Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 μικρουλια στο σπιτι - πως τα βγαζετε πέρα με τόσο εξοπλισμ

Recommended Posts

βοηθεια κορίτσια!το σπιτι μου μοιαζει με παραρτημα του τζαμπο!

έχω 3 γιους και οι δυο μικροί έχουν μολις 15 μήνεσ διαφορα

και οι δυο χρειαζονται και καρότσια κα καρεκλακια φαγητου κ.τ.λ

καροτσια για παραδειγμα έχω το μονο μπαστουνι του μεγαλου, το μονο

μπεμπε του μικρου και διπλο για όταν τους βγαζω βόλτα μαζι .το χωλ μου είναι σαν παρκινγκ! βαλε τωρα παιχνίδια μπανακια ριλαξ καρεκλακια

στα 75 τετραγωνικα!ιδέες?

Διαφημίσεις

βοηθεια κορίτσια!το σπιτι μου μοιαζει με παραρτημα του τζαμπο!

έχω 3 γιους και οι δυο μικροί έχουν μολις 15 μήνεσ διαφορα

και οι δυο χρειαζονται και καρότσια κα καρεκλακια φαγητου κ.τ.λ

καροτσια για παραδειγμα έχω το μονο μπαστουνι του μεγαλου, το μονο

μπεμπε του μικρου και διπλο για όταν τους βγαζω βόλτα μαζι .το χωλ μου είναι σαν παρκινγκ! βαλε τωρα παιχνίδια μπανακια ριλαξ καρεκλακια

στα 75 τετραγωνικα!ιδέες?

δυστυχως δεν εχουμε ολοι μεγαλα σπιτια.....

κι εμεις δυο μωρα, ολα διπλα!! σε 85 τμ!!!

αφου ορισμενες φορες , λεω θα τα πεταξω ολα!!!!!!!!!

δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα....απλα εμεις γενικως ειμαστε κατα των πολλων παιχνιδιων μεσα στη μεση....για να καταλαβεις στο σαλονι που ειναι ενιαιος χωρος με την τραπεζαρια και την κουζινα , 44 τμ!! και ειναι ολη την ημερα τα μωρα και παιζουν, εχουμε 3 καλαθια με παιχνιδια απο το ΙΚΕΑ , και ενα αυτοκινητακι.......αυτα!υπαρχουν παιχνιδια που δεν τα εχουμε ανοιξει -απο δωρα βαφτισης π.χ. στην αποθηκη(ευτυχως που υπαρχει κι αυτη!!!) διοτι οπως λεει ο συζυγος , θα πρεπει να μαθουν να παιζουν και οχι να πετανε τα παιχνιδια.....να εκτιμανε τα παιχνιδια.

και μπορω να πω οτι εχει απολυτο δικιο....

οχι οτι δεν πετανε παιχνιδια , αλλα ψαχνουν , εξερευνουν, παιζουν....

αν τα ειχαμε οοοοοοοοοοοοοοολα τα παιχνιδια μεσα στη μεση , θα επρεπε να βαλουμε χειρολαβες στο σαλονι, επειδη δεν θα μπορουσαμε να πατησουμε κατω!!!!!

ουφ!!!!αυτα!! :)

το ικεα εχει κατι ειδικα μεγάλα σαν γαντζους, μεγαλους όμως που τους βάζεις ψηλά, πχ σε χωρο που δε σε πειραζει να φαινονται ψηλα,

και κρεμάς εκεί τις μεγάλες τσάντες που εχουν, που είναι σχεδον διαφανής με μεγαλα χερούλια και κλεινουν με φερμουάρ, και εκεί αποθηκευεις και καποια πραγματα που βαζεις εποχιακά. επισης μπορείς να βαλεις και ενα τετοιο γαντζο

για να σου κρατάει ψηλά τα καρότσια όταν ξερεις πχ οτι θα κανεις μέρες να το ξαναχρησιμοποιήσεις το ένα, το διπλώνεις και το κρεμάς ψηλά στον γάντζο.

(μιλάω να είναι βιδωμένος ο γάντζος σχεδον στο ταβάνι πιο ψηλά απο οτι το παραθυρο πχ) τα παιδιά να μη φτάνουν δηλαδή το καρότσι όταν είναι κρεμασμένο.

τελος παντων αν δε θες να κρεμασεις το καροτσι, κρέμασε όλα τα παιχνίδια που δεν είναι σίγουρο οτι τα χρησιμοποιέιτε πολυ, ή άλλαζέ τα, κάθε 3 εβδομάδες.

γενικά βλέπετε προς τα πάνω, :) τετοια συστήματα βοηθούν πολύ και αντέχουν πολύ βάρος!

Γενικά εχει καλές ιδέες αποθήκευσης το ικεα... εχει ενα σταντ δηλαδή ένα χώρο που εχουν φτιάξει για αυτό (πως εχουν την εκθεση με τα μπανια και τις κρεβατοκαμαρες εχουν και μια για αποθήκευση ενα σαν δωματιάκι).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Δεν ξέρω αν είναι σωστό παιδαγωγικά, αλλά της αλλάζω τα παιχνίδια κάθε 2 εβδομάδες, έχουμε και 2-3 που είναι σταθερά πχ το αυτοκίνητο (ναι ναι εκείνο που μου πέφτει η μέση να το σπρώχνω με τη μικρή πάνω). Έτσι δε βαριέται, είναι διακοσμημένα τα ράφια στο δωμάτιο της και δε γίνεται χαμός στο σαλόνι.

Το καρότσι το έχω μόνιμα στο πορτ μπαγκαζ.

Διαφημίσεις

και με τα καρότσια τι κανετε όσες έχετε δύο παιδακια που τα χρειαζονται?

ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΑΓΌΡΑΣΑ το αρια της πεγκ περεγκο που είναι το πιο ελαφρύ απο τα διπλα - δίπλα αλλα παραήταν φαρδύ για τα πεζοδρόμια τον αμπελοκήπων άσε που φρακαραμε και στο σουπερ μαρκετ!έτσι το πουλησα.μετα πηρα διπλο μπρος πισω ,χωραμε παντου αλλα καθε φορα που πρεπει να ανεβουμε τη σκαλα

η μεσουλα μου δεν το φχαριστιεται καθολου!και είμαι συνηθως μονη μου

όταν πρεπει τα πρωινα να βγω για δουλειες.υπαρχει και η λυση να κλειστώ μεσα μεχρι να μεγαλώσουν αλλά δεν...σκέφτηκα να πουλήσω και αυτότο διπλο και τώρα που έγινε και ο μικρός 6 μηνών να κάθεται αυτός στο μονό μακ λαρεν που είναι πολυ πρακτικόκαι ν του βάλω απο πίσω αυτό το ειδικο

board που ειναι για να στέκεται όρθιο το μεγαλύτερο παιδάκι,θα καθεται όμως ή θα μου φύγει σε καμια λεωφόρο?help!! :idea: