Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos ο λώρος τυλιξε το λαιμό του....

Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι λίγο αγχωμένη και θα ήθελα την συμβουλή σας…

Προχθές πήγα στο Μητέρα για να κάνω την εξέταση Doobler μου είπε ο γιατρός μου ότι έχει 3 περιτυλίξεις με τον λώρο γύρο από το λαιμό του αλλά είναι πολύ χαλαρές!!

Μου είπε να γυρίσω στο νησί (γιατί εκεί μένω), και να ξεκουράζομαι δηλαδή να μην κάνω τίποτα από δουλειές, να ξαναπάω 25-27 του μήνα να δούμε πως πάει……….?

Φοβήθηκα πολύ λέτε να πάθει κάτι το μωράκι μου?????????????????

dev170bss__.png

Διαφημίσεις

Στη θέση σου θα πήγαινα σε καμιά βδομάδα σε γυναικολόγο στο νησί για να είμαι σίγουρη οτι ισχύει αυτό που είπε ο άλλος, και για να ηρεμήσω

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Σιγουρα ο γιατρος ξερει, αλλα δεν υπαρχει τροπος να μεινεις εδω λιγο παραπανω ή να πας πιο συντομα γιατι οσο να 'ναι θα εισαι συνεχως αγχωμενη. Ολα ομως θα πανε καλα! :D:D:D

Στη θέση σου θα πήγαινα σε καμιά βδομάδα σε γυναικολόγο στο νησί για να είμαι σίγουρη οτι ισχύει αυτό που είπε ο άλλος, και για να ηρεμήσω

Τι να σου πώ δεν τον θέλω καθόλου τον γυναικολόγο στο νησί!

Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 09, 2008 8:06 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Σιγουρα ο γιατρος ξερει, αλλα δεν υπαρχει τροπος να μεινεις εδω λιγο παραπανω ή να πας πιο συντομα γιατι οσο να 'ναι θα εισαι συνεχως αγχωμενη. Ολα ομως θα πανε καλα!

Tου είπα να μην γυρίσω στο νησί και να κάτσω Αθήνα αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να μείνω από τώρα Αθήνα..... Βέβαια τώρα δεν κάνω τίποτα τους έχω επιστρατέψει όλους μαμά, πεθερά, γιαγιά, σύζυγο και μου κάνουν τις δουλειές γιατί μέχρι τώρα τα έκανα όλα μόνη μου (δεν κουραζόμουν και πολύ γιατί αλλά αφού μου είπε να μην ξανακάνω τίποτα θα το κάνω γιατί είμαι και μακριά)

Το μόνο που με παρηγορεί και με καθησυχάζει είναι ότι το νιώθω πολλές φορές την μέρα.......

dev170bss__.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου , φυσικα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις , ενδωμητριως δεν παθαινει τπτ το μωρακι , ισως απλως αμα δεν ξετυλιχτει να χρειαστεις καισαρικη , αλλα κινδυνο δεν εχει καθολου σε αυτη τη φαση .Φυσικα θα ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου σου και δεν θα αγχωνεσαι πολυ και ολα θα πανε καλα .

καλημερα κουκλα μου , φυσικα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις , ενδωμητριως δεν παθαινει τπτ το μωρακι , ισως απλως αμα δεν ξετυλιχτει να χρειαστεις καισαρικη , αλλα κινδυνο δεν εχει καθολου σε αυτη τη φαση .Φυσικα θα ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου σου και δεν θα αγχωνεσαι πολυ και ολα θα πανε καλα .

Σε ευχαριστώ πολύ!

dev170bss__.png

Και εγώ έτσι τα ξέρω όπως στα είπε η grafistria. Και το δικό μου μωρό γεννήθηκε με περιτύλιξη στο κεφάλι και στο μπράτσο. Ολα καλά πηγαν και το ίδιο θα σου πάνε κι εσένα. Να μην αγχώνεσαι!!

Ουτε καν καισαρικη θα χρειαστει, αν ξετυλιχτει η μια κουλουρα - τα μωρα μπορουν ανετα να γεννηθουν φυσιολογικα με 2 κουλουρες γυρω απο το λαιμο. Με τρεις ομως μερικα δεν μπορουν, ας πουμε οταν ο λωρος ειναι κοντος, θα φανει στην πορεια. (το δικο μου γεννηθηκε φυσιολογικα με 2 γυρω απο το λαιμο και μια γυρω απο το ποδι)

Ουτε καν καισαρικη θα χρειαστει, αν ξετυλιχτει η μια κουλουρα - τα μωρα μπορουν ανετα να γεννηθουν φυσιολογικα με 2 κουλουρες γυρω απο το λαιμο. Με τρεις ομως μερικα δεν μπορουν, ας πουμε οταν ο λωρος ειναι κοντος, θα φανει στην πορεια. (το δικο μου γεννηθηκε φυσιολογικα με 2 γυρω απο το λαιμο και μια γυρω απο το ποδι)

Σε ευχαριστώ πολύ, αυτο που μου είπες με καθησύχασαι πολύ!

dev170bss__.png

Διαφημίσεις

Εδώ στο νησί έχει γυναικολόγους ο ένας είναι στο κέντρο υγείας και ο άλλος είναι ιδιωτικός αλλά δεν θέλω να πάω σε κανέναν από τους δύο!

Έχουμε όμως ένα οικογενειακό ιατρό που του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και θα τον πάρω αύριο τηλ να κλείσω ραντεβού να πάω την Τετάρτη να μου κάνει ένα υπέρηχο και να δει το μωράκι μου… (έχει φέρει ένα καινούργιο μηχάνημα που κάνει υπέρηχους σε όλο το σώμαa οπότε θα μπορεί να δει και τον μπέμπη μου…

dev170bss__.png

Ψυχραιμία!!!!!Είναι φυσιολογικό να ταράζεσαι αλλά δε σημαίνει η περιτύλιξη ότι θα υπάρξει πρόβλημα.Και οι δυο μικρές μου τυλιγμένες και μάλιστα στο λαιμό ήταν, το είχαμε δει από το doppler, αλλά γέννησα φυσιολογικά και τα κορίτσια ήταν μια χαρά!!