Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα σημερα μπηκα στον 8ο μηνα και οπως καταλαβαινετε αρχιζω να ετοιμαζω σιγα σιγα το δωματιο του μπεμπη μου προσπαθω να βρω προσφορες σε επιπλα και ρουχα εδω στη θεσσαλονικη αλλα ματαια ξερετε κανενα site να με βοηθησει?

Διαφημίσεις

Χριστινα εγω ξερω οτι θα παραγγειλω στο μελλον ενα στρωματακι παιδικο απο το babybutt ειναι γερμανικο site αλλα εχει επιλογη γλωσσας κ στα αγγλικα.το εμαθα απο εδω απο το φορουμ που εχουν παραγγειλει κ αλλα ατομα.επισης δες κ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159&page=602

Κοριτσια καλησπερα σημερα μπηκα στον 8ο μηνα και οπως καταλαβαινετε αρχιζω να ετοιμαζω σιγα σιγα το δωματιο του μπεμπη μου προσπαθω να βρω προσφορες σε επιπλα και ρουχα εδω στη θεσσαλονικη αλλα ματαια ξερετε κανενα site να με βοηθησει?

γεια σου χριστινα κ με το καλο το μωρακι σου. ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη αλλα δν βρηκα κατι αξιολογο σε καλη τιμη κ πιστεψε με εκανα μεγαλη ερευνα αγορας. πηρα πολλα πραγματακια οπως κρεβατακι αλλαξιερα κ.α. απο ενα site που λεγετε www.motherbaby.gr βλεπεις τι θελεις τα σημειωνεις κ τους περνεις τηλεφωνο και τους τα λες σου λενε ενα λογαριασμο τραπεζης κ αυτο ειναι ολο στα στελνουνε θεσσαλονικη γτ το καταστημα ειναι αθηνα. εχει πολλυ ωραια κρεβατακια σε παρα παρα παρα πολυ καλες τιμες.!!!

eyEbp3.png

iaTAp3.png

με το καλό το μωράκι σου!!

γιατί δεν κοιτάς ικέα? έχει ωραία πράγματα,τα δικά μας κούνια-κρεβάτι και αλλαξιέρα είναι από mothercare.

πολύ καλή ποιότητα και οικονομικά.

Διαφημίσεις

γεια σου χριστινα κ με το καλο το μωρακι σου. ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη αλλα δν βρηκα κατι αξιολογο σε καλη τιμη κ πιστεψε με εκανα μεγαλη ερευνα αγορας. πηρα πολλα πραγματακια οπως κρεβατακι αλλαξιερα κ.α. απο ενα site που λεγετε www.motherbaby.gr βλεπεις τι θελεις τα σημειωνεις κ τους περνεις τηλεφωνο και τους τα λες σου λενε ενα λογαριασμο τραπεζης κ αυτο ειναι ολο στα στελνουνε θεσσαλονικη γτ το καταστημα ειναι αθηνα. εχει πολλυ ωραια κρεβατακια σε παρα παρα παρα πολυ καλες τιμες.!!!

Γεια σου Χριστίνα και με το καλο το μωρακι σου.Έχω ψωνίσει κι εγώ από εκεί και έχω πάει και στο πρατήριό τους.Προτείνω ανεπιφύλακτα το κρεβατάκι 3 σε 1.Το έχω βολευτεί απίστευτα.Και αφού το αγόρασα, βρήκα άλλες 4 φίλες που το είχαν ήδη και ήταν ευχαριστημένες. Από εκεί πήρα και στρωματάκι, πάντα, καρότσι της chicco 3σε1 που το είχε σε προσφορά σχεδον 150 ευρώ κάτω από όλους τους άλλους.Από το foroum έχω διαβάσει μόνο για ξένα site που έχουν καλύτερες τιμές.

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

Σας ευχαριστω κοριτσια ολες για τις απαντησεις θα μπω και θα τα δω ολα γιατι ο καιρος περναει και τιποτα δεν εχω ετοιμασει ακομα jtmignone να σου ζησει το μωρακι σου ειναι πολυ ομορφο:D:D:D:D

• 2 weeks later...