Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτιση με θέμα πεταλούδες στο Ηράκλειο Κρήτης.

butterfly08

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.

Βαφτιζω την κορη μου τον Ιουλιο και το θέμα θα ειναι πεταλούδες. Εκκλησία και μαγαζί για το τραπέζι εχουμε κλείσει. Τα βαπτιστικά κτλ τα κανονίσαμε παρείτσα με τη νονά οποτε εχουν μείνει οι προσκλήσεις, μπομπονιέρες.

Δεν εχω αποφασίσει ακομα αν θα τις φτιαξω εγω ή αν θα τις παρω ετοιμες. Εσείς που τις εχετε φτιάξει μονες σας, πιστεύετε οτι θα προλάβω να τις φτιάξω? Περιπου 200 μπομπονιέρες χρειάζομαι και 60-65 προσκλήσεις. Μπορειτε να μου δωσετε μερικες ιδεες, πρωτοτυπες και "οικονομικές"? Καποια e-shop για online παραγγελιες?

Καποια πρόταση σε μαγαζιά απο τις κοπέλες που μενουν Κρήτη?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Γεια σου butterfly08!

Τις προσκλήσεις σίγουρα μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου, είναι λίγες σχετικά και έχεις και αρκετό χρόνο... μόνο που θα πρέπει να αποφασίσεις σύντομα για το σχέδιο για να αρχίσεις να φτιάχνεις...

Τώρα για τις μπομπονιέρες, εξαρτάται από την όρεξή σου, το αν έχεις βοήθεια και φυσικά το τι έχεις σκοπό να φτιάξεις. Η απλή λύση κουτάκι με κάποιο μπιχλιμπίδι πάνω δε νομίζω ότι θέλει και τόση δουλειά πια... Πότε ακριβώς είναι η βάφτιση;;;

Τώρα για ιδέες, να σου πω μια πρόσκληση που έχω λάβει και μου άρεσε πολύ; Ήταν ένα δίπτυχο χαρτόνι σαν κάρτα χρώματος κρεμ, το στόλιζε μια πεταλουδίτσα φτιαγμένη από φύλλο αλουμινίου, αυτό που κόβεται με ψαλίδι ή κοπίδι, για κεραίες είχε 2 συρματάκια και λίγ γκλίτερ στα φτερά της. Μέσα καθώς την άνοιγες έβλεπες το κείμενο γραμμένο σαν χειρόγραφο (μάλλον δεν ήταν) σε ένα ρυζόχαρτο που στο κάτω κάτω μέρος είχε τυπωμένα λουλουδάκια και πεταλουδίτσες μικρά μικρά... ήταν πολύ πολύ απλή και ωραία. ελπίζω να σου έδωσα να κατάλαβες :roll:

Επίσης, στο τζάμπο έχει πολλές πεταλούδες και μαγνητάκια-πεταλουδες με 1 ευρώ, για να χρησιμοποιήσεις σε αυτά που θα φτιάξεις ή στη διακόσμηση.

Επίσης, πάρα πολλές πεταλούδες σε διάφορα μεγέθη είδα στο βεκράκη, τον ξέρεις;

Αυτά! Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επανέλθω :)

πολύ ωραίο θέμα και πιστεύω ότι αξίζει για τόσες λίγες προσκλήσεις να τις παραγγείλεις πολύ ωραίο προσκλητήριο με φούξια πεταλούδα είδα στου mastora που έχει το Ηρακλειο (στο fotomaris,μια φορά και εναν καιρό,εβελιν,δετοράκισ,κουφέτο). Ειναι εκπληκτικό προσκλητήριο και πρωτότυπο. Μπορείς να για παιδικές μπομπονιέρες να δώσεις ζαχαρωτές μαργαρίτες όπως αυτές που μπορεςί να παραγγείλεις ταχυδρωομικώς αλλά εαν σε ενδιαφέρει μπορώ να ρωτήσω που δίνουν στο Ηράκλειο http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=2777

μπομπονιέρες http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=1736

αλλά μπορείς να κάνεςι και πουγκιά μεάλα σε χρώματα φούξια και λαχανί και να βάλεςι εππανω μαγνητάκια πεταλούδες οι πεταλούδες που θα βρείς στα jumbo. Για τον στολισμό μπορείς να βάλεςι λαχανί τσίγκινα κουβαδάκια με 1€ απο΄τα jumbo να βάλεςι ριζόχαρτα σε φούξια και από μέσα να βγαίνει ένα μπουκέτο με μπαλόνια σε άσπρο, ρόζ, φούξια, λαχανί, και να κάθεται μέσα μια πεταλούδα. Το jumbo ;έχιε φανταστικές.

k4xS.jpg

Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας κορίτσια. :D

anna72 μαλλον κατι τετοιο λεω να φτιάξω για τους μεγάλους, κουτάκι με καποιο μπιμπιχλιμπιδακι, ισως πεταλουδίτσα να κρέμεται με χαντρούλες. Για τα παιδάκια σκεφτηκα καραμέλα-πουγκί ή χωνάκι. Καλά ειναι? Η βάφτιση ειναι στις 12 Ιουλίου. Ο βεκράκης που ειναι ακριβως?

manoula24 ειναι καταπληκτικές οι προσκλήσεις σου αλλα δε νομίζω να τα καταφέρω να φτιάξω κατι ανάλογο. Θα παω για κατι πιο απλό να ειμαι σιγουρη και για το αποτέλεσμα. Ισως κατι σαν αυτο που εχει φτιάξει η tsaxpina.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=159217&highlight=#159217

melina πορεις να μου πεις που ειναι τα καταστηματα αυτα? (εκτος απο κουφετο, μια φορα κι εναν καιρο). Ειμαι σιγουρη οτι ξερω που ειναι, τα εχω ακουσει απειρες φορές αλλα τωρα εχει κολλήσει το μυαλό μου. Απόψε θα ξεκινήσω το ψάξιμο και θέλω να παω σε όλα, να παρω ιδέες και να δω τιμές.

Οσο για τα χρώματα ειναι συνδυασμός ροζ-φούξια.

Διαφημίσεις

Πεταλουδίτσα, ο βεκράκης είναι στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, λίγο μετά την Αγροτική τράπεζα δεξιά, όπως έρχεσαι από Χανιόπορτα (είναι ένα στενό εκεί, στρίβεις λίγο και τον βλέπεις). Δεν έχει όμως έτοιμες μπομπονιέρες, μόνο υλικά, τούλια, κουτιά, κορδέλες, φανάρια κλπ Έχει και σάιτ, μπες να δεις: http://www.vekrakis.gr Πολλά και οικονομικά υλικά έχει και το super pack, στο κέντρο, στο φούρνο του Τούλη παραδίπλα.

Επειδή εμείς τώρα είμαστε σ' αυτή τη φάση, τα ρουχαλάκια, λαμπάδα κλπ από πού τα πήρατε;

Αννουλα αν και γυρίσαμε πολλα μαγαζιά με τη νονά καταλήξαμε στο Χανάγια. Πολυ καλή εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία και σχετικα καλές τιμες (αν και πανω κατω εχουν ολα τις ιδιες τιμές). Στην αβερωφ, (πηγαίνοντας απο Πλ.Κορνάρου προς Πλ. Ελευθερίας) σε ενα απο τα στενάκια αριστερά εχει ακομα ενα μαγαζί με πολυ ωραία πραγματα επισης. Εσας ποτε ειναι η βαφτιση?

artemis με το καλο να ερθεις στη βαφτιση :D:P:D Εισαι κρητικιά?

Αννουλα αν και γυρίσαμε πολλα μαγαζιά με τη νονά καταλήξαμε στο Χανάγια. Πολυ καλή εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία και σχετικα καλές τιμες (αν και πανω κατω εχουν ολα τις ιδιες τιμές). Στην αβερωφ, (πηγαίνοντας απο Πλ.Κορνάρου προς Πλ. Ελευθερίας) σε ενα απο τα στενάκια αριστερά εχει ακομα ενα μαγαζί με πολυ ωραία πραγματα επισης. Εσας ποτε ειναι η βαφτιση?

artemis με το καλο να ερθεις στη βαφτιση :D:P:D Εισαι κρητικιά?

Όχι γλυκιά μου αλλά θα πρέπει να ήμουν στην προηγούμενη ζωή μου!!!!!

Έχω περάσει το 2003 τις ωραιότερες διακοπές μου. Τρελένομαι για την Κρητική κουζινα, (ένα θα σου πω, το ελαφρύ φαγητό που τρώμε συνήθως τα βράδια είναι ΝΤΑΚΟΣ). Μαγεύομαι όταν βλέπω κρητικούς να χορεύουν πεντοζάλι, ταξιδεύω όταν ακούω τις απίθανες μαντινάδες σας....... Για να μην πω για τα απίθανα τοπία και τις φοβερές θάλλασες!

Του χρόνου, να είμαστε καλά, που θα είναι και μεγαλύτερος ο Θάνος μου, σκεφτόμαστε να κατεβούμε. Στο Ηράκλειο μένει και η θεία του άντρα μου (αδελφή του πατέρα του)

Είσαι πολύ τυχερή!!!! Αλήθεια!!!!

Άσε

7adb2868d6.png

οι τιμες που γραφει στο site του vekraki πχ στις πεταλουδες που λεει 2,30/14εκ/6 συσκευασια ασορτι, τι ακριβως εννοει?οτι τα εξι κομματια κανουν 2,30 ή το καθε ενα ξεχωριστα?

Διαφημίσεις

Νενάκι, Και εγώ έτσι νομίζω, γιατί είναι μεγάλου μεγέθους και το θεωρώ λίγο απίθανο να κοστίζουν όλες τόσο :?

Buterfly, και εμένα στο Χανάγια μου έχει πει η νονά μας ότι έχει δει ωραία πράγματα, το έψαχνα όμως στην 62 Μαρτύρων και δεν το έβρισκα για να κοιτάξω λίγο πριν πάμε μαζί με το μωρό... Αφού μου λες ότι έχει και καλές τιμές ακόμα καλύτερα! Εσείς τα έχετε κλείσει δλδ έ;;; Ωχ αγχώθηκα τώρα, εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα και βαφτιζόμαστε μια εβδομάδα μόνο μετά από σας! :oops:

Artemis, να 'ρθειτε, να 'ρθειτε! Αν έρθετε μάλιστα 10-20 Ιουλίου θα προλάβετε και τις δύο βαφτίσεις!!! :D

Artemis, να 'ρθειτε, να 'ρθειτε! Αν έρθετε μάλιστα 10-20 Ιουλίου θα προλάβετε και τις δύο βαφτίσεις!!! :D

Μη μου βάζεις ιδέες :):):):)

Μη μου βάζεις ιδέες :D:D:D:D:D:D

7adb2868d6.png