Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εχω φαει κολλημα βρε κοριτσια,το δωρο το κουμπαρου το βαζουμε στα κλασσικα κουτακια οπως κανανε παλια η υπαρχει καποιος αλλος πιο χαριτωμενος τροπος?ειναι υποχρεωτικο να το εχεις στην εκκλησια να το δει ολος ο κοσμος?εμενα προσωπικα αυτο μου φαινεται απλα ενα μεσον επιδειξης και τιποτα αλλο.αν το δωσουμε το δωρο στο νονο και τη νονα προσωπικα θα γινει κατι?γιατι εχω την πεθερα μου που εχει φαγωθει πως πρεπει το δωρο του νονου να το δει ολος ο κοσμος.

σας ευχαριστω που κανατε τον κοπο να το διαβασετε!

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως είναι λίγο ξεπερασμένη η επίδειξη του δώρου πόσο μάλλον στην εκκλησία. Δώσε το δώρο από πριν να ξεμπερδεύεις. Άλλωστε τι θα πρωτοκάνεις εκίενη τη μέρα;

εμεις παντως δεν το ειχαμε στην εκκλησια,το ειχαμε δωσει απο πριν.

επισης και εμεις!!και στους δυο νονους το ειχαμε δωσει καμια εβδομαδα νωριτερα!!

αυτα ειναι γελοιοτητες!!να εχεις το αγχος σου σε παιδια, βαφτιστικα, μπομπονιερες , γλυκα, καλεσμενους, και να εχεις και την γκουμουτσα παραμασχαλα να την δει ο κοσμος!!! :shock: ελεος!!

εγω τα θεωρω ξεπερασμενα παντως..............

αυτο λεω και εγω.δηλαδη αν εγ παω να παρω στο νονο και την νονα ψυγειο θα πω στον κωτσ...λο να το φερει στην εκκλησια και μετα να το παει απο το σπιτι των παιδιων???? :lol::shock::lol::shock::lol::shock::lol:

Διαφημίσεις

Εμείς τους τα δώσαμε στη δεξίωση, χωρίς να τα δει όλος ο κόσμος. Εκείνη τη μέρα είχε γιορτή ο νονός και γενέθλια η νονά και γιαυτό τους τα δώσαμε τότε.

Πήρα ένα κουτί μπαμπού και το στόλισα με κορδέλες και τα έβαλα μέσα.

Απλά πράγματα και όχι κραυγαλέα.

Την ίδια απορία είχα κι εγώ, όταν στο κατάστημα που αγοράσαμε το δώρο, ρώτησα μήπως κάνουν ειδικό αμπαλάζ για την περίπτωση αυτή (για να "εκτεθεί" στην εκκλησία, όπως θυμόμουν απο βαφτίσεις προ μνημονεύτων ετών!). Ντράπηκα λίγο όταν μου είπαν οτι αυτό είναι πια ξεπερασμένο... επειδή όμως πρόκειται για κόσμημα, εμείς θα το δώσουμε στη νονά την ημέρα της βάφτισης και αν θέλει ας το φορέσει...! Εχω κι εγώ παράξενη και επιδειξιομανή πεθερά, (αν πέρναγε απο το χέρι της θα είχαμε κι εμείς το δώρο μέσα σε βιτρίνα, σε βάση που γυρίζει γύρω-γύρω, με μουσική και προβολέα!!!) αλλά εφόσον συμφωνώ με τον άντρα μου...ας λέει ό,τι θέλει!

Cx34p3.png2WWcp2.png

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΠΑΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΑΝ.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

Σιγά που θα πρέπει να το δει όλος ο κόσμος!

Και αν δεν μπορείς να το αγοράσεις νωρίτερα ή έχεις συμφωνήσει με τον νονό/νονά π.χ. ένα ταξίδι, τι θα κάνεις, θα βγάλεις σε ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ τα εισιτήρια και θα τα κολλήσεις έξω από την εκκλησία σαν πανό διαδήλωσης για να τα δει ο κόσμος? :lol::lol::lol::lol:

Βέβαια εσύ ξέρεις και τον νονό. Αν του αρέσουν οι φαμφάρες κάνε κάτι αντίστοιχο. Αν όχι, κάνε κάτι διακριτικό!

7adb2868d6.png

Εγω σκεφτομαι να δωσω τα δωρα στις 3 κουμπαρες μου μια μερα πριν που εχω κανονισει ραντεβου με αισθητικο και μανικιουριστ να μας περιλαβει ολες!!!! :wink::D:D

Δεν χρειαζετε να δει ολος ο κοσμος τα δωρα... :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Στον γαμο μου (πριν 11 χρονια) το δωσαμε μεν στην εκκλησια αλλα

δεν ηταν σε αυτο το διαφανο κουτι που συνηθηζοταν για να το βλεπει

ολος ο κοσμος. Ηταν μεσα σε ενα κουτι τυλιγμενο με ενα ωραιο φιογκο.

Τωρα απ'οτι ακουω και βλεπω οι εποχες εχουν αλλαξει μαζι και τα δωρα για τους κουμπαρους. Πλεον συνηθιζονται κι' αλλα πραγματα για δωρα εκτος απο τα κλασσικα (ρολοι κλπ) οποτε αλλαζει και ο τροπος που τους το δινουμε.

Και εμεις σκεφτομαστε να του δωσουμε του κουμπαρου το δωρο του η πριν

η μετα τη βαφτιση. Παντως οχι στην εκκλησια.

Φανταζεστε τι θα λενε οι λιγο μεγαλυτερης ηλικιας θειτσες και γιαγιαδες!

¨Καλα δωρο δεν του κανανε του κουμπαρο?¨

Θα εχει γελιο!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Κατ'αρχας με το καλο η βαφτιση! Εμεις στην πρωτη βαφτιση ειχαμε παρει ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη , στη δευτερη επωνυμο ρολοι. Και τα δυο ειχαν δωθει περιπου μια εβδομαδα πριν τη βαφτιση καπου αναμεσα σε τσιπουρα και μεζεδες με ευχες και γελια.Αφου ειχαν τελειωσει ολες οι ετοιμασιες και τα τρεξιματα ειχαμε κανει ενα ωραιο τραπεζι στο σπιτι τους κουμπαρους για να τους ευχαριστησουμε και τους τα δωσαμε τοτε.

Γενικα και εγω πιστευω πως εχει αλλαξει η κατασταση και τα πραγματα ειναι πιο free και ως προς το τι δωρο θα παρεις και πως θα το δωσεις.Προσωπικα σιχαινομαι τις φανφαρες και τα στολισμενα κουτια.

Θετω ομως και την εξης ρητορικη ερωτηση: Εφοσον το δωρο εχει ως σκοπο να ευχαριστησει το νονο/νονα δεν πρεπει να σκεφτουμε τι θα του/της αρεσε;Αν ειναι low profile προφανως του το δινουμε διακριτικα και σε προσωπικο χωρο, αν ομως ειναι πιο...της επιδειξης ας μου επιτραπει η εκφραση και το θελει το τζερτζελο και το λουλουδοστολισμα δε θα χαρει πιοτερο με ενα κουτι στολισμενο με καθε μεγαλοπρεπεια διπλα στα καλαθια με τις μπομπονιερες να το δει και η πεθερα να φαει τα μουστακια της; Λεμε τωρα!

Εμεις του το ειχαμε δωσει 2-3 μέρες πριν και γενικα στην εκκλησια δεν υπηρχε κουτακι.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

αυτο λεω και εγω.δηλαδη αν εγ παω να παρω στο νονο και την νονα ψυγειο θα πω στον κωτσ...λο να το φερει στην εκκλησια και μετα να το παει απο το σπιτι των παιδιων???? :lol::shock::lol::shock::lol::shock::lol:

απαικτη εισαι....

Και εμεις μετα τη βαφτιση θα τους τα δωσουμε. Ετσι το αποφασισαμε με τις νονες. Να ειμαστε πιο ηρεμοι να κανουμε και το χαβαλε μας.

Κατι πηγε να πει η μαμα μου αλλα δεν προλαβε να το τελειωσει... :lol::lol:

Δεν θα με φτανουν τις λεω τοσα που θα εχω εκεινη την ημερα και επιπλεον 2 μωρα σε υστερια (εχουμε προβλημα με το ντυσιμο) θα εχω και στο νου μου μη ξεχασω να δωσω τα δωρα στις νονες να τα δουν ολοι για να μη νομισουν οτι δεν τους εδωσα δωρο.

Και στη τελικη τι νοιαζει το καθενα τι δωρο εκανα στις νονες. Θα τα πληρωσουν μήπως???

Βλακειες και επιδειξιομανιες αρχαιοτατων χρονων.

as1cA4VFg1X0010Nzc3MzRkaHBsfDYzNmR8Wm9lcyBtYXMsIGZvdXJmb3VyaW5ha2lhIG1hcy4uLg.gif

αχ αυτο το περιβοητο κουτακι.....

εμεις παντρευτηκαμε το 2005 και φυσικα(ετσι θελω να πιστευω)οπως σε ολους τους γαμους ολο και κατι ξεχνανε να παρουν στην εκκλησια.

εμενα τα δικα μου αστερια ξεκινησαν για την εκκλησια χωρις τις μπομπονιερες,ευτυχως μεσα στον πανικο μου σκεφτηκα να ρωτησω αν τις πηραν,οι κουμπαροι φυγαν για την εκκλησια χωρις το δισκο με τα στεφανα και τρεχαν να τα παρουν...για να φτασω στο κουτακι το πριβοητο που λετε εμαστε στην εκκλησια ξεκιναει το μυστηριο και βλεπω να γινεται ενα σουσουρο και να λενε κατι οι θειτσες να κρυβουν το στομα με το χερι... και να που μου ερχεται στο μυαλο το δωρο των κουμπαρων κοιταω πουθενα το κουτι..με βλεπει ο παππους μου το λεει σε μανα γιαγια και φευγει για το σπιτι να το παρει,ευτχως το σπιτι σχετικα κοντα με το αυτοκινητο..αλλα για ενα χαζοκουτο ο παππους μου εχασε ολο το μυστηριο απο την μοναδικη του εγγονη.

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ... ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΛΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΤΙΑ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΕ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΚΤΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΙΑ!!!!

Λία

εγω ομως τι να τους παρω που ο νονος μας ειναι κοσοβο και εχει φερει ολα τα ηλεκτρονικα απο εκει?

Μια κοσοβάρα, που μένει στην Ελλάδα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

αρτεμιςςςςςςςςςς σωστη αλλα θα με κυνηγαει η νονα

Ουπππςςςςςς :o:o

Συγνώμη δεν το ήξερα :o:o

Τότε κάνε του δώρο...... την ίδια τη νονά :lol::lol::lol::lol:

7adb2868d6.png