ChocolatePuma Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ξέρεις κανείς κάποιον "καλό" παιδίατρο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mel Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Στην Νέα Ερυθραία είναι η παιδίατρος που πηγαίνω και τα δύο παιδιά μου και είμαι ευχαριστημένη. Λεγεται Λαϊνα Ιωαννα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George P Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 πολυ καλη παιδιατρος ειναι στη νεα ερυθραια ειναι και η Ματιατου 6974120440 παω και τα δυο παιδια μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChocolatePuma Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 Να ρωτησω μια μικρη διευκρίνηση? Ποια είναι η άποψη των γιατρών που αναφέρετε σχετικά με τον θηλασμό και τη χορήγηση συμπληρώματος στα βρέφη? Το ρωταω γιατί από τις απόψεις τους, ίσως καταλάβω κάποια πράγματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άμεσες απαντησεις σας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mel Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Η γιατρός μου είναι υπερ του θηλασμου. Εχει θηλάσει και η ιδια τα παιδια της αρκετους μήνες και ούσα εργαζόμενη από ότι έχω καταλάβει αλλά και σε εμένα πάντα μου έλεγε να συνεχίσω να θηλάζω και να μην με πτοουν τα οποια μικρα προβληματάκια είχαν ή νομζα ότι είχαν τα παιδιά μου. Βέβαια στην Ερυθραία είναι και μια άλλη γιατρός η οποία είναι πάρα πολύ έκδηλη υπερ του θηλασμού , σε σημείο όμως που θεωρει οτι παιδι που θηλάζει δεν έχει κανένα πρόβλημα(είχε παραβλέψει κάτι στην μικρή μου) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Mel,ποια ειναι η παιδιατρος που λες; Αν θες στειλε μου pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mel Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 joe, σου έστειλα το όνομα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tessie Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Η γιατρός μου είναι υπερ του θηλασμου. Εχει θηλάσει και η ιδια τα παιδια της αρκετους μήνες και ούσα εργαζόμενη από ότι έχω καταλάβει αλλά και σε εμένα πάντα μου έλεγε να συνεχίσω να θηλάζω και να μην με πτοουν τα οποια μικρα προβληματάκια είχαν ή νομζα ότι είχαν τα παιδιά μου. Βέβαια στην Ερυθραία είναι και μια άλλη γιατρός η οποία είναι πάρα πολύ έκδηλη υπερ του θηλασμού , σε σημείο όμως που θεωρει οτι παιδι που θηλάζει δεν έχει κανένα πρόβλημα(είχε παραβλέψει κάτι στην μικρή μου) Καλησπέρα θα μπορούσες να μου στείλεις και εμένα πμ να μου πεις για ποια λες. Σε ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts