Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια για αποκριάτικο πάρτυ σχολείου

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το θέμα ταιριάζει εδώ.. Θέλω να μου προτείνετε κάτι που να μπορώ να στείλω στο σχολείο για το αποκριάτικο πάρτυ που θα κάνουν με την τάξη τους ! Σκέφτηκα να τους κάνω ποπ κορν ... :confused::confused::confused: αλλά μάλλον το σκέφτηκε και άλλη μαμά. Θέλω να κάνω κάτι σπιτικό και οικονομικό να στείλω κι όχι πατατάκια και γαριδάκια κ.α. :?:?Τα παιδιά είναι γύρω στα τριάντα..!!

Διαφημίσεις

Γιατί δεν τους κάνεις και εσύ cupcakes??Όπως θα είδες,υπάρχει μεγάλη παραγωγή τελευταία,από τις μανούλες του φόρουμ!!

Ή τα άλλα,που είναι σε ξυλάκι και είναι επίσης πολύ όμορφα.

Δεν ξέρω αν το θέμα ταιριάζει εδώ.. Θέλω να μου προτείνετε κάτι που να μπορώ να στείλω στο σχολείο για το αποκριάτικο πάρτυ που θα κάνουν με την τάξη τους ! Σκέφτηκα να τους κάνω ποπ κορν ... :confused::confused::confused: αλλά μάλλον το σκέφτηκε και άλλη μαμά. Θέλω να κάνω κάτι σπιτικό και οικονομικό να στείλω κι όχι πατατάκια και γαριδάκια κ.α. :?:?Τα παιδιά είναι γύρω στα τριάντα..!!

κάνε ένα αλμυρο κεικ κανονικά με φαρινα τυρι και ζαμπονή γαλοπουλα ότι θέλεις....εγω αυτο έκανα για το πάρτυ του σχολειου βγαινουν αρκετα κομμάτια αν το κοψεις λεπτες φετες και ειναι οικονομικο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

η φτιάξε σπιτικη μπομπα....πάρε ένα ψωμι του τοστ και τα συναφι και βγαινουν παλι αρκετά κομμάτια διοτι το κοβεις σε τριγωνα

1129643tvsq1yiqpw.gif

Μπορείς να κάνεις γλειφιτζούρια μόνη σου (είναι πολύ εύκολα), να τα τυλίξεις με διαφανή σελοφάν και να τα δέσεις με πολύχρωμες λεπτές κορδέλες. Δες εδώ πώς γίνονται http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24885&highlight=%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DE+%E3%EB%E5%E9%F6%E9%F4%E6%EF%FD%F1%E9%E1.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχ και μεις εχουμε αυριο γιορτη:P

εγω μολις τωρα εκανα,μαφινς και κρουασανακια με λουκανικακια;)

αλλες μαμαδες κανανε και θα φερουνε,πιτσα,κεικ,κλαμπ σαντουτς, χυμοσ,πατατακια,πιτες:eek:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας! Τελικά έκανα ποπ κορν , κεκάκια ή μαφινς πως τα λένε (χαχαχα) και βάφλες ! Σίγουρα πράγματα , που τα έχω κάνει πολλές φορές γιατί είχα κι ένα θέμα μην κάνω κάτι που δεν έχω κάνει , και δεν είχα και χρόνο , αποτύχει και πάρουμε πατατάκια από το περίπτερο . Νατασούλα ευχαριστώ πολύ , δεν το είχα δει , θα κάνω σίγουρα σε κάποιο πάρτυ γλειφιτζούρια αλλά πρώτα θα κάνω δοκιμαστικό!!!

Κι εμεις αυριο εχουμε εγω 8α παω μπομπιτσες πεινιρλακια και μπισκοτακια!αλλες μαμαδες 8α φερουν μεχρι και κεφτεδακια!!!ειπαν αλλες μανουλες τυροπιτακια κρουασανακια πιτσακια!δεν χρειαζονται και πολλα μη νομιζεισ οτι 8α φανε και πολυ τα παιδια!πιο πολυ να χορεπσοθν και να δειξουν τισ στολες τους 8α 8ελουν!

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png