Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

για μαμαδες με δυο παιδακαι

ilianoula

Recommended Posts

ο μικρος μου ειναι 3 μηνων τον θυλαζω . τελευταια στο δυορο ενω ξυπναει το βραδυ δεν θελει να φαει μαλλον τον ενοχλει η πανα η απλος θελει λιγο κουνημα.το θεμα ειναι οτι ολα τα κολπακια για να κοιμηθει πχ να μην τον συκωνω να του χαιδευω το κεφαλι να τον αφησω να κλαιει που δεν θα το εκανα, και αλλα τετοια εγω δεν μπορω να τα κανω εχω ενα 4 χρονο αγορακι που ξυπναει με το παραμικρο και θελει μονο εμενα μενει ξυπνιος μεχρι να παω κοντα του να τον κοιμησω. οποτε το μωρο οταν ξυπναει το βαζω στο στηθος για να μην κλαιει..χτες για παραδειγμα ηθελε να του αλλαξω πανα ομως εκλαιγε κατα την διαρκεια και τον αλλαξα ενω ψιλοθυλαζε χωρις να θελει βεβαια .μηπως ετσι ομως μαθει να ψιλοτρωει?? εσεις που εχετε και αλλο παιδακι τι κανετε ???με λιγα λογια εκεινη την ωρα προσπαθω να μην κλαψει και βεβαια δεν μπορω να εφαρμωσω καμια σημβουλη για το μικρο ενω θα μπορουσα αφου καποιες φορες δεν πειναει οταν ξυπναει??

Διαφημίσεις

Αν εισαι σιγουρη οτι δεν πιναει ισως μπορεις να του δωσεις μια πιπιλα οσο τον αλλαζεις. Αλλα και ο μεγαλος σου θα πρεπει σιγα σιγα να συνηθιζει στον θορυβο

ο μεγαλος 2μιση και μικρη 2μηνων!τι κανω...!την κραταω αγκαΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην την ακουσει και ξυπνησει....την βαζω στο στηθος για να νανουριστει οσες φορες μεχρι να αποκοιμηθει...αν κλαιει ο μεγαλος αφηνω τοο ενα παω στο αλλο και το πρωι μοιαζω με βρυκολακα.....καποιες φορες σηκωνεται και ο συζυγος αν κλαιει ο μεγαλος στον υπνο του..ασε εχει αρχισει να παραμιλαει!!!!

χαχα! υπαρχουν και πολυ χειροτερα,πιστεψε με! εμενα ο μικρος ειναι 3 μηνων, η μεσαια 2 ακριβως και η μεγαλη 3 και 2 μηνων... αν αυτο δεν το εχεις ζησει, δεν μπορεισ καν να το φανταστεις...... (ειδικα στις ωρες του υπνου);)

Διαφημίσεις

Το παιδάκι τεσσάρων χρονών, ειναι κάπως μεγάλο για να θέλει κάποιον να ξανακοιμηθεί. Δεν συνεννοείται τέλεια με λόγια;

Κάποιες φορές που δοκίμασε τέτοια σχέδια ο δικός μου, του είπα ότι όλοι ξυπνάμε στον ύπνο μας, όταν αλλάζουμε πλευρό, αλλά ότι κλείνουμε τα μάτια μας και ξανακοιμόμαστε, χωρίς να ξυπνήσουμε τους άλλους.

Τον ρώτησα κιόλας πώς θα του φαινόταν να τον ξυπνάω το βράδυ από τον υπνάκο του :mrgreen: επειδή θέλω να ξανακοιμηθώ...:mrgreen: Νομίζω έπιασε πολύ καλά το νόημα.

Βέβαια, το δικό σου παιδάκι επιπλέον μπορεί να διεκδικεί προσοχή λόγω του μικρού, αλλά με αγάπη να του δίνεις την προσοχή πιο κατάλληλες ώρες. Και να του το εξηγήσεις καλά αυτό. Ότι αν είσαι κουρασμένη, δεν έχεις ενέργεια ούτε να παίξεις μαζί του τη μέρα ούτε τίποτα.

Αυτά από μια μαμά που το έζησε το έργο αυτό με δίδυμα...