Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ?

Recommended Posts

Δυστυχως σε αυτη τη ζωη δεν ψαχνομαι αρκετα και ακομα καλυτερα οταν μου λενε κατι ΄΄βαριεμαι΄΄να το ψαχνω. Τυχαια σημερα μπηγα στην σελιδα health pages και διαβασα για τα δημοτικα ιατρεια. Τοτε θυμηθηκα μια ξαδελφη μου που μου ελεγε οτι για τεστ παπ παει εκει και δεν πληρωνει. Εχει κι αλλες ειδικοτητες μεχρι και παιδιατρο. Εχει παει καμια και ξερει πως λειτουργει? Ισχυει οτι δεν πληρωνεις? Επισης οι γιατροι αυτοι ειναι ειδικευομενοι η κανονικα γιατροι που εχουν τελειωσει? Μαλιστα ανακαλυψα οτι υπαρχει δημοτικο ιατρειο πολυ κοντα μου. Παντα περναγα απο εκει αλλα ποτε δεν εδωσα σημασια. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ! Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω γλυκια μου angicat αλλα αν βρεθει και καμια κοπελα που να εχει παει να μας πει εντυπωσεις ακομα καλυτερα. Σ΄'ευχαριστω που εψαξες για εμενα!

• 8 months later...

καλημέρα!!ναι έχω πάει στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων και επι Νικήτα Κακλαμάνη η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.Είχε ότι ειδικότητα φανταστείς πχ παιδοψυχολόγο,ψυχιατρο,χειρουργο,μαστολόγο,οδοντίατρο,φυσικοθεραπευτή (πολύ καλή για μασάζ),παθολόγο,πνευμονολόγο μέχρι και αλλεργιολόγο είχε να φανταστείς.Είχε κι άλλες ειδικότητες που δεν τις θυμάμαι όμως.Όλοι οι παραπάνω ήταν νέοι επιστήμονες-συμβασιούχοι τους οποίους έσπευσε να διώξει ο νεος δήμαρχος Καμίνης με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Δήμαρχος της Αθήνας.Και φυσικά δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί πια ο κόσμος όπως παλιά. Πρόσφατα πήγα να γράψω κάτι φάρμακα και επικρατούσε νέκρα. Μονο ένας ιατρός άνευ ειδικότητας υπήρχε ο οποίος έκανε και χρέη παθολόγου (αυτός ήταν πρωταθλητής ελλάδος στο πόλο και διορίστηκε στην ζούλα επι πασοκ) και δύο οδοντίατροι που βαριόντουσαν που ζούσαν.Ολα αυτά τα διαπίστωσα και μόνη μου εφόσον πήγαινω από το 2007 στα Ιατρεία του Δήμου αλλά μου τα έχει επιβεβαιώσει και κάποια μόνιμη υπάλληλος που εργάζεται εκει. Ο δήμαρχος Καμίνης φρόντισε να αφήσει τόσους νέους ανθρώπους άνεργους αδιαφορώντας για το χάος που επικρατεί αυτή την στιγμή στα Ιατρεία του Δήμου και για τους πολίτες που φτάνουν ως εκει και φεύγουν διοτι δεν εξυπηρετούνται.

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω ότι τα πάντα γίνονται δωρεαν εκεί, κάνεις και εξετάσεις αίματος,τεστ παπ χωρίς να πληρώσεις τίποτα και μάλιστα σε κάποια φάση είχαν βάλει και σπειρομέτρηση

Σοβαρα μιλας????????? και τωρα τιποτα??????????? και εγω ανηκω στο Δημο Αθηναιων και παντα εχω κατα νου να παω και εγω μια φορα στα Δημοτικα Ιατρεια να δω τι παιζει. Δεν ειχα και κανενα μηνυμα απο εδω μεσα και το εχω αφησει και μαλλον τωρα οπως μου τα λες εσυ με αφησαν και αυτα :(

Διαφημίσεις

Ειχα παει ενα πρωι τυχαια στα Δημοτικα Ιατρεια του Νεου Κοσμου.Ειναι λιγο βρωμικα,ποιο νοσοκομειο δεν ειναι αλλωστε(?) αλλα δεν πληρωσα τιποτα και ο δερματολογος που με εξυπηρετησε ηταν ευγενικοτατος και πολυ καλος ως επιστημων!