτη μουσικούλα που θα αναγνωρίζει...

Κανείς δεν σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις ... ο χρόνος θα δείξει... άλλωστε τόσο καιρό που είχατε σχέση ήξερες τα προβλήματα

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!