Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

AIMATOΛΟΓΙΚΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙς -ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Recommended Posts

Κοριτσια μου θα τρελλαθω..το μωρο ειναι 10 μηνων και εδω και 4 μηνες δεν εχει βαλει παρα μονο 200 γραμμαρια και υψος απο 72 πηγε 73 εκ.

πγαμε στο γιατρο ο οποιος λεει οτι δεν ειναι φυσιολογικο να παρει μονο 200 γραμμαρια και το παραξενο ειναι οτι τρωει κανονικα και με ορεξη..διαροιες και εμετους δεν κανει.

προτεινε αιματολογικες εξετασεις και ουρων.

ΤΙ θ αμπορουσε να ειναι δεν μου ειπε διοτι ξερει οτι ειμαι αγχωτικη ως τρελας με τα παιδια αλλα εμενα τι με θες..απο χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα και το σκεφτομαι συνεχεια..

σας εχει τυχει κατι αναλογο?πες τε μου κατι θα τρελλαθω.

Διαφημίσεις

δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που ενω τρωει το παιδι δεν βαζει κιλα..

τι ασθενεια μπορει να ειναι?απαπα ..την τριτη θα παω στην εξπρες γιατι ειναι γραμμενο το παιδι εκει και θ αγινουν ολες οι εξετασεις..ως τοτε..μαλλον θα με ακουτε εσεις..

Δεν θυμάμαι να σου πω νούμερα, αλλά όταν και οι 2 μου κόρες, κάθε μια στην αντίστοιχη ηλικία (8 - 10 μηνών) δεν έπαιρναν βάρος, η παιδίατρος διέταξε εξετάσεις ούρων για να αποκλειστεί η ασυμπτωματική (δηλαδή χωρίς συμπτώματα) ουρολοίμωξη. Τελικά όλα οκ, απλώς είναι το σκαρί τους έτσι.

Εdit: και τρώγανε πολύ καλά!

Διαφημίσεις

Καλημερα,

ο παιδιατρος δεν υποψιαζεται κάτι?? Το πιο συνηθες σε αυτή την περιπτωση ειναι η ουρολοιμωξη .. δεν εχει πυρετο ... το υποψιαζεσαι απο το θεμα του βαρους

Ελπιζω να ειναι ολα καλα... εδω ειμαστε για να σε ακουμε!!!!

demi μου δεν παίρνεις το παιδάκι να πάτε σήμερα? Αντέχεις έως την Τρίτη?

Αν και θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό αφού το παιδί δεν έχει άλλα συμπτώματα, πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό και κάντες να σου φύγει το άγχος!

Εγώ δε θα άντεχα να περιμένω μέχρι την Τρίτη!

Καλά αποτελέσματα!

Μήπως περπάτησε ή είναι σε φάση να περπατήσει; Η δική μου από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο δεν πήρε ούτε δράμι (είχε χάσει κιόλας) και ούτε πόντο... μετά συνεχίσαμε κανονικά. Ήταν το διάστημα που ετοιμαζόταν να περπατήσει και περπάτησε ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

demi μου δεν παίρνεις το παιδάκι να πάτε σήμερα? Αντέχεις έως την Τρίτη?

Αν και θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό αφού το παιδί δεν έχει άλλα συμπτώματα, πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό και κάντες να σου φύγει το άγχος!

Εγώ δε θα άντεχα να περιμένω μέχρι την Τρίτη!

Καλά αποτελέσματα!

ΑΣΕ δεν αντεχω τελικα και θα παω αυριο ..ειναι μια καθηγητρια εκει η οποια σε οτι μου εχει πει ειναι αψογη και τη ςεχω εμπιστοσυνη..Κωστοπουλου ονομαζεται..

ΑΕRIKO οντως ετοιμαζεται για βηματακια και ολη μερα ειναι υπερδραστηριος..και ο πρωτος μου γιος ειναι πολυ αδυνατος αλλα στην ηλικια των 10 μηνων ηταν 2 κιλα πιο βαρυς και 4 ποντους πιο ψηλος..

μην συγκρινεις θα μου πειτε αλλα μεγαλες διαφορες ειναι..δεν με νοιαζει αν γινει ψηλος η κοντος μονο να ειναι καλα ..εχω δει τοσα πολλα σαν φυσιοθεραπευτρια και το μυαλο μου παιζει ασχημα παιχνιδια.

Εντάξει είναι λογικό να παθαίνεις... επαγγελματική παράκρουση :lol: αλλά θα δεις πως δεν θα είναι τίποτα ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Είσαι τρελλή τέλος...:D ( βέβαια δε φταις εσύ ο γιατρός ), Εγώ θυμάμαι που μου έλεγε ότι όλαααααααα τα μωράκια περνάνε αυτή τη φάση για κάποιος μήνες...Το ανησυχητικό ίσως και να ήταν εάν έχανε....

απλά σε έβαλε να κάνεις τις εξετάσεις γιατί μάλλον σε έχει μάθει για να σε ξε-αγχώσει και με αποδείξεις:wink:

Είσαι τρελλή τέλος...:D ( βέβαια δε φταις εσύ ο γιατρός ), Εγώ θυμάμαι που μου έλεγε ότι όλαααααααα τα μωράκια περνάνε αυτή τη φάση για κάποιος μήνες...Το ανησυχητικό ίσως και να ήταν εάν έχανε....

απλά σε έβαλε να κάνεις τις εξετάσεις γιατί μάλλον σε έχει μάθει για να σε ξε-αγχώσει και με αποδείξεις:wink:

AX λες βρε dalia?μακαρι ..ειμαι στη δουλεια και το μυαλο εκει κολλημενο..δεν εχασε αλλα δεν εβαλε κιολας ..200 γρ τιποτα δηλ.

μακαρι μακαρι ..

AX λες βρε dalia?μακαρι ..ειμαι στη δουλεια και το μυαλο εκει κολλημενο..δεν εχασε αλλα δεν εβαλε κιολας ..200 γρ τιποτα δηλ.

μακαρι μακαρι ..

και εμείς την είχαμε περάσει αυτή τη φάση αλλά δε θυμάμαι για πόσους μήνες....

:D

που να δεις τον ανιψιό μου που την περνάει χρόοοοονια τη φάση. με τον δικό μου ηλικιακά έχουν 11 μέρες διαφορά και φαίνεται σα να έχουν κανά δυο χρόννια

υ.γ. το πολύ πολύ καμιά κρυφο ουρολοίμωξη να έχει

ΛΟΙΠΟΝ οι εξετασεις εδειξαν δυσανεξια στην λακτοζη και αλλαζουμε γαλα..

ως επισης αλλαζουμε διατροφη ..σε 1 μηνα επανεξεταση για να δουμε αν πηρε κιλα και βλεποντας και κανοντας...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η περπατουρα δια ροπαλου(ασχετο με το θεμα απλα το γραφω)

Από τη δυσανεξία δεν πήρε βάρος; Δεν το είχα ξανακούσει αυτό! Είμαι στην ίδια φάση που ψάχνομαι για ποιο λόγο η μικρή μου δεν παίρνει βάρος : είναι εφτά μηνών και ζυγίζει μόλις 5650, κάτω και από τη χαμηλότερη καμπύλη δηλαδή! Από μικρή έπαιρνε βάρος πολύ αργά, αλλά δε μας έκανε εντύπωση γιατί έπινε πολύ λίγο γάλα, τώρα όμως ανησυχώ γιατί με τις στερεές τα πάει πολύ καλά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από όταν άρχισε τις στερεές κάνει 6-7 φορές τη μέρα κακά της, το μεσημεριανό π.χ. το βγάζει περίπου 1-1,5 ώρα μετά. Θα μπορούσε να είναι από δυσανεξία ή κάτι τετοιο; Εσείς demi τι εξετάσεις κάνατε;

Εύχομαι τώρα που βρήκατε τι φταίει να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις