Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κολπικα υγρα μετα απο αποβολη?

Recommended Posts

Γειά σας,θα ήθελα να μου πείτε αν μετα απο αποβολη είχατε αυξημένες κολπικές εκκρίσεις,εγώ μετά απο 29 ημέρες απο την αποβολή εκτός του οτι δεν μου έχει ερθει περιοδος ακόμη,εχω πολλά ασπρα υγρά.Ξέρετε τι μπορεί να είναι?Έχω εκνευριστεί πολύ που δεν αδιαθετώ!(δεν το πιστεύω οτι το λέω αυτό!!!)

Διαφημίσεις

Συνήθως τα άσπρα κολπικά υγρά υποδηλώνουν κάποια μόλυνση...μια κολπίτιδα π.χ. Η αποβολή δεν έχει καμία σχέση με αυξημένα κολπικά υγρά!Περίμενε καμιά 10αριά μέρες ακόμα για την περίοδό σου(αργεί συνήθως μετά απο επέμβαση) και μετά κάνε κάποιες εξετάσεις μήπως έχεις κάποιο μικρόβιο.Περαστικά!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Συνήθως τα άσπρα κολπικά υγρά υποδηλώνουν κάποια μόλυνση...μια κολπίτιδα π.χ. Η αποβολή δεν έχει καμία σχέση με αυξημένα κολπικά υγρά!Περίμενε καμιά 10αριά μέρες ακόμα για την περίοδό σου(αργεί συνήθως μετά απο επέμβαση) και μετά κάνε κάποιες εξετάσεις μήπως έχεις κάποιο μικρόβιο.Περαστικά!

Δεν έκανα καποια επέμβαση,αυτόματη αποβολή είχα.Σ'ευχαριστώ

Καλο θα ητανε να μιλησεις με τον γυναικολογο σου η ακομα καλυτερα να τον επισκεφτεις.Πιθανον να ειναι καποια κολπιτιδα,αλλα καλυτερα θα στα πει ο γιατρος σου.

Γειά σας,θα ήθελα να μου πείτε αν μετα απο αποβολη είχατε αυξημένες κολπικές εκκρίσεις,εγώ μετά απο 29 ημέρες απο την αποβολή εκτός του οτι δεν μου έχει ερθει περιοδος ακόμη,εχω πολλά ασπρα υγρά.Ξέρετε τι μπορεί να είναι?Έχω εκνευριστεί πολύ που δεν αδιαθετώ!(δεν το πιστεύω οτι το λέω αυτό!!!)
καλησπερα,λυπαμαι πολυ γιαυτο που σου συμβαινει,ηθελα να σου γραψω οτι δυστηχως μεσα σε 6 μηνες ειχα και εγω 2 αποβολες που εγιναν απο μονες τους,και μαλιστα απο την 2 αποβολη ακομα περιμενω να αδιαθετησω,ειχα και εγω αρκετα ασπρα υγρα και συνηθως αργει να ερθει η περιοδος μετα την αποβολη,την πρωτη φορα εκανε 45 μερες,τωρα ειμαι στην 30μερα.Συμφωνα με την γυναικολογο μου ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.ελπιζω να σε βοηθησα και ευχομαι και σε σενα να μην συμβαινει τιποτα σοβαρο αλλα να ειναι ολα καλα.

Διαφημίσεις