Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 ΚΟΡΊΤΣΙΑ, ΠΏς ΑΙΣΘΆΝΕΣΤΕ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΌΣΟ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΌς ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΏΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ?? ΝΑ ΣΑς ΠΏ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΊΑ ΜΟΟΥ, ΈΝΩ ΈΧΩ ΠΟΛΎ ΓΛΥΚΆ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ , ΚΆΠΟΙΕς ΏΡΕς ΜΕ ΠΙΆΝΕΙ ΈΝΑς ΠΑΝΙΚΌς ΆΛΛΟ ΠΡΆΓΜΑ.. ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΟΚΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΑΙΏΝΕς ΌΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΌΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΌΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΑΛΛΆ... ΕΣΕΊς????????? Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vann Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Θα ειναι η πιο ωραια εμπειρια της ζωης σου,ζηστες γιατι ειναι μοναδικες στιγμες αυτες που σε περιμενουν, κ εγω ετσι ημουν σαν εσενα φοβομουν αυτο που με περιμενε αλλα το ηθελα πολυ,πιστεψε με ειναι το ωραιοτερο πραγμα που θα εχεις ζησει στην ζωη σου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Εγώ πάλι πολύ αναίσθητη από άποψη φόβου...δεν φοβάμαι καθόλου ρε κορίτσια...μήπως δεν είμαι νορμάλ;;; Σίγουρα θα με πιάσει μιά και καλή το άγχος όταν έρθει εκείνη η ώρα, αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα τον νου μου στο πως θα γεννήσω και στους φόβους, όπως έχω μία φίλη που έχει φρικάρει μόνο που σκέφτεται την γέννα. Κατά τ΄άλλα θα πω πως είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω σαν παλαβή να σφίξω το νινάκι μου στην αγκαλιά μου! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 ίσως με πιάνει φόβος για να πάνε όλα καλά, να μην πονάω πολύ ( φοβιτσιάρα στον πόνο αν και τον ανέχομαι, το ομολογώ) αλλά δεν ξερω....... μάλλον είναι το αγνωστο που με αγχώνει... το οποίο άπό ότι διαβαζω απο άλλες κοπέλες μετά θα το θυμάμαι σαν μια απλή γλυκιά αναμνηση... αλλά τώρα....... χώρια που αγχώνει το μετά.... Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 εγω δε νιωθω φοβο με την εννοια του φοβου...πιο πολυ αισθανομαι αγωνια και μια γλυκια ανυπομονησια... βεβαια μεχρι να γεννηθει εχω στο πισω μερος του μυαλου μου να πανε μεχρι το τελος ολα καλα να ειναι γερο και υγιη και να αντικρυσω τη πιο γλυκια φατσουλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου. τι αλλο να ζητησει μια γυναικα βρε κοριτσια? αυτες οι στιγμες πιστευω με αποκορυφωση τη γεννα ειναι οι πιο σημαντικες στη ζωη της. ουτε ο γαμος ουτε τιποτα δε συγκρινεται κατα τη γνωμη μου. Τελοςπαντων εγω ειμαι στον 5ο μηνα και σημερα σκεφτομουν ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!! σε λιγους μηνες θα εχω αγκαλιτσα ενα μικρουλι πλασματακι που θα εχει αναγκη τη φροντιδα και την αγαπη μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 μήπως δεν είμαι νορμάλ;;; ..... Τουλάχιστον καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα τον νου μου στο πως θα γεννήσω και στους φόβους, όπως έχω μία φίλη που έχει φρικάρει μόνο που σκέφτεται την γέννα. νορμάλ ε??????? τι να πώ... μάλλον εγώ δεν είμαι και πολύ... αλλά να με σκέφτεσαι την ώρα που θα γεννάς με γεμίζει αισιοδοξία... κλαψ κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!!!! i am touched!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Θα σε σκέφτομαι φιλενάδα... αν αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία εγώ γιατί να μην το κάνω;;; Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
arma Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι τον πόνο της γέννας ή γενικά την διαδικασία.άλλωστε υπάρχει και η αγία επισκληρίδιος! Η μεγαλύτερη έννοια μου είναι για την μικρή μου... Το συναίσθημα πάντως που επικρατεί όπως έχω ξαναπεί είναι η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 την υγεία μας να ΄χουμε και όλα θ απάνε καλά.. άλλωστε γιατί να μην πάνε ??? αμαν πια... λοιπόν. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouge Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Αν και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι νωρίς να τα σκέφτομαι (στον 5ο μήνα) έχω συνέχεια στο νου μου τη γέννα.Το βασικό που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και να έχω ένα γερό μωράκι. Να είμαι και εγώ καλά, γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρα...Μετά σκέφτομαι τον άντρα μου, πως θα είναι...Ο καλός μου είναι γλύκας!Μετά σκέφτομαι πως θα είναι το μουτράκι του γιού μου!!Σκέφτομαι τη στιγμή που θα τον αντικρύσω...Τι χρώμα μάτια θα έχει, θα είναι μεγάλο μωρό, παχύ....τι??Όλο τέτοια πραγματάκια σκέφτομαι...Από ότι καταλάβατε είμαι λίγο ανυπόμονη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Αν και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι νωρίς να τα σκέφτομαι (στον 5ο μήνα) έχω συνέχεια στο νου μου τη γέννα.Το βασικό που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και να έχω ένα γερό μωράκι. ........Μετά σκέφτομαι πως θα είναι το μουτράκι του γιού μου!!Σκέφτομαι τη στιγμή που θα τον αντικρύσω...Τι χρώμα μάτια θα έχει, θα είναι μεγάλο μωρό, παχύ....τι??Όλο τέτοια πραγματάκια σκέφτομαι...Από ότι καταλάβατε είμαι λίγο ανυπόμονη! το πώ ς θα είναι νομίζω ότι είναι κάτι που όλες το σκεφτόμαστε και μάλιστα αρκετά... πώς θα έιναι αυτή η φατσούλα........ Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam to be Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Κι εγώ ακριβώς σαν την Αφροδίτη. Ώρες ώρες πελαγώνω. Μάλλον είναι το άγνωστο... Μετά λέω τόσες και τόσες το κάνανε, και ψιλοπαρηγοριέμαι, και μετά πάλι απ΄την αρχή πελαγώνω και αγχώνομαι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Κι εγώ ακριβώς σαν την Αφροδίτη. Ώρες ώρες πελαγώνω. Μάλλον είναι το άγνωστο... Μετά λέω τόσες και τόσες το κάνανε, και ψιλοπαρηγοριέμαι, και μετά πάλι απ΄την αρχή πελαγώνω και αγχώνομαι...,, αχ βρε mam to be.... συμπάσχουμε τελικά και είμαστε και πολύ κοντα........... αντε να αλληλοπαριγοριόμαστε.... Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Γ. Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenny Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 αχ κορίταια κι εγώ έχω τρομερή ανυπομονησία!!!!1 αλλά να σας πω ην αλήθεια μου φοβάμαι και λίγο, αχ να πάνε όλα καλά και ξέρω μετά θα φύγουν όλοι οι φόβοι!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mammyblue Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Εγώ πάλι είμαι αναίσθητη, δεν φοβάμαι, ούτε αγχώνομαι και είναι πολύ περίεργο για εμένα που με το παραμικρό περνάω τα πάντα από κόσκινο. Απλά έχω πει στον εαυτό μου ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ας αγχωθώ εκείνη την ώρα, τώρα απλώς απολαμβάνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ! α γειά σου βρε μαρία μου.... το ίδιο ακριβώς......... θα είμαι έτοιμη , θα είμαι καλή , θα είμαι σωστή. και όλα αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα τα οποία βέβαια θα βρούν την απάντηση τους με τον ερχομό του μωρού με τον καιρό και με βοήθεια από δικούς μας ανθρώπους.... ( αρκεί φυσικά ν αμην το ξεχ%$#ουν και αυτοί έτσι???) Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Κορίτσια μου μην αγχώνεσται καθόλου...όλα θα πάνε καλά. Στο πρώτο παιδάκι πάντοτε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατι δεν ξέρουμε τι μας περιμένει, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρουμε. Απλά πρέπει κι εμείς πρώτα να μπούμε στον ρόλο της μαμάς...αν κι εγώ έχω μπεί από την μέρα που έμεινα έγκυος...έτσι μου φαίνεται! Δεν αγχώνομαι καθόλου για το αν θα είμαι καλή ή αν θα τα καταφέρω...θα είμαι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Κορίτσια μου μην αγχώνεσται καθόλου...όλα θα πάνε καλά. Στο πρώτο παιδάκι πάντοτε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατι δεν ξέρουμε τι μας περιμένει, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρουμε. Απλά πρέπει κι εμείς πρώτα να μπούμε στον ρόλο της μαμάς...αν κι εγώ έχω μπεί από την μέρα που έμεινα έγκυος...έτσι μου φαίνεται! Δεν αγχώνομαι καθόλου για το αν θα είμαι καλή ή αν θα τα καταφέρω...θα είμαι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΜΠΡΆΒΟ ΚΟΥΚΛΆΡΑ ΜΟΥ, ΈΤΣΙ.... ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΌΠΗΣΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ....... ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΙΔΙΟ....... Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 εξαλλου ειναι στο dna μας να ξερουμε τι να κανουμε οταν γινουμε μανες. εδω τα ζωα τα καταφερνουν μια χαρα χωρις να γνωριζουν καν τι τα περιμενει εμεις θα κολλησουμε? η φυση ξερει καλυτερα απο μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 εξαλλου ειναι στο dna μας να ξερουμε τι να κανουμε οταν γινουμε μανες. εδω τα ζωα τα καταφερνουν μια χαρα χωρις να γνωριζουν καν τι τα περιμενει εμεις θα κολλησουμε? η φυση ξερει καλυτερα απο μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 εκατο φορες το πηρε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphrodite_k Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 εκατο φορες το πηρε ηταν για να το εμπεδώσουμε......... χαχαχα Quote Aphrodite_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
peny21gr Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Πωπω βρε κορίτσια μόνο σκέφτομαι εκείνη την στιγμή (να κρατάω στα χέρια μου τον γιο μου) τρελένομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μετά δεν το φοβάμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ κι εγώ και ο άντρας μου για να είναι γερό και ευτυχισμένο1 Τη γέννα λίγο φοβάμαι αλλά το ξεπαιρνάω αφού έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται διαφορετικά.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam to be Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Κι εγώ νομίζω πιο πολύ την γέννα φοβάμαι παρά το μετά. Απίστευτο βέβαια. Μας φοβίζει πιο πολύ μια τόσο δα στιγμούλα και όχι μια ολάκληρη ζωή. Αλλά έτσι είναι. Ο ενδεχόμενος πόνος σε καθηλώνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts